T O P I C R E V I E W |
teller |
Posted - 03/10/2014 : 08:25:34 Ako se ko cudi zasto volim/mo bonelli nek kupi zadnju turu ludens izdanja na kiocima...procita ta izdanja i prestane se cuditi..vrhunska tura,mozda i najbolja na kiocima ikad..ali ajmo redom...
VELIKI. BLEK- Prica o Velikom Bleku...je mozda najljepse nacrtani bonelli ikad...veliki neponovljivi Mitton na velikim vinjetama u prekrasnoj romanticno-avanturistickoj prici...ma ta prica je obavezna za sve blekoljupce a i sire..da markos ima prava na bonelli/if Bleka,ta strip ide u ediciju "samo dobri stripovi"
ZAGOR EXTRA- Bijeg u preriju..je nastavak uzbudljive Toninelli/Donatelli epske Zagorove avanture od Atlantika do Pacifika u 100 dana...Donatelli bolji nego ikad a i oni koji ne vole Toninellijevu eru, moraju priznat da je tu pogodio cavao na glavicu.
ZAGOR -Ljudi bezakonja...iako covjek gledajuci obicnu i istina odlicno kolorisanu naslovnicu ima dojam da ide za jos jednu Zagorovu bengbeng pricu...Rauch i Monica napravili su darmar epizodu, iako nemam jos nastavak ovaj prvi dio je odlican, strip je dobar kad si ljut kad procitas "nastavlja se"..ovdje je taj slucaj...
TEX WILLER-Crna smrt...jednodijelne price po obicaju nisu bog zna sta...ali samo do Crne smrti...Nizzi mi je oduvjek dobar a kad se doda odlicneg Civitellija, dobije se...pa Crna smrt..preporuka i onima koji ne vole previse rendzera u zutom..
DILAN DOG-Ja cudoviste...nisam najveci Dilan fan ali kupim sve od njega a kad vidim da crta Fraghieri jos sa vecim veseljem...kad jos Ruju napise pricu-meni dovoljno za pola sata uplovit i svjet strave i horora...
Da ne duzim i gnjavim vise...to su stripovi koji neki zbog nostalgije a neki zbog dobrih autora obaraju sa nogu...vrede svake kune,ma vrede i vise od 18 ili 25 kuna jer su kupljeni na kioscima, a to je mjesto kamo stripovi i sude...da se vide,,da se kupe,da se na pola sata po broju uplovi u taj carobni svijet prekrasno nacrtanih slicica i dozivite ugodaj zabave,straha,dasak romantike,avanture,pustolovine... Ne propustajte najbolje sto vam zivot nudi...jebes pice,cure,klopu,sve je to trenutno zadovoljstvo i prolazno...stripovi su zauvjek,kupite to za sebe i one iza nas..,da vide da smo nekad uzivali i obicnim stvarima koje su nam uljepsavale tmurno svakodnevnicu. Oprostite na tom izlivu emocija ali morao sam vam prenjeti svoje dojmove prilikom kupovine cijele ture ludensa...kod nas stigla tura komplet juce na kioske...
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Curunir |
Posted - 06/10/2014 : 18:24:32 quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by Curunir
napomena (za enigmatičare): doba => dobra. ima => imam
Morati cu se malo potruditi oko tih slova A jesi me nasmijao
to je najvažnije, smijeha je danas tako prokleto malo... |
DODSFERD |
Posted - 05/10/2014 : 22:05:00 20 kn je okrugla cifra i bilo bi u redu ali već 25 ili 30 je previše za strip od 96 stranica, jedino kada bi ubacili onaj fini bijeli papir kakav je imao pokojni Agarthi. Malo kada se odlučim da kupim nešto na kiosku kada ionako jednom mjesečno odem u SNK pa tamo sve obavim, na kioscima se stripovi tretiraju kao dnevne novine pa je teško naći izvrstan primjerak. |
Tintilinic |
Posted - 05/10/2014 : 22:03:15 Ja mislim da će to sigurno ići na 20 kuna kad tad. Ali 25 je već previše. |
Tonka24 |
Posted - 05/10/2014 : 21:37:46 A da i podigne na 20 ok je, zar ne? Mislim moze se tolelirati do 25 kuna. Vise me smeta odnos prodavaca prema stripovima, tesko je naci ne ostecen... i onda kada gledas primjerke, prodavacica te u cudu gleda...ali ok kad obrijem glavu onda ih je strah bilo kakve face, primjedbe slagati, bice zene misle " bolje s luđakom ne imati posla " |
DODSFERD |
Posted - 05/10/2014 : 19:50:40 quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Tonka24
Jako dobro receno, nekada pomislim kada dajem 18 kn za zagora, jeli moguce da je tako malo?!
