T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 19/01/2017 : 16:19:56
20.01.17. u snk 21.01.17. na kioscima
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
teller |
Posted - 26/01/2017 : 06:24:31 quote: Originally posted by Gru
Samo neka Mali Rendžer piči i dalje, već smo na broju 18 (odnosno broju 36). Ono što sam već bio napisao, svaka čast izdanjima Zagora, Texa, Dylana Doga, Bleka, Marka, Mikija i ostalima, ali ovo je meni definitivno najbolje i najdraže kiosk izdanje (tim više što je moja kolekcija LMS Malog Rendžera razbucana i ostalo je tek par stripova).
dva puta sem dobro pogledao da nebi quotao svoj post.. Ko da sam ga ja napisao..lnaravno Dnevnikov teller ima nostalgicnu vrednost i nista vise...previse su ga kapusali tamo-vamo i crtali naslovnice neki kvazi precrtaci da bi bilo to kolikotoliko ok za kolekcionirat... Sa Van. goghom i Ludensom dobili smo vise od ocekivanog..bar ja...ispunenje visegodisnjih snova...
|
RAKOSI4 |
Posted - 25/01/2017 : 23:34:25 quote: Originally posted by Gru
Samo neka Mali Rendžer piči i dalje, već smo na broju 18 (odnosno broju 36). Ono što sam već bio napisao, svaka čast izdanjima Zagora, Texa, Dylana Doga, Bleka, Marka, Mikija i ostalima, ali ovo je meni definitivno najbolje i najdraže kiosk izdanje (tim više što je moja kolekcija LMS Malog Rendžera razbucana i ostalo je tek par stripova).
Meni uz Zagor klasik najbolje kiosk izdanje , problem je i s LMS zbog otiska koji nije najbolji a Ludensu se u svezi otiska ne može ništa prigovorit . |
RAKOSI4 |
Posted - 25/01/2017 : 23:21:07 Dodo malo su mi u početku bile ono tako-tako ,ali vidi se da čovik zna svoj posal , i da je doša do faze zrelosti , jednostavno ostavlja me bez teksta , njegove naslovnice bit će prava mala umjetnička djela u retro stilu koji ja obožavam.Jednostavno naša se u ovome ,ipak prekrasan strip o Kit Teleru to i zaslužuje a ne da ga prezentiraju naslovnice-škrabotine . |
D.J. |
Posted - 25/01/2017 : 23:10:18 quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by D.J.
Znaci to ce biti Ludensov broj 38.
Bude broj 58 jer u Ludens izdanju idu po 2 originalna broja. Nedavno je Van Gogh objavio tu priču u svojoj best of biblioteci.
Prevario me broj stranica! Hvala na korekciji. |
DODSFERD |
Posted - 25/01/2017 : 23:03:40 Još smo imali sreće da dobijemo ovako izvrsne naslovnice, a ne nekakve žvrljotine od npr. Mastantuona. |
Gru |
Posted - 25/01/2017 : 22:58:11 Samo neka Mali Rendžer piči i dalje, već smo na broju 18 (odnosno broju 36). Ono što sam već bio napisao, svaka čast izdanjima Zagora, Texa, Dylana Doga, Bleka, Marka, Mikija i ostalima, ali ovo je meni definitivno najbolje i najdraže kiosk izdanje (tim više što je moja kolekcija LMS Malog Rendžera razbucana i ostalo je tek par stripova). |
RAKOSI4 |
Posted - 25/01/2017 : 22:31:24 Dobro je šta si je postavija neka ljudi vidu divotu od naslovnice |
DODSFERD |
Posted - 25/01/2017 : 22:10:21 quote: Originally posted by RAKOSI4
Moram prokomentirat novoga MR u izdanju IF EDIZIONE broj 56 , LMS TAJNA JEZERA BJUKEN. Naslovnica ne može bit bolja ,jednostavno ne može , sve su bolje i bolje. Odlično nacrtani Teller i ona ruka ,u prekrasnoj pozadini prirode s dobro odabranim bojama. Ovi broj mi je dosad najlipši .
Evo, neka se ta ljepota nađe i ovdje.
|
DODSFERD |
Posted - 25/01/2017 : 22:05:44 quote: Originally posted by D.J.
Znaci to ce biti Ludensov broj 38.
Bude broj 58 jer u Ludens izdanju idu po 2 originalna broja. Nedavno je Van Gogh objavio tu priču u svojoj best of biblioteci. |
D.J. |
Posted - 25/01/2017 : 22:03:04 quote: Originally posted by RAKOSI4
Nemojte bit ludi , ima vam i prije dobrih a ove nemojte propustiti nipošto : Začarana dolina ,Brodolom,Danhenovi nasljednici,Gospodarica mraka,Vražji baron,Prerija zove,Tajna jezera Bjuken.
