forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mark 50 ili tko je ovdje lud??

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tomislav Posted - 07/11/2013 : 22:14:48
Ne znam za vas ali meni je ovo duglo tlak! Pa zar u Ludensu stvarno misle da zato sto citamo stripove smo svi maloumni i budale pa nam mogu 2 puta isti strip uvalit?
Prvo nam uvale redovne brojeve pod specijale a sad zele i ponovno te iste i pod redovne. E pa meni nece...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
jaki Posted - 10/11/2013 : 21:34:34
quote:
Originally posted by dcopic
Bila je spomenuta ta stranica u jednom topicu i mislim da se radi o stranici iz Ludensovog Mikija broj 5.

Misliš o stranici koja nije bila u Ludensovu Mikiju br.5
dcopic Posted - 10/11/2013 : 18:08:28
E to ne znam. Ako je onda nije Ludensova greška.
Bila je spomenuta ta stranica u jednom topicu i mislim da se radi o stranici iz Ludensovog Mikija broj 5.
jaki Posted - 10/11/2013 : 17:06:35
quote:
Ne bih rekao. Zar nisu kod Mikija preskočili jednu stranicu u jednom od prvih brojeva. Tko hoće kompletan strip morat će istrgnuti stranicu iz Zlatne serije i zalijepiti u Ludensov!

Je li ta stranica isto preskočena u IF edizioni?
velka031 Posted - 10/11/2013 : 17:02:40
quote:

A kako je sa Pričama s Divljeg Zapada, je li tu sve kako treba?!

Mislim da je, nisam 100%, ali samo nam još to treba.
dcopic Posted - 10/11/2013 : 16:44:08
A kako je sa Pričama s Divljeg Zapada, je li tu sve kako treba?!
ZoranC Posted - 10/11/2013 : 14:54:59
quote:

quote:
Originally posted by ZoranC

quote:
Originally posted by vknez

dali postoji neko izdanje ludansa koje nije usrano?

Miki, do sada......

Ne bih rekao. Zar nisu kod Mikija preskočili jednu stranicu u jednom od prvih brojeva. Tko hoće kompletan strip morat će istrgnuti stranicu iz Zlatne serije i zalijepiti u Ludensov!

Nisam to znao, ali neka ga.
dcopic Posted - 10/11/2013 : 12:49:07
quote:

quote:
Originally posted by vknez

dali postoji neko izdanje ludansa koje nije usrano?

Miki, do sada......

jang Posted - 10/11/2013 : 12:22:20
jup. Povučeš Bernarda za rukav i on ti ispuni jednu želju

P.S.: ova je bila Tellerova jer on nabavlja Marka u tri izvoda
mpavin Posted - 10/11/2013 : 12:07:55
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by mokypu

Oće li mi netko objasniti u čemu je štos .Kod specijala BUĐENJE MUMIJE (i njezini nastavci) piše orginalna numeracija 104-107 a koliko vidim sada je na redu broj 152. Jeli Ludens prije pogrješio numeraciju ili su i talijani zeznuli?

Originalna numeracija je 104-107.
Samo su italijani u reprintu ( If Edizioni po kojem radi Ludens ) tu priču preskočili i objavili je kasnije kao jubilejni broj 50. Ludens je tada taj strip objavio kao special a sada ispravlja situaciju na želju svih kolekcionara.
A neki se pizde jer nikada nisu zadovoljni

Na želju svih kolekcionara?
Što, zar se more kontaktirati Ludens i zar oni nekoga slušaju?
jang Posted - 10/11/2013 : 11:34:14
quote:

quote:

Oće li mi netko objasniti u čemu je štos .Kod specijala BUĐENJE MUMIJE (i njezini nastavci) piše orginalna numeracija 104-107 a koliko vidim sada je na redu broj 152. Jeli Ludens prije pogrješio numeraciju ili su i talijani zeznuli?

Duga je to prica. U kratkim crtama: ovako kako Ludens izdaje ove trobroje, ukljucujuci i Budjenje mumije, to je original kako su ti trobroji izdani i u Italiji. I u Italiji je Mumija trobroj broj 50, iako je u pojedinacnim sveskama prvobitno objavljena na drugom mjestu. Da te ne zamorim, ne moras citati ovu zadnju recenicu: Ludens je samo zamijenio numeraciju trobroja 24 i 25 (neda mi se gledati, mislim da je o njima rijec), ali to je nebitno...

Ludensov 25 je talijanski 27
Ludensov 26 je talijanski 25
Ludensov 27 je talijanski 26
ZoranC Posted - 10/11/2013 : 11:25:34
Eto ja ne bih pizdio da mi je za onih 9 specijala dobiti po 25 kuna.
ZoranC Posted - 10/11/2013 : 11:22:25
quote:

Duga je to prica. U kratkim crtama: ovako kako Ludens izdaje ove trobroje, ukljucujuci i Budjenje mumije, to je original kako su ti trobroji izdani i u Italiji. I u Italiji je Mumija trobroj broj 50, iako je u pojedinacnim sveskama prvobitno objavljena na drugom mjestu. Da te ne zamorim, ne moras citati ovu zadnju recenicu: Ludens je samo zamijenio numeraciju trobroja 24 i 25 (neda mi se gledati, mislim da je o njima rijec), ali to je nebitno...
jang Posted - 10/11/2013 : 11:16:40
quote:

