T O P I C R E V I E W |
Rahazlam |
Posted - 23/07/2013 : 17:06:03 Dakle jucer sam na tisku kupio zagor gigant 3 duh sa sjekirom u paketu s knjigom feri moj zivot sa zagorom za 60 kn i sad listam giganta i vidim da je boja katastrofa na nekim dijelovima skoro pa je uopce nema, i sto je najgore fali 30 strana stripa(onaj dio kad zagor prebija salomona i on mu otkriva istinu o njegovu ocu te uletava wander fitzi spasava zagoru zivot medusopno se poubijavsi s kinskijem) sad mi nije jasno jer samo moji primjerak takav ili su takvi svi ako su takvi svi onda je to stvarno sramota |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
D.J. |
Posted - 26/07/2013 : 01:04:58 quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Zagor12
quote: Originally posted by Deers
Rahazlam, nov si pa evo jedan dobronamjerni savjet: smanji gas. Što god te zanima pitaj pristojno i dobit ćeš odgovor. Forum nije počeo a neće ni završiti s tobom, koristi search i vidit ćeš da je netko već postavio to pitanje. Nema potrebe otvarati novi topic za svako pitanje, ovo je komotno moglo u topic o trećem gigantu ili u glavnoj Zagor temi.
Koliko ti imaš godina?
Ovo je vrlo dobro pitanje...
Piše mi u profilu
Ja sam mislio da si jos stariji, barem 30, 40. Svaki post ti je na mjestu. |
DeeCay |
Posted - 25/07/2013 : 19:54:45 Hehe, onda pouči kolegu Rizlashama tehniku ispunjavanja profila. |
Deers |
Posted - 25/07/2013 : 19:52:05 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Zagor12
Rahazlam, nov si pa evo jedan dobronamjerni savjet: smanji gas. Što god te zanima pitaj pristojno i dobit ćeš odgovor. Forum nije počeo a neće ni završiti s tobom, koristi search i vidit ćeš da je netko već postavio to pitanje. Nema potrebe otvarati novi topic za svako pitanje, ovo je komotno moglo u topic o trećem gigantu ili u glavnoj Zagor temi.
Koliko ti imaš godina?
Ovo je vrlo dobro pitanje...
Piše mi u profilu |
DeeCay |
Posted - 25/07/2013 : 18:57:48 quote: Originally posted by Zagor12
Koliko ti imaš godina?
Ovo je vrlo dobro pitanje... |
Rahazlam |
Posted - 25/07/2013 : 18:12:39 quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by jaki
ovo su orginal talijanski giganti i nisu u boji ovo je ludens ubacio tri giganta u katstrofalnoj boji tek tako da uzmu lovu!!
A smisao izdavaštva je inače..?
Samo nastojim povući neku paralelu između poslova. Recimo-da ja u svom poslu napravim toliko grešaka u kratko vrijeme-misliš da bi netko imao obzira prema meni? Tako i ovo-ako nema sposobnosti da se odradi kako treba netreba ni valjati ljude. Onda bolje da su otpočetka tukli crno-bijelo,pa bi ljudi znali šta sakupljaju,a ne ovako šarati.
Ovo sto zagor gigant nije u boji to nije greska,al ovo sto fale stranice u tome se potpuno slazem s tobom(al mislim da se vecina foruma ne slaze samnom njima je to normalno da u stripu fali 30 stranica)
To je super, više stripova stane na policu
|
velka031 |
Posted - 25/07/2013 : 17:16:56 quote: Originally posted by Rahazlam
ovo su orginal talijanski giganti i nisu u boji ovo je ludens ubacio tri giganta u katstrofalnoj boji tek tako da uzmu lovu!!
Samo nastojim povući neku paralelu između poslova. Recimo-da ja u svom poslu napravim toliko grešaka u kratko vrijeme-misliš da bi netko imao obzira prema meni? Tako i ovo-ako nema sposobnosti da se odradi kako treba netreba ni valjati ljude. Onda bolje da su otpočetka tukli crno-bijelo,pa bi ljudi znali šta sakupljaju,a ne ovako šarati.