Pa da, kome ne smeta taj starinski smek uzivat ce i u njima. |
RAKOSI4 |
Posted - 25/01/2017 : 21:57:18 Nemojte bit ludi , ima vam i prije dobrih a ove nemojte propustiti nipošto : Začarana dolina ,Brodolom,Danhenovi nasljednici,Gospodarica mraka,Vražji baron,Prerija zove,Tajna jezera Bjuken. |
D.J. |
Posted - 25/01/2017 : 21:21:03 Znaci to ce biti Ludensov broj 38. |
D.J. |
Posted - 25/01/2017 : 21:18:24 quote: Originally posted by mpavin
Stalno pričate da postane bolje... E sad, u ovakvom izdanju od 200-injak stranica, otprilike oko kojeg Ludensovog broja počinju bolje epizode?
Rekao bih da pravi preokret u kvaliteti pocinje kad Decio Canzio stupa na scenu kao glavni scenarista Kita Tellera. Njegov Kit ne samo da djeluje stariji, nego epizode postaju ozbiljnije i napetije. Znaci rekao bi da preporod pocinje od Canzijeve druge price: Rendžer u Njujorku (originalni broj 116). |
teller |
Posted - 25/01/2017 : 18:13:42 quote: Originally posted by RAKOSI4
Moram prokomentirat novoga MR u izdanju IF EDIZIONE broj 56 , LMS TAJNA JEZERA BJUKEN. Naslovnica ne može bit bolja ,jednostavno ne može , sve su bolje i bolje. Odlično nacrtani Teller i ona ruka ,u prekrasnoj pozadini prirode s dobro odabranim bojama. Ovi broj mi je dosad najlipši .
Teller zasluzuje najbolje. |
RAKOSI4 |
Posted - 25/01/2017 : 13:35:31 Moram prokomentirat novoga MR u izdanju IF EDIZIONE broj 56 , LMS TAJNA JEZERA BJUKEN. Naslovnica ne može bit bolja ,jednostavno ne može , sve su bolje i bolje. Odlično nacrtani Teller i ona ruka ,u prekrasnoj pozadini prirode s dobro odabranim bojama. Ovi broj mi je dosad najlipši . |
velka031 |
Posted - 22/01/2017 : 19:01:36 Ja se pridružujem čestitkama za perfektna kiosk izdanja, a nadam se da će uskoro izaći i nešto novo tipa Tex klasik, Magični vjetar 3 u 1, Ken Parker 3 u 1, nastavak Nathan Nevera, Mister Noa, sve 3 u 1, pa neka je i 60 kn, ja bi kupovao sve navedeno. |
RAKOSI4 |
Posted - 22/01/2017 : 11:05:09 Istina , tehnički i estetski bez zamjerke Spomenik za pamćenje,Bernard u odori Kit Telera na poprsju s rendžerskom zvijezdom Nadam se da prati ove naše postove i da će ga joj više motivirat i ohrabrit u radu . |
DODSFERD |
Posted - 22/01/2017 : 10:35:16 Stvarno je izdanje lijepo napravljeno i svaka čast Ludensu na tome, ako se jednog dana izgura cijeli serijal Bernard će zaslužiti da mu se podigne spomenik. |
teller |
Posted - 22/01/2017 : 09:34:39 quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by mpavin
Stalno pričate da postane bolje... E sad, u ovakvom izdanju od 200-injak stranica, otprilike oko kojeg Ludensovog broja počinju bolje epizode?
Šta se mene tiče to je od ZS ZAČARANA DOLINA tj. redovnog talijanskog broja 63 , dakle to bi treba bit Ludensov broj 31. Kvaliteta počinje sve više rasti.Do broja 100 (talijanske numerologije)meni su vrhunski još Danhenovi nasljednici,Gospodarica Mraka,Vražji baron ..... Meni od broja, mislim 131 Hiljadu i jedna klopka poslije su sve vrhunske, naravno i prije toga su mi dobre priče.
