forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 heroTV: Bonelli

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zagor12 Posted - 14/12/2013 : 13:11:19
Ne bih želio gomilati topice i ovaj će uz onaj u podforumu "Stripovi" biti jedini kojega ću otvoriti o mom YouTube kanalu, ali zaista sam mislio da bi zbog količine vijesti a i dostupnosti video klipovi s temom Bonelli stripova trebali biti ovdje u vlastitoj temi.

Ovo je prva epizoda "Bonelli tjednika" koji bi, kao što samo ime kaže, trebao izlaziti svaki tjedan i pružati ljudima mali pregled onoga što je izašlo tijekom tog tjedna. Uz to, planiram uključiti Bonelli u sklopu mog heroTV showa koji bi trebao izaći sutra, a prva tema će biti promjene u Dylan Dogu. Također, s vremenom bih trebao početi stavljati razne recenzije, kao i novosti što se tiču domaćih, ali i talijanskih izdanja. Ono što mi treba su lajkovi, komentari, i, što je najvažnije, pretplate, kako bi ovaj kanal ostvario svoj cilj. Moj drugi topic gdje ću stavljati ostale videe možete vidjeti ovdje: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=44780
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Zagor12 Posted - 17/12/2013 : 18:20:31
Imam probleme s montažom novog videa koji bi trebao biti najduži (i najzanimljiviji) dosad, možda ću čak morati sve ponovno snimati... Probat ću riješiti stvari što brže.
Zagor12 Posted - 15/12/2013 : 13:14:22
Hvala svima na podršci, ako budem sve stigao, danas će izaći prva epizoda heroTV showa. Ako ne, sigurno je možete očekivati sutra. Tijekom idućeg tjedna bi trebao izaći video u kojemu iznosim prognoze što se tiču novog Spider-Man filma, novi Bonelli Tjednik i druga epizoda heroTV showa.
velka031 Posted - 14/12/2013 : 22:44:33
Podrska, svaka cast!
Quebrasco Posted - 14/12/2013 : 22:42:58
Bravo, Blek Zagor-e 12 !!
Johnny Difool Posted - 14/12/2013 : 20:01:22
Jako zgodno i simpa, samo naprijed!
Nemam account na YouTubeu, a stvar je u principu.

tinton Posted - 14/12/2013 : 19:38:13
Facebook stranica eventualno.

Inače, svaka čast, pretplatio bi se ali nemam account na YT.
Zagor12 Posted - 14/12/2013 : 19:34:19
Hvala! Eto ovaj video je u kratkom roku postao moj najgledaniji, nešto više od 140 prikaza, malo, ali ponosan sam. Ali nisam iznenađen, više ljudi će pratiti Bonelli. Sve što trebam su pretplate pa ako netko ima YouTube account, bio bih zahvalan da klikne subscribe. Btw. ako netko zna kako mogu promovirati kanal, neka mi da koji savjet, jer su mi prijeko potrebni.

mladjo Posted - 14/12/2013 : 14:26:57
Izvrsno, bravo!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000