T O P I C R E V I E W |
mikado |
Posted - 26/02/2014 : 19:31:16 04. 2014.
03.04. ZAGOR OP 25 (386-388) Morska strava 10.04. ZAGOR 81 (549) Ponekad se vraćaju 17.04. DILAN DOG 81 (290) Mračni naslednik 24.04. ZAGOR specijal 26 (26) Buđenja 24.04. ZAGOR KI 23 (75-79a) Alahova ruka / Crni šeik / Molok! / Snežni sokolovi / Eskim
ZAGOR OP 25 (386-388) Morska strava
Datum izlaska: 03.04.2014. Scenario: Mauro Boselli Crtež: Stefano Andreucci Naslovna: Gallieno Ferri
Opis: 386 Kush: a forgotten kingdom, in the darkest heart of Africa. Here are some necromancers to summon a dark god, sacrifices of the beautiful princess Tuareg Marada. Andrew Cain, fanatical slayer of monsters, foiling the sacrifice, but the dark god is now free to the world! It will arrive in Port Whale, where he anchored the ship's captain Fishleg! 387 Whale Port is a city nightmare, spectral and semi-abandoned. Its inhabitants were almost all turned into monsters, thanks to Baron Wolfingham, who worships Dagon, the dark god, also known as Maitre Carrefour! Zagor, in an alliance with Cain, fight against the followers of Dagon, but it seems a hopeless battle: Dagon is now the lord of Port Whale! 388 The Sargasso Sea is a cursed place, full of shipwrecks. Here, on an island, there is the secret lair of Baron Wolfingham (who killed the woman loved by Cain), is located in Virginia, the grandson of Fishleg (whose ship was seized by the Baron), here, the house has terrible Dagon!
ZAGOR 81 (549) Ponekad se vraćaju
Datum izlaska: 10.04.2014. Scenario: Moreno Burattini Crtež: Massimo Pesce Naslovna: Gallieno Ferri
Opis: A landslide caused by heavy rains, brings to light the entrance to a cave that was supposed to remain hidden forever, while a strange and ominous vision returns to Zagor the memory of distant events that had been erased from his mind. The Spirit with the Hatchet suddenly finds himself involved in a dramatic adventure, suspended between past and present, forced to deal with a threat believed to be buried and to prepare for new, dramatic events that are announced for the upcoming future ...
DILAN DOG 81 (290) Mračni naslednik
Datum izlaska: 17.04.2014. Scenario: Giuseppe De Nardo Crtež: Daniele Bigliardo Naslovna: Angelo Stano
Opis: To prevent evil triumphs, Dylan Dog and Professor Bill Porter will have to use all their cunning to solve the many puzzles on the road, which leads them to find the only weapon that can stop their infernal adversary: a ruthless demon that deception is an art and that seems to have stretched them a terrible trap ...
ZAGOR specijal 26 Buđenja
Datum izlaska: 24.04.2014. Scenario: Moreno Burattini Crtež: Emanuele Barison Naslovna: Gallieno Ferri
Opis: Zagor helps the sheriff Kowalsky to capture Frost, a dangerous bandit on the run. Once locked in a cell, the criminal dies in mysterious circumstances. While the doctor of Cloudy Hill, Dr. Brosky, attempts to discover the cause of death, Frost wakes up on the morgue table, and try to kill the doctor before fleeing. Man is not the first to have "awakened" after the death in the last days, already two more bodies appear to have come out of their graves and have been spotted in the vicinity of the village. The "zombies" seem to be characterized by superhuman strength and murderous madness: we must stop them before someone else we remit the skin. But above all, we must find out why, suddenly, the dead return to walk the Earth! ...
ZAGOR KI 23 (75-79a) Alahova ruka / Crni šeik / Molok! / Snežni sokolovi / Eskim
Datum izlaska: 24.04.2014. Scenario: Guido Nolitta / Alfredo Castelli Crtež: Franco Bignotti / Gallieno Ferri Naslovna: Mauro Laurenti |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Elderane84 |
Posted - 01/07/2014 : 19:32:30 quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by Elderane84
7,60 KM. Nema sanse da bude skuplje od Ludensa, to do sada nikad nije bio slucaj!
ali ovo je kolekcionarsko izdanje u boji, tiraž samo 500 komada dok je ludensov zagor u boji najmanje 5 000 hiljada tiraž...
