forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor Maxi 14

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
TrOMISLAWSKI Posted - 08/01/2013 : 11:46:12

Na kioscima 12.01.2013.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
velka031 Posted - 21/01/2014 : 23:06:06
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by 1Euro

ma daaaaaaaaaaaaaaj, što otvarate godinu dana stare topike.....ja sam pomislio da je izašao novi Zagor Maxi, i sav sretan uđem u topik kad ono......

Bome sam se i ja ponadao

cak je izaso novi maxi tex,...kako nebi novi maxi zagor...po mome su dani u pitanju.

Ajde, neka bude tako Da vidimo te Dakote.
teller Posted - 21/01/2014 : 07:45:46
quote:

quote:

ma daaaaaaaaaaaaaaj, što otvarate godinu dana stare topike.....ja sam pomislio da je izašao novi Zagor Maxi, i sav sretan uđem u topik kad ono......

Bome sam se i ja ponadao

cak je izaso novi maxi tex,...kako nebi novi maxi zagor...po mome su dani u pitanju.
velka031 Posted - 20/01/2014 : 21:44:02
quote:

Bome sam se i ja ponadao
Timber Bil Posted - 20/01/2014 : 16:18:58
quote:

Sada će valjda, prošle godine u ovo vreme je izašao ovaj
1Euro Posted - 20/01/2014 : 15:22:12
markotamara Posted - 20/01/2014 : 14:47:44
Meni je svaki poseban ,radujem se svakom Novom Zagoru bilo da je u extra,redovni,almanah,maxi,specijal,Chico.....svejedno ne trazim dlaku u jajetu bitmo da je na kioscima( velika mi je zelja libellus zagor-nazalost financije ne dozvoljavaju vise od 100kn mjesecno)
Odrasta sam s njime i ostariti cu s njime
Timber Bil Posted - 20/01/2014 : 13:55:32
Odličan maxi, dobar scenario pun lepih referenci, Sedioli recimo jako dobar, ispred Kjarole, Della Monike, braće Di Vitto.

Ovaj maxi je recimo mnogo bolji od broja 17 i 18 - Tajna ostrva i Zatvor na jezeru, dinamičan, zanimljiv, pročitao sam ga u jednom dahu.
Maki_Mostar Posted - 29/03/2013 : 21:02:56
quote:

quote:
Originally posted by Maki_Mostar

Je li ovo povučeno s hrvatskih kioska

Ja ga u Osijeku još uvijek vidim na ponekom kiosku.
Trebao bi biti na kiosku dok se ne rasproda (u što ne vjerujem) ili dok ne izađe novi maxi. Ali zle tete s kioska ne poštuju to pravilo nego ga vjerojatno ostave tko zna gdje, baš one znaju da je to još uvijek aktualni maxi, i da pitaš za taj strip, nemaju pojma, jedino ako si s nekom posebno dobar, pa da ti da da malo sam pogledaš

Ma, ja se uzdam da ima neki zadani rok do kada će biti u HR pa ostatak da se pošalje u BiH. Zato pitam.
velka031 Posted - 29/03/2013 : 20:58:58
quote:
Originally posted by Maki_Mostar

Ja ga u Osijeku još uvijek vidim na ponekom kiosku.
Trebao bi biti na kiosku dok se ne rasproda (u što ne vjerujem) ili dok ne izađe novi maxi. Ali zle tete s kioska ne poštuju to pravilo nego ga vjerojatno ostave tko zna gdje, baš one znaju da je to još uvijek aktualni maxi, i da pitaš za taj strip, nemaju pojma, jedino ako si s nekom posebno dobar, pa da ti da da malo sam pogledaš
Maki_Mostar Posted - 29/03/2013 : 18:55:06
going going Posted - 22/02/2013 : 13:16:52
quote:
Originally posted by kasper

A i stampa vise nije ko nekad sto je bila. Ebem li ga, tone Ludens, lagano, lagano... Inace fin maxi.

