forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog 131 - Strava na visini (Ludens)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
DOMI Posted - 02/10/2013 : 16:25:11
Dylan Dog 131 (Ludens)
Strava na visini
02. listopada 2013.

tekst: giovanni di gregorio
crtež: daniele bigliardo

44 godine Alan Forda u HR
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
dariohead Posted - 16/10/2013 : 08:48:59
Meni je isto kul epizoda!

Priča je dobra, zanimljiv setting, kraj je skroz ok. Crtež je dobar samo mi malo fali atmosfere u njemu, možda da je malo mračniji, ali inače skroz korektno.

Naslovnica mi je baš dobra, ima nešto. :)
supermark Posted - 11/10/2013 : 14:23:44
meni se epizoda svidjela

odlčan crtež i vrlo zanimljiva radnja sve do samog kraja
minus mi je previse smireni dylan tokom cijele radnje u avionu (a kao ima klaustrofobiju i strah od letenja) i naslovnica
Rahazlam Posted - 09/10/2013 : 16:03:45
Cudna naslovnia!!!
kiky Posted - 08/10/2013 : 19:36:51
meni se nije svidjela ova epizoda. priča je to o fobijama, ali svi strahovi aktera ove epizode su poprilično isforsirani i bedasti, dok nekima je, povrh svega, nametnuta besmislena krivnja. nema happy-enda, nema katarze, nema pročišćenja za nikoga. dylanove fobije moraju da opstaju pošto su važan dio njegove ličnosti. ukratko, opet sve mračno, beznadežno i apatično... bez nekog jačeg i smislenijeg završetka.
DeeCay Posted - 08/10/2013 : 15:41:33
Stavimo na stranu sad aceov stripodostavni misterij i vratimo se Stravi na visini...

Neću spoilati namjerno priču nego pišem općenito...
Mali preokret na kraju, nisam ovo očekivao, a bome ni Dylan (kako i bi kad se ne sjeća); no svejedno mi je bolja ona originalna Sclavijeva priča s tim entitetom, makar bila onako kratka. Kraj je zapravo ništa drugo nego život istraživača noćnih mora, mračna spoznaja? Šteta što ovo autori nisu iskoristili kao neki status quo u kronologiji pa izvukli neku daljnju evoluciju iz ovoga - u sljedećoj epizodi sve će se resetirati i pčet će nova epizoda s novim užasom i istim Dylanom. Ne znam možda neki živčani slom, ili rezignacija, očajanje, prolazak kroz nova iskušenja iz kojih bi izašao bolji i cjelovitiji, ili pak još više slomljen. No dosta sa snovima, s kontinuitetom smo u Dylanu raskrstili davnih dana još od Sclavija (i barbatice recimo).
Poli Posted - 08/10/2013 : 09:49:25

Priznaj, platio si pun kontejner robe. ;)

D.J. Posted - 08/10/2013 : 02:01:09
quote:
Originally posted by acestroke

Platim kineza 15 Yuana (odprilike dva i po dolara), on mi skokne do Hrvatske, kupi koji god strip zelim, i vrati se dan kasnije.

Veoma jednostavno.

Blago tebi!
acestroke Posted - 08/10/2013 : 01:51:28
Platim kineza 15 Yuana (odprilike dva i po dolara), on mi skokne do Hrvatske, kupi koji god strip zelim, i vrati se dan kasnije.

Veoma jednostavno.
D.J. Posted - 08/10/2013 : 01:13:19
Ma pusti ga, ima vezu u FedExu pa se pravi vazan!
DeeCay Posted - 08/10/2013 : 01:10:01
Priznaj - teleportacija?
acestroke Posted - 08/10/2013 : 01:07:40
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Slazem se. Prilicno dobra epizoda, dosta zabavna, ni na sekundu nije dosadna... crtez odlican, jedino mi ja naslovnica osrednja, ali sve ostalo je dobro.8/10

Pa kako si ti čovječe došao do ove epizode tamo u Kini, Bogu iza nogu, a ja sam tek to danas prvi dan kupio na kiosku?!