To si u pravu. Vidićemo uskoro onda :) |
Bruce Springsteen |
Posted - 01/07/2014 : 18:54:44 quote: Originally posted by Elderane84
Uzgred, zao mi je sto pocinju sa DD. Njega sigurno ne uzimam, ali Zagor i Teks su obavezni. Volio bih samo da ne stavljaju brojeve na rikne, ali to nije presudno, u svakom slucaju...
Isti slučaj i sa mnom... |
zlatan bihac |
Posted - 01/07/2014 : 18:50:30 quote: Originally posted by Elderane84
7,60 KM. Nema sanse da bude skuplje od Ludensa, to do sada nikad nije bio slucaj!
ali ovo je kolekcionarsko izdanje u boji, tiraž samo 500 komada dok je ludensov zagor u boji najmanje 5 000 hiljada tiraž... |
going going |
Posted - 01/07/2014 : 18:38:11
Sto se tice cene, bice sigurno mnogo niza od Libellusovih preskupih izdanja, i jos na to 30 posto popusta uz clansku karticu, bice to lepa cena i bice mnogo isplativije uzimati u izdanju Veselog nego Libellusa.
Svaka cast Veselom cetvrtku, ponovo su nas obradovali novom edicijom ! |
Elderane84 |
Posted - 01/07/2014 : 18:30:43 Uzgred, zao mi je sto pocinju sa DD. Njega sigurno ne uzimam, ali Zagor i Teks su obavezni. Volio bih samo da ne stavljaju brojeve na rikne, ali to nije presudno, u svakom slucaju... |
going going |
Posted - 01/07/2014 : 18:26:35 quote: Originally posted by goksi
Veseli četvrtak najavio SVE specijale u boji!
Zagor kolor biblioteka Tex kolor biblioteka Dylan Dog kolor fest biblioteka
Edicija će se zvati "Obojeni program". Prvi ide Dylan pa za 3 meseca Zagor.
p.s. rekoše "i još neki drugi"
Svaka im cast! Podrzavam ih kupovinom svih Kolor specijala!
|
Elderane84 |
Posted - 01/07/2014 : 18:14:22 7,60 KM. Nema sanse da bude skuplje od Ludensa, to do sada nikad nije bio slucaj! |
zlatan bihac |
Posted - 01/07/2014 : 17:52:14 quote: Originally posted by Elderane84
Dobro, sa popustom od 30%, Bred Baron nije skup. Nece biti ni ovo, 100% ce biti jeftinije od Ludensa, a Libellus ne moram ni ukljucivati u pricu.
ma nema teorije da bude jeftinije od ludensovog kolor zagora...on je 7 i nešto KM...ovo će biti po meni baš negdje koliko košta brad baron specijal...znači oko 14 KM... |
Elderane84 |
Posted - 01/07/2014 : 17:14:55 Dobro, sa popustom od 30%, Bred Baron nije skup. Nece biti ni ovo, 100% ce biti jeftinije od Ludensa, a Libellus ne moram ni ukljucivati u pricu. |
goksi |
Posted - 01/07/2014 : 16:55:43 Još jedan info. Mauro Boselli je pisao uvodnik u novom Zagoru VČ 84, za start Južnoameričke odiseje. |
zlatan bihac |
Posted - 01/07/2014 : 16:55:32 mislio sam da će biti kiosk izdanje i da će biti jeftinije jer ipak su u pitanju dva najprodavanija junaka kod nas (zagor i dilan),kad ono ograničen tiraž i malo veća cijena... sad ne znam ko još osim ova tri junaka ima kolor ediciju u italiji...mislim da nema niko i da će samo ova tri ići zasad...
