forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex 135 - Moć tame

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
TrOMISLAWSKI Posted - 25/02/2016 : 08:57:54
Scenarij: Claudio Nizzi
Crtež: Claudio Villa
Naslovnica: Claudio Villa

Original #503

03.03.16. u snk
04.03.16. na kioscima
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
teller Posted - 19/03/2016 : 12:58:37
Odlična prića ta MOČ TAME...za sada sve za 5,neke ljude nikad neću razumit u kritizerstvu...kao, piše Nizzi a kako on ne valja u zadnje vrijeme i ta prića je sigurno katastrofa...malo morgen, tu je Nizzi u savršenoj formi.
Villin kristalno čisti crtež nastavlja se i u 3 broju te priće a k tomu uveliko doprinosi Ludens/AKD sa odličnim otiskom...
i da nemam VČ nikad nebi prežalio ne kupit u boljem izdanju...dati pišljivih 18 kuna za Texa na kioscima je pič*in dim.
Nadam se za 40 dana JAZBINI ZLA!
Leonid Posted - 15/03/2016 : 18:45:45
quote:
Originally posted by DODSFERD

Danas ima toliko prostora i načina za zabavu da se djeca brzo zasite svega, možda bi i mi bili isti da smo imali takve mogućnosti u svoje vrijeme.

Istina, zato se čitateljski pomladak već neko vrijeme(u zadnje vrijeme ubrzano) temelji na momcima i curama čijem umu jednostavno nije dovoljan jedan hobi. Pa im nije dovoljno samo računalo i glazba, ili PS/XBOX i facebook. Lepeza njihovog zanimanja zaista je raspršena.
To su "geekovi" ukratko rečeno.

Hoće li ih biti dovoljno da strip preživi? Ne znam.

morski Posted - 13/03/2016 : 22:41:29
s obzirom koliko vremena se provede samo na (ovom) forumu, ni mnoge stripadzije nisu daleko od danasnjih klinaca + kad se uzme u obzir broj neprocitanih stripova u jednog "kolekcionara" dodjemo do toga da se stripovima iskreno i realno zabavlja jako mali broj ljudi.
teller Posted - 13/03/2016 : 22:28:35
quote:

Danas ima toliko prostora i načina za zabavu da se djeca brzo zasite svega, možda bi i mi bili isti da smo imali takve mogućnosti u svoje vrijeme.

naravno...
samo da ja i dandanas poslje 40 godina čitanja stripova vidim ko orao a ovi klinci sa 10-15 godina očorave za tren od tih paklenih sprava...
jedno je čitat strip na papiru a drugo danonočno buljiti u monitore svih vrsta.
žao mi dijece danas, postaju zavisnici od idiotarija koje jim uništavaju metalno i fizičko zdravlje i još propuštaju zabavu koju pruža strip...možda to i nekad shvate, samo bit če kasno...
kasno za njih, za nas i za strip opčenito.
DODSFERD Posted - 13/03/2016 : 22:10:30
velka031 Posted - 13/03/2016 : 22:02:47
Ja sam ostao u čudu kada sam kod ženine prijateljice uočio par stripova koje je čitao njezin sin od 10 godina, i to neki raspareni Zagori sa remitende. Ja klincu kupim sve nastavke, i još sam mu s guštom poklonio nekih 30-ak stripova, sve primjereno uzrastu... No bila je to samo faza, sada ga više ne zanimaju stripovi :/ U tren sam se ponadao da će on uspjeti animirati još klinaca. Možeš misliti...
jang Posted - 13/03/2016 : 21:56:03
priznajem. Gorenku pojedem samo ako ju dobijem na poklon. A lud sam na Milku :)
teller Posted - 13/03/2016 : 21:44:28
quote:
Originally posted by jang

ja sam shvatio da Milkom od 3€ postižem veču radost nego strip albumom od 15€...tako da radije čokoladu drugima stripove sebi!

ajme patriota!
Korak do Lesca i carske Gorenke a ti Milka...cccccc
jang Posted - 13/03/2016 : 20:11:45
ja sam shvatio da Milkom od 3€ postižem veču radost nego strip albumom od 15€...tako da radije čokoladu drugima stripove sebi!
Duke Zill Posted - 13/03/2016 : 20:02:24
quote:

Vjerovao ili ne, ne poznajem nikoga tko bi to htio čitati.
Da su u pitanju filmovi susjedov sin bi se prvi javio, ali ovo... nema šanse.
Moderne generacije ne znaju cijeniti ovu vrstu umjetnosti i zato nisam optimist kada je u pitanju budućnost stripa.