Ovo sto zagor gigant nije u boji to nije greska,al ovo sto fale stranice u tome se potpuno slazem s tobom(al mislim da se vecina foruma ne slaze samnom njima je to normalno da u stripu fali 30 stranica)
To je super, više stripova stane na policu |
Rahazlam |
Posted - 25/07/2013 : 14:18:58 quote: Originally posted by Zagor12
jesam trazio sam al nisam mogo nac!!
Koliko ti imaš godina?
Btw. i meni se dogodilo nešto slično, jedan Tex kojega sam kupio u kompletu počinje na tridesetoj stranici, bit će da pakuju proizvode s greškom u komplete... To prije nisu radili.
|
Rahazlam |
Posted - 25/07/2013 : 01:37:39 quote: Originally posted by zlatko900
Ovo sto zagor gigant nije u boji to nije greska,al ovo sto fale stranice u tome se potpuno slazem s tobom(al mislim da se vecina foruma ne slaze samnom njima je to normalno da u stripu fali 30 stranica) |
acestroke |
Posted - 24/07/2013 : 23:41:05 Zlatko, vec sam ti objasnio kako stvari stoje sa ovim Zagor Gigantima.
Procitaj moj post/postove ponovo, mozda onda skontas.
:) |
zlatko900 |
Posted - 24/07/2013 : 23:25:22 quote: Originally posted by jaki
Nisi mnogo bistar?
A jel ti primaš neku proviziju što glumiš odvjetnika? Slobodno mogu reći šta mislim,a ako ti se to nesviđa-preskoči... |
jaki |
Posted - 24/07/2013 : 22:57:44 Nisi mnogo bistar? |
zlatko900 |
Posted - 24/07/2013 : 22:54:25 quote: Originally posted by jaki
Samo nastojim povući neku paralelu između poslova. Recimo-da ja u svom poslu napravim toliko grešaka u kratko vrijeme-misliš da bi netko imao obzira prema meni? Tako i ovo-ako nema sposobnosti da se odradi kako treba netreba ni valjati ljude. Onda bolje da su otpočetka tukli crno-bijelo,pa bi ljudi znali šta sakupljaju,a ne ovako šarati. |
velka031 |
Posted - 24/07/2013 : 18:53:20 quote: Originally posted by jaki
Da gigant Zagor bude u boji ili ništa |
supermark |
Posted - 24/07/2013 : 15:27:07 quote: Originally posted by jaki
kapitalizam - ostatak svijeta 1-0
|
jaki |
Posted - 24/07/2013 : 15:17:03 quote: Originally posted by Rahazlam
|
Deers |
Posted - 24/07/2013 : 14:36:00 quote: Originally posted by Rahazlam
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37607 |
Zagor12 |
Posted - 24/07/2013 : 14:35:22 quote: Originally posted by Rahazlam
Koliko ti imaš godina?
Btw. i meni se dogodilo nešto slično, jedan Tex kojega sam kupio u kompletu počinje na tridesetoj stranici, bit će da pakuju proizvode s greškom u komplete... To prije nisu radili. |
Rahazlam |
Posted - 24/07/2013 : 14:22:41 quote: Originally posted by Deers
jesam trazio sam al nisam mogo nac!! |
teller |
Posted - 24/07/2013 : 08:27:26 quote: Originally posted by jaki
Pa-eto-šta je sad istina? Baš me zanima... Kao i što me zanima dali su talijani krivi i zato što u ovim gigantima fali stranica i što priča nije cjelovita,što počne od 33 stranice,pa malo preskoči,pa opet na početak... eh,ti talijani...
