forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
SPQRoma Posted - 01/02/2018 : 17:49:28
Na desetu obljetnicu svog postojanja izdavačka kuća Veseli Četvrtak pokrenula je novu Zlatnu seriju, ediciju koja se koncepcijski ali i vizualno nadovezuje na legendarnu originalnu Zlatnu seriju koja je izlazila u bivšoj Jugoslaviji.

Svaki broj ima (barem) dvije naslovnice, jedna je identična originalnom talijanskom izdanju, a druga je "retro" verzija potpisana od strane domaćih autora.
Autor retro naslovnice prvog broja nove Zlatne serije je legendari Bane Kerac!

Veseli Četvrtak - Instagram

Veseli Četvrtak - Facebook

Veseli Četvrtak - Twitter

Veseli Četvrtak - Youtube

Evo, procurila je i prva fotka, valjda bi to trebalo biti to. Pa da ne zatvrpavamo onu temo od VČ.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
misterx381 Posted - 15/04/2025 : 17:54:20
Bile su neke najave za Mister No Specijal 8:

https://www.stripovi.com/recenzije/mister-no-mn-sasp-3-bekstvo-iz-skajneta/3042/

i za Martija 416:

https://shop.sergiobonelli.it/martin-mystere/2024/09/09/albo/percezioni-di-realta-1025080/

Možda bude nešto od toga jer nije precizirano u kom izdanju će ići.
svetox Posted - 15/04/2025 : 15:37:40
Ima li ko informaciju šta je sa specijalnim brojevima Zlatne serije? Prošla su tri meseca od prethodnog broja, a nema nikakve najave...
DOMI Posted - 24/02/2025 : 19:03:52
quote:
Originally posted by teller

Umjetnicka sloboda...nije loša naslovnica..

Da, u globalu meni djeluje odlično i retro
teller Posted - 24/02/2025 : 18:21:36
Umjetnicka sloboda...nije loša naslovnica..
Ferri Posted - 24/02/2025 : 17:33:29
A dje "Top!" dragi moj, vidi facu i kosu MM. Necu da vjerujem da autor ne moze crtati normalu facu.
DOMI Posted - 24/02/2025 : 13:02:04
Top!
misterx381 Posted - 24/02/2025 : 12:18:27
going going Posted - 23/02/2025 : 20:56:19
[url=https://ibb.co/ymtDDsDR][/url]

kliknite na link
DOMI Posted - 23/02/2025 : 14:10:12
quote:
Originally posted by dd fan

quote:
Originally posted by wesskowaz

A šta je sledeće?

Može netko staviti retro-verziju naslovnice Generacija?
DOMI Posted - 23/02/2025 : 14:09:21
quote:
Originally posted by delboj

Izgleda mi nevjerovatno da je Libellusovo izdanje izašlo prije 18 godina. Tada sam to kupio, to je jedno od malobrojnih njihovih izdanja koje imam.

I evo dočekasmo to i u VČ.

Da, SuperBOOK br. 3.
2OO stranica
zlatan bihac Posted - 22/02/2025 : 19:20:52
Te mister no specijale smo ipak imali i to kao kiosk izdanje, pa bih radije da nekako nekad negdje probaju izdati još onih 9 preostalih neobjavljenih...i libelus bi ubrzo trebao da izda prvi neobjavljeni, dark lady, čini mi se, ali to će biti znatno skuplje...
going going Posted - 22/02/2025 : 17:21:02
Raduje ovaj nalet novih izdanja Mister NOa u prethodnih par dana. Imamo najnoviju knjigu debeljucu biblioteke Mister NO, Mister Noa u Zlatnoj seriji i Colloseumovu trecu knjigu Africke odiseje Mister NOa, uz vec standardni redovni broj Mister NOa Nove pustolovine.
Nadam se da ce se takav trend i nastaviti.
I da ce VC objaviti i ostale specijale Mister NOa. Kao sto je neko negde spomenuo u 18.broju Nove Zlatne Serije specijal je idealna prilika da se objavi drugi mister Noov specijal koji je najavljen za taj broj u staroj Jugoslaviji i starom Zlatna serija specijalu ali nikada nije izasao. Sada smo na #10 novog Zlatna serija specijala, pa bi valjalo uskoro onda objaviti prvi mister no specijal u nekom od narednih brojeva (mozda u broju 14) i onda u broju 18 da ide drugi mister no specijal!
going going Posted - 22/02/2025 : 17:16:52
quote:

quote:
Originally posted by zlatan bihac

Opis
Mladi Amerikanac + prateće iz specijala – Godina nulta – Lovci na ljude – Srce tame

Ovako stoji u opisu...

quote:
Originally posted by zlatan bihac

To su znači ona tri dodatka u kojima je kruger glavni lik... mislim da su to nastavci...sva tri ta dodatka su išli u specijalima koje je izdao strip agent.