neki dan kontam kako bi bilo dobro kada bi neko kod nas počeo izdavati ediciju almanah sa svim bonelli junacima koji imaju te edicije u jednu seriju...tako bi imali recimo prvi broj tex almanah,pa mister no,nik rajder,julia,marti,nathan i opet tex...zagora i dilana nisam računao jer ih je ludens izdao u priličnom broju,mada bi mogli i njih..eto,nije almanah ali je kolor izdanje više junaka... |
mpavin |
Posted - 01/07/2014 : 16:47:03 Sve je bilo dobro dok nije reka da je kolekcionarsko izdanje u samo 500 primjeraka tako da cijena uopće neće biti pristupačna kao i kod onog Brad Barron specijala... A baš san se ponada da bi moglo biti nešto dobro... |
ivan_micic |
Posted - 01/07/2014 : 15:57:18 svaka čast, napokon s pristupačnom cijenom dylan kolorac |
aved |
Posted - 01/07/2014 : 14:35:30 Odlicna vijest! Svaka cast, Veseli. |
teller |
Posted - 01/07/2014 : 14:04:40 quote: Originally posted by goksi
quote: Originally posted by teller
bravo za veseli...neznam koji su to specijali u pitanju ali uzimam 100%...kolor je meni dodana vrednost, naravno kad je barem korektan.
Pogresno sam se izrazio. Imas to sve vec. To je ovo sa Fislegom od Zagora, Dylanovi kolor festovi sa po 4 price sto je objavio Libellus...
aha...ne smeta, dupliram i druge stvari zašto nebi ovo...? |
Zagor i Ogi |
Posted - 01/07/2014 : 13:57:07 A kada bi to trebalo da izasje i gde? |
djukak |
Posted - 01/07/2014 : 13:52:05 to bi trebale biti ove epizode, u prvom krugu
|
goksi |
Posted - 01/07/2014 : 13:50:26 quote: Originally posted by teller
bravo za veseli...neznam koji su to specijali u pitanju ali uzimam 100%...kolor je meni dodana vrednost, naravno kad je barem korektan.
Pogresno sam se izrazio. Imas to sve vec. To je ovo sa Fislegom od Zagora, Dylanovi kolor festovi sa po 4 price sto je objavio Libellus... |
teller |
Posted - 01/07/2014 : 13:45:50 quote: Originally posted by goksi
Veseli četvrtak najavio SVE specijale u boji!
p.s. rekoše "i još neki drugi"
bravo za veseli...neznam koji su to specijali u pitanju ali uzimam 100%...kolor je meni dodana vrednost, naravno kad je barem korektan. |
Zagor i Ogi |
Posted - 01/07/2014 : 13:41:16 Bice biblioteke u boji jel tako? |
goksi |
Posted - 01/07/2014 : 13:18:38 Veseli četvrtak najavio SVE specijale u boji!
p.s. rekoše "i još neki drugi" |
mikado |
Posted - 24/06/2014 : 12:54:01 ZAGOR OP 26 Blago Žana Lafita (417 - 419)
Datum izlaska: 26.06.2014. Scenario: Moreno Burattini Crtež: Alessandro Chiarolla Naslovna: Gallieno Ferri |
mikado |
Posted - 17/06/2014 : 15:25:02 MARTI MISTERIJA 28 (306) Čarobni Božić
Datum izlaska: 19.06.2014. Scenario: Luigi Mignacco Crtež: Enrico Bagnoli & Maurizio Gradin Naslovna: Giancarlo Alessandrini |
mikado |
Posted - 12/06/2014 : 15:02:25 DILAN 83 (292) Zarobljene duše
Datum izlaska: 12.06.2014. Scenario: Paola Barbato Crtež: Angelo Stano Naslovna: Angelo Stano |
Kojot |
Posted - 11/06/2014 : 20:16:22 quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by Kojot
quote: Originally posted by velka031
Tko ovo nije čitao, neka ne očekuje previše... Najjača karika je stari Ferri, opet.
Ja nisam čitao,a mogao bih.
Pre ovog jubilarnog broja trebalo bi da procitas ,,Demonsku masku" Odabrane price broj 9 i 500. broj ,,Indijansku magiju".
Demonsku masku sam citao nedavno po ko zna koji put,ovo drugo imam odavno ali nisam jos citao,budem uskoro citao. |