forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex 168 - Nemilosrdni Tumak

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
LudensovPotrcko Posted - 04/03/2020 : 16:00:13
Nož se nožem izbija!

Crtež: Fabio Civitelli
Scenarij: Claudio Nizzi

Broj originala 536.

Već na shop.strip-agent.hr

Od 09.03. u SnK i na kioscima.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Poli Posted - 21/03/2020 : 00:18:19
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by teller

a zadnjih 20 stranica AKD nije baš odradio vrhunski, kao da jim malo bežao otisak..baš kad jih čovjek pohvali..

Sada baš pogledao svoj i sve je odlično u vezi otiska, vjerojatno si ugrabio lošiji primjerak ili ga je napao virus na putu do Slovenije.

Tako je to kad nije prosao karantenu.

DODSFERD Posted - 20/03/2020 : 23:52:10
quote:

a zadnjih 20 stranica AKD nije baš odradio vrhunski, kao da jim malo bežao otisak..baš kad jih čovjek pohvali..

Sada baš pogledao svoj i sve je odlično u vezi otiska, vjerojatno si ugrabio lošiji primjerak ili ga je napao virus na putu do Slovenije.
velka031 Posted - 20/03/2020 : 12:33:20
quote:
Originally posted by pcoro

Meni je ovo dno. Netko će reći da se ponavljam jer je sam i za onu pretpredzadnju priča (sa Fuscom) isto rekao da je dno, a onu prošlu sam preskočio, ali što ja tu mogu? Nizzi je u svojem zadnjem beskompromisnom nizu prije penzije naredao promašaj na promašaj na promašaj na promašaj, a ovo je nesumnjivo još jedan u dragulj u toj kruni od promašaja.

Ne znam tko može voljeti Teksa, a voljeti ovo? Zašto? Kako? Svaka stranica vrišti: ja sam ovdje samo radi para! Ja sam ovdje samo zato jer se svaki mjesec mora naštancat 110 strana! Ja sam ovdje samo zato jer nema mladih koji će doć i napisat nešto, bilo što!

Da se razumijemo, ne kažem da je Nizzi najgori - imao je svojih dobrih trenutaka, ali ovo nisu ti. Ovo nije Prosinečki u Dragovoljcu, majstor koji više nije u snazi, Prosinečki je bio tamo jer je imao volje, koje pri pisanju ove priče očigledno nije bilo.

https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/tex-willer-tx-sr-714-la-rupe-del-diavolo/75307/1/

Nizzi forever.
Ovo je zadnji Tex (714), autor je Nizzi...
Combatrock Posted - 20/03/2020 : 08:19:00
pa bio je ... dok nije natrapao na texa ... sad mu više priliči da se zove sjebani tumak ...
jang Posted - 18/03/2020 : 10:00:41
zašto je ovaj Tumak nemilosrdni? Do sada je samo popio par Texovih šamara?!?
teller Posted - 18/03/2020 : 06:04:25
sad idu tri dvodjelne priče velikih majstora crteža..Font, Ortiz, Ticci...pa ništa lošiji Repetto itd..
i vrhunski Villa sa svojim naslovnicama.
teller Posted - 14/03/2020 : 20:20:05
Krasan čist Civetellijev crtez dolazi do punog izražanja u odličnom otisku AKD tiskarne..
Duke Zill Posted - 14/03/2020 : 15:35:11
quote:
Originally posted by tosha

Ima li slika idućeg broja?

Ima naslovnice Anasaza. I ispod i dalje piše da novi broj izlazi za 2 mjeseca.
tosha Posted - 14/03/2020 : 14:08:43
Ima li slika idućeg broja?
Charles Posted - 14/03/2020 : 09:36:45
Vrlo dobra epizoda.
Preporučam je.
Ocjena: 7/10
Altairfan Posted - 09/03/2020 : 16:32:32
Kupljen danas na kiosku .
Kaj je to razmak od mjesec dana sad bio koliko vidim .
Ideš .
teller Posted - 09/03/2020 : 14:56:03
Naravno da je Mark bolji od Texa ali sto to vredi kad ga nema a Texa koliko hočeš..
pcoro Posted - 08/03/2020 : 21:56:13
Ja mrzim svaku stranicu ovdje. Tex je bolji od ovoga. Tex je akcija, pravda, stav, legenda. Ovo je samo svaki kliše, ispran u bezličnu sjenu, lišen smisla.
Uvijek sam se divio Komandantu Marku gdje je svaka epizoda ista ali opet ne i loša, ali ovo nije to. U K. Marku je bilo ljubavi prema zanatu i poštovanja prema čitatelju, a ovo je samo praznina. Drži me samo to što Nizzijeva vladavina uskoro završava!
Shaner Posted - 08/03/2020 : 21:39:17
Meni je ovdje svaka stranica ista kao i u 80% Texovih epizoda. Priznajem da to nije neka zavidna razina kvalitete, ali meni paše.

