T O P I C R E V I E W |
DOMI |
Posted - 29/10/2014 : 11:15:35 Evo ih! Dylan Dog - knjiga 17
“Misterij Temze” - Chiaverotti / Roi “Na granicama vremena” - Sclavi / Piccatto “Zlo” - Sclavi / Brindisi
Sa LL stranice: Ove tri priče (izvorne epizode 49-51) u Italiji su objavljene u razdoblju između listopada i prosinca 1990. godine, a naslovnicu nacrtanu specijalno za naše izdanje potpisuje ponovno Bruno Brindisi (a za kolor je zasluzan Ive Svorcina).
Na kraju još samo informacija da će redovna cijena Dylanove 17. knjige biti 175 kuna, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 140 kn.
Kao i sve ostale knjige iz ove ture, i DD 17 u prodaji možete očekivati početkom sljedećeg mjeseca.
Dylan Dog - knjiga 18
“Crveni znamen” - Sclavi / Coppola “Kraljica tame” - Chiaverotti / Montanari & Grassani “Delirij” - Chiaverotti / Freghieri
Sa LL stranice: S ovim epizodama već polako zalazimo u 1991. godinu (siječanj - ožujak), a vrijedi spomenuti da naslovnicu i za ovu knjigu potpisuje naš Bruno Brindisi (uz koloriranje Ive Svorcine).
Što se kontinuiteta tiče, evo koje dvije priče ne bi bilo loše prolistati prije čitanja Dylana 18: “Jack Trbosjek” (1. knjiga) i “Uspomene nevidljivog” (7. knjiga).
Kao i Dylan 17, i DD 18 koštat će 175 kuna, no posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 140 kn.
I DD 18 u prodaji očekujte početkom studenoga...
45 godina Alan Forda u HR |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Poli |
Posted - 29/10/2014 : 17:01:02 ili jos bolje, procesljati te gdje te ne svrbi - citaj: provjeri ne postoji li vec topic za stvar koju zelis podijeliti s nama ;)
naravno, Zagorovi topici su iznimka :P
|
DODSFERD |
Posted - 29/10/2014 : 16:57:42 quote: Originally posted by acestroke
Khm, jos jedan topic o DD LL izdanjima, a moglo je u vec postojece DD LL topice ...
Ah, fuck it, koga vise briga, izgleda da se novi topic otvara ovdje kad bilo kojeg clana zasvrbe muda.
Dobro da znam kakva je procedura... od sada ako poželim otvoriti nekakav topic moram prije toga sjest u mravinjak. |
DODSFERD |
Posted - 29/10/2014 : 16:52:27 quote: Originally posted by bjelolasica
Neke od ovih ću prvi puta pročitati. Čekao sam LIB da ih objavi pa ih nisam iz ranijih edicija nabavljao.
Također, nisam se htio zajebavati sa svim onim preskocima kakve su prakticirali kiosk izdavači. |
acestroke |
Posted - 29/10/2014 : 16:11:57 Khm, jos jedan topic o DD LL izdanjima, a moglo je u vec postojece DD LL topice ...
Ah, fuck it, koga vise briga, izgleda da se novi topic otvara ovdje kad bilo kojeg clana zasvrbe muda. |
bjelolasica |
Posted - 29/10/2014 : 15:18:29 Neke od ovih ću prvi puta pročitati. Čekao sam LIB da ih objavi pa ih nisam iz ranijih edicija nabavljao. |
DODSFERD |
Posted - 29/10/2014 : 13:01:58 Svakako uzimam, ako ne mognem idući mjesec onda sigurno u 12. dok bude još trajala snižena cijena. |
Tintilinic |
Posted - 29/10/2014 : 11:24:20 Za mene odlične epizode u prvoj. |