T O P I C R E V I E W |
Dobrica Cosic |
Posted - 12/05/2017 : 19:56:58 U danasnjem broju dnevnog lista DANAS koji izlazi u Srbiji, pročitao sam interviju sa Venturijem.
Venturi najavljuje Buratinijev plan da prilikom predstojeće Zagorove turneje, Zagora dovede u Srbiju.
Ne verujem da će onda izostaviti i Hrvatsku...
Ako ne sada, kada onda, mislim da ove dve zemlje imaju zaista veliki broj Zagor izdanja i da veliki broj vatrenih fanova zaslužuje ovo...
Pa da vidimo, šta mislite hoće li Zagor napokon kročiti nogom i u ove naše krajeve?
http://www.danas.rs/kultura.11.html?news_id=345645&title=Zagor+bi+u+nekoj+od+epizoda+uskoro+mogao+da+poseti+Srbiju |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DODSFERD |
Posted - 25/05/2017 : 22:21:47 Ruju je baš krvav, dobro da nije napisao ''negdje u bivšem Sovjetskom Savezu''. |
going going |
Posted - 25/05/2017 : 21:49:11 E dobra im je ova geografska odrednica u bivsoj Jugoslaviji, pa gde u bivsoj Jugi, velika je to drzava bila. |
Dukidule |
Posted - 25/05/2017 : 21:29:58 Ma ni ne treba Zagor dolaziti, ostavio je već Demian trag, pa makar i indirektan.
|
zlatko900 |
Posted - 15/05/2017 : 23:52:37 quote: Originally posted by nagor
Da, vidi se da je voditeljica posao dobila po kitnom postupku. :)
I od nje se očekuje da zna nešto o Zagoru??? Pitaj boga šta joj je u glavi kad vidi ove majice na zidu? Možda misli da je propustila neku modnu reviju iz Milana,da je to sada u trendu... Bože me sačuvaj ovakvih voditeljica na tematiku stripova,kao i prevoditeljica novoga vala u današnjim stripovima... |
RAKOSI4 |
Posted - 15/05/2017 : 22:16:55 Mislim da je bolje da je zaobiđe , jer uđe li u Bosnu moga bi se izgubit u vrletima i planinama pa bi dobili Bosansku Odiseju koja bi trajala bar 5 godina . |
Vlladimir |
Posted - 15/05/2017 : 13:03:13 quote: Originally posted by I like girlz
nije red da onda mimoiđe bosnu i hercegovinu :)
Pa jeste, baš bi ispao cupi, da zbog reda, zaobiđe BiH. ;D |
I like girlz |
Posted - 15/05/2017 : 12:41:25 nije red da onda mimoiđe bosnu i hercegovinu :) |
senokute |
Posted - 14/05/2017 : 09:20:29 Ja,ja.... kroz Hrvatsku i Srbiju. Zagor je postao menadžer ili šta Bombardovaću ih redovno sa motivima i ako zaobiđu BiH poslaću u najmanju ruku protestnu notu(direktno Buratiniju)
|
RAKOSI4 |
Posted - 14/05/2017 : 00:51:43 Zaista mi Mogorović nije jasan , i zašto ga uopće zanimaju tuđe kite |
mogorovic |
Posted - 13/05/2017 : 23:13:00 O čijoj kiti je riječ!? |
nagor |
Posted - 13/05/2017 : 22:23:41 Da, vidi se da je voditeljica posao dobila po kitnom postupku. :) |
solar |
Posted - 13/05/2017 : 21:33:44 Venturi na srpskoj televiziji
|
Vlladimir |
Posted - 13/05/2017 : 20:12:12 quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by Dobrica Cosic
quote: Originally posted by delboj
Šta će tražiti, rodno mjesto doktora Metrevelića?
Bravo, verovatno će to biti poveznica. Toga se nisam setio odmah, odnosno informacije da je Metrevelić sa ovih prostora. Pošto je finale sage po Evropi i čini mi se cela turneja u znaku Rakosija, onda je jasno šta bi Zagor mogao da potraži u Srbiji, Hrvatskoj...
Sad će valjda morati da se odluče odakle tačno s ovih prostora, pošto je u prvom pojavljivanju pisalo da je iz Jugoslavije.
Metrevelić je vremenski putnik... On je iz Jugoslavije, koja u Zagorovo vreme nije postojala. Znači, Gorza će prdnuti u čabar, ili će morati da povede Helingena ili Veribeda da mu naprave neku radio spravu, ili vremeneski portal kako bi Metrevelić mogao da dođe, recimo, u Kneževinu Srbiju i vidi se sa Zagorom. |
delboj |
Posted - 13/05/2017 : 18:30:17 quote: Originally posted by Dobrica Cosic
quote: Originally posted by delboj
Šta će tražiti, rodno mjesto doktora Metrevelića?
Bravo, verovatno će to biti poveznica. Toga se nisam setio odmah, odnosno informacije da je Metrevelić sa ovih prostora. Pošto je finale sage po Evropi i čini mi se cela turneja u znaku Rakosija, onda je jasno šta bi Zagor mogao da potraži u Srbiji, Hrvatskoj...