Originalna numeracija je 104-107.
Samo su italijani u reprintu ( If Edizioni po kojem radi Ludens ) tu priču preskočili i objavili je kasnije kao jubilejni broj 50. Ludens je tada taj strip objavio kao special a sada ispravlja situaciju na želju svih kolekcionara.
A neki se pizde jer nikada nisu zadovoljni
velka031 Posted - 10/11/2013 : 11:01:55
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:
Originally posted by supermark

pa nije to isto
klasik je jedna AF kolekcija, superklasik druga
dok je Mark redovni i specijal jedna kolekcija Marka

da kupujem Marka i meni bi smetalo....
to je slično kao sto ludens ponovno objavljuje redovne epizode u extra ediciji, ali oni bar nisu objavili te redovne epizode, to je obavila SD

Stvarno nemogu naci razlog zasto bi ti to smetalo meni neki stripovi pasu npr sad dugin most kad je izaso to mi je bilo super jer sam ga propustio kad je bio izaso u ludensu tamo negdje 2006 ovog marka nisam propustio pa ga necu ni kupovat da sam ga nekim slucajem propustio kupio bi ga sad a ocito se mark prodaje jako dobro!!!Budimo sretni da se izdajhe jer to znaci da se prodaje sta bi da se neizdaje da se ugase svi brojevi e onda bi tek bilo sranje!!!

Ovakvi postovi bez zareza i točki su baš uvjerljivi, Razahlam je u pravu, ne mora se kupovati, tko nas tjera... Jedino je jebeno ako se prati numeracija, to momke iz Ludensa ne zanima previše.
jaki Posted - 10/11/2013 : 10:55:24
potraži u popisima.
mokypu Posted - 10/11/2013 : 10:14:09
wolf Posted - 09/11/2013 : 20:30:14
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

pa nije to isto

to je slično kao sto ludens ponovno objavljuje redovne epizode u extra ediciji, ali oni bar nisu objavili te redovne epizode, to je obavila SD

Stvarno nemogu naci razlog zasto bi ti to smetalo meni neki stripovi pasu npr sad dugin most kad je izaso to mi je bilo super jer sam ga propustio kad je bio izaso u ludensu tamo negdje 2006 ovog marka nisam propustio pa ga necu ni kupovat da sam ga nekim slucajem propustio kupio bi ga sad a ocito se mark prodaje jako dobro!!!Budimo sretni da se izdajhe jer to znaci da se prodaje sta bi da se neizdaje da se ugase svi brojevi e onda bi tek bilo sranje!!!

Bogami, i ti znaš otegnuti rečenicu
wolf Posted - 09/11/2013 : 20:28:54
Btw, kako uopće Ludens numerira one reprinte Zagorovih specijalaca? Usput, kod ovog novog promijenili su dizajn naslovnice, dok su kod prethodnih samo ubacili godinu reizdanja.

Slično i Chicove specijalce.
Rahazlam Posted - 09/11/2013 : 19:58:24
quote:

pa nije to isto

senad7 Posted - 09/11/2013 : 19:04:43
Ako nastave da reprintuju specijalce u redovnoj seriji onda sam miran najmanje godinu dana sto se tice kupovine redovnog Marka. Preskacem te epizode.
teller Posted - 09/11/2013 : 18:03:43
Je,velika je steta sto nisu stavili Povratak u Ontarijo za naslovnicu...ali je istina da je ta sa sarkofagom mumije upotrebljena i u originalu za jubilarni 50 broj a i najvise odgovara desavanju u stripu...
Nije ni ta losa ali smo se je zasitili iz specijalca...nije to lose izdanje',koliko je specijal nepotrebno..a sta,te specijale ce stavit negdje odpozadi i pokusati zaboraviti na njih..ko da jih nemam...
Idemo dalje redom,do sada ako odmislimo te kvazi specijale kolekcija je bez greske,cak sa tim raznobojnim riknama/hrbtima impozantno izgleda...50 brojeva sa tim da ako na ludens ne udari meteorit nema straha da to izguraju do kraja...dobra prodaja marka kriva je i za te proklete specijale.
ZoranC Posted - 09/11/2013 : 17:48:18
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ispravak pogrešnog navoda: ipak su sve 4 epizode, tj. reprint specijalca.
Ja sam povjerovao sajtu SNK, gdje piše da su samo 3 unutra.
Pošto kupio - po to prodao.
Mea culpa... Pretpostavio sam, jer stoji 270 i kusur strana.

Tommy.H Posted - 09/11/2013 : 17:24:37
da su stavili naslovnu povratak u ontario onda bih ga kupio sigurno makar imam specijal ali ovako neznam jos sto cu najverojatnije necu kupiti.
Johnny Difool Posted - 09/11/2013 : 15:50:02
Ispravak pogrešnog navoda: ipak su sve 4 epizode, tj. reprint specijalca.
Ja sam povjerovao sajtu SNK, gdje piše da su samo 3 unutra.
Pošto kupio - po to prodao.
Mea culpa...

Johnny Difool Posted - 09/11/2013 : 12:39:45
Ne znam zašto se bunite, kad ovo zapravo i nije isto izdanje, jer specijal sadrži sve 4 epizode a ovaj redovni samo tri.
Povratak u Ontario ide u slijedećem broju.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000