forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor specijal proljeće 2013.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
TrOMISLAWSKI Posted - 21/04/2013 : 18:14:23

03.05. na kioscima
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
raic1922 Posted - 01/10/2014 : 20:03:35
Ratnici najbolji maxi

U vezi specijala , vrlo dobra priča i jel to prvi rad tog scenariste ?
Rahazlam Posted - 25/07/2013 : 01:31:49
quote:
Originally posted by velka031

Po meni ste obojica u pravu... Oba ta maxija su odlični.

jesu ratnici(makar takvih prica ima i previse)al ipak onaj kraj ili ono kad love onog vojnika po sumi uff usro sam se dok sam to cito(razmisljam si sta bi ja da sam bio u njegovoj kozi)
velka031 Posted - 24/07/2013 : 22:38:05
Po meni ste obojica u pravu... Oba ta maxija su odlični.
Rahazlam Posted - 24/07/2013 : 18:58:38
quote:
Originally posted by teller

Priscov RATNICI je bar meni neponovljiv maxi Zagor...bar do sada...

Takvih prica mi nekako previse ima(neka usijana glava oce poubijat sve bijelce ovo,ono to je vec videno puno puta)Po meni su marinci najbolji maxi i jedna od naj zagorovih prica
teller Posted - 24/07/2013 : 11:14:37
Priscov RATNICI je bar meni neponovljiv maxi Zagor...bar do sada...
Rahazlam Posted - 24/07/2013 : 01:47:08
quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

Maxi 320 str. je odlično izdanje, maxi 288 str. je loše. Almanasi su dobri.

Maxi Ratnici, koji je jedan od najboljih ima 288 str. Noćna mora na moru, najveće sranje što je izdala SBE ima čak 16 stranica više

Sto je nocna mora na moru toliko losa?

Pročitaj, pa napiši dojmove

pa i jesam procito pa te zato i pitam meni ta epizoda nije losa barem ne do kraja(jer kraj nisam skuzio zagor prica s kitom koji je spasio chica)al mi je zanimljiva prica i crtez je prekrasan

Sviđa ti se taj strip i voliš Cassarov crtež, pripadaš manjini koji tako misle
Ali ok, to je tvoje mišljenje.

cassara sam zavolio na napustenoj utvrdi i njegov crtez mi je zaista prekrasan pa nije ni meni epizoda nesto jer je kraj toliko mutav da to samo miganaco moze izmisliti al mi je fora ono kad love kitove putuju s brodom i sl stvari!!
velka031 Posted - 24/07/2013 : 00:17:12
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Maxi Ratnici, koji je jedan od najboljih ima 288 str. Noćna mora na moru, najveće sranje što je izdala SBE ima čak 16 stranica više

pa i jesam procito pa te zato i pitam meni ta epizoda nije losa barem ne do kraja(jer kraj nisam skuzio zagor prica s kitom koji je spasio chica)al mi je zanimljiva prica i crtez je prekrasan

Sviđa ti se taj strip i voliš Cassarov crtež, pripadaš manjini koji tako misle
Ali ok, to je tvoje mišljenje.
Rahazlam Posted - 23/07/2013 : 22:55:00
quote:

quote:

quote:

quote:

velka031 Posted - 23/07/2013 : 21:46:59
quote:

quote:

quote:

Rahazlam Posted - 23/07/2013 : 21:37:18
quote:

quote:

velka031 Posted - 23/07/2013 : 18:19:27
quote:

bjelolasica Posted - 23/07/2013 : 18:10:16
velka031 Posted - 23/07/2013 : 18:09:09
Maxi je uvjerljivo najkvalitetnije izdanje, a almanah je dno. "Čovjek koji je došao s kišom" jedini je dobar.
Rahazlam Posted - 23/07/2013 : 16:59:31
quote:
Originally posted by DOMI

quote:

ovi novi specijali su jednom rijecju uzas,bolje da iudaju ponovo specijale od prvog broja

pa uglavnom u Speciale i Almanahe (a ponekad i Maxi-e) idu "ostaci ostataka", tj. priče koje nisu ušle (iz razno-raznih razloga) u redovna izdanja ..

44 godine Alan Forda u HR

Ta maxije i nebi bas reko al ovo dvoje vrlo lako moguce
DOMI Posted - 22/07/2013 : 16:20:04
quote:

ovi novi specijali su jednom rijecju uzas,bolje da iudaju ponovo specijale od prvog broja

pa uglavnom u Speciale i Almanahe (a ponekad i Maxi-e) idu "ostaci ostataka", tj. priče koje nisu ušle (iz razno-raznih razloga) u redovna izdanja ..

