T O P I C R E V I E W |
Rahazlam |
Posted - 24/07/2013 : 19:19:47 Dakle svi smo svijesni da je svijet stripova klimav i da ce se (nazalost htijeli vi to ili ne boneli junaci poceti gasiti kao primjer mr no).Pa je moje pitanje za zagora al moze se odnositi i na druge junake dali on treba umrijeti u zadnjoj epizodi ja mislim da treba sto vi mislite?? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
KnickS |
Posted - 16/08/2019 : 22:48:52 quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by bjelolasica
Mislim da bi se na prostoru ex-Yu našao dovoljan broj ljubitelja Zagora koji bi skupili novac i otkupili prava za izdavanje.
Yes! Ja prvi.
Dok sam pisao ovaj gore post mislio sam na sebe kao broj 1, ali neka bude ja sam broj 3
da. definitivno da, +1. jer, poenta je da sama ideja neće umreti. u tom smislu Zagor je mnogo više od samo junaka crtanih romana. |
WOLF-HUNTER |
Posted - 16/08/2019 : 20:22:32 Ne vjerujem da će Zagor umrijeti. Meni više pada rečenica iz "Sjekire i sablje" na um... Ona poznata o bacanju sjekire u najdublju rijeku nakon što osvane mir u Darkwoodu. |
emirem |
Posted - 16/08/2019 : 20:19:49 Ili pak otidje na jugozapad stavi wampum i kasnije mu se pridruzi Magicni Vjetar i uzivaju u vizijama nastali od peyotla. Uleti Tex i veli :"Decki, u mom kvartu se ne konzumiraju alkohol i opijati! " A mozda im se i pridruzi… |
Dwayne_Looney |
Posted - 16/08/2019 : 17:55:36 Zbog svega što je 1Euro na temi o zadnjem najavljenom broju naveo, najbolji kraj bi, po meni, bio da Indijanci Zagora razotkriju, odbace kao Manituova poslanika i da, na temelju toga lagano počne rat, trpanje Indijanaca u rezervate, kako je to povijesno gledano i bilo, i da Zagor shvati kako je njegova ideja o mirnom Darkwoodu bila samo iluzija. I onda da ga nakon jednog od dana u preispitivanju smisla života, svjestan nemoći, Chico spriječi u pokušaju samoubojstva. A on, sa suzom u oku kaže "Oprosti, prijatelju, neće se ponoviti. Idemo loviti, obećavam ti velikog jelena za večeru". I, tako, imadnemo, jedan otvoren kraj ali s pozitivnom notom. Uglavnom, ne bi trebao umrijeti. |
ziro |
Posted - 16/08/2019 : 17:00:00 quote: Originally posted by bozidarg
Zagor nikada neće umreti
|
guderian |
Posted - 16/05/2015 : 17:23:29 http://i47.tinypic.com/scdtfn.jpg |
ddeki |
Posted - 09/12/2013 : 21:34:47 ZAGOR je mrtav!!! Zivela ZAGOREETA!!!
|
teller |
Posted - 29/11/2013 : 13:41:46 quote: Originally posted by Poli
pa... ako si dovoljno pijan neces ni primetiti razliku
;D
zato je dobro imati ženu...da te zaustavi na vrijeme..iz ljubomore.. |
PijaniPatak |
Posted - 29/11/2013 : 13:41:24 Normalno da neću...Kada sam pijan iliti nesposoban da održim back up virginity automatizujem sistem samoodbrane u vidu fatlnih plinova. Primetiće samo onaj koji je stremio ka posrnću :D |
Poli |
Posted - 29/11/2013 : 13:25:30 pa... ako si dovoljno pijan neces ni primetiti razliku
;D
|
PijaniPatak |
Posted - 29/11/2013 : 13:01:31 quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Johnny Difool
[quote]Originally posted by teller
teško mi to reć a da ne izpadnem bezobrazan...ali prije če pola forumaša otegnut patke-nego naš Duh sa sjekirom.... na žalost...ili na sreću za buduće ćitatelje.
