T O P I C R E V I E W |
Strip-Agent |
Posted - 05/08/2020 : 18:31:00 Ostavi ona njega!
![](https://i.imgur.com/N9oUWE5.jpg)
Scenarij: Bonelli utemeljitelj Crtež: Gallepini
Talijanski brojevi 43. i 44.
14.08. na shop.strip-agent.hr
Od 15.08. na kioscima i u SnK. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Poli |
Posted - 14/09/2020 : 08:45:13 quote: Originally posted by tosha
Ne piše nigdje kraj 😂
Za Texa KRAJ ne postoji, on ga stvara drugima. ![](icon_smile_evil.gif)
|
tosha |
Posted - 13/09/2020 : 20:54:24 Ne piše nigdje kraj 😂 |
Spock |
Posted - 13/09/2020 : 17:31:14 quote: Originally posted by tosha
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by tosha
Završava li se u ovome broju priča iz prošlog?
Završava.
E vala ne završava
Završava, završava. Nakon "pustinjske pravde" (23. str.) počinje nova epizoda koja se nadovezuje na ovu. |
tosha |
Posted - 13/09/2020 : 16:01:44 quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by tosha
Završava.
E vala ne završava |
jaki |
Posted - 04/09/2020 : 13:17:45 quote: Originally posted by stripnik
Ako već i čitam Texa onda su to ovi stari. Ponekad me i zabave. Novih imam nekoliko Libellusovih. Nisam pročitao niti jednog. Crtež mi je odbojan tako da me priča niti ne zanima.
a jebiga.... ako ništa drugo,crtež je u novim Texovima odličan![](icon_smile_big.gif) vjerovatno ti ostalo od davnina kako Tex treba izgledati pa se sad ne možeš priviknuti na nove crtače.doći će i to vremenom![](icon_smile_big.gif) |
stripnik |
Posted - 04/09/2020 : 13:09:27 Ako već i čitam Texa onda su to ovi stari. Ponekad me i zabave. Novih imam nekoliko Libellusovih. Nisam pročitao niti jednog. Crtež mi je odbojan tako da me priča niti ne zanima. |
Shaner |
Posted - 26/08/2020 : 14:36:55 quote: Originally posted by tosha
Završava.
|
tosha |
Posted - 26/08/2020 : 14:02:26 Završava li se u ovome broju priča iz prošlog? |
teller |
Posted - 22/08/2020 : 20:24:25 quote: Originally posted by roby05
quote: Originally posted by El Morisco
Nekoliko "urbanih legendi" se već godinama mitski šire među stripofilima ovih prostora, a jedna od njih je kako su prvih 10-15 godina Texa NEČITLJIVI. Kažu još iz doba stanovitog Goebbelsa, ako se neka misao dovoljno puta ponovi svi će je prihvatiti kao zdravo za gotovo. Uvijek se pitam koliko je ljudi uzelo navedene Texove u ruke i pročitalo ih? Konkretno, priča s organizacijom "Morski konjic" i Dona Manuelom je prepuna obrata i čitajući ne vrijeđa inteligenciju čitatelja (dapače, Tex i njegovi kompanjoni su čak više puta dobili metak nego u bilo kojem novijem Texu, a uvijek se spominje kako meci oko njih lete i ne pogađaju). Jel netko pročitao drugu priču Šakali Kansasa? Za one starije ZS 158/159 Između dve vatre/Beli Izdajnik... Sumnjam... a probajte pročitati, sinoć sam pročitao nakon skoro 35 godina od prvog čitanja i ponovo se oduševio kako je tata Bonelli stvorio napetost grupirajući doseljenike na onu stijenu usred ravnice i priuštio nekoliko napada i protunapada u nadmudrivanju Texa i Pawnee Indijanaca. Uostalom, nije mi jasno zašto netko tko čita i smeta mu "naivni" Tex, uopće kupuje ovaj strip, a još manje mi je jasno zašto ima potrebu stalno pisati u svakoj objavi na forumu.
+1 Ma tko zna sto ti jos misle,uz to sto misle da je pocetni Tex naivan.
+1![](hail.gif) |
roby05 |
Posted - 22/08/2020 : 19:12:43 quote: Originally posted by El Morisco
Nekoliko "urbanih legendi" se već godinama mitski šire među stripofilima ovih prostora, a jedna od njih je kako su prvih 10-15 godina Texa NEČITLJIVI. Kažu još iz doba stanovitog Goebbelsa, ako se neka misao dovoljno puta ponovi svi će je prihvatiti kao zdravo za gotovo. Uvijek se pitam koliko je ljudi uzelo navedene Texove u ruke i pročitalo ih? Konkretno, priča s organizacijom "Morski konjic" i Dona Manuelom je prepuna obrata i čitajući ne vrijeđa inteligenciju čitatelja (dapače, Tex i njegovi kompanjoni su čak više puta dobili metak nego u bilo kojem novijem Texu, a uvijek se spominje kako meci oko njih lete i ne pogađaju). Jel netko pročitao drugu priču Šakali Kansasa? Za one starije ZS 158/159 Između dve vatre/Beli Izdajnik... Sumnjam... a probajte pročitati, sinoć sam pročitao nakon skoro 35 godina od prvog čitanja i ponovo se oduševio kako je tata Bonelli stvorio napetost grupirajući doseljenike na onu stijenu usred ravnice i priuštio nekoliko napada i protunapada u nadmudrivanju Texa i Pawnee Indijanaca. Uostalom, nije mi jasno zašto netko tko čita i smeta mu "naivni" Tex, uopće kupuje ovaj strip, a još manje mi je jasno zašto ima potrebu stalno pisati u svakoj objavi na forumu.