skoro 100% se slažem sa vampirom. evo, ovo što sad izlazi kod ifedizioni(54.broj serijala) je več vrhunsko...sad če tamo skoro Klu Klux Klan recimo, baš me zanima kakvu če nam naslovnicu Rotundo pripremit za tu epizodu... A Van Gogh je sada več dosta daleko i nadam se da čekanje Ludens integrala skratimo novim VG izdanjima... Ma ko ne sakuplja i čita od početka, ništa nije propušteno... iako se likovi kod Malog Rendžera razvijaju i dobiju karakterizaciju od samog početka, serijal se može komotno počet pratit kasnije.,. Ne ako si lud na Tellera ili kolekcionar.... Trenutno uz PSDZ (B&B je završena)tehnički najsavršenije izdanje na kioscima..gladke korice nema ni svemogući Zagor. |
RAKOSI4 |
Posted - 22/01/2017 : 09:16:36 quote: Originally posted by mpavin
Šta se mene tiče to je od ZS ZAČARANA DOLINA tj. redovnog talijanskog broja 63 , dakle to bi treba bit Ludensov broj 31. Kvaliteta počinje sve više rasti.Do broja 100 (talijanske numerologije)meni su vrhunski još Danhenovi nasljednici,Gospodarica Mraka,Vražji baron ..... Meni od broja, mislim 131 Hiljadu i jedna klopka poslije su sve vrhunske, naravno i prije toga su mi dobre priče. |
mpavin |
Posted - 22/01/2017 : 08:55:30 Stalno pričate da postane bolje... E sad, u ovakvom izdanju od 200-injak stranica, otprilike oko kojeg Ludensovog broja počinju bolje epizode? |
teller |
Posted - 22/01/2017 : 08:45:39 quote: Originally posted by anto
evo da obradujem telera izveštajem o prodaji Ludensovog Malog rendžera u Čačku. Danas mi priča jedan prijatelj,inače veoma ozbiljan kolekcionar i knjiga i stripova,koji kupuje skoro sve što izlazi na srpskim kioscima,da je pitao baš lokalne prodavačice po trafikama (zna ih prilično) kako im se prodaju stripovi.A one mu kažu da je prodaja sasvim solidna,a od ovih debelih LU/SA izdanja,Mali rendžer ponajbolje ide. A i on sam mi je pohvalio ovaj strip,kao serijal koji je sa svakim brojem sve kvalitetniji,i gde je primetno konstantan napredak u karakterizaciji svih likova u stripu,a posebni Kita i Frenkija. Ih,da ga je Teler danas slušao,tri put bi svršio u gaće.
nebi o svršavanju, svršim ja po tri puta zaredom bez problema, samo ne u gaće... a takva vijest mi napravi toplo srce, ante moj...ako nisam do sada, sada je vrijeme kupit poneku Tvrdu! |
DODSFERD |
Posted - 22/01/2017 : 08:29:14 quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by anto
evo da obradujem telera izveštajem o prodaji Ludensovog Malog rendžera u Čačku. Danas mi priča jedan prijatelj,inače veoma ozbiljan kolekcionar i knjiga i stripova,koji kupuje skoro sve što izlazi na srpskim kioscima,da je pitao baš lokalne prodavačice po trafikama (zna ih prilično) kako im se prodaju stripovi.A one mu kažu da je prodaja sasvim solidna,a od ovih debelih LU/SA izdanja,Mali rendžer ponajbolje ide. A i on sam mi je pohvalio ovaj strip,kao serijal koji je sa svakim brojem sve kvalitetniji,i gde je primetno konstantan napredak u karakterizaciji svih likova u stripu,a posebni Kita i Frenkija. Ih,da ga je Teler danas slušao,tri put bi svršio u gaće.
Znači osim šta je Čaćak poznat po Marelici sad je poznat i po prodaji Malog rendžera. Dobro je da se šta više ljudi zagrije i prepozna Malog rendžera i da prodaja poraste i osigura mu stalnu prisustvo na kiosku. A ko zna možda kad dođu puno bolje epizode bude i mjesečna prodaja Bitno je da je crtač naslovnica dobar jer ipak dobra naslovnica privuče ljude , da je neki kao kod Mikija ........
Treba izdržati još 5 brojeva pa će i kod Mikija biti poboljšanja na naslovnicama, Mastantuono je već previše brljao.
|
RAKOSI4 |
Posted - 22/01/2017 : 08:07:06 quote: Originally posted by DODSFERD
Nemoj pretjerivati, dovoljno je i jedno svršavanje jer ipak je teller u godinama.
Dodo nemoj tako , di je do 150. Osim toga zaboravija si da Teller voli sve troduplirat pa ako je onda u svemu takvi , he he di mu je kraj ..... |
DODSFERD |
Posted - 21/01/2017 : 23:35:03 Nemoj pretjerivati, dovoljno je i jedno svršavanje jer ipak je teller u godinama. |
|
|