T O P I C R E V I E W |
bjelolasica |
Posted - 16/06/2013 : 20:17:32 Na DeeCay-ov prijedlog otvaram zaseban topic da se sticky ne bi previše s ovim natrpavali Sljedeći krug Dylan Dog 04.07.2013. u 21h Vrijeme javim naknadno! Ako netko drugi želi organizirati asocijacije neka javi da se stavi najava! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
tinton |
Posted - 21/09/2014 : 21:15:23 quote: Originally posted by bjelolasica
Drugi krug:
1) U kojoj državi prvi put susrećemo ime Zagorovog alter ego Damballah?
Niger
2) Što je u toj epizodi uništeno, a pripada tom bogu?
Idol juju
3) Ako je prvi ubio drugoga, a drugi prvoga o kome se radi?
Solomon Kinsky i Wandreing Fitzy
4) Što će izazvati zavijenje na mjesečini?
vukodlaci
5) Koliko smo likova sreli u priči koja je predhodila ovoj?
12
|
bjelolasica |
Posted - 20/09/2014 : 22:13:07 Drugi krug:
1) U kojoj državi prvi put susrećemo ime Zagorovog alter ego Damballah?
2) Što je u toj epizodi uništeno, a pripada tom bogu?
3) Ako je prvi ubio drugoga, a drugi prvoga o kome se radi?
4) Što će izazvati zavijenje na mjesečini?
5) Koliko smo likova sreli u priči koja je predhodila ovoj?
Hint: Sva se pitanja odnose na jednu priču! |
going going |
Posted - 19/09/2014 : 19:48:36 quote: Originally posted by bjelolasica
Ogovori:
1)187 2)Chico pecaros 3)Mormoni 4) Iz epizode Thugsi djeva koja je u blaženom stanju. 5)Kroebre
tinton 4 going going 2 Sljedeći krug sutra navečer!
Uf, znas kad bih se ovog setio, nikad! Nadam se da ce jos neko da se pridruzi kvizu. |
tinton |
Posted - 19/09/2014 : 16:39:34 quote: Originally posted by bjelolasica
Ogovori:
1)187 2)Chico pecaros 3)Mormoni 4) Iz epizode Thugsi djeva koja je u blaženom stanju. 5)Kroebre
tinton 4 going going 2 Sljedeći krug sutra navečer!
Ma da? Pecaroša sam pogodio. |
bjelolasica |
Posted - 19/09/2014 : 15:33:34 Ogovori:
tinton 4 going going 2 Sljedeći krug sutra navečer! |
going going |
Posted - 08/09/2014 : 21:01:28 quote: Originally posted by bjelolasica
Za zagrijavanje
1) Koliko je Zagor visok? 187 cm. Koliko se secam to je bio rekao u epizodi Okean, kada je upao na posed kod Hamada Egipcanina.
2) U kojoj priči Chico isprovocira Oneide, a Zagor razrješava sukob s Uronima? Ciko pecaros.
3) Čijoj skupini/sekti pripada Biblija koja u YU izdanju je postala „Knjiga života“? Mozda oni sektasi iz Novog Salema sto obozavaju Hagota.
4) Tko je Shikiri? Na ovo ne bih znao odgovor. 5) Tko na samrti proglasi Chica vrhunskim strijelcem? A ni na ovo.
|
tinton |
Posted - 08/09/2014 : 20:56:04 quote: Originally posted by bjelolasica
Za zagrijavanje
1) Koliko je Zagor visok?
187
2) U kojoj priči Chico isprovocira Oneide, a Zagor razrješava sukob s Uronima?
Chico pecaroš
3) Čijoj skupini/sekti pripada Biblija koja u YU izdanju je postala „Knjiga života“?
Mormoni
4) Tko je Shikiri?
Andrew Kain
5) Tko na samrti proglasi Chica vrhunskim strijelcem?
Kroeber
|
bjelolasica |
Posted - 08/09/2014 : 20:13:29 Za zagrijavanje
1) Koliko je Zagor visok?
2) U kojoj priči Chico isprovocira Oneide, a Zagor razrješava sukob s Uronima?
3) Čijoj skupini/sekti pripada Biblija koja u YU izdanju je postala „Knjiga života“?
4) Tko je Shikiri?
