forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 KOJE IZDAVAČE BONELLI-a PRATITI -VČ ili Ludens

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
JORGE Posted - 29/07/2013 : 15:58:59
Pošto skupljam sve Bolelli stripove od izdavača na našim prostorima (osim tvrdoukoričenih -skupih), dilema mi je oko redovnosti izlaženja oko nekih junaka.
Skupljam sve u što je izašlo u SD i LUDENS angažmanu, kada je ludens stao sa Mister no-om prebacio sam se na onaj u izdanju VESELI ČETVRTAK.
E sad Je LUDENS preskočio 100 redovnih Dylana, pitanje je dali ih nabavljati od VESELOG ČETVRTKA ili će LUDENS (ako neko ima informaciju) te preskočene brojeve izdavati u ''EXTRA'' seriji, jer bi sa EXTRA trebao za par brojeva doći do onih s kojima je SLOBODNA DALMACIJA krenila redovnu seriju.
Koja su vaša mišljenja i informacije.
Slično je i sa TEX-om, mada i LUDENS i VESELI baš ne idu nekim brzim tempom s njim.
16   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DzekDenijels Posted - 30/07/2013 : 02:08:19
quote:
Originally posted by velka031

Meni su dragi i VČ i Ludens, samo neka piče!

+1
DOMI Posted - 30/07/2013 : 00:14:14
Ludens na prvom mjestu, ali sam pokupovao prvih 50 Dylana VČ jer imaju dobru grafičku opremu i ne da mi se čekati 2022.god dok ih Ludens objavi... Dylan mi je predobar strip i iskreno ne da mi se prevoditi talijanske brojeve kad već susjedi imaju solidno izdanje,,

44 godine Alan Forda u HR Specijalno svečano izdanje Alan Forda br. 5OO na čak 256 str. već na kioscima

JORGE Posted - 29/07/2013 : 23:44:43
JAKI
Hvala ti na preciznom odgovoru za preskočene Ludensove Dylane.
mislim da ću nastaviti sa dylanima kroz Ludens extra seriju, a od VČ ću vjerojatno nabaviti dosada izašle Tex-ove, a i Martije koje sam zaboravio spomenuti pošto ih je Ludens prekinuo.
Također nastavljam sa Mister no od VČ (inače jako sam zadovoljan kvalitetom izdanja).
A ostatak ide od Ludensa, Zagor, Tex, Dylan, PSDZ itd .
ZoranC Posted - 29/07/2013 : 23:16:18
@ace:
Jbg,Dylan je krenuo u onim desetljecima kad sam prestao citati stripove. Procitao sam samo jednu epizodu, neda mi se gledati kako se zove i moram reci da nije losa. Mozda se malo i plasim da se ne navucem i na to pa tko ce to sve pokupovati. Iskreno receno, golica me Libellusov kolekcionarac, mozda jednog dana...
bjelolasica Posted - 29/07/2013 : 23:01:53
quote:
Originally posted by The Great Duck

Imam jedno pitanje: jel VČ ostavlja originalna vlastita imena u stripovima, ili ih prevode po Vuuku?

Prevodi. Stripovi su na latinici i ekavici.
The Great Duck Posted - 29/07/2013 : 22:32:27
Imam jedno pitanje: jel VČ ostavlja originalna vlastita imena u stripovima, ili ih prevode po Vuuku?
velka031 Posted - 29/07/2013 : 22:07:08
Meni su dragi i VČ i Ludens, samo neka piče!
zeljko Posted - 29/07/2013 : 21:05:23
uvodnike redovito preskočim

mala slova i jeftina filozofija
zlatan bihac Posted - 29/07/2013 : 19:18:20
ludens,a prije toga slobodna dalmacija ima puno duži staž u izdavanju stripova pa je normalno da ta izdanja kod mene imaju prednost a još su mi ta izdanja puno pristupačnija od VČ izdanja...
zagor mi je recimo puno bolje urađen u extra seriji(mada i tu ima nekih propusta) nego što je VČ to uradio sa onim knjigama...sa druge strane,vč je bolje uradio specijale nego ludens...ima tu još dosta toga o čemu bi se dalo pisati...
acestroke Posted - 29/07/2013 : 18:41:22
quote:
Originally posted by ZoranC

Sto ljudi, sto ukusa, sto situacija. Ja radim ovako: s obzirom da prije nisam citao ni Texa ni Mr Noa, kupujem kolekcionarce od VC-a. Izlaze sporo, ali kronoloski od prve epizode. Uz to povoljni i po 700 strana po stripu. Ne zuri mi se nabaviti i procitat sve epizode odjednom. Takodje KIZ od VC-a, stvar ukusa. Sve ostalo od Ludensa: Zagorove ostale edicije osim KIZ, Mark, Miki, Blek. Nikad citao i ne namjeravam: DD, MM, NR...

