forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor klasik br. 32

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
TrOMISLAWSKI Posted - 02/03/2014 : 10:49:16

Na kioscima 05.03.2014.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DODSFERD Posted - 21/03/2014 : 19:21:16
Ja nemam nikakve zamjerke na svoj klasik (valjda nisam štogod previdio), može biti da je problematičan samo određeni broj primjeraka i kao što Zagor kaže na 296. str. ''sva sreća da nemam trbuh kao stari Čiko'' tako i ja mogu reći ''sva sreća da nisam potrefio škartnu robu''.
roby05 Posted - 21/03/2014 : 18:56:05
Jest,Suton tisak je to radio.Nije dobro,SD je bila bolja i po uvezu i po otisku.
DODSFERD Posted - 21/03/2014 : 18:22:22
Kao što sam rekao izgleda da su Janezi (Delo Prodaja) podmetnuli telleru loše primjerke ovog klasika. Ja ga danas uzeo u SNK i skoro je besprijekorno otisnut, samo sam na svega 3-4 stranice primjetio jedva vidljivu slabiju nijansu crne ali to nije ni vrijedno spomena. Možda je stvar u tome što je moj primjerak tiskao Suton a ne AKD (nije zajebancija).
Telleru, brzo kod distributera da zamijeniš onaj škart
DODSFERD Posted - 18/03/2014 : 09:43:22
quote:
Originally posted by teller
sumljam da bi ludens poturio samo meni falicne..ili samo janezima...

Mislim da su tome krivi momci iz Dunajske 5 koji su škartne primjerke proslijedili na kioske a sebi ostavili najbolje... mudraci jedni
teller Posted - 17/03/2014 : 20:19:25
Suton je do sada odradio samo texa maxi..i to odlicno...
Klasika i zadnjeg bleka je tiskao akd, bar tako piseu impresiumu..a i vidi se..dok je kod bleka otisak ok,u ovom klasiku je los..i to u sve tri verzije naslovnica...sumljam da bi ludens poturio samo meni falicne..ili samo janezima...mislim da je takav cijeli tiraz...da imam vremena izpisao bi mutne stranice...ali to bi potrajalo....
roby05 Posted - 17/03/2014 : 17:29:54
Ne mogu trenutno vidit,ali zar Klasit nije tiskao Sutontisak?
DODSFERD Posted - 17/03/2014 : 14:14:39
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Baš me zanima kako to izgleda jer ovaj maxi Tex ne čini mi se loše otisnut

Nije,nije,maxi tex je odlican...mislim da ga otisnuo suton, ovaj klasik je los...ne kazem da nije citljiv ali previse je tih maglenih stranica...ajd dvije-tri na 300 stranica..ali ovdje je to cesta pojava....nek se skuliraju ti pasosizdavaci iz akd-ja.

Zar su sva 3 primjerka klasika tako loša?
Inače je AKD znao fušariti i dok je tiskao za Libellus iako nije bio problematičan otisak već druge stvari.
Upravo gledam Tex almanah 1998/1999 i bode za oči koliko su tu fulali ali vjerujem da je ovaj moj primjerak rijedak slučaj.
teller Posted - 17/03/2014 : 06:29:50
quote:
Originally posted by DODSFERD

Nije,nije,maxi tex je odlican...mislim da ga otisnuo suton, ovaj klasik je los...ne kazem da nije citljiv ali previse je tih maglenih stranica...ajd dvije-tri na 300 stranica..ali ovdje je to cesta pojava....nek se skuliraju ti pasosizdavaci iz akd-ja.
DODSFERD Posted - 17/03/2014 : 00:15:24
velka031 Posted - 16/03/2014 : 23:14:01
Polako, ali sigurno, Ludens se po otisku pretvara u VC... A to nikako nije dobro, buduci da su jedino po otisku dosad od VC-a bili bolji...
DODSFERD Posted - 16/03/2014 : 22:13:05
quote:

Nek se goni ta toliko hvaljen akd tiskara...na brzake prelistao i svaka 20 stranica mutna i razmazana...

