T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 30/06/2017 : 10:42:13 Scenarij: Michele Medda Crtež: Angelo Stano Naslovnica: Angelo Stano
Original #233
07.07.17. u snk 08.07.17. na kioscima |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
morski |
Posted - 19/07/2017 : 18:25:46 quote: Originally posted by Curunir
Budući da je napisala "s njegovim", možda misli na mačka Toma Stvarno mi ova epidemija nepismenosti posvojnih zamjenica debelo ide na živce. Gledam jučer "Andriju i Anđelku", u Srbiji je još gore. Potpuno su izbacili zamjenicu svoj, očaj od govora, pardon "pričanja", jer su izbacili i govoriti, reći, kazati... sad se samo "priča". Sve puno bajki. Fuj! I ne, nije to nikakav razvoj jezika kao žive materije, nego čista degeneracija. Ljudi prvenstveno.
i to si sve zakljucio gledajuci "Andriju i Anđelku"?
|
Curunir |
Posted - 19/07/2017 : 18:20:33 Budući da je napisala "s njegovim", možda misli na mačka Toma Stvarno mi ova epidemija nepismenosti posvojnih zamjenica debelo ide na živce. Gledam jučer "Andriju i Anđelku", u Srbiji je još gore. Potpuno su izbacili zamjenicu svoj, očaj od govora, pardon "pričanja", jer su izbacili i govoriti, reći, kazati... sad se samo "priča". Sve puno bajki. Fuj! I ne, nije to nikakav razvoj jezika kao žive materije, nego čista degeneracija. Ljudi prvenstveno.
|
mike |
Posted - 19/07/2017 : 17:08:50 Vidim da neki ovdje niste bas pozorno citali strip :). Koji mis :). Poanta je sasvim drugdje. |
Lucy Liu |
Posted - 19/07/2017 : 16:05:32 U prošlosti se Dylan suočavao sa zombijima, duhovima i čudovištima, no sad se mora suočiti s njegovim najgorim neprijateljem dosad... mišem. |
Sarghan |
Posted - 15/07/2017 : 02:25:56 quote: Originally posted by Poli
Vise filozofiranje nego nesto konkretno, no znao je Medda to puno bolje napraviti u proslosti.
Stekao sam dojam kako je Medda ovdje namjerno bio manje izravan nego u svojim prijašnjim radovima. Definitivno ima tu materijala za razglabanje i promišljanje, no u suštini je to isti Medda kao i u većini ranijih radova: i po temama koje obrađuje, i po poentiranju. Samo je manje izravan nego što smo inače navikli od njega, no osobno u tome ne vidim nikakav problem. |
Poli |
Posted - 14/07/2017 : 12:50:50 moguci SPOILER!
Sjetio sam, to je ona o onom misu u Dylanom stanu, i prodavacima koje Dylan vidi kao zivotinje. Vise filozofiranje nego nesto konkretno, no znao je Medda to puno bolje napraviti u proslosti. Iako nije to losa prica, plus sto ne trpimo Cossuja.
Ali mislim, citao sam ovo nije ni mjesec dana, a ne znam nesto konkretno reci o ovoj prici. No super da se vecini svidja, sto ljudi sto cudi, sto zena dvesta ... ;D
|
mike |
Posted - 12/07/2017 : 21:13:54 Meni je zapravo ovaj jedan najboljih Dylana u poslednjih nekoliko godina. Uz Mater Morbi naravno. |
Curunir |
Posted - 12/07/2017 : 18:18:33 Opa, nisam ni znao da postoji. Izvrsno. Izgleda odlična stvar, a tu je i Stano... |
King Warrior |
Posted - 12/07/2017 : 18:12:39 http://www.stripovi.com/recenzije/dylan-dog-dd-vec-24-nepozeljni-gost/2028/ |
Curunir |
Posted - 12/07/2017 : 15:55:12 Hvala!
|
Beva |
Posted - 12/07/2017 : 15:48:50 I ja pamtim VČ epizodu, priča je inspirirana pjesmom Charlesa Bukowskog.
Pamtim je kao dosta drugačiju epizodu, naglasak je na atmosferi, puno doprinosi i Stanov crtež (a baš tu je VČ otisak katastrofalan, šteta). Mindfuck epizoda, meni se svidjela. |
Poli |
Posted - 12/07/2017 : 15:29:35 Citao sam VC variantu, ali ... tako tako, nista posebno. Znaci, prosjecan DD. ;P
Ocekivao bih nesto vise od Medde, ali ... ne uspije svaki put. U biti se i ne sjecam vise detalja, sto bi opet znacilo - klasican DD. :D
Gdje su samo stare epizode koje su ostale otisnute u mozak za 3 juge. Eh ...
|
Curunir |
Posted - 12/07/2017 : 14:19:50 U SNK. Tko pročita, nek' ostavi kratak komentar, molim. Hvala. |