forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 evo zasto volim bonelli

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
teller Posted - 03/10/2014 : 08:25:34
Ako se ko cudi zasto volim/mo bonelli nek kupi zadnju turu ludens izdanja na kiocima...procita ta izdanja i prestane se cuditi..vrhunska tura,mozda i najbolja na kiocima ikad..ali ajmo redom...

VELIKI. BLEK- Prica o Velikom Bleku...je mozda najljepse nacrtani bonelli ikad...veliki neponovljivi Mitton na velikim vinjetama u prekrasnoj romanticno-avanturistickoj prici...ma ta prica je obavezna za sve blekoljupce a i sire..da markos ima prava na bonelli/if Bleka,ta strip ide u ediciju "samo dobri stripovi"

ZAGOR EXTRA- Bijeg u preriju..je nastavak uzbudljive Toninelli/Donatelli epske Zagorove avanture od Atlantika do Pacifika u 100 dana...Donatelli bolji nego ikad a
i oni koji ne vole Toninellijevu eru, moraju priznat da je tu pogodio cavao na glavicu.

ZAGOR -Ljudi bezakonja...iako covjek gledajuci obicnu i istina odlicno kolorisanu naslovnicu ima dojam da ide za jos jednu Zagorovu bengbeng pricu...Rauch i Monica napravili su darmar epizodu, iako nemam jos nastavak ovaj prvi dio je odlican, strip je dobar kad si ljut kad procitas "nastavlja se"..ovdje je taj slucaj...

TEX WILLER-Crna smrt...jednodijelne price po obicaju nisu bog zna sta...ali samo do Crne smrti...Nizzi mi je oduvjek dobar a kad se doda odlicneg Civitellija, dobije se...pa Crna smrt..preporuka i onima koji ne vole previse rendzera u zutom..

DILAN DOG-Ja cudoviste...nisam najveci Dilan fan ali kupim sve od njega a kad vidim da crta Fraghieri jos sa vecim veseljem...kad jos Ruju napise pricu-meni dovoljno za pola sata uplovit i svjet strave i horora...

Da ne duzim i gnjavim vise...to su stripovi koji neki zbog nostalgije a neki zbog dobrih autora obaraju sa nogu...vrede svake kune,ma vrede i vise od 18 ili 25 kuna jer su kupljeni na kioscima, a to je mjesto kamo stripovi i sude...da se vide,,da se kupe,da se na pola sata po broju uplovi u taj carobni svijet prekrasno nacrtanih slicica i dozivite ugodaj zabave,straha,dasak romantike,avanture,pustolovine...
Ne propustajte najbolje sto vam zivot nudi...jebes pice,cure,klopu,sve je to trenutno zadovoljstvo i prolazno...stripovi su zauvjek,kupite to za sebe i one iza nas..,da vide da smo nekad uzivali i obicnim stvarima koje su nam uljepsavale tmurno svakodnevnicu.
Oprostite na tom izlivu emocija ali morao sam vam prenjeti svoje dojmove prilikom kupovine cijele ture ludensa...kod nas stigla tura komplet juce na kioske...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Curunir Posted - 06/10/2014 : 18:24:32
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by Curunir

napomena (za enigmatičare):
doba => dobra.
ima => imam

Morati cu se malo potruditi oko tih slova
A jesi me nasmijao

to je najvažnije, smijeha je danas tako prokleto malo...
DODSFERD Posted - 05/10/2014 : 22:05:00
20 kn je okrugla cifra i bilo bi u redu ali već 25 ili 30 je previše za strip od 96 stranica, jedino kada bi ubacili onaj fini bijeli papir kakav je imao pokojni Agarthi.
Malo kada se odlučim da kupim nešto na kiosku kada ionako jednom mjesečno odem u SNK pa tamo sve obavim, na kioscima se stripovi tretiraju kao dnevne novine pa je teško naći izvrstan primjerak.
Tintilinic Posted - 05/10/2014 : 22:03:15
Ja mislim da će to sigurno ići na 20 kuna kad tad. Ali 25 je već previše.
Tonka24 Posted - 05/10/2014 : 21:37:46

A da i podigne na 20 ok je, zar ne?
Mislim moze se tolelirati do 25 kuna.
Vise me smeta odnos prodavaca prema stripovima, tesko je naci ne ostecen... i onda kada gledas primjerke, prodavacica te u cudu gleda...ali ok kad obrijem glavu onda ih je strah bilo kakve face, primjedbe slagati, bice zene misle " bolje s luđakom ne imati posla "
DODSFERD Posted - 05/10/2014 : 19:50:40
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Jako dobro receno, nekada pomislim kada dajem 18 kn za zagora, jeli moguce da je tako malo?!

Bonelli volim radi zagora nekada sam skupljao i DD mozda mu se vratim u buducnosti

Ček, ček, nemoj da te čuju
Samo neka ostane ovako, pristojna cijena, dobar kvalitet izdanja, palac gore Ludensu

Mogao bi se još Bernie razbahatit i podići cijene, zato je bolje kukati da je preskupo.
velka031 Posted - 05/10/2014 : 18:51:44
quote:

Jako dobro receno, nekada pomislim kada dajem 18 kn za zagora, jeli moguce da je tako malo?!