Još uvijek nisi shvatio da se pogreške kod tiskanja događaju i zamjenu se arci papira? I zašto uvijek(večinom)fali 32 stranice. To su normalne greške pri tiskanju velikih količina stripova/knjiga. I kako je to Ludensova greška?Kad im isporuče stripove iz tiskare trebaju pregledati svih 5-6000 komada?
potpis, sa tim da je tih prijeraka čini mi se 8000....bar tako je pisalo u nekim gigantima... Slobodna Dalmacija print mi je ok tiskara, zaje...bu pokoju stranicu ali ništa katastrofično....u globalu greške su rijetke i minorne.... evo odkad kupujem stripove Ludensa i Strip Agenta poneke i dupliram ili uzmem po tri komada, do sada nisam imao te "sreće" da dobijem falični....poneka mutnije odtisnuta stranica ali za kiosk izdanje za 18,25 ili koliko več kuna...sasvim solidno obavljen tiskarski posao... I KIOSKI SE NAGINJU NA STRANU OD STRIPOVA, to je najvažnije,,,,samo se setim onih tužnih 1991-1994 godina sa Alan Fordom i Gordonlinkom na kioscima i ja sretan ko dijete.... |
Deers |
Posted - 24/07/2013 : 07:39:28 Rahazlam, nov si pa evo jedan dobronamjerni savjet: smanji gas. Što god te zanima pitaj pristojno i dobit ćeš odgovor. Forum nije počeo a neće ni završiti s tobom, koristi search i vidit ćeš da je netko već postavio to pitanje. Nema potrebe otvarati novi topic za svako pitanje, ovo je komotno moglo u topic o trećem gigantu ili u glavnoj Zagor temi. |
Rahazlam |
Posted - 24/07/2013 : 02:06:41 ovo su orginal talijanski giganti i nisu u boji ovo je ludens ubacio tri giganta u katstrofalnoj boji tek tako da uzmu lovu!! |
Rahazlam |
Posted - 24/07/2013 : 02:05:34 quote: Originally posted by zlatko900
I kad me već pitaš dali je na broju 4 i 5 naznačeno na naslovnici da je u boji ili ne- da ti samo kažem da je kod mene gigant br.3 na čijoj naslovnici NIJE naznačeno da je u boji,a on je ipak u koloru. Kakvom-takvom,ali u koloru...
Ja sam dobio strip u kojem fali trideset stranica a ti se zalis zato sto tvoj nije u boji!!Kako je pocelo morat cemo listat na kiosku strip da vidimo ima li sve stranice!! |
zlatko900 |
Posted - 24/07/2013 : 01:21:59 I kad me već pitaš dali je na broju 4 i 5 naznačeno na naslovnici da je u boji ili ne- da ti samo kažem da je kod mene gigant br.3 na čijoj naslovnici NIJE naznačeno da je u boji,a on je ipak u koloru. Kakvom-takvom,ali u koloru... |
Rahazlam |
Posted - 24/07/2013 : 01:20:18 quote: Originally posted by jaki
Jesi li pronašao i Gigant broj 4 u boji na kioscima?
pa sta nisu ovi pravi talijanski giganti(dvorac na nebu i covijek koji je pobijedio smrt)crno bijeli pa nepise nigdje da je u boji? |
zlatko900 |
Posted - 24/07/2013 : 01:15:59 quote: Originally posted by jaki
Pa-eto-šta je sad istina? Baš me zanima... Kao i što me zanima dali su talijani krivi i zato što u ovim gigantima fali stranica i što priča nije cjelovita,što počne od 33 stranice,pa malo preskoči,pa opet na početak... eh,ti talijani...
Još uvijek nisi shvatio da se pogreške kod tiskanja događaju i zamjenu se arci papira? I zašto uvijek(večinom)fali 32 stranice. To su normalne greške pri tiskanju velikih količina stripova/knjiga. I kako je to Ludensova greška?Kad im isporuče stripove iz tiskare trebaju pregledati svih 5-6000 komada?
Ako naš "veliki vođa" zahtijeva da se zna dali neka tiskovina ima manje ili više od 25000 riječi nevidim zašto bi ovo bio problem. Izgleda da ti mene nisi shvatio šta hoću reći,a to je da je izašlo samo 5 tih brojeva,a grešaka kao da ih je 505. |