forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens stripovi

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sergej773 Posted - 23/02/2014 : 00:36:43
Mislim da je gomilanje tema za svaki pojedinacni strip koji je izasao ili koji ce izaci nosense, pa tako otvaram ovu temu das e u njoj, jelte postavljaju Ludensovi stripovi koji ce izaci ili koji su izasli.
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Rahazlam Posted - 23/02/2014 : 16:50:46
glupo i nepregledno bolje je ovako!!
supermark Posted - 23/02/2014 : 12:10:27
nema to veze sa spamom
ajd kako ces ti naci dio o npr. Zagor Ludens Extra, broj 188 u topicu od 300 stranica?
totalno nepregledno
sergej773 Posted - 23/02/2014 : 11:59:01

Originally posted by Opti

Originally posted by Davor2403

Ma glupost, nema ništa ljepše i preglednije nego svaka epizoda u zaseban topic, tko bi sutra pretraživao opic od 500+ strana radi jednog broja recimo...

Upravo to. Vidim da nisam jedini kojemu je ova topic-revolucija od prije par godina, koja nalaže da sve trpa u glomazne topice od po stotinjak strana, užasno nepregledna.

Slažem se da su neke teme totalno nepregledne, uglavnom zbog par likova koji stalno spamuju.
Opti Posted - 23/02/2014 : 11:56:55

Ma glupost, nema ništa ljepše i preglednije nego svaka epizoda u zaseban topic, tko bi sutra pretraživao opic od 500+ strana radi jednog broja recimo...

Upravo to. Vidim da nisam jedini kojemu je ova topic-revolucija od prije par godina, koja nalaže da sve trpa u glomazne topice od po stotinjak strana, užasno nepregledna.
sergej773 Posted - 23/02/2014 : 11:56:12

Originally posted by Timber Bil

Originally posted by sergej773

Mislim da je gomilanje tema za svaki pojedinacni strip koji je izasao ili koji ce izaci nosense, pa tako otvaram ovu temu das e u njoj, jelte postavljaju Ludensovi stripovi koji ce izaci ili koji su izasli.

Mislim da treba gomilati teme i da ništa ne može zameniti ono kada vidiš najavu samostalno, ovo bi bilo čisto gušenje teme i preplitanje. I što druže moraš da se praviš pametan, radi nešto korisnije.

Ti si koristan u pm.
Timber Bil Posted - 23/02/2014 : 11:52:21

Mislim da treba gomilati teme i da ništa ne može zameniti ono kada vidiš najavu samostalno, ovo bi bilo čisto gušenje teme i preplitanje. I što druže moraš da se praviš pametan, radi nešto korisnije.
King Warrior Posted - 23/02/2014 : 11:43:54
sergej773, bez ikakve zle namjere, svake godine se pojave barem dvojica novaka koji nesto slicno predloze.
Vec je bilo x prica o tome, svojevremeno su cak i moderatori razmatrali slican prijedlog.
Kao sto mozes da vidis, struktura je ista kao i nekoliko posljednjih godina.
Vecina tema u ovom pdf je tradicinalnog karaktera, ono na sta su ljdui navikli, pa je u tom slucaju bolje se prilagoditi forumu, nego da se forum prilagodjava tebi
;)
sergej773 Posted - 23/02/2014 : 11:35:03

Originally posted by velka031

Tema postoji za VC, i za njega se ne otvaraju teme, ne znam zasto onda ne bi bila tema i za Ludens.

Bas tako, treba otvarati zaseban topic i za svaki VC strip, ovako je stvarno nepregledno i cesto mi promaknu nova izdanja...

Mozda mi i tebalo tako ako vecina kaze, ali kako otvoriti temu za VC, kada je moderator odmah zakljuca?
velka031 Posted - 23/02/2014 : 11:32:25

Tema postoji za VC, i za njega se ne otvaraju teme, ne znam zasto onda ne bi bila tema i za Ludens.

Bas tako, treba otvarati zaseban topic i za svaki VC strip, ovako je stvarno nepregledno i cesto mi promaknu nova izdanja...
sergej773 Posted - 23/02/2014 : 11:24:56

Davor2403 Posted - 23/02/2014 : 11:22:01
sergej773 Posted - 23/02/2014 : 11:05:08

Originally posted by velka031

Tako i treba biti, preglednije je... Forum je ionako sve vise nestripovski, pa zasto onda da se jos ogranicavaju stripovske teme?

Ne ogranicavaju se, vec formulisu u jednu temu, jako je glupo za svaki strip otvarati novu temu, i ta tema ce biti aktivna najvise nedelju dana, i onda pada u zaborav.
velka031 Posted - 23/02/2014 : 10:59:26
Tako i treba biti, preglednije je... Forum je ionako sve vise nestripovski, pa zasto onda da se jos ogranicavaju stripovske teme?
sergej773 Posted - 23/02/2014 : 10:40:05
Vidim ne koristi se za naslovne strane, nego se otvaraju zasebne teme. :)
acestroke Posted - 23/02/2014 : 06:26:44

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=44792

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000