forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 zastitni omoti (vrečice)za LL stripove

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tommy.H Posted - 25/06/2013 : 22:56:31
ispricavam se ako ovaj topic vec postoji i ako ga opet otvaram ali zanima me gdje ima za kupiti zastitine omote (vrecice) za LL stripove
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Cromwell Posted - 27/06/2013 : 20:55:32
quote:
Originally posted by Tommy.H

ljudi ovak bio sam sad u lidlu i imaju verecicie za zamrzivac od 3 litre 75 vrecica 15 kn zanima me jesu li dobre te da ne bacim 15kn bezveze

Ne može od litre, uzmi od kile. Imaš Libellusove stripove a bojiš se zbog 15 kn, pih

A sad ozbiljno, u vrećice od litru/kilu ti taman stanu kiosk stripovi od Ludensa. Pa si računaj...
Zagori i deblje knjiga možda neće stat u taj od 3 litre ali dvoepizodne knjige sigurno hoće.

going going Posted - 27/06/2013 : 20:38:19
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by going going

quote:

kolka je cijena

Ove kesice za zamrzivac nisu nesto mnogo skupe oko 400 dinara ja mislim.

Ja na pijaci placam 35 din - 30 komada od 2kg.

Zeznuo sam se u kucanju, hteo sam da kazem 40 dinara
Tommy.H Posted - 27/06/2013 : 20:25:16
ljudi ovak bio sam sad u lidlu i imaju verecicie za zamrzivac od 3 litre 75 vrecica 15 kn zanima me jesu li dobre te da ne bacim 15kn bezveze
Kit Carson Posted - 27/06/2013 : 01:55:12
quote:

quote:

kolka je cijena

Ove kesice za zamrzivac nisu nesto mnogo skupe oko 400 dinara ja mislim.

Ja na pijaci placam 35 din - 30 komada od 2kg.
lwood Posted - 27/06/2013 : 01:35:43
al u principu mislin da su te kesice bespotrebne
lwood Posted - 27/06/2013 : 01:35:10
iman nešto oriđiđi kesica za Bonelija.
going going Posted - 27/06/2013 : 00:48:08
quote:

kolka je cijena

Ove kesice za zamrzivac nisu nesto mnogo skupe oko 40 dinara ja mislim.
velka031 Posted - 26/06/2013 : 23:09:11
quote:
Originally posted by D.J.

Mislim da za Libellusovo stripove ne treba vrecica. Moji su iza stakla, tako da je prasina minimalna, a nisu ni pod direktnim suncem. Sto bi rekao Globinjo: "...i onda kad ne bude nas bilo, stripove ce citat' naše..."

+1
D.J. Posted - 26/06/2013 : 20:22:07
Mislim da za Libellusovo stripove ne treba vrecica. Moji su iza stakla, tako da je prasina minimalna, a nisu ni pod direktnim suncem. Sto bi rekao Globinjo: "...i onda kad ne bude nas bilo, stripove ce citat' naše..."
D.J. Posted - 26/06/2013 : 20:17:40
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Mene više smeta što hrptovi / rikne s vremenom blijede, pa recimo na polici s Magičnim imam nekoliko nijansi crne boje, ovisno o tome kad su stripovi objavljeni.

Ne drži ih na svjetlu i ne hrani ih poslije ponoći

teller Posted - 26/06/2013 : 20:09:59
nema tu filozofije....tama,tama i tama i suho, suho i suho,,,samo to traže stripovi....
ja jih držim u sobi u koju sunčeva zraka na probije a sobu luftam/prozračim samo kad je vanka suhu i sunčano vrijeme...
a u takvoj sobi nema ni moljca i drugih štetočina....osim ponekog upada sina ili hčerke u moju zakladnicu....
500 godina Libellus?...možda ipak preoptimistično...ako preživimo poplave,potrese,smake sveta....nekih 200 mogu izdržat bez problema....zašto ne?...naravno sve zavisi od gospodara...ljudski faktor je tu presudan...stripovi su vrhunsko napravljeni..
jaki Posted - 26/06/2013 : 19:44:16
quote:

Mene više smeta što hrptovi / rikne s vremenom blijede, pa recimo na polici s Magičnim imam nekoliko nijansi crne boje, ovisno o tome kad su stripovi objavljeni.

