T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 01/02/2015 : 15:16:16 Scenarij: Moreno Burattini Crtež: Massimo Pesce Naslovnica: Gallieno Ferri
Original #550
13.02.15. u snk 14.02.15. na kioscima |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
solar |
Posted - 20/11/2015 : 22:06:04 Da, trebao sam staviti smajlića... :D |
Dwayne_Looney |
Posted - 20/11/2015 : 22:04:10 quote: Originally posted by solar
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Šta radiš crni solaru pa dižeš mrtve topice
Stavljam naziv epizode u ime topica, u prvi post stavljam imena autora kao i broj originala i usput sve to linkam na topic južnoameričke odiseje tako da je priče lakše naći.
Ma bez brige, šalim se ja, ponadao se da je aktivnost od zadnje moje vizite porasla kad tamo... |
solar |
Posted - 20/11/2015 : 21:56:23 quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Šta radiš crni solaru pa dižeš mrtve topice
Stavljam naziv epizode u ime topica, u prvi post stavljam imena autora kao i broj originala i usput sve to linkam na topic južnoameričke odiseje tako da je priče lakše naći. |
Dwayne_Looney |
Posted - 20/11/2015 : 21:54:19 Šta radiš crni solaru pa dižeš mrtve topice |
DODSFERD |
Posted - 12/03/2015 : 19:21:32 Prvi dio još nekako ali ovaj je prava katastrofa i kako je priča išla svome kraju bila je sve lošija. Zadnji maxi Gospodari oluja je dobar primjer kako treba izgledati priča koja se oslanja na elemente nadnaravnog i fantazije a ne ovakva petljancija sa potpuno promašenim scenarijem. |
D.J. |
Posted - 12/03/2015 : 19:19:03 quote: Originally posted by Tintilinic
Joj je ga Bure zapetljao ovdje, baš nekako u Boselli stilu. Sljedeća epizoda od 5 nastavaka, treba to preživjeti...
Nemas muke. Slijedeca epizoda nema veze s ovom. |
mladjo |
Posted - 12/03/2015 : 18:46:30 Odličan strip. Dobio sam upravo ono kaj sam i očekivao "Fantastična priča" at it's best |
Cromwell |
Posted - 12/03/2015 : 18:27:29 Pročitao maloprije i ne znam što reći. Ova priča je šačica događaja niđeveze. Može li mi netko objasniti kakvu svrhu ima ona plavuša iz baze? Da nije oku ugodna zahvaljujući odličnom Pesceu bio bi u sukobu sa sobom da li da se smijem ili plačem čitajuči. Točno se osjeća da nešto fali u tom dijelu, na primjer neka scena kad ona otiđe sjesti u magareću klupu zajedno sa Burattinijem u cammeo ulozi Pucka uz 3.b razreda. |
Tintilinic |
Posted - 25/02/2015 : 23:12:44 Joj je ga Bure zapetljao ovdje, baš nekako u Boselli stilu. Sljedeća epizoda od 5 nastavaka, treba to preživjeti... |
velka031 |
Posted - 20/02/2015 : 11:53:07 Ferri = poderane hlače, klasika, čudilo bi me da nacrta 5 naslovnica za redom bez svog fetiša :) |
DODSFERD |
Posted - 20/02/2015 : 06:51:37 Jučer uzeo oba nastavka priče i ono što sam vidio kod prelistavanja ne ulijeva mi nikakvo povjerenje, previše je tu scena koje mi se ne sviđaju ali više ću znati početkom idućeg mjeseca kada to dođe na red za čitanje. |
King Warrior |
Posted - 19/02/2015 : 09:05:27 quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by mladjo
Kak mu uvijek te jadne hlače nastradaju...
ja sam uvjeren da zagor sam dere nove traperice nakon što ih kupi da bude IN to bi objasnilo zasto su poderane na svakoj naslovnici
Ferri je ocigledno veliki ljubitelj osamdesetih godina proslog vijeka. U to vrijeme je poderani jeans bio totalno u modi. Sjecam se tih vremena, kupim pantole i onda makaze u ruke. |
Josip2000 |
Posted - 19/02/2015 : 00:33:24 quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by mladjo
Kak mu uvijek te jadne hlače nastradaju...