I have my ways, let's just leave it at that.
DeeCay Posted - 08/10/2013 : 01:04:02
quote:

Slazem se. Prilicno dobra epizoda, dosta zabavna, ni na sekundu nije dosadna... crtez odlican, jedino mi ja naslovnica osrednja, ali sve ostalo je dobro.8/10

Pa kako si ti čovječe došao do ove epizode tamo u Kini, Bogu iza nogu, a ja sam tek to danas prvi dan kupio na kiosku?!
acestroke Posted - 08/10/2013 : 00:56:30
Slazem se. Prilicno dobra epizoda, dosta zabavna, ni na sekundu nije dosadna... crtez odlican, jedino mi ja naslovnica osrednja, ali sve ostalo je dobro.

8/10
DeeCay Posted - 07/10/2013 : 23:08:12
Simpatična epizodica, ništa grandiozno ni ambiciozno, a Bigliardo mi je super, baš sam uživao u crtežu! na moment sam zaboravio da je upravo ovo Dylanov najveći strah, strah od letenja; a odmah mi se na početku učinila dobra ideja suočiti se konačno s tim Dylanovim problemom. Doduše, još nisam stigao do kraja s čitanjem, no pretpostavljam neko lagano finale sa solidnim završetkom.
btw. dobra je ova Dylanova mala, pravi bombon!
Space Marine Posted - 07/10/2013 : 20:59:48
Pročitao - crtež mi se jako sviđa,priča je sasvim dobra, teče super do kraja, jedan od rijeđih DD gdje je Dylan na kraju,ajmo reči, izgubio.
lwood Posted - 06/10/2013 : 15:45:04
quote:

quote:
Originally posted by kiky

piše: giovanni di gregorio
crta: daniele bigliardo (bljak!)

sadržaj: dylan se odlučio uhvatiti u koštac sa jednim od svojih največih strahova: vožnje avionom. no, stvari neće proći glatko; čini se da avionom nitko ne upravlja, niti se zna u kojem smjeru leti. a što je još gore, putnici počinju da umiru jedan za drugim...

Jos samo da Dylan ugleda onog goblina na krilu aviona, kao u filmu "The Twilight Zone", to bi bila fora.

nezaboravna scena
Hajo Posted - 06/10/2013 : 14:58:02
Sasvim solidna solidna s odličnim crtežom! Ocjena 7/10
zeljko Posted - 04/10/2013 : 15:36:52
ko zna kaće kod nas
almon Posted - 04/10/2013 : 14:23:20
Od danas.
Hajo Posted - 04/10/2013 : 14:09:33
Jel' ovo na kioscima?
DOMI Posted - 03/10/2013 : 15:31:21
quote:
Originally posted by Barker

meni je naslovnica preglupa, a mozda i nije tako lose za citanje + bigliardo kojeg ne volim bas

u pravu si, i meni je jedna od najglupljih naslovnica DD-a uopće, nacrtana na silu i na brzinu,,
primjerice, ova na topicu iznad je izvrsna...podsjeća zaista na scenu iz Twilight koja me svojevremeno oduševila

44 godine Alan Forda u HR
Zagor185 Posted - 03/10/2013 : 12:04:30
prokleti dan mi je dobar strip
Johnny Difool Posted - 03/10/2013 : 10:19:34
quote:
Jos samo da Dylan ugleda onog goblina na krilu aviona, kao u filmu "The Twilight Zone", to bi bila fora.

Nešto slično ovome:

Barker Posted - 03/10/2013 : 09:03:06
meni je naslovnica preglupa, a mozda i nije tako lose za citanje + bigliardo kojeg ne volim bas
soulfly tribe Posted - 03/10/2013 : 04:57:25
Meni uopće ne izgleda zanimljivo

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000