T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 13/12/2017 : 10:38:07 Scenarij: Claudio Nizzi Crtež: Raul i Gianluca Cestaro Naslovnica: Claudio Villa
Original #518
29.12.17. u snk 30.12.17. na kioscima |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
teller |
Posted - 11/01/2018 : 13:40:25 Konacno Kisa i kod nas...majko mila,kako dobar crtez,covjek bi pomislio da crta Villa... Nizzi mi je u 80% slucajeva jako drag, tu briljira.. Citao sam vec VC ali tu je otisak puno bolji.... |
Combatrock |
Posted - 06/01/2018 : 14:37:27 Pravi psiholoski triler. Sve nabijeno emocijama, zivci kao strune, dok napolju lisce susti izgleda da gadno pljusti. Beng. |
Sarghan |
Posted - 06/01/2018 : 12:49:52 Jako dobar čistokrvni western u skroz solidnoj Nizzijevoj izvedbi (naravno, uz nezaobilazni Nizzjev trademark u vidu dobrog starog prisluškivanja iza vrata/ispod otvorenog prozora kao mehanizam razvoja radnje. Koliko god bio izlizan, uvijek mi izmami osmjeh kad vidim da ga Nizzi i dalje koristi u tolikoj mjeri u svojim pričama da sam ga čak i počeo promatrati kao neki njegov running gag kod Texa). Kraj je malo naivan, ali ne ruši toliko konačni dojam. Mada, kao i većina, više mislim kako je za pozitivan dojam najviše zaslužan stvarno odličan crtež i atmosfera koju su braća Cestaro u ovoj priči uspjeli savršeno dočarati. Definitivno preporuka za ljubitelje klasičnog westerna. |
MisterYES |
Posted - 05/01/2018 : 15:16:00 quote: Originally posted by tex2
Onako solidno, kraj dosta naivan!
To vazi za bar 70% epizoda svakako. Ova je bar i kompaktna |
teller |
Posted - 04/01/2018 : 10:04:12 Nije jos stigla Kisa do nas.. Zena se mora zadovoljit domacim rendzerom... |
Duke Zill |
Posted - 04/01/2018 : 08:25:38 Lijepa, kratka pričica. Jedino bi napravio preokret na kraju da se rendžerov sin ne okrene dobru ili da slučajno pokupi metak i pogine. To bi nekako imalo upečatljiviji kraj i ostala bi mogućnost nastavka u kojem rendžer sam kuje osvetu protiv Texa zbog pogibije sina. |
DODSFERD |
Posted - 02/01/2018 : 15:03:26 quote: Originally posted by teller
Kod nas jos neradni dan..ipak smo narod na 2 mjestu po popijenom alkoholu..narod pijandura-blago receno...trebamo bar 2 dana za trijeznjenje...bruka
Ni kod nas nije ništa bolje, u firmu trebala doći drva za grijanje još prije Božića a do danas ih još nema. Prijevoznik jednostavno spojio sve moguće praznike pa vjerojatno ništa od toga do 08.01., sreća što nije ona prava zima jer bi najebali uz ove jadne el. grijalice. quote: Nadam se sutra stize Kisa,ovo ce procitat i zena... Jedini uslov je da strip preluftam da izgubi bar malo miris crnila.... Voli ona Texa,ne vise od mene..ali na texa i nebi bio ljubomoran...zena ima ukus.
Svaka čast za ženu, očekivao bih da čita recimo Dylana, ali Tex je baš muški strip. |
teller |
Posted - 02/01/2018 : 11:24:45 Kod nas jos neradni dan..ipak smo narod na 2 mjestu po popijenom alkoholu..narod pijandura-blago receno...trebamo bar 2 dana za trijeznjenje...bruka Nadam se sutra stize Kisa,ovo ce procitat i zena... Jedini uslov je da strip preluftam da izgubi bar malo miris crnila.... Voli ona Texa,ne vise od mene..ali na texa i nebi bio ljubomoran...zena ima ukus. |
tex2 |
Posted - 02/01/2018 : 08:24:09 Onako solidno, kraj dosta naivan! |
MisterYES |
Posted - 30/12/2017 : 20:17:28 Ovo vrijedi imati. Inace sam fan Texovih (a tako rijetkih) single epizoda tipa Crne Smrti ... u jednoj svesci. |
teller |
Posted - 30/12/2017 : 20:06:45 Kisa stigla na kioske a? Ko slag na tortu odlicne Texove godine.. Kod nas se vucara ali u Italiji i dalje kraljuje..opravdano... A Crveni vukovi su isto odlicna prica... |
velka031 |
Posted - 15/12/2017 : 22:01:39 Ubrzo će i briljantni "Crveni Vukovi", Boselli/Font, rasturačina od stripa. |
cronos six |
Posted - 15/12/2017 : 19:34:45 Lepa prica. |
Duke Zill |
Posted - 15/12/2017 : 16:44:05 Ovo je jedna od onih priča koje sam davno pročitao od VCa, no ne sjećam je se baš, tako da će biti kao prvo čitanje. Drago mi je da su pozitivni komentari na priču. Samo nek' se nama makne kiša s prozora, a što prije dođe na kioske |
Poli |
Posted - 14/12/2017 : 12:01:30 quote: Originally posted by supermark
samo što je s tim noktima? veliki fan Napolija lakirao nokte u boje svog omiljenog kluba?