Sad će valjda morati da se odluče odakle tačno s ovih prostora, pošto je u prvom pojavljivanju pisalo da je iz Jugoslavije. |
Vlladimir |
Posted - 13/05/2017 : 17:37:31 quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by Vlladimir PA šta očekuješ od okruženja gde je udarna vest što se nekoj udarljki izlio silikon iz bulje, i da je primljena na vma po kitnom postupku.
ne znam je li namjerno, ali je
For bitchez & hoes only ltd.edition. |
Curunir |
Posted - 13/05/2017 : 17:23:06 quote: Originally posted by Vlladimir PA šta očekuješ od okruženja gde je udarna vest što se nekoj udarljki izlio silikon iz bulje, i da je primljena na vma po kitnom postupku.
ne znam je li namjerno, ali je
|
mesar |
Posted - 13/05/2017 : 13:54:16 Ma ostavite Zagora u Darkwood-u,kakva Srbija,Hrvatska... |
Otto Kraus |
Posted - 13/05/2017 : 12:39:07 http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39804
|
Vlladimir |
Posted - 13/05/2017 : 12:34:21 quote: Originally posted by PijaniPatak
odgledao sam Venturia uživo na jutarnjem programu RTS-a voditeljka ga 'ladno pitala možemo li da očekujemo "povratak Zagora" :D na kioske, a kad je on odgovorio da Zagor već godinama izlazi u Srbiji i da je tamo verovatno najomiljeniji čitaocima, ona htede da se izvadi pa se kao ispravi "ne, mislila sam na kioske u Italiji" :D
a prevoditeljka je isto bila za plakanje
PA šta očekuješ od okruženja gde je udarna vest što se nekoj udarljki izlio silikon iz bulje, i da je primljena na vma po kitnom postupku.
Il' gde su hit onani video snimci nekog Šakoa...
I na tom rts-u, sve manje je voditeljki i potkovanih novinara... uglavnom su bataci i milfare zastupljene... il' na Studiju B, sve neke heavy pettin' ragače s govornim manama. |
Dukidule |
Posted - 13/05/2017 : 12:28:25 quote: Originally posted by PijaniPatak
odgledao sam Venturia uživo na jutarnjem programu RTS-a voditeljka ga 'ladno pitala možemo li da očekujemo "povratak Zagora" :D na kioske, a kad je on odgovorio da Zagor već godinama izlazi u Srbiji i da je tamo verovatno najomiljeniji čitaocima, ona htede da se izvadi pa se kao ispravi "ne, mislila sam na kioske u Italiji" :D
a prevoditeljka je isto bila za plakanje
Dobro je on s njom i prošao. Mogla ga je pitati: "Šta mislite, da li će ljudi u Srbiji, poslije 92. godine, ponovo početi čitati stripove? Kakva je Vaša prognoza u tom pogledu?" |
PijaniPatak |
Posted - 13/05/2017 : 11:27:37 odgledao sam Venturia uživo na jutarnjem programu RTS-a voditeljka ga 'ladno pitala možemo li da očekujemo "povratak Zagora" :D na kioske, a kad je on odgovorio da Zagor već godinama izlazi u Srbiji i da je tamo verovatno najomiljeniji čitaocima, ona htede da se izvadi pa se kao ispravi "ne, mislila sam na kioske u Italiji" :D
a prevoditeljka je isto bila za plakanje |
Golub |
Posted - 13/05/2017 : 11:00:41 quote: Originally posted by Curunir
O bozi... Zagi vs. ujedinjene povampirene s-h snage Jacquesa Houdeka & Marije Šerifović. Ilitiga "Kako je Čiko ostao u drugom planu/stanju".
Chico unlimited. |
nagor |
Posted - 13/05/2017 : 10:58:24 quote: Originally posted by solar
@cat claw Ne bi bilo loše da lobiraš kod Burattinija da napiše jednu srpsko-hrvatsku priču, jer ta europska saga još uvijek nije u potpunosti isplanirana. Rauch je rekao da su za sada predviđene samo četiri priče a od crtača je siguran jedino Della Monica (Rumunjska-Rakosi) pa kad bi im ti rekao sigurno bi našli mjesta i za tebe.
+1
Uostalom, ne treba biti punokrvna ex-yu priča.
Zgodno bi već bilo vidjeti Zagora samo u prolazu našim krajevima. Ono, montaža putovanja - Zagor se iz Beča zaputi prema Istanbulu u kojem lovi brod za daljni put i u Zagrebu ga napadnu lokalni pijanci, u Beogradu Čika lokalni kuhari... sve to na 10ak stranica... i to je već dosta. :) |
Curunir |
Posted - 13/05/2017 : 10:34:24 O bozi... Zagi vs. ujedinjene povampirene s-h snage Jacquesa Houdeka & Marije Šerifović. Ilitiga "Kako je Čiko ostao u drugom planu/stanju". |
solar |
Posted - 13/05/2017 : 09:02:09 @cat claw Ne bi bilo loše da lobiraš kod Burattinija da napiše jednu srpsko-hrvatsku priču, jer ta europska saga još uvijek nije u potpunosti isplanirana. Rauch je rekao da su za sada predviđene samo četiri priče a od crtača je siguran jedino Della Monica (Rumunjska-Rakosi) pa kad bi im ti rekao sigurno bi našli mjesta i za tebe.
|