T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 13/12/2017 : 10:36:43 Scenarij: Marcello Toninelli/Tiziano Sclavi Crtež: Franco Donatelli/Gallieno Ferri Naslovnica: Gallieno Ferri
Original #275
27.12.17. u snk 28.12.17. na kioscima |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Andrey |
Posted - 14/01/2018 : 16:33:02 I ja ću isto kao netko tko dulje ne kupuje Zagora na kioscima ovo zbog (barem) važnosti ove priče kupovati. A i zbog nostalgije/obreda kupovanja kontinuiranog serijala na netiskovom kiosku za potrebe serijaliziranog potencijalnog raspravljanja sa ljudima, kako to treba biti:D
Uglavnom, koliko je ovo još dugo na hr/zgb kioscima. DO kraja mjeseca pošto je extra trotjednO? |
kasper |
Posted - 30/12/2017 : 18:43:21 da l je ovde zagor popio koju samarcinu, zna toga da bude kod tonija |
King Warrior |
Posted - 30/12/2017 : 11:20:01 quote: Originally posted by Džedson
spljošteni nos ničim izazvan se zaleti u provaliju vidljivu s mjeseca, nije ju spazio
dobra šora sa zagorom na čak 9 stranica, tipično za duel master tonija
budi se chico iz sna i veli zvijer znao sam ja zašto sam kupio op prije nekoliko godina
doduše, nije me se nešto dojmilo tada
hehe, to je nas Toninelli. Markantni tipovi, dobra sora, crnobijeli humor, Zagor motherfucker. Ma Toninelli je Garth Enis medju Zagorovim scenaristima. |
PAJDO |
Posted - 29/12/2017 : 21:37:43 Bounty killer je takvo smeće od epizode da je to prestrašno i nije čudo da je Zagor u to vrijeme Zagor bio pred gašenjem. |
Džedson |
Posted - 29/12/2017 : 18:04:53 spljošteni nos ničim izazvan se zaleti u provaliju vidljivu s mjeseca, nije ju spazio
dobra šora sa zagorom na čak 9 stranica, tipično za duel master tonija
budi se chico iz sna i veli zvijer znao sam ja zašto sam kupio op prije nekoliko godina
doduše, nije me se nešto dojmilo tada
i evo nam odmah mlitavog ljevičara sclavija čiji zagor muca čuveno n-ne na prvu opasnost. nije da se već sreo i pobjedonosno mlatio sa vanzemaljcima, vampirima, vukodlacima, druidima, crnolagunašima, džinovskim amebama, troglavim aždajama itd sve bez muc-mucanja |
mladjo |
Posted - 29/12/2017 : 12:02:57 quote: Originally posted by stinky
kakvim drugim nadimkom, idiote?
ne, nadobudni neznalico, nije to nikakav vrh. to je samo jedna nebulozna sklavijevska "zaustavite vrtešku univerzuma u mojoj glavi" priča, sa efektnim eksplozijama i slabim filozofiranjem koje ti možeš pratiti.
Serbus. |
adriano |
Posted - 29/12/2017 : 10:08:41 naravno ne mislim na bounty killera, koji je dostojan zagorov protivnik. Nisam čitao zadnji dio , pa me baš zanima da li će nastaviti lov na Zagora i kad skuži da Zagor nije ubojica. U prvom dijelu mi ispada ko neki miks pravednog i pohlepnog. |
adriano |
Posted - 29/12/2017 : 09:57:37 ako je i greška nije neka šteta. Ta epizoda je dno dna. |
zlatan bihac |
Posted - 29/12/2017 : 00:15:08 vjerovatno greska, mada ne bih imao nista protiv ali pod uslovom da redovni ubrzaju na 18-20 brojeva godisnje, da vrate 4 maxi na godisnje, i da i oni izdaju dva kolora godisnje, a mogu i ubaciti onu ciko mini seriju od 6 brojeva. |
wolf |
Posted - 28/12/2017 : 23:43:31 Ma nije greška, nego svi idemo u siječnju na skijanje, pa da ne izdaju bez veze broj dok nas nema |
teller |
Posted - 28/12/2017 : 22:06:40 I ja mislim da je greska..ne ubija se koku koja nese zlatna jaja....bar normalni to ne rade.. |
velka031 |
Posted - 28/12/2017 : 21:57:37 Ma ne bojte se, nije prvi put da ovako pogriješe :) |
Tonka24 |
Posted - 28/12/2017 : 14:50:05 quote: Originally posted by ironside
Sljedeći broj za dva mjeseca. Dali je stvarno moguće da će preći na dvomjesečni ritam izlaženja?
