T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 18/05/2019 : 21:12:45 Nije se Chico prepao, to ga nosi vjetar!
Scenarij: Moreno Burattini Crtež: Francesco Gamba
22.05. u SnK i shop.strip-agent.hr
Od 23.05. na kioscima |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ReemCP |
Posted - 24/05/2019 : 14:29:49 quote: Originally posted by mogorovic
.. a i onima na velebitskim i ličkim vrletima..
Hvala što si javio
Ja imam sve te brojeve kombinirano c/b sa kolorcima, kao što sam pisao/stavio sliku na prošloj stranici Tako da mi je to dovoljno i ne duplam ovu ediciju.
quote: Originally posted by lwood
Zamisli čitanje Čika u velebitskim vrletima. jebeno
Ja ga mogu zamislit možda i dođe u sklopu EU sage, tko zna i svrati na janjetinu |
teller |
Posted - 24/05/2019 : 13:30:55 sprdate se iz jedinog još preostalog humora na kioscima...
|
Curunir |
Posted - 24/05/2019 : 13:09:43 Bijeli ionako ne mogu ostati, crna ili boje idu na prazan papir Znaci, samo crno il' sareno |
DODSFERD |
Posted - 24/05/2019 : 13:05:15 Najvažnije da nema previše bijelih tragova jer oni mogu odvesti samo u jednom smjeru. |
Curunir |
Posted - 24/05/2019 : 11:37:08 pa dobar je jedino kad te u planini natjera nuzda. doduse, ovaj je u boji, ostavio bi sumnjive tragove |
lwood |
Posted - 24/05/2019 : 09:20:49 Zamisli čitanje Čika u velebitskim vrletima. jebeno |
mogorovic |
Posted - 23/05/2019 : 23:49:39 Obavijest svoj omladini željnoj trivijalne zabave, a i onima na velebitskim i ličkim vrletima, ovaj Chico je od danas na svim kioscima. |
ivanl |
Posted - 22/05/2019 : 15:35:30 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by ivanl
Pa ako si pratio onu raspravu na pedesetak stranica topica, onomad, tada kužiš sve, ako pak, nisi ušao u bit i razloge našeg neslaganja s spomenutim predmetnim izdanjem A.F-a, tada ni nećeš, jel...
Kuzim ja sve..ali ne se busit po prsima kakvi fordovci velike ste ako vam smeta sve zivo...jos su ga vam na hrvatskom pustili a vi blblabla 50 stranica...reprint..exyu izdanje...papir....zagorovci kupuju 8 reprint tako da se ni u ludilu nemozete ili nemozemo usporedivat sa Fordovcima...
I to je tocno receno. Priznajem. Cini mi se cak i pravi izvor problematike, usporedivanje fanatizma kupnje reprinta kod pasioniranih stovatelja. Na ustrb, dugovjecnog junaka u crvenoj majici, naravno. |
teller |
Posted - 22/05/2019 : 13:35:24 quote: Originally posted by ivanl
Pa ako si pratio onu raspravu na pedesetak stranica topica, onomad, tada kužiš sve, ako pak, nisi ušao u bit i razloge našeg neslaganja s spomenutim predmetnim izdanjem A.F-a, tada ni nećeš, jel...
Kuzim ja sve..ali ne se busit po prsima kakvi fordovci velike ste ako vam smeta sve zivo...jos su ga vam na hrvatskom pustili a vi blblabla 50 stranica...reprint..exyu izdanje...papir....zagorovci kupuju 8 reprint tako da se ni u ludilu nemozete ili nemozemo usporedivat sa Fordovcima... |
lwood |
Posted - 22/05/2019 : 10:52:31 quote: Originally posted by velka031
Slažem se da su i ove Buretove priglupe pošalice bolje od sadašnjeg Alana Forda, kojega uopće ne čitam, iz poštovanja prema legendi. Pročitao sam Supersirko i nešto sa tom Minuette... Majko mila. Bunker je poludio potpuno.
u svakom slučaju je Čiko bolji od novog AFa. Takvo đubre je nemoguće dostić. |
ivanl |
Posted - 22/05/2019 : 08:31:53 Pa ako si pratio onu raspravu na pedesetak stranica topica, onomad, tada kužiš sve, ako pak, nisi ušao u bit i razloge našeg neslaganja s spomenutim predmetnim izdanjem A.F-a, tada ni nećeš, jel... |
teller |
Posted - 22/05/2019 : 07:23:46 quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by velka031
Slažem se da su i ove Buretove priglupe pošalice bolje od sadašnjeg Alana Forda, kojega uopće ne čitam, iz poštovanja prema legendi. Pročitao sam Supersirko i nešto sa tom Minuette... Majko mila. Bunker je poludio potpuno.
