T O P I C R E V I E W |
Tornadomaster |
Posted - 28/06/2013 : 19:40:37 ZAGOR PRESENTA CICO Cico Story Tekst: Nolitta Crtež: Ferri Jun 2013.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
raic1922 |
Posted - 01/10/2014 : 12:59:55 Nadam se da ce do kraja godine... |
DODSFERD |
Posted - 01/10/2014 : 12:58:26 Ludens je neprofitabilna firma pa to ide malo sporije. |
raic1922 |
Posted - 01/10/2014 : 12:55:55 Mislim , od Ludensa |
DODSFERD |
Posted - 01/10/2014 : 12:51:17 Već je najavljen i broj 9. http://www.ifedizioni.it/if/ |
raic1922 |
Posted - 01/10/2014 : 12:42:50 Zna li se kad ce 3.kolor Chico ? |
Jasko |
Posted - 24/11/2013 : 16:12:27 quote: Originally posted by teller
Ajmo iskreno, i najlosiji ciko je pojam odlicnog humora za nove extra brojeve alan minuete forda....evo ti logike...izlazi bezvezan af extra a zasto ne i ciko kolor...i kenjate trazeci u ciku neku vrhunsku zabavu...ciko je strip za klince i moja dijeca...cerka i sin od 12 i 13 godina sa velikim veseljem jih citaju bez razlike nollita-bure epizode....i cemu kenjanje, netko nebi uzimao,netko bi,netko samo nollitu,netko samo prvi broj....nitko nebi bio teran da to uzme....nadam se da to netko pokrene pogotovo sto je igranicen serijal i izuzetno popularan...mozda novac od prodaje cika pokrene nesto drugo,mozda i nesto novo.... Nije mi jasno kako nekome ide u nos da bi netko bio sretan ili obradovan.. pece i boli ako je netko zadovoljen?.
Ide 8. reorint af extra?
|
teller |
Posted - 24/11/2013 : 15:40:53 Ajmo iskreno, i najlosiji ciko je pojam odlicnog humora za nove extra brojeve alan minuete forda....evo ti logike...izlazi bezvezan af extra a zasto ne i ciko kolor...i kenjate trazeci u ciku neku vrhunsku zabavu...ciko je strip za klince i moja dijeca...cerka i sin od 12 i 13 godina sa velikim veseljem jih citaju bez razlike nollita-bure epizode....i cemu kenjanje, netko nebi uzimao,netko bi,netko samo nollitu,netko samo prvi broj....nitko nebi bio teran da to uzme....nadam se da to netko pokrene pogotovo sto je igranicen serijal i izuzetno popularan...mozda novac od prodaje cika pokrene nesto drugo,mozda i nesto novo.... Nije mi jasno kako nekome ide u nos da bi netko bio sretan ili obradovan.. pece i boli ako je netko zadovoljen?. |
going going |
Posted - 24/11/2013 : 15:40:13 Ima dobrih Cikoa i kod Burattinija ali Nolittini su neprocenjivi. Imaju neki spontani, nenametljiv humor koji pleni sarmom i meni odise nekim drugim vremenima, a to ne govorim zbog nostalgije jer je nemam jer sam poceo da citam Zaogra tek pre 6 godina.
|
Opti |
Posted - 24/11/2013 : 15:02:53 quote: Originally posted by PijaniPatak
Koja ti od Nolittinih ne valja?
Amerikanac Indijanac Šerif
Nije stvar humora (jer mi ni Buretovi nisu nešto naročito duhoviti, uvijek isti infantilni humor kod oba autora), nego u užasnoj dosadi. Svi kasniji specijalci su barem zanimljivi, a Nolitta mi slabo drži pažnju, što je čudno jer u redovnoj seriji su mi zabavne njegove scene s Chicom.
To, i uvijek jedni te isti likovi. Nadrkana baba s kišobranom, smireni debeli bradonja, siledžije koji samo traže izliku za nalemat Chica itd. Možda je i do Ferrijevog crteža, gdje svi likovi izgledaju veoma slično. Eto, i Gamba mi je bolji od Ferrija. Hereza!
|
tinton |
Posted - 24/11/2013 : 14:00:41 quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by Opti
Zašto su tih prvih 5 brojeva tako mistificirani? I među Nolittinim i Buretovim pričama ima i dobrih i loših. Suočite se s istinom.
Loša Nolttina priča, ako je već u granicama objektivnog ukusa uopšte ima među Čikovim specijalcima, je neprocenjivo remek-delo naspram loše Burattinijeve. Suoči se sa istinom
Koja ti od Nolittinih ne valja?
Indijanac ništa posebno, Šerif ništa posebno, ostale su OK - Vrlo dobre. Bure ima odlične (Novinar, Vojnik...), Sclavijeva je dobra i Faracijeve su fantastične, mnogo bolje od Nolitte. |
PijaniPatak |
Posted - 24/11/2013 : 13:20:15 quote: Originally posted by Opti
Zašto su tih prvih 5 brojeva tako mistificirani? I među Nolittinim i Buretovim pričama ima i dobrih i loših. Suočite se s istinom.