ja sam uvjeren da zagor sam dere nove traperice nakon što ih kupi da bude IN to bi objasnilo zasto su poderane na svakoj naslovnici
Kaže se RIFLE |
markotamara |
Posted - 18/02/2015 : 20:18:45 povratak Caina i to Boseli i Rubini crtaju i piše kroz skoro 5 epizoda,mislim da cu skupiti sve pa procitati da ne cekam 5 miseci strip po strip dok izadju |
Koresh |
Posted - 18/02/2015 : 10:22:37 odličan strip, moram reći, Buratini ovaj put odličan. strip se čita u jednom dahu
ali.... da je ovo razvučeno na 3 epizode ne bi bilo loše
slijedi velika priča, povratak Caina, teško je dočekati ... |
vešmašina |
Posted - 17/02/2015 : 21:05:48 također, priča je vrlo dobra, crtež vrlo dobar, scenarij nažalost kakav je bure i kaj očekivati, čak je i dobar.
|
markotamara |
Posted - 17/02/2015 : 19:43:45 Meni je prica ok,volia bi barem da je Shyer malo ugriza :) , no ovo je dobra najava za dalje,JA sagu,pogotova ova sad zezlo traje par epizoda |
Leonid |
Posted - 17/02/2015 : 16:31:51 Meni je sve odrađeno solidno.Crtež je nešto bolji,a priča lošija. Sve je ok sa poveznicama i civilizacijama,ali bilo bi dobro da u sljedećim pričama to konkretiziraju.Da više odrede kuda idu sa svime.Koja je Zagijeva uloga u tim milenijskim sukobima itd. Bure je zbilja nabacao nekih frazetina koje su nepotrebne.
|
velka031 |
Posted - 16/02/2015 : 20:46:45 Ja još nisam pročitao ni prvi dio, sutra planiram kupiti ovaj, pa da vidim što je tu toliko loše... |
Curunir |
Posted - 16/02/2015 : 19:06:27 quote: Originally posted by jaki
Haha Ja sam ga čitao u digitalnom obliku tj.počeo a onda jedva do kraja preskrolao.Smeće! A vidim ovdje da ga puno njih hvali pa se pitam imaju li ti ljudi imalo stripovskog ukusa?
Daj, molim te. Ako je ovo loše, kako onda nazvati većinu (novijih, a bome i mnogih starijih) Zagora???? Ne bi bilo riječi kojom bi se ta strahota mogla opisati. Ovo je u nekakvim bonelijevskim okvirima solidno za današnje vrijeme, sasvim probavljivo. Zakašnjelo jedno 30 godina, da, kao i čitav Bonelli. Ništa nova što se te zamjerke tiče. |
Curunir |
Posted - 16/02/2015 : 18:59:15 quote: Originally posted by Koresh
inače ne obraćam pažnju na naslove, ali... ovoga puta greška je malo veća..... "Tin-Hinanovo žezlo" je naslov nastavka..... Tin Hinan je žena, znači da ja naslov potpuno kriv. "Tin-Hinanino žezlo" ili "Žezlo Tin-Hinan" bi trebalo koliko ja znam biti ispravno
Točno. Ali mislim da joj ovo možemo oprostiti, naprosto je prevela samo naslov prije nego je dobila sam strip. Valjda će (valjda!) kad prevede strip shvatiti da je riječ o ženi. Ako je Tin-Hinan jedno ime, onda prva opcija, ako je pak to neka vrsta imena i prezimena, onda druga. |
legaz |
Posted - 16/02/2015 : 16:49:04 quote: Originally posted by dzoni
epizoda je super..i jedan pravi uvod u ja odiseju jer mnogo sta je povezano sa buducim epizodama..bravo buratini
Jesi li ti siguran da pričamo o istom stripu? |
dzoni |
Posted - 16/02/2015 : 16:47:35 epizoda je super..i jedan pravi uvod u ja odiseju jer mnogo sta je povezano sa buducim epizodama..bravo buratini |
velka031 |
Posted - 15/02/2015 : 21:56:57 quote: Originally posted by Džedson
prvi nastavak je obećavao, ali...dosadno. dosadni bure je dosadan. izgubio je još jednu bitku sa svojim najvećim neprijateljima, rečeničnim konstruktima. mislim da bi ovu štoriju zanimljivije ispripovjedali i totalni amateri...
|
Džedson |
Posted - 15/02/2015 : 18:56:35 prvi nastavak je obećavao, ali...dosadno. dosadni bure je dosadan. izgubio je još jednu bitku sa svojim najvećim neprijateljima, rečeničnim konstruktima. mislim da bi ovu štoriju zanimljivije ispripovjedali i totalni amateri... |