T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 07/03/2014 : 10:21:08
Na kioscima 08.03.2014. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
markotamara |
Posted - 15/03/2014 : 20:05:38 Meni je ova epizoda ok sila mozda zato sto sam zagorovac pa mi nema lose lose epizode |
Džedson |
Posted - 12/03/2014 : 17:49:53 hehe...priča toliko puta viđena, pogotovo kod willera, da bi ju vjerujem bez većih teškoća sklepali i mnogi posjetitelji ovog sajta no prilično ugodan scenarij mignacca za sada, kao prastara udobna fotelja lako se čita, mangiantini solidan. svi znamo što će se dogoditi u drugom nastavku, no vidjet ćemo da li mignaccova stara fotelja ostaje udobna, ili skriva kakve zahrđale čavle |
velka031 |
Posted - 09/03/2014 : 14:48:17 quote: Originally posted by ike666
Moja ocjena: Priča - 8 Scenarij - 9 Crtež - 8 Naslovnica - 9
Dakle ukupno cca 85%
Opa |
ike666 |
Posted - 09/03/2014 : 14:47:26 Moja ocjena: Priča - 8 Scenarij - 9 Crtež - 8 Naslovnica - 9
Dakle ukupno cca 85%
|
velka031 |
Posted - 09/03/2014 : 14:41:43 Ja danas kupujem, pa cemo vidjeti. |
piquet |
Posted - 09/03/2014 : 14:34:15 prvi nastavak priče sasvim korektan. |
teller |
Posted - 09/03/2014 : 14:34:06 quote: Originally posted by markotamara
quote: Originally posted by ike666
Uživao sam čitajući ovaj strip, savršena subotnja večer. Malo Texovska tema ali svi elementi pravog Zagora su tu: zajebancija s Dranki Dakom, ubijeni prijatelj, opasni negativci (revolveraš s dugom kosom - el classico), djeva u nevolji, Čikova proždrljivost i Zagor koji istjeruje pravdu. Bravo za Mignacca Mangiantini sve bolji, po meni već vrlo dobar. Jedva čekam nastavak!
Ja cu ga u petak najvjerojatnije i uzeti,samo mi nije jasno zasto svi govore da ne valja ova avantura zbog crtaca ili scenariste????!!!!!!
ma ukus ti je zajebana stvar,nekome je nesto vrhunsko sto je drugome katastrofa...kad vidim koliko se hvale neke fibrice koje su meni dno dna uvijek se pitam ko nema tu ukusa...verovatno ja ali se ipak nadam da........je taj zagor ok. |
markotamara |
Posted - 09/03/2014 : 10:47:30 quote: Originally posted by ike666
Uživao sam čitajući ovaj strip, savršena subotnja večer. Malo Texovska tema ali svi elementi pravog Zagora su tu: zajebancija s Dranki Dakom, ubijeni prijatelj, opasni negativci (revolveraš s dugom kosom - el classico), djeva u nevolji, Čikova proždrljivost i Zagor koji istjeruje pravdu. Bravo za Mignacca Mangiantini sve bolji, po meni već vrlo dobar. Jedva čekam nastavak!
Ja cu ga u petak najvjerojatnije i uzeti,samo mi nije jasno zasto svi govore da ne valja ova avantura zbog crtaca ili scenariste????!!!!!! |
tinton |
Posted - 08/03/2014 : 23:47:01 quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Evo iz mista di sam živija neko vrime, Nerežišća na Braču.
To mi je jedno od najljepših mjesta koja sam vidio. Često prolazim tamo ljeti kad idem od Milme do Supetra i obratno. Ložišća su isto odlična. |
ike666 |
Posted - 08/03/2014 : 23:42:05 Uživao sam čitajući ovaj strip, savršena subotnja večer. Malo Texovska tema ali svi elementi pravog Zagora su tu: zajebancija s Dranki Dakom, ubijeni prijatelj, opasni negativci (revolveraš s dugom kosom - el classico), djeva u nevolji, Čikova proždrljivost i Zagor koji istjeruje pravdu. Bravo za Mignacca Mangiantini sve bolji, po meni već vrlo dobar. Jedva čekam nastavak! |
Terminator |
Posted - 08/03/2014 : 20:31:08 Epizode potpisane perom Mignacca i Mangiantinija dođu mi kao osvježenje od Burattinijeve epopeje, tematski odudaraju od većine epizoda, a to mi se sviđa. Ova epizoda opet uvodi nikad viđene Zagorove znance (ili su možda već viđeni, no ja ih se ne sjećam), dobar stari krim-element i Zagor ko detektiv, zločesti farmerski moćnik, neiscrpne opaske o Chicovu prežderavanju, zločinci koji patološki žele smaknuti Zagora itd. Mnogo prepoznatljivih i već viđenih elemenata svode priču na osjećaj deja-vua (barem prvi dio) koji me nije natjerao da žarko očekujem nastavak. Crtež je okej. Ne mogu svi biti Ferri, može proći. Naslovnica dobra. |
velka031 |
Posted - 08/03/2014 : 19:54:10 Ma neka Zagora, ali uvreda je da ga crtaju Cassarovi i slicni, za Mangiantinija ima nade, za njih nema... Za Darcangela, bojim se, takodjer. |
markotamara |
Posted - 08/03/2014 : 19:11:50 Neka samo Zagora,meni ne smeta samo neka siba |
PijaniPatak |
Posted - 08/03/2014 : 11:15:45 quote: Originally posted by going going
Pre bih i Darcagnela od Manginatija. Manginatija sam se bas nacitao u poslednje vreme, poslednja 2 specijala od VCa, pa sad u redovnom. Dosta mi ga je za duze vreme!
