T O P I C R E V I E W |
piquet |
Posted - 09/01/2014 : 17:59:26 |
14 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
velka031 |
Posted - 20/01/2014 : 22:11:22 Nogomet, klikeri, slicice i Tonninellijev Zagor... Najljepse osamdesete... |
Dr. Zistis |
Posted - 20/01/2014 : 21:52:50 Gde me nadje... zlatno doba,sretnog bezbriznog detinjstva |
velka031 |
Posted - 20/01/2014 : 21:09:38 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by going going
Sada nailazi mnogo lep period, po komentarima koje sam video na recenzijama i kod starijih forumasa, tako da se unapred radujem ovim extra Zagor epizodama! Sada ce uskoro i Povratak Supermajka, Brodolom na Misuriju {!}, Zig srama, Povratak Olafa Zagorovog dvojnika, Ukleta zemlja, drugi Kandraks...
čista istina...meni je to drugi Zagorov zlatni period...
Period za koji sam emotivno vezan, svaka epizoda zlata vrijedi i zauzet ce posebno mjesto na polici, odmah do ZS izdanja |
Timber Bil |
Posted - 20/01/2014 : 17:45:03 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by going going
Sada nailazi mnogo lep period, po komentarima koje sam video na recenzijama i kod starijih forumasa, tako da se unapred radujem ovim extra Zagor epizodama! Sada ce uskoro i Povratak Supermajka, Brodolom na Misuriju {!}, Zig srama, Povratak Olafa Zagorovog dvojnika, Ukleta zemlja, drugi Kandraks...
Mladosti, detinjstvo moje...Kako je to nekada davno bilo ceo moj život eh kada se setim... |
globinjo |
Posted - 20/01/2014 : 16:38:37 quote: Originally posted by going going
|
teller |
Posted - 20/01/2014 : 05:35:52 quote: Originally posted by going going
čista istina...meni je to drugi Zagorov zlatni period... |
going going |
Posted - 20/01/2014 : 00:32:08 Sada nailazi mnogo lep period, po komentarima koje sam video na recenzijama i kod starijih forumasa, tako da se unapred radujem ovim extra Zagor epizodama! Sada ce uskoro i Povratak Supermajka, Brodolom na Misuriju {!}, Zig srama, Povratak Olafa Zagorovog dvojnika, Ukleta zemlja, drugi Kandraks... |
1Euro |
Posted - 13/01/2014 : 10:55:18 ovaj strip je več u Sloveniji, ja sam ga danas kupio, tako da Slovenci svi na kioske!!!! |
markotamara |
Posted - 12/01/2014 : 16:54:42 Kupljen,procitan,spremljen u vrecicu Neopisivo |
velka031 |
Posted - 12/01/2014 : 00:46:45 quote: Originally posted by goghy
Kupljeno danas u Osk,..
Potvrdjeno, ima ga u Osijeku, a tu je i "Ljudi i vukovi" |
goghy |
Posted - 10/01/2014 : 10:38:12 Kupljeno danas u Osk,.. |
markotamara |
Posted - 09/01/2014 : 20:40:37 Pa eli pvo izaslo na tisak ili samo u snk??? |
teller |
Posted - 09/01/2014 : 20:24:01 quote: Originally posted by PAJDO
Eto kao što rekoh telleru prije dan-dva Zagor nikad ne spava i eto ga ubrzo na kioscima hehe
PAJDO jasnovidac!....ili si Radovcica Bernardica rodbina. Ps. Sa nestrpljenjem ocekujem prve kritike naslovnice i ferrija...ko zna sta ce opet kod tog savrsenstva pronaci picajzle?...raztrgane pantalone molim vas izostavite,to smo vec doktorirali. |
PAJDO |
Posted - 09/01/2014 : 18:11:05 Eto kao što rekoh telleru prije dan-dva Zagor nikad ne spava i eto ga ubrzo na kioscima hehe |
|
|