Drugacije receno, samo Zagora od Ludensa (redovni/Extra).

Steta sto Dylana ne citas
ZoranC Posted - 29/07/2013 : 18:38:54
Sto ljudi, sto ukusa, sto situacija. Ja radim ovako: s obzirom da prije nisam citao ni Texa ni Mr Noa, kupujem kolekcionarce od VC-a. Izlaze sporo, ali kronoloski od prve epizode. Uz to povoljni i po 700 strana po stripu. Ne zuri mi se nabaviti i procitat sve epizode odjednom. Takodje KIZ od VC-a, stvar ukusa. Sve ostalo od Ludensa: Zagorove ostale edicije osim KIZ, Mark, Miki, Blek. Nikad citao i ne namjeravam: DD, MM, NR...
Poli Posted - 29/07/2013 : 17:47:32

plus - u VC stripovima imas uvodnike

i malo su jeftiniji ako ih imas mogucnost nabaviti u Srbiji, u Hrvatskoj (striparnice) je ista cijena kao za Ludens

jaki Posted - 29/07/2013 : 17:17:36
quote:
Originally posted by JORGE

Pošto skupljam sve Bolelli stripove od izdavača na našim prostorima (osim tvrdoukoričenih -skupih), dilema mi je oko redovnosti izlaženja oko nekih junaka.
Skupljam sve u što je izašlo u SD i LUDENS angažmanu, kada je ludens stao sa Mister no-om prebacio sam se na onaj u izdanju VESELI ČETVRTAK.
E sad Je LUDENS preskočio 100 redovnih Dylana, pitanje je dali ih nabavljati od VESELOG ČETVRTKA ili će LUDENS (ako neko ima informaciju) te preskočene brojeve izdavati u ''EXTRA'' seriji, jer bi sa EXTRA trebao za par brojeva doći do onih s kojima je SLOBODNA DALMACIJA krenila redovnu seriju.
Koja su vaša mišljenja i informacije.
Slično je i sa TEX-om, mada i LUDENS i VESELI baš ne idu nekim brzim tempom s njim.

Pošto ostali mudruju,ja ču ti odgovoriti na pitanje,
Ludens će u DD Extra izdanju objaviti epizode koje je VČ već objavio.Tako ako ih nemaš do sada i ako nemaš želju nabaviti ih odjednom onda možeš kupovati Lu kako budu izlazili.
Za Texa se ništa ne zna jer do preklopa sa VČ će doći tek za nekoliko godina.E sad može biti da kad dođe vrijeme za to da ih Ludens preskoči kao što je preskočio i DD ali stvar kod Texa je da nema extra seriju da ih tu objavi tako da bi ih onda trebao nabaviti u izdanju VČ.Ali tko zna sa Lu,možda ih ne preskoči?Uglavnom ako imaš novaca ja bih nabavio sada ove Texove od VČ jer tko zna kako će se situacija rasplesti za nekoliko godina.A ovako nećeš čekati te epizode godinama već ih možeš odmah pročitati.
bjelolasica Posted - 29/07/2013 : 16:41:05
LU: Zagor, Tex do org. 500, DD extra, DD do org. 208
VČ: Tex od org. 501, DD org. 210, MM od VČ 1
supermark Posted - 29/07/2013 : 16:30:54
što se tiče Texa, pratim VČ
što se tiče Dylana, pratim Ludens
acestroke Posted - 29/07/2013 : 16:00:33
Za mene je VC super izdavac: odgovoran, pouzdan i prilicno kvalitetan za njihovu cijenu.

Sto se tice onog drugog, radije ne bi komentir'o.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000