T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 30/06/2017 : 10:40:59 Scenarij: Claudio Nizzi Crtež: Andrea Venturi Naslovnica: Claudio Villa
Original #514
u prodaji |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ivanl |
Posted - 02/07/2017 : 18:33:46 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by velka031
I Villu su počsli cjepidlačiri :) Mastantuono bi ovo valjda bolje odradio.
Mastantuono je neponovljiv na naslovnicama Magicnog vjetra. Fantazija od grafike, sjencenje, detalji... dok kod recimo Mikija i Bleka posao samo odraduje... gaza. Lovica za odradeni posao, jer se mora i to tako ide u zivotu i poslu. Na Magicnom se vidjelo da je volio to sto je radio. |
ivanl |
Posted - 02/07/2017 : 18:23:37 Mani na ovoj naslovnici, usprkos, zbilja mislim da je Villa car. Njegove copertine Texa su nedostizne za 90% drugih crtaca. Pa i ne kostaju za ludu na trzistu 2500 eura pa i vise... za razliku njegovih naslovnica Dylana, koje mi, iskreno nisu nesto, a kostaju jos i vise, jer su rijede i manje ih je. Ako vam ih uopce, neko ponudi... |
teller |
Posted - 02/07/2017 : 11:59:29 quote: Originally posted by velka031
I Villu su počsli cjepidlačiri :) Mastantuono bi ovo valjda bolje odradio.
|
Curunir |
Posted - 01/07/2017 : 15:23:06 Vrlo loša, uistinu. |
mpavin |
Posted - 01/07/2017 : 10:19:29 Pamtim je kao jednu od najslabijih koje je VČ objavio. |
nenno |
Posted - 01/07/2017 : 09:17:05 Da, kad se gleda sam Tex onda se radi o molu, kad se gleda samo ekipa koja stražari onda razgovaramo o mostu.... no dobro, previše se baziramo na naslovnicama, kakva je priča? :) |
DODSFERD |
Posted - 01/07/2017 : 08:49:37 Ako skoči u vodu (a ne na kamenje) neće se polomiti. |
Beva |
Posted - 01/07/2017 : 05:16:18 Da malo dočaram (molim za razumijevanje, zaspao sam u 7 i probudio se sat iza ponoći potpuno naspavan pa sad u gluho doba nemam pametnijeg posla :D).
Tex ispred mola, koliki je mol? Možda 2 metra visine, ne više (što je i za očekivati). Ako Tex ustane, realno je da će mu glava biti tu negdje pri vrhu mola:
Mol bez Texa, sa stražarom na vrhu. Visina jedno 5-6 metara. Skoči li stražar, mora dobro paziti da se ne polomi:
Docrtavanja su u stilu Nippera iz SD-a, ne zamjerite :D |
ivanl |
Posted - 01/07/2017 : 03:47:32 quote: Originally posted by Beva
Pogledajte Texa i onog stražara u pozadini, koliki je razmak između njih? Minimalno 10 metara, ovako kako je nacrtano. Izgleda li ovaj mol i blizu širine 10 metara?
Meni bode oči nesrazmjer u veličini likova. Doslovno kao da se Tex sprema zaskočiti patuljke.
Sto vise gledam, mislim se kako si u pravu... pa zar i Villa? Niko nije izuzetak... evo nam dokaza. Ali ipak, car je naslovnica... |
Beva |
Posted - 01/07/2017 : 03:16:08 Pogledajte Texa i onog stražara u pozadini, koliki je razmak između njih? Minimalno 10 metara, ovako kako je nacrtano. Izgleda li ovaj mol i blizu širine 10 metara?
Meni bode oči nesrazmjer u veličini likova. Doslovno kao da se Tex sprema zaskočiti patuljke. |
velka031 |
Posted - 01/07/2017 : 02:44:09 I Villu su počsli cjepidlačiri :) Mastantuono bi ovo valjda bolje odradio. |
DODSFERD |
Posted - 30/06/2017 : 20:46:21 quote: Originally posted by tex2
Kad smo već kod naslovnica onda je u novom Libellusovom Texu unutar druga naslovnica vjerojatno najgora Villina ikad?
