T O P I C R E V I E W |
djukak |
Posted - 26/06/2018 : 19:35:58 Meni su njegovi tekstovi super. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
goksi |
Posted - 07/08/2018 : 21:27:29 Originally posted by King Warrior
Fino je vidjeti da postoji jedno iskreno prijateljstvo, kao ovo izmedju djukaka i patka. Pravi prijatelji stoje uvijek jedan iza drugog. Nego, kada vec to spominjemo, postoji li jos takvih prijateljstava, gdje su forumasi bas prijatelji? Ne mislim tu na druzenja na feštama i slicno, vec bas na prijateljstva.
Ja sam na strip forumima upoznao neke ljude pre desetak godina sa kojima sam i danas prijatelj pravi. Naravno, tu mislim i na posete, pa su mi neki bili i u svadbi. Sve u svemu, ima toga itekako  |
Giuda Ballerino |
Posted - 07/08/2018 : 19:09:54 Originally posted by velka031
Originally posted by Giuda Ballerino
Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta.
Glavna ljetna priča za momka tvojih godina bi možda trebala biti neka zgodna turistkinja ili više njih, a ne dva lika s foruma koji su se porječkali... 
Isto je lipo za vidit kad je kvalitetna kavga. Iako slazem se, lipse je gledat zenske na plazi.  |
velka031 |
Posted - 07/08/2018 : 18:54:34 Originally posted by Giuda Ballerino
Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta.
Glavna ljetna priča za momka tvojih godina bi možda trebala biti neka zgodna turistkinja ili više njih, a ne dva lika s foruma koji su se porječkali...  |
Giuda Ballerino |
Posted - 07/08/2018 : 16:04:16 Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta. |
mladjo |
Posted - 07/08/2018 : 15:35:35 Originally posted by VALTER
Ako smatraš da postoji moja odgovornost, trebao si me odmah izbaciti. A ne da me poslije ovi fanatici optužuju da namjerno podmuklo provociram njihove vođe, e samo da bi to dovelo do njihovog izbacivanja. Što nije istina.
Fanatici, ovo - ono...Znači po starom, za? Zasad i tebi 48 sati a ako nastaviš i dalje po starom onda ide redovna kazna. |
Tonka24 |
Posted - 07/08/2018 : 15:21:08 Originally posted by grofica Varga
Tebi se ban može dati bilo kada, ne treba nikakvih posebnih okidača i razloga. Ban je i izmišljen zbog ljudi poput tebe. Možeš služiti kao etalon za trolanje, toksičnost i spamanje. Treba te mumificirati i izložiti u Sevres, da tamo čučiš sa prakilogramom i prametrom.
Kakav Isus od žene, ovo je drugi puta već      |
VALTER |
Posted - 07/08/2018 : 14:55:06 Ovi zagorolozi su puni mržnje; možda je to u uzročnoj vezi sa štivom kojim se napajaju. |
grofica Varga |
Posted - 07/08/2018 : 14:30:43 Tebi se ban može dati bilo kada, ne treba nikakvih posebnih okidača i razloga. Ban je i izmišljen zbog ljudi poput tebe. Možeš služiti kao etalon za trolanje, toksičnost i spamanje. Treba te mumificirati i izložiti u Sevres, da tamo čučiš sa prakilogramom i prametrom. |
VALTER |
Posted - 07/08/2018 : 13:25:16 Ako smatraš da postoji moja odgovornost, trebao si me odmah izbaciti. A ne da me poslije ovi fanatici optužuju da namjerno podmuklo provociram njihove vođe, e samo da bi to dovelo do njihovog izbacivanja. Što nije istina. |
mladjo |
Posted - 07/08/2018 : 12:20:12 Originally posted by VALTER
Originally posted by djukak
Ponovo tražim Pravdu za Patka. Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene.
Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu.
Udaljen je zbog tvojih provokacija koje su sad stvarno postale pretjerane, a ne želiš stati ni sada iako to pokušavaš zamaskirati zadnjim dijelom rečenice. Ili ćeš početi voditi normalnu komunikaciju ili ću i tebe udaljiti. Posljednje upozorenje. |
djukak |
Posted - 07/08/2018 : 12:10:44 Originally posted by VALTER
Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu.
Nema tu nikakve patetike, ni zuluma. A koliko vidim i sam se slažeš da je kazna neadekvatna. |
VALTER |
Posted - 07/08/2018 : 11:35:24 Originally posted by djukak
Ponovo tražim Pravdu za Patka. Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene.
Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu. |
SPQRoma |
Posted - 07/08/2018 : 10:39:06 PZP, PZP, PZP! |
djukak |
Posted - 07/08/2018 : 10:36:48 Ponovo tražim Pravdu za Patka. Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene. |
Kontrast 2 |
Posted - 29/06/2018 : 00:58:48 Originally posted by PijaniPatak
Nisam mrtav ali je pao lakirani prst na ZGLL 23 i sad moram biti apsolutni papucar. Nikad vise, mesati jeger sa tuborgom
Ako si to preživeo - pa tebi ni Vendigo ne može ništa. A sve što te ne ubije - ojača te. Mada... je sledeći put ne bih proveravao tačnost prethodno iznesene tvrdnje. |
nagor |
Posted - 28/06/2018 : 23:30:11 Ajde, Valteru, šta si se sad stisnuo. Evo ti topica, evo ti prilike. Napiši što misliš. ;) |
VALTER |
Posted - 28/06/2018 : 23:19:06 https://youtu.be/265c3fPjOMs |
PijaniPatak |
Posted - 28/06/2018 : 22:03:45 Originally posted by Kontrast 2
Originally posted by ponki
Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom[:P]
U tom slučaju je već mrtav čovek. RIP.
Nisam mrtav ali je pao lakirani prst na ZGLL 23 i sad moram biti apsolutni papucar. Nikad vise, mesati jeger sa tuborgom |
Kontrast 2 |
Posted - 28/06/2018 : 15:04:09 Originally posted by ponki
Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom[:P]
U tom slučaju je već mrtav čovek. RIP.
|
ponki |
Posted - 27/06/2018 : 22:29:20 Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom |
vice |
Posted - 27/06/2018 : 17:59:10 Originally posted by King Warrior
Ako se ne varam neka vrsta kritike je došla od strane Curunira i morskog koji su, koliko je meni poznato, takođe dio tima američkog Zagora. Dakle sve imena iz impresuma, uključujući i vicea. Ja tu zavist ne vidim, barem ne onako kako je to shalilo6 objasnio.
Podrška i od mene patku, stinkyju, curuniru, morskom, wall-eju i pogotovo Igoru za sav trud. Takođe, pravda za SBE podforum, pa budite dobri i prebacite ovu temu u svaštaru. Aj sada da gledamo kako Švabe ginu protiv Korejanaca.
Naravno da se svi tribamo međusobno podržavat, s tim da opet može svak izrazit i svoje mišljenje.
|
King Warrior |
Posted - 27/06/2018 : 17:07:40 Ako se ne varam neka vrsta kritike je došla od strane Curunira i morskog koji su, koliko je meni poznato, takođe dio tima američkog Zagora. Dakle sve imena iz impresuma, uključujući i vicea. Ja tu zavist ne vidim, barem ne onako kako je to shalilo6 objasnio.
Podrška i od mene patku, stinkyju, curuniru, morskom, wall-eju i pogotovo Igoru za sav trud. Takođe, pravda za SBE podforum, pa budite dobri i prebacite ovu temu u svaštaru. Aj sada da gledamo kako Švabe ginu protiv Korejanaca. |
PijaniPatak |
Posted - 27/06/2018 : 16:55:11 Niko nikoga nije prozvao (vice respect) nego se malo tupavo povela rasprava Pa je djukak demonstrativno digao prst Ali sta sam u topicu napisao stoji. Nikome direktno i u nekom besu upuceno vec u fazonu "kad smo vec kod toga..." |
velka031 |
Posted - 27/06/2018 : 16:51:06 Podrška Patku! |
vice |
Posted - 27/06/2018 : 16:46:48 Originally posted by shalilo6
Originally posted by djukak
Neki su prozivali Patka vezano za njegove tekstove u američkom zagoru. I to je razlog za podršku.
Mato je sve samo zavist. Tko od nas ne bi volio vidjeti svoje ime u impressumu stripa. Samo neki ne mogu podnijeti da netko drugi u tome uspije pa pišu svakakve komentare da bi umanjili tuđu vrijednost. #Pravda za Patka.
Ja nit san ga prozva nit me briga. Samo kažen da ne volin taj tip tekstova. A i samom mi je jedan manji esej objavljen u Supermike epizodi. A ako ne misliš na mene, onda isprike. |