Loša Nolttina priča, ako je već u granicama objektivnog ukusa uopšte ima među Čikovim specijalcima, je neprocenjivo remek-delo naspram loše Burattinijeve. Suoči se sa istinom
Koja ti od Nolittinih ne valja? |
senokute |
Posted - 24/11/2013 : 10:50:59 nije u buretu Problem,,,hmmm, kako da kazem, ove Gambine sam probao deset puta procitati, ali ne ide,samo se izivciram, taj crtez me pravi agresivnim, iako u prvom redu stripu treba dati sansu kao prici ali... |
Opti |
Posted - 24/11/2013 : 10:41:20 Zašto su tih prvih 5 brojeva tako mistificirani? I među Nolittinim i Buretovim pričama ima i dobrih i loših. Suočite se s istinom. |
senokute |
Posted - 24/11/2013 : 09:58:40 quote: Originally posted by teller
Uz osmi reprint alan forda, ciko kolor je obavezan.
da prvih pet brojeva, za ostale manje vise, nisam ih ni crno-bijele procitao |
Jasko |
Posted - 24/11/2013 : 09:42:53 quote: Originally posted by teller
Uz osmi reprint alan forda, ciko kolor je obavezan.
Kojom logikom? |
teller |
Posted - 24/11/2013 : 09:34:54 Uz osmi reprint alan forda, ciko kolor je obavezan. |
Opti |
Posted - 24/11/2013 : 08:45:44 Ma da, još nam samo to fali. |
teller |
Posted - 23/11/2013 : 23:06:01 hoče to netko pokrenit ili... |
Tornadomaster |
Posted - 22/11/2013 : 21:39:33 |
teller |
Posted - 12/10/2013 : 14:02:18 quote: Originally posted by Timber Bil
Uzimao bih mada nemam neko pozitivno mišljenje o ovih 27 priča. Nostalgija nas veže zbog Ferija, Nolite i naše mladosti za onih 5-6 priča u izdanju Dnevnika.
možda Timbere ,možda...mada nije to pravilo... meni su od Nollita/Ferri perioda najbolji Chiko story,amerikanac i indijanac...a i među Buratini/Gamba epizodama ima odličnih priča na kojima sam se zabavio kod čitanja a da sam jih čitao prvi put,bez nostalgije....Chiko kopač zlata, Chiko vojnik, Chiko traper, Chiko detektiv,nasljednik....ma krasan serijal...baš mi žao što ga kraj...ovo što sada izlazi na kioscima od humora je više horor...još Lucky Lake da nešto vredi...ostalo horor a ne humor. |
Timber Bil |
Posted - 12/10/2013 : 11:04:52 Uzimao bih mada nemam neko pozitivno mišljenje o ovih 27 priča. Nostalgija nas veže zbog Ferija, Nolite i naše mladosti za onih 5-6 priča u izdanju Dnevnika. |
DOMI |
Posted - 12/10/2013 : 10:59:41 quote: Originally posted by Zagor12
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by teller
uzimam odmah i to sve...Gamba mi ne smeta nimalo...a i Buratini je imao odličnih fora... može i Bernard ali računam više da Libellus...ali nek krene več!
Jel postoji nesto sto ti neuzimas...
Ne.
44 godine ALAN Forda u HR |
Tex Willer |
Posted - 11/10/2013 : 16:09:11 quote: Originally posted by teller
ne uzimam mange i amerikance jer cast izuzecima nije mi njihova skola zanimljiva...
Debelo gresis kolega rendzeru Evo, skoro sam kupio Ikigami, manga, scenario i crtez odlicni. Mogu da ti dam link sa opisom radnje pa vidi dal mirise na dobro. A Amerikanci su sirok pojam, nisu to samo superheroji, mnogo dobrih stripova je bas iz njihove produkcije. Verujem da bi se i sam iznenadio koliko americkih stripova volis a mozda i ne znas da su americki. Pa ludi Argentinci, Spanci. Nema lose skole stripa, samo dobrih i losih stripova Btw. i ja sam Bonelli nostalgicar, uzimam AF extra(a ne citam ga), ali evo sad cekam da mi stigne i Y, Dred, Lepota tame... |
teller |
Posted - 11/10/2013 : 14:12:29 A cuj, uzimam skoro sve od bonellija sa tim da neka izdanja i dupliram ili cak uzimam visekratno...uzimam nesto bel/fra skole aline i sve...samo ono sto ima dobar crtez i scenarijo...meni ne pije vodu da nekoj prici odgovara los crtez....strip ima da je oku ugodan kad citas....kod bonellija ponekad i zazmirim jer je moja prva ljubav....ne uzimam mange i amerikance jer cast izuzecima nije mi njihova skola zanimljiva...uzimam jos alan forda iz nostalgije vise nego da me epizode iznova odusevljavaju...uzimao bi i vise da si financije neizcrpne...porodica,dvoje klinca,dvoje kola,to sve kosta a rendzerske plate su prosjecne... Volim libellus jer imaju uz cijenu i visoku kvalitetu...najdrazi strip?..koje pitanje... KIT TELER alias VELIKI RENDZER |
teller |
Posted - 11/10/2013 : 14:09:58 A cuj, uzimam skoro sve od bonellija sa tim da neka izdanja i dupliram ili cak uzimam visekratno...uzimam nesto bel/fra skole ali ne i sve...samo ono sto ima dobar crtez i scenarijo...meni ne pije vodu da nekoj prici odgovara los crtez....strip ima da je oku ugodan kad citas....kod bonellija ponekad i zazmirim jer je moja prva ljubav....ne uzimam mange i amerikance jer cast izuzecima nije mi njihova skola zanimljiva...uzimam jos alan forda iz nostalgije vise nego da me epizode iznova odusevljavaju...uzimao bi i vise da si financije neizcrpne...porodica,dvoje klinca,dvoje kola,to sve kosta a rendzerske plate su prosjecne... Volim libellus jer imaju uz cijenu i visoku kvalitetu...najdrazi strip?..koje pitanje... KIT TELER alias MALI RENDZER |