Da, ta naslovnica je baš bezvezna i sreća što nije završila na korici knjige. |
teller |
Posted - 30/06/2017 : 20:43:31 quote: Originally posted by ivanl
Ma strazaru je odprije, Tex slomio nogu pa je krivo zarasla. U prijasnjem sukobu. A sad ce mu slomit i drugu...
nadam se ....iako....taj noz ne sluti na dobro...
|
tex2 |
Posted - 30/06/2017 : 20:32:39 Kad smo već kod naslovnica onda je u novom Libellusovom Texu unutar druga naslovnica vjerojatno najgora Villina ikad? |
ivanl |
Posted - 30/06/2017 : 19:49:48 Ma strazaru je odprije, Tex slomio nogu pa je krivo zarasla. U prijasnjem sukobu. A sad ce mu slomit i drugu... |
teller |
Posted - 30/06/2017 : 19:36:48 quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by nenno
slika lijepa, mada desna potkoljenica u najmanju ruku čudno iskrivljena.....
mislim da je to lijeva noga.... na desnoj Tex stoji.
sorry, nisam bio precizan... desna noga tipa na molu...
a da, to stoji....to je od dugog jahanja izgleda... a Tex je dohvatio mol, teško da ima 4 metre duge ruke.jbg..nije ni Villa nadčovjek. |
nenno |
Posted - 30/06/2017 : 19:08:59 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by nenno
sorry, nisam bio precizan... desna noga tipa na molu... |
DODSFERD |
Posted - 30/06/2017 : 17:35:52 Ribe se praćakaju malo dalje i to je skrenulo pozornost stražaru. |
ivanl |
Posted - 30/06/2017 : 17:21:00 quote: Originally posted by Beva
Ova mu je katastrofa, Tex izgleda kao div u odnosu na patuljaste stražare.
Kad gledaš Texa u odnosu na ovaj stup kraj njega, djeluje kao da ga može obuhvatiti rukama (dlanovima), zar ne? A onda pogledaj onog drugog stražara u pozadini u odnosu na stup pokraj njega, može ga komotno obgrliti koliko je tu stup debeo. Ovako kako je nacrtano stvar bi funkcionirala da je Tex jedno 5-6 metara ispred drvenog mola, ali tad bi ga stražari odmah vidjeli.
Ja bas mislim da je Tex par (3-4), metara naprijed od mola. Tek je izasao iz vode... a strazar, e jbg. nemo's ti Texa tek tako vidit... |
teller |
Posted - 30/06/2017 : 17:16:13 quote: Originally posted by nenno
|
Duke Zill |
Posted - 30/06/2017 : 15:38:06 Ja sam se baš fino opustio čitajući ovo po drugi put (prvo čitanje je bio sken VCa prije neke 3-4 god) tijekom kišnog dana. Nema neke filozofije, linearna priča, zna se negativac, malo istraživanja, malo duplih zasjeda, malo pucnjave i fino... Za mjesec dana krećemo ispočetka sa novom pričom. |
nenno |
Posted - 30/06/2017 : 15:34:08 slika lijepa, mada desna potkoljenica u najmanju ruku čudno iskrivljena..... |
Beva |
Posted - 30/06/2017 : 15:23:10 Ova mu je katastrofa, Tex izgleda kao div u odnosu na patuljaste stražare.
Kad gledaš Texa u odnosu na ovaj stup kraj njega, djeluje kao da ga može obuhvatiti rukama (dlanovima), zar ne? A onda pogledaj onog drugog stražara u pozadini u odnosu na stup pokraj njega, može ga komotno obgrliti koliko je tu stup debeo. Ovako kako je nacrtano stvar bi funkcionirala da je Tex jedno 5-6 metara ispred drvenog mola, ali tad bi ga stražari odmah vidjeli. |
teller |
Posted - 30/06/2017 : 15:16:19 Ovo se bi uzelo bez sadžaja...samo korice su vredne 18 kuna.... |
ivanl |
Posted - 30/06/2017 : 11:56:26 Bez obzira na sadrzaj stripa, ove Naslovnice su praznik za oci. Claudio je majstor bez premca. |