Blisk.
|
mpavin |
Posted - 14/12/2017 : 11:26:52 Prosječna epizoda, ne znan odakle tolika strka. |
solar |
Posted - 14/12/2017 : 11:20:05 quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by solar
Recenzija:
http://www.stripovi.com/recenzije/tex-willer-tx-vec-18-kisa/1542/
koliko treba malo dobrog da se uradi da bi ljubitelji nicija bili presrecni
Bravo kasper, vidim u komentarima da si ti jedan od rijetkih koji je primijetio da je ovo u suštini pristojan filler sa prilično dobrom atmosferom za koju je najviše zaslužan crtež. |
kasper |
Posted - 14/12/2017 : 10:08:14 ma i ja sam mu dao solidnu ocenu, ispada da sam i ja ljubitelj |
selanne |
Posted - 14/12/2017 : 10:06:22 quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by solar
Recenzija:
koliko treba malo dobrog da se uradi da bi ljubitelji nicija bili presrecni
Odakle to da sam ljubitelj Nizzija? |
kasper |
Posted - 14/12/2017 : 09:37:49 quote: Originally posted by solar
Recenzija:
koliko treba malo dobrog da se uradi da bi ljubitelji nicija bili presrecni |
kasper |
Posted - 14/12/2017 : 09:35:24 quote: Originally posted by velka031
Mala digresija, ne razumijem one koji pljuju po Nizziju, em je sam vukao serijal jako dugo vremena, em ima hrpu sjajnih priča u rangu ove ili čak bolje, napisati ovako dobru priču o junaku kao što je Tex u jednoj svesci može samo majstor.
e? sto ovo nisi pitao kad sam pljuvo po njemu. sad me zabole ona stvar za nicija, godinama nemam kontakta sa njim |
supermark |
Posted - 14/12/2017 : 08:13:40 baš dobra naslovnica 5+ za ugođaj, pogledaš naslovnicu i imaš osjećaj kao da si tamo, u tom blatu, na toj kiši
samo što je s tim noktima? veliki fan Napolija lakirao nokte u boje svog omiljenog kluba? |
teller |
Posted - 14/12/2017 : 05:39:44 quote: Originally posted by velka031
Mala digresija, ne razumijem one koji pljuju po Nizziju, em je sam vukao serijal jako dugo vremena, em ima hrpu sjajnih priča u rangu ove ili čak bolje, napisati ovako dobru priču o junaku kao što je Tex u jednoj svesci može samo majstor.
ma to ti je tako...Nizzi piše sto godina..i sve ok, dođe do malog zastoja i manjka ideja,žuri se,rokovi pritišču i napiše jednu na brzaka...talijani to prihvate sa razumjevanjem....naš viskoko stručan čitalački kadar to odmah prihvati na nož... samo još netko izvali na forumu da je Nizzi bezidejan,loš,nikakav scenarist, nađe se još jedan "stručnjak" koji bi to bolje uradio i evo ti teze...NIZZI je nikakav! Ali ga Talijani i dalje vole...od Texa ja napravio legendu koja traje i danas!..istina ne samo on ali je njegov doprinos ogroman.. Ali Nizzi nezna za nas puk... Napiše KIŠU,... ali je prekratka, odlična ali prekratka. a da je to razvuko...dva matorca laprdaju bezveze,Carson je smor,previše objašnjavanja blablabla Teško je sa našim ljudima...jer svi sve znaju. |
velka031 |
Posted - 13/12/2017 : 22:38:03 Mala digresija, ne razumijem one koji pljuju po Nizziju, em je sam vukao serijal jako dugo vremena, em ima hrpu sjajnih priča u rangu ove ili čak bolje, napisati ovako dobru priču o junaku kao što je Tex u jednoj svesci može samo majstor. |
ike666 |
Posted - 13/12/2017 : 22:14:29 Koja naslovnica!! |