T O P I C R E V I E W |
Zoroasterixx |
Posted - 08/05/2014 : 21:21:26 Nadam se da ovakva tema već nije bila, ako je vjerovati tražilici nije...uglavnom izaberite najbolju Zagorovu priču među ponuđenima. Ako vam je favorit neka epizoda koja nije na listi slobodno je upišite i recite zašto vam je najbolja. Što se mene tiče, glas ide Demonima ludila...apsolutni vrh Zagora i trenutak kada je nadišao sebe samog. Završna scena s Hellingenom na brdu Natani je epska i dirljiva istovremeno. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Rahazlam |
Posted - 09/05/2014 : 11:36:32 quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by Kojot
quote: Originally posted by Rahazlam
Cekaj malo kakav je ovo topic koja je najbolja epizoda zagora i onda stavis 15 epizoda i glasajte ljudi a fali ti pun kurac dobrih epizoda drugo ova je tema vec bila dosta puta uostalom i ovo je moglo ici u sticky jel tako patak,da sam ja otvorio ovaj topic izvrijedali bi me ko majmuna!!!
Da sam ja otvorio ovaj topic,dobio bi ban!
A ništa, ne otvaram novi poll bez detaljne provjere da već nije bilo idući puta...ovaj ključam jer sam shvatio da su ionako Demoni ludila siguran pobjednik i da nema baš smisla.
Nema provjere trazilica je sranje,inace meni ovakvi topici ne smetaju al nekima to smeta i bune se |
Zoroasterixx |
Posted - 09/05/2014 : 09:14:59 quote: Originally posted by Kojot
Cekaj malo kakav je ovo topic koja je najbolja epizoda zagora i onda stavis 15 epizoda i glasajte ljudi a fali ti pun kurac dobrih epizoda drugo ova je tema vec bila dosta puta uostalom i ovo je moglo ici u sticky jel tako patak,da sam ja otvorio ovaj topic izvrijedali bi me ko majmuna!!!
Da sam ja otvorio ovaj topic,dobio bi ban!
A ništa, ne otvaram novi poll bez detaljne provjere da već nije bilo idući puta...ovaj ključam jer sam shvatio da su ionako Demoni ludila siguran pobjednik i da nema baš smisla. |
Kojot |
Posted - 09/05/2014 : 09:10:43 quote: Originally posted by Rahazlam
Da sam ja otvorio ovaj topic,dobio bi ban! |
DODSFERD |
Posted - 08/05/2014 : 23:57:04 quote: Originally posted by Rahazlam
Pa zar opet |
Johnny Difool |
Posted - 08/05/2014 : 23:38:19 Glasao za Svemirsku braću. Ta me je priča u vrijeme premijere opako pukla, koje je to iščekivanje bilo kad će novi nastavak, pa rasprave i pretpostavke s ekipom na ulici što će i kako biti, pa ponovna čitanja dok ne iziđe novi broj, a i danas mi je izuzetno draga. A i zašto bih opet glasao za Demona ludila!
|
Zoroasterixx |
Posted - 08/05/2014 : 23:29:51 quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Nisam ni znao za tu opciju, ali opet, zašto da gosti ne glasuju?
Pobrises cookije, pa glasas koliko hoces puta. Uvijek se nadje neko ko minira poll, nece ni ovdje biti izuzetak.
Može li se naknadno postaviti da je samo za članove?
Evo, našao sam, sada je members only |
Rahazlam |
Posted - 08/05/2014 : 23:29:37 quote: Originally posted by velka031
Mozda da je napisao kandidate za najbolju epizodu nekom drugom bojom?
Haha ako je zajebancija nisam skonto ako nije opet nisam skonto |
King Warrior |
Posted - 08/05/2014 : 23:26:05 quote: Originally posted by Zoroasterixx
Nisam ni znao za tu opciju, ali opet, zašto da gosti ne glasuju?
Pobrises cookije, pa glasas koliko hoces puta. Uvijek se nadje neko ko minira poll, nece ni ovdje biti izuzetak. |
Rahazlam |
Posted - 08/05/2014 : 23:21:37 quote: Originally posted by Zoroasterixx
Nažalost, anketa ne dozvoljava više od 15 opcija...možda bi bilo bolje da sam umjesto ankete otvorio temu u kojoj bi svatko izabrao svojih top 5 ili top 10 epizoda...ali opet, i to je sigurno već bilo.