Ne drži ih na svjetlu i ne hrani ih poslije ponoći
Tommy.H Posted - 26/06/2013 : 18:32:15

[/quote]

I ja na pocetku drzao u vrecice za zamrzivac,a sada sam kupio bolje.
100 kom.=13 franaka,neznam da li se isplati .

[/quote]

gdje si kupio dali se moze naruciti?imas mozda sliku.i najbitnije kakvi su dali vrijede te novce to je negde oko 80 kn ako se ne varam
Kojot Posted - 26/06/2013 : 18:26:05
quote:

Ja Libellusove stripove drzim u onim kesicama za zamrzivac, uzmem onu vecu providnu kesu za tezinu od oko 2 kg.

I ja na pocetku drzao u vrecice za zamrzivac,a sada sam kupio bolje.
100 kom.=13 franaka,neznam da li se isplati .
dante Posted - 26/06/2013 : 15:02:04
quote:

Ja Libellusove stripove drzim u onim kesicama za zamrzivac, uzmem onu vecu providnu kesu za tezinu od oko 2 kg.

Ovo.
Johnny Difool Posted - 26/06/2013 : 14:31:22
Tommy.H Posted - 26/06/2013 : 13:56:33
kolka je cijena
going going Posted - 26/06/2013 : 13:56:09
quote:

quote:

gdje ima toga za kupiti?

Ja ih kupujem na pijaci Verovatno ima i u prodavnicama, samo pitaj za kesice za zamrzivac.
Tommy.H Posted - 26/06/2013 : 13:52:37
quote:

gdje ima toga za kupiti?
going going Posted - 26/06/2013 : 13:48:55

Mord Posted - 26/06/2013 : 11:34:17
quote:
Originally posted by Pavel

quote:
Originally posted by Mord

quote:

Libellus ima takve korice i papir da će i za 500 godina izgledati jednako. Čemu vrećice?

Nema sanse da izgleda jednako ni za 5 godina. Ali slazem se, cemu vrecice.

Preko puta mene na polici stoje oni prvi, rasprodani Texovi. Nema nikakve promjene na njima od vremena kad sam ih kupio, a bilo je to odmah čim su izašli.

Papir s vremenom zuti, i to je neminovno. Npr. Spaghetti 1 i 6 koji mi stoje skupa na polici ali su stigli s 5 godina razlike na tu policu nemaju istu boju papira. Stvar je u nijansi ali vidi se da je ovaj prvi zuci. Za jos 5-10 godina ce se to vec bolje vidjeti. Ljepilo isto tako pousta s vremenom itd. A to je bas libellusov papir ako se ne varam, mada svakog ceka isto. Ne smeta mi ni najmanje cijela stvar ali to da ce ti za 500 godina izgledati isto je besmisleno.
emirem Posted - 26/06/2013 : 11:13:59
quote:

To je posebna epizoda "Blek u podrumu"!
Srećom, razlika u kvaliteti papira LMS-Bleka i LL-ovih izdanja je ogromna.

+1
Pavel Posted - 26/06/2013 : 11:05:29
quote:
Originally posted by Mord

quote:

Libellus ima takve korice i papir da će i za 500 godina izgledati jednako. Čemu vrećice?

Preko puta mene na polici stoje oni prvi, rasprodani Texovi. Nema nikakve promjene na njima od vremena kad sam ih kupio, a bilo je to odmah čim su izašli.
Mord Posted - 26/06/2013 : 09:34:05
quote:

Tommy.H Posted - 26/06/2013 : 09:16:47
quote:

nadam se da si u pravu. jer ako vec dam za strip preko 100kn zelim da ostane u savrsenom stanju bar za mog zivota zato mi nije zao niti kupiti te omote ili sto se vec koristi.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000