De si ga kuppio nije jos stigo kod nas?
Combatrock Posted - 22/02/2013 : 13:16:11
katastrofa broj 14... crni maxi zagor... nema gore od ovoga...
Bat Baterton Posted - 22/02/2013 : 11:32:22
Ja imam ovo u italijanskom izdanju, kupio na trafici u Rimu kad je bilo aktuelno
Mada još nisam čitao, čekam da naučim više italijanski
kasper Posted - 22/02/2013 : 11:05:28
A i stampa vise nije ko nekad sto je bila. Ebem li ga, tone Ludens, lagano, lagano... Inace fin maxi.
mpavin Posted - 19/02/2013 : 15:50:35
quote:

quote:
Originally posted by mpavin

I u PSDZ ima dosta pravopisnih pogrešaka i krivo upisanih oblačića, a tamo prevodi Dok a i još piše da izdanje ima i lektoricu.

A da ne spominjemo izraze tipa "onkraj" ovoga ili onoga...

Da, to sam već spomenuo na nekom drugom topicu.
velka031 Posted - 19/02/2013 : 15:44:26
quote:

I u PSDZ ima dosta pravopisnih pogrešaka i krivo upisanih oblačića, a tamo prevodi Dok a i još piše da izdanje ima i lektoricu.

A da ne spominjemo izraze tipa "onkraj" ovoga ili onoga... Uopće ne kužim po čemu je to u PSDZ prijevod zaslužio tolike pohvale.
Samo izdanje kao izdanje je daleko kvalitetnije od Ludensa, mislim prije svega na kvalitet korica.
1Euro Posted - 19/02/2013 : 09:02:31
Uvijek se razveselim novog Maxija i ovaj je isto tako ispunio moja očekivanja.
Crtež mi se jako svidio, najbolji dio je ona jurnjava Zagora (u pokretu...) Konjem, pa onda vlakom, pa onda brodom,....uff ko da gledam film!!!
teller Posted - 06/02/2013 : 09:03:37
quote:

pa u tome je problem, Dok uz sebe ima Dokicu lektoricu, čudo jedno da i ovako odradi prevod...
ja na njegovom mijestu....ufff
mpavin Posted - 05/02/2013 : 23:40:41
macca1985 Posted - 05/02/2013 : 21:34:44
quote:
Originally posted by Krscho

Minusu dajem standardnim greskama u pravopisu, kaj nemaju ljudi lektora u ludensu? Na par mi kvadrita na stranici totalno zamijenjeni tekstovi u balonima, par stranica kao crno zamazano, neki baloni sadrze orginalni talijanski naspram prevedenoga teksta, ziva katastrofa kaj se tice kvalitete izdanja

Slažem se, ima mnogo pravopisnih grešaka Pa Ludens, dokle tako?!
Krscho Posted - 04/02/2013 : 11:58:50
Maxi je bio ok, bas ga procito no nista tolko special

Minusu dajem standardnim greskama u pravopisu, kaj nemaju ljudi lektora u ludensu? Na par mi kvadrita na stranici totalno zamijenjeni tekstovi u balonima, par stranica kao crno zamazano, neki baloni sadrze orginalni talijanski naspram prevedenoga teksta, ziva katastrofa kaj se tice kvalitete izdanja
Archy Posted - 30/01/2013 : 21:41:45
Meni je ovaj maxi super! Baš sam ugodno iznenađen! :)
DOMI Posted - 30/01/2013 : 13:06:40
super, onda ću kupiti sinu najnoviji Maxi...

sva sreća što Ludens nije prešao na MAGNETE kao Agarthi (!) pa još imamo redovne stripove,, baš me dobro nasmijali magneti (pročitajte na BiH-Bonelli)

44 godine Alan Forda u HR
macca1985 Posted - 27/01/2013 : 23:00:42
Pročitao, ODLIČAN MAXI u svakom pogledu osim naslovnice!!
djule Posted - 24/01/2013 : 10:25:54
priča 8
scenarij 8
crtež 7
naslovnica 5

i da još jedan detalj, jeboga ja, kak je krenulo prvih 30 strana, gugutanje zagora i april(joj,divno jašeš, budem u prvom redu i slične bedastoće), očekivao sam da bu zagor "omastio brk", a kad ono - standardni ćorak

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000