Bonelli volim radi zagora nekada sam skupljao i DD mozda mu se vratim u buducnosti

Ček, ček, nemoj da te čuju
Samo neka ostane ovako, pristojna cijena, dobar kvalitet izdanja, palac gore Ludensu
Tonka24 Posted - 05/10/2014 : 18:20:07
quote:

doba => dobra.
ima => imam

Morati cu se malo potruditi oko tih slova
A jesi me nasmijao
velka031 Posted - 04/10/2014 : 23:26:25
quote:
Originally posted by legaz

quote:

doba => dobra.
ima => imam

legaz Posted - 04/10/2014 : 21:08:16
quote:

doba => dobra.
ima => imam

Curunir Posted - 04/10/2014 : 20:27:04
s obzirom na gromoglasan smijeh, a i na to da ako ih ima onda ih sigurno ne drzi na cesti, nekako mi se cini da je "dobra".
no, sve je moguce;-)
Poli Posted - 04/10/2014 : 17:10:14

ili je:
doba => doma?

Curunir Posted - 04/10/2014 : 11:36:31
doba => dobra.
ima => imam

Tonka24 Posted - 04/10/2014 : 00:03:43

Hahah doba ima prvih 5 knjiga
DODSFERD Posted - 03/10/2014 : 23:57:07
quote:

Uzimaj Libellus kolorce pa neće biti malo.
Tonka24 Posted - 03/10/2014 : 23:55:29

velka031 Posted - 03/10/2014 : 23:21:11
Stripovi su nešto najbolje što se za tu lovu može kupiti.
Zoroasterixx Posted - 03/10/2014 : 23:04:48
quote:
Originally posted by velka031

teller je pravi stripoljubac i sve što je napisao stoji - ova tura je sjajna, a stripovi na kioscima su nešto što nam stvarno uljepšava ovu tmurnu svakodnevicu...

Stripovi su više od nekakvog olakšavanja "tmurne svakodnevice"...stripovi su umjetnost, deveta umjetnost.
velka031 Posted - 03/10/2014 : 22:58:38
teller je pravi stripoljubac i sve što je napisao stoji - ova tura je sjajna, a stripovi na kioscima su nešto što nam stvarno uljepšava ovu tmurnu svakodnevicu...
Curunir Posted - 03/10/2014 : 16:10:12
slazem se ovog puta s tellerom (osim losnjikava DD-a, zbilja vrlo dobri do odlicni stripovi).
blek apsolutni no1, rastura i priča (bonelli u to vrijeme, kad je izasao ovaj blek, nista ni blizu toga nije imao, pa covjece imamo i francuske enciklopediste unutra) i crtež. dobro, blek nije bonelli, ali kako reče teller, k'o da i je.
teller Posted - 03/10/2014 : 15:48:37
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by teller

quote:

Kad Fibra počne izdavati Velikog Bleka i Tajanstvenog Alana, i Teller će je kupovati...:)))

pa uzmem ponesto od fibre i sada, recimo sad cu jastreba nabavit...ali sa malo ironije....bonelli ima preljep crtez za "samo dobre stripove"...mozda jedino kakav casaro ili drkaangelo mogu zapeti markosu za oko...

Fibra koliko vidim izdaje razne stripove, a neki imaju odličan crtež.

slazem se sa ovim "neki"....u manjini su.
Zoroasterixx Posted - 03/10/2014 : 13:02:37
quote:

quote:

Kad Fibra počne izdavati Velikog Bleka i Tajanstvenog Alana, i Teller će je kupovati...:)))

pa uzmem ponesto od fibre i sada, recimo sad cu jastreba nabavit...ali sa malo ironije....bonelli ima preljep crtez za "samo dobre stripove"...mozda jedino kakav casaro ili drkaangelo mogu zapeti markosu za oko...

Fibra koliko vidim izdaje razne stripove, a neki imaju odličan crtež.
DODSFERD Posted - 03/10/2014 : 12:51:12
quote:

A tek kada bi krenuo mali rendžer u koloru... ajme, od silnog uzbuđenja bi mu popustilo srce.
teller Posted - 03/10/2014 : 12:46:30
quote:

Zoroasterixx Posted - 03/10/2014 : 12:01:25
DODSFERD Posted - 03/10/2014 : 11:48:01
quote:

Ako se ko cudi zasto volim/mo bonelli nek kupi zadnju turu ludens izdanja na kiocima.

Zar ima i takvih drznika koji se čude sasvim normalnim stvarima
quote:
VELIKI. BLEK- Prica o Velikom Bleku...da markos ima prava na bonelli/if Bleka, ta strip ide u ediciju "samo dobri stripovi"

Treba ga nekako nagovoriti da ubaci tog Bleka umjesto jednog dosadnog Taniguchija.
quote:
ZAGOR EXTRA- Bijeg u preriju..je nastavak uzbudljive Toninelli/Donatelli epske Zagorove avanture i oni koji ne vole Toninellijevu eru, moraju priznat da je tu pogodio cavao na glaviću.

Nije baš ugodno kada te netko mazne čekićem po glaviću.
quote:
Da ne duzim i gnjavim vise...to su stripovi koji neki zbog nostalgije a neki zbog dobrih autora obaraju sa nogu...vrede svake kune,ma vrede i vise od 18 ili 25 kuna jer su kupljeni na kioscima
Ako Ludens uskoro povisi cijene biti će jasno tko je kriv.
quote:
Ne propustajte najbolje sto vam zivot nudi...jebes pice

To ovisi o ukusima, netko voli pice a netko ipak guze.
quote:
Oprostite na tom izlivu emocija ali morao sam vam prenjeti svoje dojmove prilikom kupovine cijele ture ludensa...kod nas stigla tura komplet juce na kioske...

I već si u jedan dan stigao sve pročitati, svaka čast.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000