Nadam se da misliš "otegnut papke" a ne "nategnut patke"???
koja je razlika?
aj pogodi
|
teller |
Posted - 29/11/2013 : 12:57:21 quote: Originally posted by Johnny Difool
quote: Originally posted by teller
teško mi to reć a da ne izpadnem bezobrazan...ali prije če pola forumaša otegnut patke-nego naš Duh sa sjekirom.... na žalost...ili na sreću za buduće ćitatelje.
Nadam se da misliš "otegnut papke" a ne "nategnut patke"???
koja je razlika? |
nagor |
Posted - 29/11/2013 : 11:38:57 Svašta...
|
Johnny Difool |
Posted - 29/11/2013 : 11:16:49 quote: Originally posted by teller
Nadam se da misliš "otegnut papke" a ne "nategnut patke"??? |
teller |
Posted - 29/11/2013 : 08:54:07 teško mi to reć a da ne izpadnem bezobrazan...ali prije če pola forumaša otegnut patke-nego naš Duh sa sjekirom.... na žalost...ili na sreću za buduće ćitatelje. |
Rahazlam |
Posted - 28/11/2013 : 23:44:25 quote: Originally posted by bozidarg
Zagor nikada neće umreti
|
adriano |
Posted - 28/11/2013 : 08:52:07 dobrodošao sinko. ovo je najbolji prvi post ikad. |
Space Marine |
Posted - 28/11/2013 : 00:19:51 quote: Originally posted by bozidarg
Zagor nikada neće umreti
Čista istina. Dobrodošao |
nagor |
Posted - 27/11/2013 : 22:54:01 quote: Originally posted by bozidarg
Zagor nikada neće umreti
Bravo!
Dobrodošao. |
bozidarg |
Posted - 27/11/2013 : 22:51:21 Zagor nikada neće umreti
|
Opti |
Posted - 02/11/2013 : 20:41:37 Toliko ima stranica ovog topica, ali nitko se nije osvrnuo na jedini mogući kraj Zagor-sage; Traper Walter Doney nalazi čuvenu lisicu na sive mrlje i razuvjerava sve nevjerne Tome koji su tvrdili da ona ne postoji.
To je jedini mogući kraj, sve ostalo je samo tlapnja. |
dsormaz1 |
Posted - 02/11/2013 : 16:44:24 quote: Originally posted by spanta
quote: Originally posted by Rahazlam Da al to se nije dogodilo u pravom zivotu pa nek se nedogodi ni u stripu u svakom slucaju bolja odluka je da bijelci pobiju sve indijance(sto su i napravili samo malo duzim putem)!!!!
Pusti stvarni život. Ovako bi mogli da puste mašti na volju i da se igraju mogućim alternativama.
Kad bi se držali stvarnog života, Zagor bi naj***o u prvih godinu dana samo od reume, a potencijalno i upale pluća, s obzirom da živi u kolibi bez vrata i prozora Da ne pominjemo lekovite uticaje života u močvari.
Pravo je čudo da nije dobio malariju :) |
wele |
Posted - 01/11/2013 : 16:55:57 Trebao je, davno. |
Rahazlam |
Posted - 23/08/2013 : 00:08:30 quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by spanta
Sto da mre? Bilo bi interesantno da Zagorov svet proglase alternativnim univerzumom koji se od našeg razlikuje po tome što uticaj Duha sa sekirom dovodi do toga da Indijanci i belci počinju da se razumeju i žive u miru jedni pored drugih.
Da al to se nije dogodilo u pravom zivotu pa nek se nedogodi ni u stripu u svakom slucaju bolja odluka je da bijelci pobiju sve indijance(sto su i napravili samo malo duzim putem)!!!!
Sad vise nisam ni ja siguran, ne znam jel trolla ili je ozbiljan
Malo trollam malo sam ozbiljan |
PijaniPatak |
Posted - 22/08/2013 : 15:12:39 quote: Originally posted by ZoranC
quote: Originally posted by PijaniPatak
Nemoj mi reći da sam se duplo zajebAo i da postoji i kod nemaca promaja
Postoji, postoji: Durchzug ili Luftzug. Koristi se i u svakodnevnom govoru u smislu "na jedno uho mu udje, na drugo izadje". Na njemackom: Er schaltet auf Durchzug (on ukljucio promaju).
oh, majn got!!! |