T O P I C R E V I E W |
1Euro |
Posted - 08/01/2016 : 18:22:03 Eto, čitam PSDZ (Priče sa Divljeg Zapada) i u Epizodi Kalifornijsko zlato Pat Mc Donald pozove Brendu Adams na svoj ranč u Texasu, što ona i Bill Adams prihvačaju.
Mene sada zanima, da li su se Pat i Brenda još kada vidjeli? Jel bilo nešto između njih dvoje...?
Na žalost nemam ostalih brojeva (imam samo 1-5) pa pitam vas koji pratite ovaj serijal...
I da, kada če biti priča o Chief Joseph i Nez Perce (da li je to več bilo ili još treba biti) |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
1Euro |
Posted - 09/01/2016 : 20:35:53 quote: Originally posted by Barney
Serijal je u najmanju ruku fantastičan. Da, u petom broju u epizodi Kalifornijsko zlato, Pat ponudi svoj dom Brendi i Billu Adams što oni prihvaćaju. U broju 7 u epizodi Crveno nebo, Pat je zaprosio Brendu a mali Bill je bio presretan zbog toga jer se vrlo emotivno vezao za Pata. U broju 8 u prvoj poprilično kratkoj epizodi Posljednji dvoboj, jedna Patova avantura završava poprilično nesretno i tragično i odlučio je objesiti oružje na klin uz obećanje da ga više nikad neće opasati a nadalje glavnu ulogu preuzima Bill Adams kojemu je najbolji prijatelj Divlji Bill Hickok kao što je Kit Carson Patu. U broju 9 Daleki obzori, mladi Bill dobiva pismo od Pata da je sa Brendom dobio dva sina, stariji se zove Ben a mlađi Bratt po njegovom ocu, koji je prvih par epizoda bio glavna uloga i koji je poginuo kod opsade Alama.
S vremenom će i sinovi dobivati sve bitniju ulogu u serijalu i td....
Nabavi ostatak kompleta, čitaj redom i uživaj.
hvala na informacijama |
Barney |
Posted - 09/01/2016 : 17:29:06 Serijal je u najmanju ruku fantastičan. Da, u petom broju u epizodi Kalifornijsko zlato, Pat ponudi svoj dom Brendi i Billu Adams što oni prihvaćaju. U broju 7 u epizodi Crveno nebo, Pat je zaprosio Brendu a mali Bill je bio presretan zbog toga jer se vrlo emotivno vezao za Pata. U broju 8 u prvoj poprilično kratkoj epizodi Posljednji dvoboj, jedna Patova avantura završava poprilično nesretno i tragično i odlučio je objesiti oružje na klin uz obećanje da ga više nikad neće opasati a nadalje glavnu ulogu preuzima Bill Adams kojemu je najbolji prijatelj Divlji Bill Hickok kao što je Kit Carson Patu. U broju 9 Daleki obzori, mladi Bill dobiva pismo od Pata da je sa Brendom dobio dva sina, stariji se zove Ben a mlađi Bratt po njegovom ocu, koji je prvih par epizoda bio glavna uloga i koji je poginuo kod opsade Alama.
S vremenom će i sinovi dobivati sve bitniju ulogu u serijalu i td....
Nabavi ostatak kompleta, čitaj redom i uživaj. |
1Euro |
Posted - 09/01/2016 : 08:44:25 quote: Originally posted by El Morisco
Vjerojatno si na onom linku i sam shvatio da su se Pat i Brenda oženili i dobili dvojicu sinova - Bena i Bretta. Bill Adams time dobiva 2 polubrata. Kako rastu i oni dobivaju glavne uloge u pojedinim pričama. Izdvajam vrijeme Građanskoga rata kada je Bill Adams tajni Pinkertonov agent za Sjever, a Ben McDonald vojnik Juga. Često se isprepliću i međusobno upoznaju pojedini prijatelji obitelji McDonald i Billa Adamsa koji se javljaju tijekom serijala...
super hvala ti.....znači nema mi druge nego da nastavim čitati taj serijal.... |
El Morisco |
Posted - 08/01/2016 : 23:48:41 Vjerojatno si na onom linku i sam shvatio da su se Pat i Brenda oženili i dobili dvojicu sinova - Bena i Bretta. Bill Adams time dobiva 2 polubrata. Kako rastu i oni dobivaju glavne uloge u pojedinim pričama. Izdvajam vrijeme Građanskoga rata kada je Bill Adams tajni Pinkertonov agent za Sjever, a Ben McDonald vojnik Juga. Često se isprepliću i međusobno upoznaju pojedini prijatelji obitelji McDonald i Billa Adamsa koji se javljaju tijekom serijala... |
1Euro |
Posted - 08/01/2016 : 22:28:02 hja dvomim, ker tam vidim da nastopa Crazy Horse....mogoče je tale:
http://www.guiadosquadrinhos.com/edicao/epopeia-tri-n-62/ep00101/20854
lahko pa da sploh niso naredili zgodbe od Chief Josepha....ampak to bi bila velika škoda..... |
1Euro |
Posted - 08/01/2016 : 22:19:22 quote: Originally posted by Vid
Mislim, da bi ti odgovor trebao biti prilično jasan iz ovoga linka :)
http://www.guiadosquadrinhos.com/personagem/gibis-com/brenda-adams-macdonald/18451
bravo Vid stari, legenda!!!!
Misliš da bi tole lahko bil Chief Joseph?
http://www.guiadosquadrinhos.com/edicao/epopeia-tri-n-61/ep00101/20853
|
Vid |
Posted - 08/01/2016 : 18:29:02 Mislim, da bi ti odgovor trebao biti prilično jasan iz ovoga linka :)
http://www.guiadosquadrinhos.com/personagem/gibis-com/brenda-adams-macdonald/18451 |