5) Tko na samrti proglasi Chica vrhunskim strijelcem?
|
tinton |
Posted - 08/09/2014 : 18:03:54 quote: Originally posted by bjelolasica
Sutra kviz u vezi Zagora. Da ne bude da se sticky spama pa ovdje stavljam kviz. P.S. Molim nekog od moderatora da preimenuje topic u "Asocijacije i kvizovi"
A kod to točno? |
bjelolasica |
Posted - 07/09/2014 : 21:26:38 quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by bjelolasica
Nakon četiri kola kod asocijacija na Zagoru: tinton 18 + 4 konačno (II)+ 4 konačno (I) + 4 konačno (I) nagor 10 PijaniPatak 2 + 4 boda konačno (III) mladjo 2
Rimski brojevi označavaju koliko je bilo riješenih stupaca prije nego se pogodilo konačno! Niži broj vas u slučaju istog rezultata stavlja na bolju poziciju
A kad ćeš ovo nastavit? Ili ti je žao da se drugi sramote.
To ću zaključit 6.10.2014. |
tinton |
Posted - 07/09/2014 : 21:13:39 quote: Originally posted by bjelolasica
Nakon četiri kola kod asocijacija na Zagoru: tinton 18 + 4 konačno (II)+ 4 konačno (I) + 4 konačno (I) nagor 10 PijaniPatak 2 + 4 boda konačno (III) mladjo 2
Rimski brojevi označavaju koliko je bilo riješenih stupaca prije nego se pogodilo konačno! Niži broj vas u slučaju istog rezultata stavlja na bolju poziciju
A kad ćeš ovo nastavit? Ili ti je žao da se drugi sramote. |
bjelolasica |
Posted - 07/09/2014 : 19:01:22 Sutra kviz u vezi Zagora. Da ne bude da se sticky spama pa ovdje stavljam kviz. P.S. Molim nekog od moderatora da preimenuje topic u "Asocijacije i kvizovi" |
tinton |
Posted - 26/02/2014 : 15:43:15 Dugo ničega na ovom topicu, ni bjelkija sa Zagorom ni Jerryja s Nathanom...
|
DeeCay |
Posted - 29/08/2013 : 15:22:16 Hm, očekivao sam nešto... drugačije. Ipak, jerry nas je sve uspio zeznuti, mada i dalje je odgovor povezan sa seksom (što jerry i dalje neće priznati da samo o tome razmišlja) sam naslov govori mega-hard asocijacija! |
bjelolasica |
Posted - 28/08/2013 : 09:35:26 quote: Originally posted by Jerry Krause Čestitam lasice, dobio si jednu od ovih 9 treba po izboru u jednom od luksuznih hotela u East Cityju. I to za cijelu noć. Ja bih ti preporučio Janet Mars, svašta bi te naučila.
Ma hvala lipo, ali biram Saru. Kad je Never više ne nateže... |
Jerry Krause |
Posted - 28/08/2013 : 00:20:57 HOT- SUMMER- HARD- MEGA ASOCIJACIJA
A 1- Visoke financije A 2- Cybermaster A 3- naočale A 4- odvjetnica
STUPAC A- Olivia
B 1- tuziteljica B 2- trokut B 3- pjesma B 4- Zapadna obala
STUPAC B- Sara
C 1- Vampyrus C 2- istraga C 3- komesarica C 4- Melpomena
STUPAC C- Hilma
D 1- Osveta jakuza D 2- sjećateljica D 3- cybersex D 4- Kuća plavog svjetla
STUPAC D- Kora
E 1- stijena E 2- El Teely E 3- Nathaniel E 4- voda
STUPAC E- Jana
F 1- Zabranjena zona F 2- mala F 3- slatka F 4- tajnica
STUPAC F- Janine
G 1- susjeda G 2- Adjani G 3- Arapkinja G 4- batler
STUPAC G- Hadija
H 1- željezna H 2- maska H 3- udovica H 4- planet
STUPAC H- Janet
KONAČNO RJEŠENJE- Asa Maugham |
Jerry Krause |
Posted - 28/08/2013 : 00:20:02 quote: Originally posted by drogsy
Malo si me zbunio s prethodnim postom, pa mi nije sad jasno kaj hoćeš Moramo nastaviti niz (Asa Maugham) ili je rješenje neka značajka NN-serijala (kontinuitet)?