Odusevljen sam potezom da se objave sve tri Krugerove price iz dodataka speciajla uz Mladog Amerikanca. Dakle dobili smo u dva broja Zlatne serije Mister NOovu mladost a sada smo dobili i kompletnu Krugerovu proslost. Lep potez redakcije. Kao i odlican predgovor Mikele Masijera, gde se vidi da su imali oni neku ideju vodilju sta da rade sa Mister NOom. Ne znam zasto su se posle pogubili konci ili citaoci nisu imali sluha za ono sto su oni radili.
U svakom slucaju sada sledi obnova maxija Bilo jednom u Njujorku (kog sam barem dva ili tri puta vec citao, ali neka jos jednom) pa Mladi Amerikanac pa idemo onda na obnovu gradiva iz prva tri broja Mister NOove redovne serije veselog cetvrtka 1-2-3 Dvadeset godina kasnije, Zemlja i sloboda, Izdajnik.

Recenzije:
Bilo jednom u Njujorku: https://www.stripovi.com/recenzije/mister-no-mn-mx-1-bilo-jednom-u-new-yorku/775/
Mladi Amerikanac: https://www.stripovi.com/recenzije/mister-no-mn-sp-13-mladi-amerikanac/479/
Dvadeset godina kasnije: https://www.stripovi.com/recenzije/mister-no-mn-vec-1-3-dvadeset-godina-kasnije/2420/
tantus Posted - 20/02/2025 : 16:24:46
Ja sam čekao još duže, kupio sam italijansko izdanje čim se pojavilo na kioscima :)
delboj Posted - 19/02/2025 : 22:55:23
Izgleda mi nevjerovatno da je Libellusovo izdanje izašlo prije 18 godina. Tada sam to kupio, to je jedno od malobrojnih njihovih izdanja koje imam.

I evo dočekasmo to i u VČ.
wesskowaz Posted - 19/02/2025 : 22:45:28
Hvala.
Dakle...
https://www.stripovi.com/recenzije/martin-mystere-mm-supb-3-generacije/342/
dd fan Posted - 19/02/2025 : 22:30:27
quote:

A šta je sledeće?

wesskowaz Posted - 19/02/2025 : 21:16:56
A šta je sledeće?
zlatan bihac Posted - 19/02/2025 : 16:35:13
To su znači ona tri dodatka u kojima je kruger glavni lik... mislim da su to nastavci...sva tri ta dodatka su išli u specijalima koje je izdao strip agent.
zlatan bihac Posted - 19/02/2025 : 16:24:59
Opis
Mladi Amerikanac + prateće iz specijala – Godina nulta – Lovci na ljude – Srce tame

Ovako stoji u opisu...
svetox Posted - 19/02/2025 : 16:07:14
quote:
Originally posted by jagodanbg

Izvor iz VČ kaže: 'ima 234 strane'

Evo i na sajtu u Alan Forda je korigovano na 232 strane, što bi moglo značiti da su ubačeni dodaci iz tri specijala. No videćemo.
jagodanbg Posted - 19/02/2025 : 15:41:03
Izvor iz VČ kaže: 'ima 234 strane'
svetox Posted - 19/02/2025 : 14:57:27
Na crtežu koji je prikazan u formi filmskog plakata stoji: "Produced by Fabio Valdambrini, Mike Masiero and many others", što daje nadu da su tu i kratke priče na kojima su radili Minjako, Dizo, Belagamba, braća Di Vito i Viljolja
jagodanbg Posted - 19/02/2025 : 14:39:41
Derači
zlatan bihac Posted - 19/02/2025 : 14:06:21
To mora biti greška...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000