Pa taj Ludens mijenja tiskare kao pizda gaće, zar nije poslije SD-a došao na red Suton (zadnji Blek) a na Tex maxiju vidim da piše AKD. Kojim sistemom oni to rade, da li za svako izdanje ide druga tiskara ili...?
Ovaj klasik još nisam uzeo ali budem obavezno (vjerojatno srednju naslovnicu), iako imam tu priču u extra seriji poseban je gušt imati je u jednoj svesci.
cronos six Posted - 16/03/2014 : 16:44:15
svako zivi od necega..ludens od naslovnica
meni ne trebaju takva izdanja!
teller Posted - 16/03/2014 : 15:53:20
Ma nek je i 40 kuna ali da je bar otisnuto ko treba...
Nek se goni ta toliko hvaljen akd tiskara...na brzake prelistao i svaka 20 stranica mutna i razmazana...korice se ne prelome po zamisljeni performaciji vec odprilike..
Lima je dosta ali sta vredi kadbje otisak za ku..rac...
Slobodna dalmacija je bolje tiskala od tog prehvaljenog akd.ja.....
Ako me razpi...zde necu kupit vise ni jedan primjerak a ne sve naslovnice...nek se ne igraju sa tellerom.
IGMAN2 Posted - 09/03/2014 : 20:16:24
quote:
Originally posted by PijaniPatak

I to bi eventualno bila razumljiva opcija...Svi Extra i ajde jedan KLASIK. Ostalo mi je baš čisti besmisleni fanatizam. Radije ću za ta dva KL viška (9 aura) kupiti dve-tri standardne Bonelli epizode ili neko od "luksuznijih" izdanja poput Cat Claw, Vekovnika i sl.

A kad izbegneš takvo dupliranje u dva navrata, imaš novca i za Libellusove i VČ knjige

Tim više što izgleda da je Ludens ustalio cijenu Klasika na 39.90 Kn bez obzira na broj strana.
Prije su one epizode između 200 i 300 str. bile po 29.90.
Dakle, čini se da su neke epizode poskupile za 10 Kn
roby05 Posted - 06/03/2014 : 17:48:21
Jutros kupljeno,i to na izbor sve tri naslovnice.Po prvi put,otkad Klasik izlazi sa vise naslovnica,sve na jednom mjestu.
gerilac1 Posted - 05/03/2014 : 23:34:02
@Teller, Wolf hvala na odgovorima, a ovo za naslovnicu isto sam pomislio
wolf Posted - 05/03/2014 : 17:38:22
quote:
Originally posted by gerilac1

Ne kupujem klasik tako da moram da priupitam, jesu to ustvari 2-3 Zagor Extra epizode uvezane u jednu cjelinu. I kakva je ovo foluška sa tri različite naslovnice

Više naslovnica je tu kao mogućnoast izbora, ono, da si kupac odabere naslovnicu koja mu je najdraža ili najljepša.

(a stvarni razlog - nadaju se da će biti što više Tellera )
PijaniPatak Posted - 05/03/2014 : 17:36:04
I to bi eventualno bila razumljiva opcija...Svi Extra i ajde jedan KLASIK. Ostalo mi je baš čisti besmisleni fanatizam. Radije ću za ta dva KL viška (9 aura) kupiti dve-tri standardne Bonelli epizode ili neko od "luksuznijih" izdanja poput Cat Claw, Vekovnika i sl.

A kad izbegneš takvo dupliranje u dva navrata, imaš novca i za Libellusove i VČ knjige
Bruce Springsteen Posted - 05/03/2014 : 17:31:53
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Što se tiče naslovnica dvoumim se između prve i treće...

Dvoumiš se??? Zašto???
Kupiš sve tri naslovnice po tri primerka, kao teler i rešen problem!

To bi i uradio, ali imam već sve tri u ZEX-u, pa ovako za Klasik je dovoljna jedna
PijaniPatak Posted - 05/03/2014 : 17:03:19
Izbeći ću i ovaj KLASIK...jbg imam ga u Extra izdanju i to sa sve tri naslovnice . Glupo mi je da dupliram
teller Posted - 05/03/2014 : 16:35:33
quote:
Originally posted by gerilac1

Ne kupujem klasik tako da moram da priupitam, jesu to ustvari 2-3 Zagor Extra epizode uvezane u jednu cjelinu. I kakva je ovo foluška sa tri različite naslovnice

je, pogodio si sve..nemamo ti što odgovorit...
tri extra broja spojena u cijelovitu priču...krasan serijal sa greškom da nema naslovnicu unutra ali su par zadnjih brojeva krenuli objavljivati istu cijelovitu priću sa različitim naslovnicama...tj. sa naslovnicama koje se vežu na tu epizodu Zagora....
nije kasno da kupiš...nije obavezno sve tri naslovnice ko ja...ali probaj sa klasikom...možda se navućeš.
gerilac1 Posted - 05/03/2014 : 16:24:31
srdjandj Posted - 05/03/2014 : 14:11:45
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Što se tiče naslovnica dvoumim se između prve i treće...

Dvoumiš se??? Zašto???
Kupiš sve tri naslovnice po tri primerka, kao teler i rešen problem!
roby05 Posted - 05/03/2014 : 12:34:55
Je li doslo na kioske?
wolf Posted - 05/03/2014 : 00:22:19
Ne'š ti Dnevnikove logike

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000