forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Najbolja epizoda talijanskog stripa?????

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Rahazlam Posted - 13/08/2013 : 03:12:11
Dakle cisto da vidim vasa razmisljanja sto mislite i koja je vama najbolja epizoda talijanskog stripa ikad napisana???
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
roby05 Posted - 18/08/2013 : 18:05:00
quote:
Originally posted by selanne

Ne leži ti i gotovo, to je to. Ja se i dalje iščuđujem kako Demon ludila nekome može biti imalo dobar, ali shvaćam da ljudi imaju različite ukuse.

Upravo tako!!!To je ono sto bi svi trebali biti svjesni i razumit se. Drago mi je tko cita bilo kakav strip u danasnje vrime.
selanne Posted - 18/08/2013 : 17:57:49
Ne leži ti i gotovo, to je to. Ja se i dalje iščuđujem kako Demon ludila nekome može biti imalo dobar, ali shvaćam da ljudi imaju različite ukuse.
acestroke Posted - 18/08/2013 : 17:45:26
quote:
Originally posted by tinton

Ace, pretjerujes, bas ni jedna dobra epizoda?

Od onih koje sam procit'o, samo prosjek nad prosjekom.
tinton Posted - 18/08/2013 : 17:42:03
Ace, pretjerujes, bas ni jedna dobra epizoda?
selanne Posted - 18/08/2013 : 17:03:30
Zezao sam se, no hard feelings.
acestroke Posted - 18/08/2013 : 16:02:27
@Kojot: ne mrzim Texa toliko koliko mi je dosadan, citam ga ipak jos uvijek, ali jos nisam na dobru epizodu/pricu naletio. Sve mi lice jedna na drugu, dok mi Tex kao lik nema bas nikakve dubine niti zanimljivosti.

@selanne: ja ljubomoran na Texa? Ha! Svasta... taman mi treba ta dilema u zivotu, ljubomora na strip, a ne na osobu od krvi i mesa... ni Zagor nije svetinja, ima kvalitetnijih Bonelli stripova i od Duha sa Sjekirom (Magicni, Ken, Nathan), tako da ne brini, ni Zagi nije vrh.
I kao sto ti je tinton vec rek'o, prevodim ja i Texa na engleski, tako da ne moras brinut ;)
selanne Posted - 18/08/2013 : 13:43:30
Mi se stvarno slažemo oko svega, samo nas navijački ukusi razdvajaju.
Ali to je tvoja greška.
Kojot Posted - 18/08/2013 : 13:37:52
quote:

. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila.

Imas pivo,cim se vidimo!
selanne Posted - 18/08/2013 : 13:37:43
Više da se iznose ukusi, sumnjam da ovdje netko može uvjeriti nekoga da promijeni mišljenje.
Zagor12 Posted - 18/08/2013 : 13:25:36
quote:

O ukusima se ne raspravlja.

Pa forum služi upravo tome da se raspravlja o ukusima...
selanne Posted - 18/08/2013 : 13:15:16
O ukusima se ne raspravlja. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila, ali očito je većini dobar.
Opti Posted - 17/08/2013 : 22:15:55
Bilo jednom u New Yorku
Uspomene nevidljivog
Rio Negro
Mafija ne prašta

Može netko objasnit u čemu je fora s gorenavedenim brojevima? Meni su sve to još i ispodprosječne epizode...
Zagor12 Posted - 17/08/2013 : 21:34:30
Bilo jednom u New Yorku, Uspomene Nevidljivog, Demoni Ludila.
tinton Posted - 17/08/2013 : 21:34:24
prevodi on i Texa
Kojot Posted - 17/08/2013 : 20:39:14
quote:

Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.

U pravu si.
selanne Posted - 17/08/2013 : 20:37:23
Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.
Kojot Posted - 17/08/2013 : 20:34:53
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by dcopic

Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.

Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.

Inače, nemoguća misija za odabrati najbolje!

Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.

Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.

Nisam znao da toliko mrzis TEXA!!!
velka031 Posted - 17/08/2013 : 20:06:28
quote:

quote:
Originally posted by velka031

Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...

Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.

Generacija
tex2 Posted - 16/08/2013 : 08:51:39
Prvih 12 Kenova!
acestroke Posted - 15/08/2013 : 23:13:57
quote:
Originally posted by velka031

Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...

Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.
velka031 Posted - 15/08/2013 : 22:41:58
supermark Posted - 15/08/2013 : 22:21:08
Nojev let, Bilo jednom u NY, Sedam gradova Cibole, Moby Dick...
acestroke Posted - 15/08/2013 : 22:05:17
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:

Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.

Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.

Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.

Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.

O cemu pricas ti????

O onom sto je napisano odozgo.
Rahazlam Posted - 15/08/2013 : 20:58:53
quote:

quote:

O cemu pricas ti????
selanne Posted - 15/08/2013 : 12:05:10
quote:

Nije baš. Više ti se sviđa Zagor, ali kod njega se ponavlja više stvari nego u Texu.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000