Bonelli volim radi zagora nekada sam skupljao i DD mozda mu se vratim u buducnosti
Ček, ček, nemoj da te čuju Samo neka ostane ovako, pristojna cijena, dobar kvalitet izdanja, palac gore Ludensu
Mogao bi se još Bernie razbahatit i podići cijene, zato je bolje kukati da je preskupo. |
velka031 |
Posted - 05/10/2014 : 18:51:44 quote: Originally posted by Tonka24
Jako dobro receno, nekada pomislim kada dajem 18 kn za zagora, jeli moguce da je tako malo?!
Bonelli volim radi zagora nekada sam skupljao i DD mozda mu se vratim u buducnosti
Ček, ček, nemoj da te čuju Samo neka ostane ovako, pristojna cijena, dobar kvalitet izdanja, palac gore Ludensu |
Tonka24 |
Posted - 05/10/2014 : 18:20:07 quote: Originally posted by Curunir
Morati cu se malo potruditi oko tih slova A jesi me nasmijao |
velka031 |
Posted - 04/10/2014 : 23:26:25 quote: Originally posted by legaz
quote: Originally posted by Curunir
|
legaz |
Posted - 04/10/2014 : 21:08:16 quote: Originally posted by Curunir
|
Curunir |
Posted - 04/10/2014 : 20:27:04 s obzirom na gromoglasan smijeh, a i na to da ako ih ima onda ih sigurno ne drzi na cesti, nekako mi se cini da je "dobra". no, sve je moguce;-) |
Poli |
Posted - 04/10/2014 : 17:10:14 ili je: doba => doma?
|
Curunir |
Posted - 04/10/2014 : 11:36:31 napomena (za enigmatičare): doba => dobra. ima => imam
|
Tonka24 |
Posted - 04/10/2014 : 00:03:43 Hahah doba ima prvih 5 knjiga |
DODSFERD |
Posted - 03/10/2014 : 23:57:07 quote: Originally posted by Tonka24
Uzimaj Libellus kolorce pa neće biti malo. |
Tonka24 |
Posted - 03/10/2014 : 23:55:29 Jako dobro receno, nekada pomislim kada dajem 18 kn za zagora, jeli moguce da je tako malo?!
Bonelli volim radi zagora nekada sam skupljao i DD mozda mu se vratim u buducnosti |
velka031 |
Posted - 03/10/2014 : 23:21:11 Stripovi su nešto najbolje što se za tu lovu može kupiti. |
Zoroasterixx |
Posted - 03/10/2014 : 23:04:48 quote: Originally posted by velka031
teller je pravi stripoljubac i sve što je napisao stoji - ova tura je sjajna, a stripovi na kioscima su nešto što nam stvarno uljepšava ovu tmurnu svakodnevicu...