44 godine Alan Forda u HR
Rahazlam Posted - 22/07/2013 : 11:51:35
Tommy.H Posted - 28/06/2013 : 15:35:12
ma problem kod zagor almanaha i specijala je taj da zagor nije jedan od onih likoga ciju pricu mozes staviti na 100 - 150 starnica kao recimo dylan doga kod zagora mora biti vise prostora barem jedno 250 stranica onda to ima smisla ovak je to sve nekako na barzinu i radnja nema te tecnosti sve je previse stisnuto
adriano Posted - 28/06/2013 : 15:12:43
dobar crtež, ali prosječna priča. POčetak je obećavao, ali se prema kraju sve nekako prebrzo razvilo. Slažem se da je onaj svećenik površno prikazan. Nije baš objašnjena njegova transformacija iz bandita u dobricu. Kao svećenici su ga našli i izliječili, pa se zbog toga se on preobratio. Malo sutra.
mladjo Posted - 24/06/2013 : 02:19:51
dobar specijalac, ali ništa više od toga. Štivo za razonodu
Bat Baterton Posted - 14/06/2013 : 10:16:37
Lele, a mi se radovali novim scenaristima
velka031 Posted - 13/06/2013 : 23:12:13
Mangiantini je doista sve gori u crtanju likova, a sve bolji u pejsažima, kada bi ovdje izjednačio kvalitetu u plus bio bi među najboljim crtačima... S obzirom da je čovjek mlad, nadam se da će se to i dogoditi...

Specijalac tuga i jad, 3/10...
macca1985 Posted - 13/06/2013 : 22:34:18
Po meni se novi scenarist nije ničim posebno iskazao i napravio je jednu prosječnu epizodu koja bi po kvaliteti prije išla u neki Zagorov almanah. Obično u Zagorovom specijalu očekujem nešto zaista specijalno, a ovo je specijalno dosadno i nemaštovito. Nedostatak je također što svećenik revolveraš koji je, pretpostavaljam, trebao biti jedan od glavnih protagonista na kraju dobio premalo prostora i tek u drugoj polovici pa prema kraju njegova uloga počinje biti važnija

Slaboj kvaliteti je pridonio i "majstor" Mangiantini koji je istina sjajan i veoma detaljan u crtanju krajolika, ali što se tiče likova tu je živi užas! U njegovim prvim radovima na Zagoru veoma je obećavao, posebno u "Anulkinom prokletstvu" i "Orlovima sa sjevera", a nešto kasnije pravi potop Zagor je postao Kinez ispeglanog lica, a Chico sa nekim glupim čuperkom na glavi otišao na dijetu. Također me smeta što Manginatini gotovo sve likove crta na isti ili sličan način, pogotovo starce, djecu i žene. I onda se neki tuže npr. na Sediolija ili Vernija (koje izuzetno cijenim) i njihovo crtanje Zagora i Chica. Pa bolje da oni sto puta kopiraju majstora Ferria, nego da dobijem onakvog Kineza od Zagora kao što pravi Manginatini.

Također i Ferrieva naslovnica ovaj put nije nešto. Manginatini crta svećenika sa indijanskim crtama lica ili poput nekog mješanca, ali koliko sam shvatio on je ipak bijelac(?), dok je Ferri njega nacrtao jako slično Zagoru pa sam na trenutak pomislio da ovdje slijedi povratak njegova dvojnika Olafa

Meni jedan od najgorih specijalaca dosada!

teller Posted - 13/05/2013 : 11:21:56
quote:
Originally posted by supermark

zašto je sad na naslovnoj stranici umjesto onog plavog kruga u kojemu je pisala cijena i ostalo sad traka?
što su to mijenjali?
eto kod ajnovijeg specijal dylana je još uvijek taj plavi krug na naslovnici

ko če znat Ludens?...valjda zato što su sa 21 brojem tu traku uveli u Bonelliju pa su tek sada (na 25 original broju) u Ludensu shvatili da jim je manje posla držati se original naslovnice...iskreno meni je to bolje i ne smeta ali se mi isto ne dopada da se nešto previše mijenja kroz serijal... ali bar smo uhvatili žabare i na tome fala Ludensu...sad idemo sa specijalima sa njima u korak.
supermark Posted - 12/05/2013 : 22:00:46
zašto je sad na naslovnoj stranici umjesto onog plavog kruga u kojemu je pisala cijena i ostalo sad traka?
što su to mijenjali?
eto kod ajnovijeg specijal dylana je još uvijek taj plavi krug na naslovnici
ivan_micic Posted - 04/05/2013 : 20:08:52
je evo ga izasao

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000