forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog almanah 18

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
TrOMISLAWSKI Posted - 24/04/2017 : 19:33:15
Scenarij: Luigi Mignacco
Crtež: Giovanni Freghieri
Naslovnica: Angelo Stano

Original almanah #18

05.05.17. u snk
06.05.17. na kioscima
12   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
RAKOSI4 Posted - 18/05/2017 : 13:08:01
bonjovi4ever je li znaš razliku između policajca i ježa
bonjovi4ever Posted - 18/05/2017 : 12:15:08
Interpretacija naslovnice:
Voki-toki policajac: Centrala, čovjek je mrtav pijan, ali ipak pokazuje znakove života. Mislim da nam pokušava mahnuti!
Fotopolicajac: Klik! Klik! Zabilježeno!
Policajac u nagibu: Stari, e si dobro? Ti je zima možda? Da te pokrijem?
Fotopolicajac: Čekaj, još nisam gotov, ide jedna iz mrtvog kuta, ako me razumijete! Klik! Klik!
Voki-toki policajac: Centrala, sada sam siguran - on nam definitivno pokušava mahnuti!
Policajac u nagibu: Čuj, de ti završi s tim slikanjem, grč me hvata h mišiću...
Voki-toki policajac: Centrala, moramo podhitno napustiti mjesto zločina! Stiže vlak i uskoro ćemo biti intelektualno nadjačani!
Policajac u nagibu: Kisusu, gibanica dok još stignemo, ne bude on nikam pobegnul!
Fotopolicajac: Čekajte, nemojmo paničariti prije vremena, da ja zumiram taj vlak! Možda ipak nismo u opasnosti...
Voki-toki policajac: Centrala, procjenjujemo opasnost!
Policajac u nagibu: A kak' budem ja bežal ak me grč vlovi?
Fotopolicajac: Pravi horror momci, bili ste u pravu. To je putnički vlak! I ima drugi razred!
Voki-toki policajac: Centrala, naša "prvorazredna" stručna sprema ne dopušta nam ostati ovdje! Gibamo!
Policajac u nagibu: Dečki, ja nemrem! Hendikepiran sam totalno! Moral budem riskirati i uhvatiti se u koštac sa svojom najvećom noćnom morom - drugim razredom!
Fotopolicajac: Sretno ti bilo! Ajmo svi jednu za rastanak, ak kolega ne preživi, pa kidamo!
Voki-toki policajac: Samo brzo, stari! Moram odvesti sina na upis u srednju školu, to vam je pravi horror!
Fotopolicajac: Tak ti i treba kad odgojiš intelektualca! Klik! Klik!
Voki-toki policajac: Sretno, stari! Pozvali budemo ti narednike kao pojačanje, čujem da oni imaju višu spremu, završili su više razrede, neki su skoro čak i maturirali! Tak da, ne daj se!
Policajac u nagibu: Znal sam, dobro je mama rekla, nauči tablicu zbrajanja do 10 i imal budeš šanse na popravnom za 2. razred! Ali ne, ja sam htjel biti pametan i odmah naučiti tablicu množenja! Oduvijek sam bil preambiciozan i to mi je sad kazna...
(nastavlja se...)
karlitos Posted - 18/05/2017 : 10:53:50
quote:
Originally posted by swamp thing

Grozna epizoda. Slazem se da je pocetna postavka ok, i da je kraj (zadnjih 2-3 strane) zanimljiv, ali to ne vadi ostalih 100 bezveznih strana. Citava razrada je puna sablona, neupecatljivih likova i momenata, nikakve tenzije. I jos na to prazni, dosadni, netalentovani Fregijeri...

U potpunosti se slažem, baš loši Dylan.
swamp thing Posted - 17/05/2017 : 23:52:37
Grozna epizoda. Slazem se da je pocetna postavka ok, i da je kraj (zadnjih 2-3 strane) zanimljiv, ali to ne vadi ostalih 100 bezveznih strana. Citava razrada je puna sablona, neupecatljivih likova i momenata, nikakve tenzije. I jos na to prazni, dosadni, netalentovani Fregijeri...
Sarghan Posted - 07/05/2017 : 17:08:12
Intrigatan početak, rutinski izveden i dosadnjikavi središnji dio te neočekivano dobar kraj. Mogla je biti jedna od boljih priča u serijalu da joj je Mignacco malo ozbiljnije pristupio sa manje šablonskih i navučenih rješenja u središnjem djelu.
Bilo je lijepo dobiti tri Freghierijeve priče u manje od dva mjeseca. Ovdje je, očekivano, najslabiji, no i dalje je solidan s par odličnih scena pri samom kraju.

Nisam pametan kako ju ocijeniti jer me istovremeno i oduševila ishodom, ali i razočarala izvedbom.
delboj Posted - 06/05/2017 : 16:36:23
quote:
Originally posted by Sarghan

Stiglo jutros.
Sastanak sa sudbinom.

Hvala. Ispravio sam sad.
Gru Posted - 06/05/2017 : 15:55:13
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Freghieri je i ovdje .

Nažalost i Mignacco
Sarghan Posted - 06/05/2017 : 15:23:46
Stiglo jutros.
Sastanak sa sudbinom.
delboj Posted - 06/05/2017 : 10:32:07
Je li ovo na kioscima? Ne znam jesam li upisao dobar naslov.
karlitos Posted - 25/04/2017 : 20:13:38
Mignacco i Freghieri mi nisu baš neka obećavajuća kombinacija, no tko zna, možda bude dobra epizoda.
RAKOSI4 Posted - 24/04/2017 : 22:42:23
Freghieri je i ovdje .
teller Posted - 24/04/2017 : 21:22:18
Ide i almanah polako dalje..super.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000