Ja sam znao za rođendan svojim frendovima uzeti neke legendarne epizode Zagora (Cibola, Atlantida, vukodlaci, vampiri)
jer im se sviđa takva tematika filmova i igrica , ali me strah pitati kako su im se svidjele priče jer ne znam jesu li ih uopće prelistali
teller Posted - 13/03/2016 : 19:32:27
quote:

Moderne generacije ne znaju cijeniti ovu vrstu umjetnosti i zato nisam optimist kada je u pitanju budućnost stripa.

nažalost si u pravu.
DODSFERD Posted - 13/03/2016 : 18:54:48
teller Posted - 13/03/2016 : 11:54:02
quote:

Ja bih uzimao po 2 primjerka i imao sam to u planu od broja 500, ali me kronični nedostatak prostora zaustavio u tome.

opravdanje privuceno za usi...
Kupi jednog za kolekciju a drugog za citanje pa ostavi na vlaku,podari klincu,srudentu,kolegi,prijatelju,susjedu,...da skratim, drugi ide u humanitarne i socialne shvrhe.
DODSFERD Posted - 13/03/2016 : 11:41:22
Ja bih uzimao po 2 primjerka i imao sam to u planu od broja 500, ali me kronični nedostatak prostora zaustavio u tome.
teller Posted - 13/03/2016 : 10:35:03
Kupljena prva 2 komada MOC TAME...tehnicki perfektno izdanje...
Ne slazem se da je taj Mefisto naivniji od predhodnih,prije bi reko obratno..
Za pravi uzitak treba pricu citat u kompletu..
A da je nepravda da Tex na izlazi mjesecno-to je jasno svakom idiotu.
A dosta bi bilo recimo samo da svaki Texoman kupi dupli primjerak...
18 kunica ljudi....molim vas ko boga...to su dvije kavice ili jedno bijedno pivo...
tex2 Posted - 05/03/2016 : 15:48:09
Loš scenarij, loše, mora se priznati, kad se sjetimo prethodnih Mefista, ovo je naiva na kvadrat!
teller Posted - 05/03/2016 : 15:07:38
Prica je vrhunska...od pocetka do kraja.
Duke Zill Posted - 05/03/2016 : 13:55:59
Nisam čitao prethodna Mefistova pojavljivanja, no meni je priča sama za sebe čisto uredu.
Naravno, ako je usporedimo sa nedavnim "Junacima teksasa" ili drugim remek djelima, vidi se da je daleko od njih.
No ne bih rekao da je katastrofa.
goksi Posted - 05/03/2016 : 13:26:43
Nažalost, priča je teško đubre. Videćete
Duke Zill Posted - 04/03/2016 : 20:43:25
Zasad dobro priča teče. Mislim da su ispucana samo 4 metka u jednom okršaju na početku Ostatak priče je više triler nego western.
Igra mačke i miša,te psihološko nadigravanje sa mnogo texovog unutarnjeg monologa, no sve u svemu, meni je dobro to izvedeno.
Villa sjajan.
DODSFERD Posted - 04/03/2016 : 20:02:31
Dobro im izgleda stranica a ime je baš pogođeno, vjerojatno je u pitanju nešto novo jer nisam prije čuo za nju.
Gerilac, vrijeme je da se baciš na tarantulu i uživaš, ali samo oprezno...
tavus Posted - 04/03/2016 : 18:40:07
@gerilac1 ....ne znam jesi li upratio ..od sada sva izdanja - svih izdavaca kod nas u BiH dostupna na tarantula.ba u roku 7 dana od dana izlaska...ili na pik-u - gocamo.
Duke Zill Posted - 04/03/2016 : 18:15:43
Kupljen na kiosku!
gerilac1 Posted - 25/02/2016 : 17:24:53
Mi u BiH još čekamo "Zamka za Carsona". Daj šaljite više, zaboravi totalnu radnju iz prošlog broja
emirem Posted - 25/02/2016 : 12:59:05
quote:

Na naslovnici prošlog broja Texa nije ni bilo a ovdje samo njegov odraz u ogledalu, Mefisto mu preuzeo glavnu ulogu.

Zato je Dylan Dog faca u "Iza ogledala"!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000