Čuj, mi koji poštujemo legendu Alan Forda koja traje i dan danas, zato ga još i kupujemo, iako bi se naravno o kvaliteti svašta moglo napisati. Nešto vrlo slično kao i kod Zagora kojeg ti još uvijek kupuješ... tako da nije samo Luciano Secchi poludio, ima više takvih autora.
Sa tim da smo naki kupovali AF i nedugo nazad kad vam je smetao novi izdavac CPG ili logo ex-yu ili novinski papir...koliko znam bojkotirali ste izdanje koje reprintira izdano od strane SA...to mi je samo dokaz da Zagor ima vjernije citatelje... |
ivanl |
Posted - 22/05/2019 : 03:09:17 quote: Originally posted by velka031
Čuj, mi koji poštujemo legendu Alan Forda koja traje i dan danas, zato ga još i kupujemo, iako bi se naravno o kvaliteti svašta moglo napisati. Nešto vrlo slično kao i kod Zagora kojeg ti još uvijek kupuješ... tako da nije samo Luciano Secchi poludio, ima više takvih autora. |
velka031 |
Posted - 21/05/2019 : 00:12:58 Slažem se da su i ove Buretove priglupe pošalice bolje od sadašnjeg Alana Forda, kojega uopće ne čitam, iz poštovanja prema legendi. Pročitao sam Supersirko i nešto sa tom Minuette... Majko mila. Bunker je poludio potpuno. |
teller |
Posted - 20/05/2019 : 05:27:59 Uglavnom su dobri..ima nekoliko odlicnih a ovaj Kopac spada u ove zadnje...kolor popravi Gambu...mislim da je jos prvi Ciko "Detektiv Ciko" najprodavaniji Ludensov strip ikad...bio je prvi,pa na ljeto,pa one pocetne 2000 kad je strip dozivio renesansu..kazu da je tada na kioscima otiso u 5000 primjeraka...a i ovaj kolor se razproda..em je duze na kioscima,em je ga Veseli ugasio,em je i najgori Ciko bolji od sadasnjih Fordova i ostalog humora na kioscima..ako takvog uopste i ima..recimo novi Asterixi i Talicni su dosta jadni... Dvi-tri fore u Ciku da se covjek nasmije i oraspolozi i Ciko vredi tih nekoliko kuna ili eura.
|
ReemCP |
Posted - 19/05/2019 : 22:56:24 Ja sam samo čitao ovaj "Fantast Čiko", i to odmah nakon "Svemirske braće", pošto se idealno nastavlja na tu priču A i dodatna zanimljivost da su u obje te priče bili to zadnji radovi Nolitte. |
lwood |
Posted - 19/05/2019 : 22:53:49 Ima nekoliko dobrih,al uglavnom su katastrofa. |
ReemCP |
Posted - 19/05/2019 : 22:52:08 Ja sam sebi iskombinirao crno/bijele i ove sa kolorom, bilo mi je važno samo da skupim svih 27 priča, dalje ih ne uzimam
Jedna slika iz arhive, svih 27 priča kako su izašle:
|
velka031 |
Posted - 19/05/2019 : 21:30:57 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by velka031
Obećavam da ću i ovo kupovati ako uskoro krene Zagor klasik :) Zna se koji.
Ja znam da ce izlazit zagor klasik pa vec od pocetka uzimam cika u svim verzijama..
Uzimam onoga što putuje kroz vrijeme, a ove kolorce ne pratim, one redovne, crno bijele, jesam. |
teller |
Posted - 19/05/2019 : 18:58:16 quote: Originally posted by velka031
Obećavam da ću i ovo kupovati ako uskoro krene Zagor klasik :) Zna se koji.
Ja znam da ce izlazit zagor klasik pa vec od pocetka uzimam cika u svim verzijama.. |
velka031 |
Posted - 19/05/2019 : 14:33:24 Obećavam da ću i ovo kupovati ako uskoro krene Zagor klasik :) Zna se koji. |
Duke Zill |
Posted - 19/05/2019 : 09:26:57 Ja sam, iskreno, već i zaboravio da ova edicija izlazi
Putnik bi mogao preko ljeta izaći, svaki broj jedan mjesec i do jeseni je edicija kompletna |
DOMI |
Posted - 19/05/2019 : 09:26:38 otkuda se ovo sada stvorilo ?! |
delboj |
Posted - 19/05/2019 : 08:56:34 Ovo sam prvi put čitao u Horusovom izdanju, dosta prije Ludensa. |
DODSFERD |
Posted - 18/05/2019 : 23:54:03 Ova priča mi je ostala u sjećanju kao dobra, čak i bolja od nekih među prvih 5 brojeva. |