T O P I C R E V I E W |
Rahazlam |
Posted - 13/08/2013 : 03:12:11 Dakle cisto da vidim vasa razmisljanja sto mislite i koja je vama najbolja epizoda talijanskog stripa ikad napisana??? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
roby05 |
Posted - 18/08/2013 : 18:05:00 quote: Originally posted by selanne
Ne leži ti i gotovo, to je to. Ja se i dalje iščuđujem kako Demon ludila nekome može biti imalo dobar, ali shvaćam da ljudi imaju različite ukuse.
Upravo tako!!!To je ono sto bi svi trebali biti svjesni i razumit se. Drago mi je tko cita bilo kakav strip u danasnje vrime. |
selanne |
Posted - 18/08/2013 : 17:57:49 Ne leži ti i gotovo, to je to. Ja se i dalje iščuđujem kako Demon ludila nekome može biti imalo dobar, ali shvaćam da ljudi imaju različite ukuse. |
acestroke |
Posted - 18/08/2013 : 17:45:26 quote: Originally posted by tinton
Ace, pretjerujes, bas ni jedna dobra epizoda?
Od onih koje sam procit'o, samo prosjek nad prosjekom. |
tinton |
Posted - 18/08/2013 : 17:42:03 Ace, pretjerujes, bas ni jedna dobra epizoda? |
selanne |
Posted - 18/08/2013 : 17:03:30 Zezao sam se, no hard feelings. |
acestroke |
Posted - 18/08/2013 : 16:02:27 @Kojot: ne mrzim Texa toliko koliko mi je dosadan, citam ga ipak jos uvijek, ali jos nisam na dobru epizodu/pricu naletio. Sve mi lice jedna na drugu, dok mi Tex kao lik nema bas nikakve dubine niti zanimljivosti.
@selanne: ja ljubomoran na Texa? Ha! Svasta... taman mi treba ta dilema u zivotu, ljubomora na strip, a ne na osobu od krvi i mesa... ni Zagor nije svetinja, ima kvalitetnijih Bonelli stripova i od Duha sa Sjekirom (Magicni, Ken, Nathan), tako da ne brini, ni Zagi nije vrh. I kao sto ti je tinton vec rek'o, prevodim ja i Texa na engleski, tako da ne moras brinut ;) |
selanne |
Posted - 18/08/2013 : 13:43:30 Mi se stvarno slažemo oko svega, samo nas navijački ukusi razdvajaju.  Ali to je tvoja greška.  |
Kojot |
Posted - 18/08/2013 : 13:37:52 quote: Originally posted by selanne
. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila.
Imas pivo,cim se vidimo! |
selanne |
Posted - 18/08/2013 : 13:37:43 Više da se iznose ukusi, sumnjam da ovdje netko može uvjeriti nekoga da promijeni mišljenje.  |
Zagor12 |
Posted - 18/08/2013 : 13:25:36 quote: Originally posted by selanne
O ukusima se ne raspravlja.
Pa forum služi upravo tome da se raspravlja o ukusima... |
selanne |
Posted - 18/08/2013 : 13:15:16 O ukusima se ne raspravlja. Da se bira najgori Bonelli, ja bih prvo pomislio na Demone ludila, ali očito je većini dobar. |
Opti |
Posted - 17/08/2013 : 22:15:55 Bilo jednom u New Yorku Uspomene nevidljivog Rio Negro Mafija ne prašta
Može netko objasnit u čemu je fora s gorenavedenim brojevima? Meni su sve to još i ispodprosječne epizode... |
Zagor12 |
Posted - 17/08/2013 : 21:34:30 Bilo jednom u New Yorku, Uspomene Nevidljivog, Demoni Ludila. |
tinton |
Posted - 17/08/2013 : 21:34:24 prevodi on i Texa |
Kojot |
Posted - 17/08/2013 : 20:39:14 quote: Originally posted by selanne
Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.    
U pravu si. |
selanne |
Posted - 17/08/2013 : 20:37:23 Ovo radi samo zato jer je previše ljubomoran radi činjenice da je Tex bolji od Zagora. Zato i namjerno neće da prevodi Texove epizode na engleski, jer shvaća da bi to njegova izdanja Zagija uništilo maksimalno.     |
Kojot |
Posted - 17/08/2013 : 20:34:53 quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by dcopic
Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.
Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.
Inače, nemoguća misija za odabrati najbolje!
Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.
Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.
Nisam znao da toliko mrzis TEXA!!! |
velka031 |
Posted - 17/08/2013 : 20:06:28 quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by velka031
Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...
Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.

Generacija  |
tex2 |
Posted - 16/08/2013 : 08:51:39 Prvih 12 Kenova! |
acestroke |
Posted - 15/08/2013 : 23:13:57 quote: Originally posted by velka031
Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)...
Ovo odozgo su i kod mene vrhunci pilotovog serijala.
 |
velka031 |
Posted - 15/08/2013 : 22:41:58 Mister No ima stvarno izvrsnih stripova - evo nekih koji mi padaju na pamet : Rio Negro, Atlantic, Ananga, UFO, Dvoboj na Pantanalu, Argentina, Mister No ide u rat, Leteći tigrovi, Mafija ne prašta, Bilo jednom u New Yorku (najbolji pilot "novog" doba!!)... |
supermark |
Posted - 15/08/2013 : 22:21:08 Nojev let, Bilo jednom u NY, Sedam gradova Cibole, Moby Dick...
|
acestroke |
Posted - 15/08/2013 : 22:05:17 quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by acestroke
Iako jako volim Texa ne bih niti jednu njegovu priču stavio u TOP 10 naj talijenskih stripova.
Stavio bih Zagora, Nathana, Kena po dvije epizode. Pa jednu od Magičnog, Martija, Mister Noa, Dylana, Alan Forda.
Ovo odozgo je 100% istina. Da je ovaj poll Top 100 Bonelli stripova svih vremena, ja ipak ne bi stavio ni jednog Texa tamo, sve je to jedna te ista prica, ponovljena 600+ puta. Isto ovo vazi i za MM.
Nathan, Ken i Magicni imaju najkvalitetnije epizode/price, a i u prvih 50 Dylan brojeva ima dosta bisera.
   O cemu pricas ti????  
O onom sto je napisano odozgo. |
Rahazlam |
Posted - 15/08/2013 : 20:58:53 quote: Originally posted by acestroke
   O cemu pricas ti????   |
selanne |
Posted - 15/08/2013 : 12:05:10 quote: Originally posted by acestroke
Nije baš. Više ti se sviđa Zagor, ali kod njega se ponavlja više stvari nego u Texu. |
|
|