Stripovi su više od nekakvog olakšavanja "tmurne svakodnevice"...stripovi su umjetnost, deveta umjetnost. |
velka031 |
Posted - 03/10/2014 : 22:58:38 teller je pravi stripoljubac i sve što je napisao stoji - ova tura je sjajna, a stripovi na kioscima su nešto što nam stvarno uljepšava ovu tmurnu svakodnevicu... |
Curunir |
Posted - 03/10/2014 : 16:10:12 slazem se ovog puta s tellerom (osim losnjikava DD-a, zbilja vrlo dobri do odlicni stripovi). blek apsolutni no1, rastura i priča (bonelli u to vrijeme, kad je izasao ovaj blek, nista ni blizu toga nije imao, pa covjece imamo i francuske enciklopediste unutra) i crtež. dobro, blek nije bonelli, ali kako reče teller, k'o da i je. |
teller |
Posted - 03/10/2014 : 15:48:37 quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Kad Fibra počne izdavati Velikog Bleka i Tajanstvenog Alana, i Teller će je kupovati...:)))
pa uzmem ponesto od fibre i sada, recimo sad cu jastreba nabavit...ali sa malo ironije....bonelli ima preljep crtez za "samo dobre stripove"...mozda jedino kakav casaro ili drkaangelo mogu zapeti markosu za oko...
Fibra koliko vidim izdaje razne stripove, a neki imaju odličan crtež.
slazem se sa ovim "neki"....u manjini su. |
Zoroasterixx |
Posted - 03/10/2014 : 13:02:37 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Kad Fibra počne izdavati Velikog Bleka i Tajanstvenog Alana, i Teller će je kupovati...:)))
pa uzmem ponesto od fibre i sada, recimo sad cu jastreba nabavit...ali sa malo ironije....bonelli ima preljep crtez za "samo dobre stripove"...mozda jedino kakav casaro ili drkaangelo mogu zapeti markosu za oko...
Fibra koliko vidim izdaje razne stripove, a neki imaju odličan crtež. |
DODSFERD |
Posted - 03/10/2014 : 12:51:12 quote: Originally posted by Zoroasterixx
A tek kada bi krenuo mali rendžer u koloru... ajme, od silnog uzbuđenja bi mu popustilo srce. |
teller |
Posted - 03/10/2014 : 12:46:30 quote: Originally posted by Zoroasterixx
pa uzmem ponesto od fibre i sada, recimo sad cu jastreba nabavit...ali sa malo ironije....bonelli ima preljep crtez za "samo dobre stripove"...mozda jedino kakav casaro ili drkaangelo mogu zapeti markosu za oko... |
Zoroasterixx |
Posted - 03/10/2014 : 12:01:25 Kad Fibra počne izdavati Velikog Bleka i Tajanstvenog Alana, i Teller će je kupovati...:)))
|
DODSFERD |
Posted - 03/10/2014 : 11:48:01 quote: Originally posted by teller
Ako se ko cudi zasto volim/mo bonelli nek kupi zadnju turu ludens izdanja na kiocima.
Zar ima i takvih drznika koji se čude sasvim normalnim stvarima quote: VELIKI. BLEK- Prica o Velikom Bleku...da markos ima prava na bonelli/if Bleka, ta strip ide u ediciju "samo dobri stripovi"
Treba ga nekako nagovoriti da ubaci tog Bleka umjesto jednog dosadnog Taniguchija. quote: ZAGOR EXTRA- Bijeg u preriju..je nastavak uzbudljive Toninelli/Donatelli epske Zagorove avanture i oni koji ne vole Toninellijevu eru, moraju priznat da je tu pogodio cavao na glaviću.
Nije baš ugodno kada te netko mazne čekićem po glaviću. quote: Da ne duzim i gnjavim vise...to su stripovi koji neki zbog nostalgije a neki zbog dobrih autora obaraju sa nogu...vrede svake kune,ma vrede i vise od 18 ili 25 kuna jer su kupljeni na kioscima
Ako Ludens uskoro povisi cijene biti će jasno tko je kriv. quote: Ne propustajte najbolje sto vam zivot nudi...jebes pice
To ovisi o ukusima, netko voli pice a netko ipak guze. quote: Oprostite na tom izlivu emocija ali morao sam vam prenjeti svoje dojmove prilikom kupovine cijele ture ludensa...kod nas stigla tura komplet juce na kioske...
I već si u jedan dan stigao sve pročitati, svaka čast. |