Katastrofa ako je istina!Mislim ipak da je u pitanju pogreška. Ali moguće je i da se bliži kraj ekstra serije pa žele razvući maksimalno. |
ironside |
Posted - 28/12/2017 : 14:01:49 Sljedeći broj za dva mjeseca. Dali je stvarno moguće da će preći na dvomjesečni ritam izlaženja? |
stinky |
Posted - 28/12/2017 : 13:23:29 kakvim drugim nadimkom, idiote?
ne, nadobudni neznalico, nije to nikakav vrh. to je samo jedna nebulozna sklavijevska "zaustavite vrtešku univerzuma u mojoj glavi" priča, sa efektnim eksplozijama i slabim filozofiranjem koje ti možeš pratiti.
|
Curunir |
Posted - 28/12/2017 : 13:04:46 quote: Originally posted by stinky
sa scomom kao markosovim sajtom sam se pozdravio pa tu neću stavljati svoje stvari eventualno na forum, ponekad
kakva nedosljednost. forum je sastavni dio sajta, pa je i on, eto, "markosov". ajd budi dosljedan, molim te nebulozno kvazifilozofiranje mozes ionako nastaviti pod onim drugim nadimkom.
I DA, OVO JE VRH VRHOVA, APSOLUTAN, NENADMASAN U CIJELOME BONELLIJEVU UNIVERZUMU. |
stinky |
Posted - 28/12/2017 : 12:26:15 To ti je prividni argument. Kao onaj vic o muhama i dreku "pa milijuni muha valjda znaju što je dobro". Zapravo ćeš teško sresti takvu lagodnu situaciju kakvu si ti pretpostavio. Tj., tamo gdje pariraš Prljavog Harryja i neki trešerski gikovsko zajebantski polufilm, može se dogoditi da će neki bezveznjaković podizati polufilm na tron. Ali na to se nitko ne obazire. Teže ćeš se nositi kada trebaš parirati Prljavog Harryja i Sedmi pečat, recimo. Jednako tako nećeš imati svoju preuzetnost, komotnost s kojom si uletio, kada pariraš Demona i Zimsku Zmiju, npr. Čak ni u narodu, na koji se pozivaš. Pitaj Talijane.
|
FelipeKajetano |
Posted - 28/12/2017 : 12:18:45 quote: Originally posted by stinky
sa scomom kao markosovim sajtom sam se pozdravio pa tu neću stavljati svoje stvari eventualno na forum, ponekad
Kajetano, varaš se, možda bi pobijedio tijesno, ne znam. Ali možda već i znaš, meni su takva narodna izjašnjavanja samo jedan, irelevantniji, dio sagledavanja svega. Značenje postavljaju pojedinci, čija nas riječ više, jače i dublje veže.
nemogu se ne složiti više. To je kao da pogledaš za neki film na Rotten Tomatoes kritike i tamo ima samo jednu dobru kritiku i 200 loših kritika i kažeš ja ću poslušati ovu jedinu dobru i pogledati film. |
stinky |
Posted - 28/12/2017 : 12:11:43 sa scomom kao markosovim sajtom sam se pozdravio pa tu neću stavljati svoje stvari eventualno na forum, ponekad
Kajetano, varaš se, možda bi pobijedio tijesno, ne znam. Ali možda već i znaš, meni su takva narodna izjašnjavanja samo jedan, irelevantniji, dio sagledavanja svega. Značenje postavljaju pojedinci, čija nas riječ više, jače i dublje veže. |
DKoor |
Posted - 28/12/2017 : 12:03:36 quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by morski
Koji narod? Nemoj generalizovati.
Kako koji? Pa kad se kaže narod, misli se na šire slojeve stanovništva koji obično vole da se prave pametni, a nemaju pojma o čemu pričaju
Haha istina da ne može biti veća... |
solar |
Posted - 28/12/2017 : 11:54:56 quote: Originally posted by grofica Varga
quote: Originally posted by stinky
ne baš
Još uvijek očekujem tvoju kontrarecenziju, ali nikako osvanuti...
Također. |
grofica Varga |
Posted - 28/12/2017 : 11:53:53 quote: Originally posted by stinky
ne baš
Još uvijek očekujem tvoju kontrarecenziju, ali nikako osvanuti...
@FelipeKajetano Vjerovatno hoće, ali ja na primjer definitivno nisam jedna od njih. Radujem se što Demoni izlaze i što je extra dogurala do njih. Ali ima mnogo epizoda koje su mi draže od te. |
FelipeKajetano |
Posted - 28/12/2017 : 11:40:02 quote: Originally posted by stinky
ne baš
Otvori poll koji je najbolji storyline Zagora ikada, garantiram da će iznad 90 % ljudi glasati za ovaj |
stinky |
Posted - 28/12/2017 : 11:34:38 ne baš |
FelipeKajetano |
Posted - 28/12/2017 : 11:33:54 Stigao Vrh Vrhova |