Uglavnom, ako nacrtaš, možda...
Svi ste nekako stripovski razmišljali i tražili neku poveznicu u kontinuitetu serijala. Ali ja sam samo tražio jednu običnu enigmatsku računicu kakve nalazimo u brojnim časopisima, a to je: nastavite niz!
Priznajem, nije bilo lako sve ovo povezati, ali baš zbog toga sam malo težu asocijaciju postavio. Ali sam mislio da ćete nakon onog starog posta odmah sve skužiti.
Kad ono: Deeju samo sex u glavi, a bjelolasici sifilis.
Jedino je drogsy u startu bio na pravom putu (već je prije spomenuo Zeleni ocean) i zato je on moralni pobjednik. A pravi pobjednik je ipak bjelolasica.
1. bjelolasica- 9 bodova 2. drogsy- 8 bodova 3. DeeCay- 2 boda 4. tinton- 2 boda
Čestitam lasice, dobio si jednu od ovih 9 treba po izboru u jednom od luksuznih hotela u East Cityju. I to za cijelu noć. Ja bih ti preporučio Janet Mars, svašta bi te naučila. |
drogsy |
Posted - 27/08/2013 : 23:31:00 Malo si me zbunio s prethodnim postom, pa mi nije sad jasno kaj hoćeš Moramo nastaviti niz (Asa Maugham) ili je rješenje neka značajka NN-serijala (kontinuitet)?
Uglavnom, ako nacrtaš, možda... |
Jerry Krause |
Posted - 27/08/2013 : 22:47:21 Pa zar vam moram sve nacrtati. Znači, imamo kronologiju Nathanovih treba u krevetu kroz serijal. A to su:
quote: Originally posted by Jerry Krause
HOT- SUMMER- HARD- MEGA ASOCIJACIJA
A 1- Visoke financije A 2- Cybermaster A 3- naočale A 4- odvjetnica
STUPAC A- Olivia
B 1- tuziteljica B 2- trokut B 3- pjesma B 4- Zapadna obala
STUPAC B- Sara
C 1- Vampyrus C 2- istraga C 3- komesarica C 4- Melpomena
STUPAC C- Hilma
D 1- Osveta jakuza D 2- sjećateljica D 3- cybersex D 4- Kuća plavog svjetla
STUPAC D- Kora
E 1- stijena E 2- El Teely E 3- Nathaniel E 4- voda
STUPAC E- Jana
F 1- Zabranjena zona F 2- mala F 3- slatka F 4- tajnica
STUPAC F- Janine
G 1- susjeda G 2- Adjani G 3- Arapkinja G 4- batler
STUPAC G- Hadija
H 1- željezna H 2- maska H 3- udovica H 4- planet
STUPAC H- Janet
KONAČNO RJEŠENJE...
....je ???
|
bjelolasica |
Posted - 27/08/2013 : 20:08:58 Sifilis |
Jerry Krause |
Posted - 27/08/2013 : 19:57:48 quote: Originally posted by drogsy
Je l' možda... Kronologija?
...seksanja
Moram se na ovo nasmijati, jer si itekako u pravu. E sad kad znamo da se radi o kronologija Nathanovog seksanja, konačno rješenje je... ?? |
drogsy |
Posted - 27/08/2013 : 18:44:52 Je l' možda... Kronologija?
...seksanja |
bjelolasica |
Posted - 27/08/2013 : 17:59:55 Sex po važnosti? Sex po starosti objavljivanja? Sex po Jerryjevoj logici? Ma ja sam na drugom mjestu (u najgorem slučaju) pa mi je svejedno |
Jerry Krause |
Posted - 27/08/2013 : 17:12:46 Ajde, ajde evo još jedna pomoć. Kao što ste primijetili sve su ove žene bile od Nathan obrađene i to vas sve gonilo u krivom smijeru misleći da je rješenje tipa "kresnute žene".
Ali pogledajte kako su te žene postavljene u asocijaciji po stupcima i usporedite s ovim mojim starim postom i rješenje će se morati nazrijeti. |
Jerry Krause |
Posted - 27/08/2013 : 09:01:45 Izgleda da ni najveci NN umovi nisu shvatili sta je Jerry htio reci. Seks jest poveznica, ali kakav? Nemojte sad po nekim prljavim mislima ici, jer nema veze s tim smijerom. |