Nije Manginati nego ManGIANtini...Mrzi ga pravilno
|
delboj |
Posted - 08/03/2014 : 11:01:29 quote: Originally posted by zlatan bihac
sjećam se kad se prije par godina raspravljalo o ovoj naslovnoj kada je u italiji izašao strip...najviše je priče bilo o ovom drvetu šta raste iz kamena...
Ovo sam gledao izbliza
|
goghy |
Posted - 08/03/2014 : 10:38:37 potpisujem gore navedeno. |
wolf |
Posted - 08/03/2014 : 00:03:56 Samo neka nije Chiarolla. DOsta ga je bilo za ova dva mjeseca. |
going going |
Posted - 07/03/2014 : 22:53:15 Pre bih i Darcagnela od Manginatija. Manginatija sam se bas nacitao u poslednje vreme, poslednja 2 specijala od VCa, pa sad u redovnom. Dosta mi ga je za duze vreme! |
velka031 |
Posted - 07/03/2014 : 22:51:13 quote: Originally posted by teller
ako je ne seciramo ko kirurgi...naslovnica je ok. pogotovo Zagor i kolor... Mignaco/Mangantini nije moj tandem iz snova ali mogle bi i gore kombinacije...samo da nema Casara ili Darcagnela....
Da, ne znam sto je gore |
teller |
Posted - 07/03/2014 : 22:48:05 ako je ne seciramo ko kirurgi...naslovnica je ok. pogotovo Zagor i kolor... Mignaco/Mangantini nije moj tandem iz snova ali mogle bi i gore kombinacije...samo da nema Casara ili Darcagnela.... |
going going |
Posted - 07/03/2014 : 21:39:32 quote: Originally posted by PijaniPatak
Epizoda za otvoriti, pročitati, sklopiti, staviti na policu i ne vaditi je nikada više odatle. Bukvalno...
Da! Bezvezna epizoda!
Ali moram da kazem da mi je ova naslovna strana jedna od najboljih u poslednje vreme, Zagor u krupnom kadru, sto je sve vise retkost kod Ferrija, lepo ga je nacrtao i okolinu.
|
going going |
Posted - 07/03/2014 : 21:35:46 quote: Originally posted by Opti
quote: Originally posted by mladjo
Kaj je najbolje Zagor i gleda u tom smjeru. Ono, nek ova dva morona pucaju, boli me tuki, neg' kak ovo drvo raste iz stijene...
Haha, u pravu si, stvarno izgleda tako! Ova naslovnica izgleda urnebesno kad se gleda u kontekstu: "Oh gle, ono stablo tamo raste iz stijene, veoma zanimljiva prirodna pojava. Oh gle, neki šeširdžije pucaju na mene. Pa neka, ovo je valjda već 1002-i put da netko puca na mene, zašto da se uopće obazirem? Ali to stablo... E to je nesvakidašnje!!!"
|
Johnny Difool |
Posted - 07/03/2014 : 21:28:30 Šeširdžije na naslovnici obojica pucaju, ali se vidi putanja samo jednog metka! Osim ako onaj lijevi ne puca ćorcima...
|
Space Marine |
Posted - 07/03/2014 : 20:14:51 quote: Originally posted by Gru
Može informacija: tko je scenarist, tko crta?
Informacije na link: http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.111f46cc385d4f0cb6a50628fbc1dfbf.zagor-220-ugriz-zmije.aspx |
acestroke |
Posted - 07/03/2014 : 20:10:06 quote: Originally posted by Gru
Može informacija: tko je scenarist, tko crta?
Boze sacuvaj da tromislawski ikad stavi bilo kakvu informaciju u vezi stripa kojeg najavljuje. |