pcoro Posted - 08/03/2020 : 21:23:51
Meni je ovo dno. Netko će reći da se ponavljam jer je sam i za onu pretpredzadnju priča (sa Fuscom) isto rekao da je dno, a onu prošlu sam preskočio, ali što ja tu mogu? Nizzi je u svojem zadnjem beskompromisnom nizu prije penzije naredao promašaj na promašaj na promašaj na promašaj, a ovo je nesumnjivo još jedan u dragulj u toj kruni od promašaja.

Ne znam tko može voljeti Teksa, a voljeti ovo? Zašto? Kako? Svaka stranica vrišti: ja sam ovdje samo radi para! Ja sam ovdje samo zato jer se svaki mjesec mora naštancat 110 strana! Ja sam ovdje samo zato jer nema mladih koji će doć i napisat nešto, bilo što!

Da se razumijemo, ne kažem da je Nizzi najgori - imao je svojih dobrih trenutaka, ali ovo nisu ti. Ovo nije Prosinečki u Dragovoljcu, majstor koji više nije u snazi, Prosinečki je bio tamo jer je imao volje, koje pri pisanju ove priče očigledno nije bilo.
Shaner Posted - 08/03/2020 : 05:55:11
Pročitao i zadovoljan sam. Da, sve je to već sto puta viđeno, klišeji se samo nižu, ali to je Tex na kakvog sam navikao, a tu je i Civitellijev crtež koji mi paše. Sve u svemu, to je strip za pročitati i zaboraviti, ali dok ga čitam i dalje osjećam sve one stvari o kojima je selanne tako lijepo pisao u svom tekstu, a to definitivno vrijedi 20 kuna.

teller Posted - 06/03/2020 : 17:41:14
quote:
Originally posted by Shaner

Kupljeno danas na kiosku!

Najava je 9tog..
TEX je sve brzi...sad če dvotjedno..
Shaner Posted - 06/03/2020 : 16:51:50
Kupljeno danas na kiosku!

going going Posted - 05/03/2020 : 20:18:38
quote:
Originally posted by Duke Zill

I ja se nadam da priča bude dobra. Naslov idućeg broja me uvijek podsjeti na Zagorove "Sedam gradova Cibole" i "Anasaze" I jedna epizoda Dosje X se zvala "Anasazi"

I mene. Ali ova prica nema dodirnih tacaka sa tim koliko se secam. A i ako ima to je toliko neupecatljivo uradjeno da se sada vise ni ne secam.
Duke Zill Posted - 05/03/2020 : 19:45:02
I ja se nadam da priča bude dobra. Naslov idućeg broja me uvijek podsjeti na Zagorove "Sedam gradova Cibole" i "Anasaze" I jedna epizoda Dosje X se zvala "Anasazi"
Kruger Posted - 05/03/2020 : 12:06:25
quote:

Citao u VC i odlična priča.. CIVITELLI melem za oči.

I meni je Civiteli izvrstan crtač. Znači ova kombinacija sa Nizijem sigurno mora valjati.
teller Posted - 05/03/2020 : 10:58:43
quote:
Originally posted by Kruger

ako je Nizi tekstopisac znači da je priča dobra. Uglavnom, zna i on zbrljati ali piše dobre priče.

Kruger Posted - 05/03/2020 : 10:42:33
ako je Nizi tekstopisac znači da je priča dobra. Uglavnom, zna i on zbrljati ali piše dobre priče.
teller Posted - 05/03/2020 : 10:19:29
Citao u VC i odlična priča.. CIVITELLI melem za oči.
going going Posted - 04/03/2020 : 22:18:38
Secam se ove epizode kada sam je citao u VC. Bezvezna prica.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000