Pa trebo si otvorit tri topica i tamo stavit 45 epizoda koje su najbolje ocjenjene i onda sustav eliminacije i u finale bi usla dva stripa al to je vec bilo i nema smisla opet jer na kraju ti uvijek dode na isto demoni ludila protiv zimske zmije i na kraju uvijek pobjede demoni ludila!!! |
velka031 |
Posted - 08/05/2014 : 23:16:28 quote: Originally posted by Rahazlam
Mozda da je napisao kandidate za najbolju epizodu nekom drugom bojom? |
Zoroasterixx |
Posted - 08/05/2014 : 23:16:14 quote: Originally posted by velka031
U ovakvim pollovima uvijek sam glasao za Demona ludila, tako je i ovaj put... Po meni price Sloboda ili smrt, Hellingen je ziv, Tajna Fride Lang ne spadaju u TOP 15 ovako grandioznog serijala kakav je Zagor!
Sloboda ili smrt je klasik...ove dvije nisu tako dobre, ali su prilično popularne ili sam barem stekao takav dojam. |
Zoroasterixx |
Posted - 08/05/2014 : 23:12:14 quote: Originally posted by Rahazlam
Nažalost, anketa ne dozvoljava više od 15 opcija...možda bi bilo bolje da sam umjesto ankete otvorio temu u kojoj bi svatko izabrao svojih top 5 ili top 10 epizoda...ali opet, i to je sigurno već bilo. |
velka031 |
Posted - 08/05/2014 : 23:11:06 U ovakvim pollovima uvijek sam glasao za Demona ludila, tako je i ovaj put... Po meni price Sloboda ili smrt, Hellingen je ziv, Tajna Fride Lang ne spadaju u TOP 15 ovako grandioznog serijala kakav je Zagor! |
Rahazlam |
Posted - 08/05/2014 : 23:09:54 Cekaj malo kakav je ovo topic koja je najbolja epizoda zagora i onda stavis 15 epizoda i glasajte ljudi a fali ti pun kurac dobrih epizoda drugo ova je tema vec bila dosta puta uostalom i ovo je moglo ici u sticky jel tako patak,da sam ja otvorio ovaj topic izvrijedali bi me ko majmuna!!! |
Zoroasterixx |
Posted - 08/05/2014 : 23:09:26 quote: Originally posted by King Warrior
Minirajte poll, nije postavljen na members only,pa neka se neki onda cude sto Demon ludila nije prvi.
Nisam ni znao za tu opciju, ali opet, zašto da gosti ne glasuju? |
King Warrior |
Posted - 08/05/2014 : 23:07:29 Minirajte poll, nije postavljen na members only,pa neka se neki onda cude sto Demon ludila nije prvi. |
DODSFERD |
Posted - 08/05/2014 : 22:49:53 Pošto spadam u skupinu nostalgičara glasat ću za 'Zagor protiv Supermikea' jer je tu Zagor naletio na stvarno dostojnog protivnika... inače Nolittin period rastura i daleko mi je najbolji. |
DzekDenijels |
Posted - 08/05/2014 : 22:40:22 Zimska zmija... |
Kojot |
Posted - 08/05/2014 : 22:07:12 quote: Originally posted by Zoroasterixx
Zasad još nitko nije glasao za Supermikea. :)
Evo,ja sam glasao! |
Zoroasterixx |
Posted - 08/05/2014 : 21:56:59 Zasad još nitko nije glasao za Supermikea. :) |
PijaniPatak |
Posted - 08/05/2014 : 21:53:38 Mislim da je redosled drugačiji...a ni ja nisam nikada ranije glasao za Morsku Stravu :) |
Zoroasterixx |
Posted - 08/05/2014 : 21:52:38 quote: Originally posted by D.J.
Zoroasterixx, bilo je bilo, nekoliko puta. Uglavnom se na kraju svodi na borbu izmedu Demona ludila i Zimske Zmije.
Nadam se da bar izbor epizoda nije isti :D |
PijaniPatak |
Posted - 08/05/2014 : 21:48:49 Netačno...uglavnom se svodi na trijum Demona Ludila :D |
D.J. |
Posted - 08/05/2014 : 21:48:03 Zoroasterixx, bilo je bilo, nekoliko puta. Uglavnom se na kraju svodi na borbu izmedu Demona ludila i Zimske Zmije. |
PijaniPatak |
Posted - 08/05/2014 : 21:43:38
|