+1 Ma tko zna sto ti jos misle,uz to sto misle da je pocetni Tex naivan. |
pcoro |
Posted - 22/08/2020 : 11:35:23 Imam tog Belog izdajnika godinama i nekako sam bio uvjeren da je rijec o Metu Meriotu ![](facepalm.gif) |
El Morisco |
Posted - 22/08/2020 : 11:26:55 Nekoliko "urbanih legendi" se već godinama mitski šire među stripofilima ovih prostora, a jedna od njih je kako su prvih 10-15 godina Texa NEČITLJIVI. Kažu još iz doba stanovitog Goebbelsa, ako se neka misao dovoljno puta ponovi svi će je prihvatiti kao zdravo za gotovo. Uvijek se pitam koliko je ljudi uzelo navedene Texove u ruke i pročitalo ih? Konkretno, priča s organizacijom "Morski konjic" i Dona Manuelom je prepuna obrata i čitajući ne vrijeđa inteligenciju čitatelja (dapače, Tex i njegovi kompanjoni su čak više puta dobili metak nego u bilo kojem novijem Texu, a uvijek se spominje kako meci oko njih lete i ne pogađaju). Jel netko pročitao drugu priču Šakali Kansasa? Za one starije ZS 158/159 Između dve vatre/Beli Izdajnik... Sumnjam... a probajte pročitati, sinoć sam pročitao nakon skoro 35 godina od prvog čitanja i ponovo se oduševio kako je tata Bonelli stvorio napetost grupirajući doseljenike na onu stijenu usred ravnice i priuštio nekoliko napada i protunapada u nadmudrivanju Texa i Pawnee Indijanaca. Uostalom, nije mi jasno zašto netko tko čita i smeta mu "naivni" Tex, uopće kupuje ovaj strip, a još manje mi je jasno zašto ima potrebu stalno pisati u svakoj objavi na forumu. |
Kruger |
Posted - 21/08/2020 : 21:44:27 quote: Originally posted by murdo
quote: Originally posted by Kruger
Danas stigao.
Samo Tex?
Da. Trenutno neću moći vidjeti kad dođe. |
delboj |
Posted - 21/08/2020 : 15:29:57 Da, samo ovaj. Od najavljenih ostaju da izađu još redovni Teks i Zagor u boji. |
murdo |
Posted - 21/08/2020 : 14:39:47 quote: Originally posted by Kruger
Danas stigao.
Samo Tex? |
Kruger |
Posted - 21/08/2020 : 14:33:05 Danas stigao. |
Altairfan |
Posted - 20/08/2020 : 15:52:09 Ni danas ništa ????
Znači sutra bi mogli dobiti valjda sva 3 najavljena : tex klasik i redovni i Zagor original . Valjda će nešto biti . |
nenno |
Posted - 20/08/2020 : 09:00:16 quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by lwood
Ti prvi texovi se mogu pročitat. Jednom.
Da, ali ga kupujem u biti iz sentimenta jer znam koliko me veselilo kad sam kao klinac uspio nabaviti te epizode u ZS ili LMS izdanju..... A i doći se bolje epizode tamo jednom ![](icon_smile_big.gif)
ovo je top komentar.... ja ih kao klinac nisam kupovao ( tek tamo SD texeve ) al na neku foru me vracaju u djetinjstvo... a brijem da tome svi tezimo vise, nego samoj prici
ha gle, teško je to objasniti mlađim generacijama koja je skupljala stripove tamo 80-ih godina u doba bez interneta, aukcija i sl..... kad si bio ovisan samo o preprodavačima na štandovima ili kad bi naletio na frendovom tavanu na neki strip dragulj. Zamisli situaciju kad kao klinci sakupljate stari papir za školu i kad dođe neki stari djed i sipa punu vreću "beskorisnih" stripova i ti tu naiđeš na glanc Zagorov "Stari sat".... ![](icon_smile_big.gif) |
CAGLIOSTRO13 |
Posted - 19/08/2020 : 18:58:21 quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by lwood
Da, ali ga kupujem u biti iz sentimenta jer znam koliko me veselilo kad sam kao klinac uspio nabaviti te epizode u ZS ili LMS izdanju..... A i doći se bolje epizode tamo jednom ![](icon_smile_big.gif)
ovo je top komentar.... ja ih kao klinac nisam kupovao ( tek tamo SD texeve ) al na neku foru me vracaju u djetinjstvo... a brijem da tome svi tezimo vise, nego samoj prici |
nenno |
Posted - 19/08/2020 : 12:33:50 quote: Originally posted by lwood
Da, ali ga kupujem u biti iz sentimenta jer znam koliko me veselilo kad sam kao klinac uspio nabaviti te epizode u ZS ili LMS izdanju..... A i doći se bolje epizode tamo jednom ![](icon_smile_big.gif) |
Kruger |
Posted - 19/08/2020 : 09:02:12 Danas ništa, ni Teks, ni Ken, ni Zagor. |
jaki |
Posted - 07/08/2020 : 20:18:14 Javila se dvojica pravih:)
|
Curunir |
Posted - 07/08/2020 : 15:40:57 Dođu nešto kao brak. Jednom zajeb i nikad više. |
lwood |
Posted - 07/08/2020 : 15:39:20 Ti prvi texovi se mogu pročitat. Jednom. |
Dalen |
Posted - 07/08/2020 : 15:09:27 Ti prvi Texovi koliko god su takvi kakvi jesu, neću reći nečitljivi, jer jesu, čitljivi su gledajući kada su nastali, i to jako čitljivi za recimo jednog Chica u šetnji nastalog danas a koji je dno dna čitljivosti! Sva sreća da ih ima samo 6! Gotovo! Kupljeno! Nema više. Sad može nadalje barem dvaput mjesečno nečitljivi klasik Tex u boji. |