T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 06/09/2020 : 10:12:05 Pomalo netipična Zagorova naslovnica.
Scenarij i crtež ista ekipa kao u prethodnom broju.
Broj originala 625.
Već na shop.strip.agent.hr
Od ponedjaljka na ostalim prodajnim mjestima. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
going going |
Posted - 13/09/2020 : 18:52:27 Evo vam i Igorova recenzija, pa ostavite komentar i ocene ispod recenzije:
https://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-vec-155-157-povratak-samuraja/2490/
Meni je ova prica daleko ispod ocekivanja, teski prosek, sa vrlo dobrim crtezom Pescea. Ni prineti avanturi, napetosti, akciji i zabavi koje je nudilo prethodno Takedino pojavljivanje u izvedbi Burattini/Pesce Covek koji je dosao s Istoka. |
guderian |
Posted - 13/09/2020 : 17:51:22 quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by cronos six
Piccineli odlican!!
Meni osobno, kudikamo bolji od Ferria.
Bolji od Ferria |
legaz |
Posted - 11/09/2020 : 07:11:06 quote: Originally posted by Duke Zill
Vidjeti ćemo što će nam Bure donijeti u "Pipcima" Mislim da će to biti priča slična "Kukcima ubojicama"
Za Kukce ne znam, ali pipci su u pipcu materinu. |
Duke Zill |
Posted - 10/09/2020 : 22:29:11 Vidjeti ćemo što će nam Bure donijeti u "Pipcima" Mislim da će to biti priča slična "Kukcima ubojicama" |
Kruger |
Posted - 10/09/2020 : 21:17:57 Jučer sam čitao ektra Zagora od Caponea, a danas ovo. Valjda mi je onaj napor od Caponea napravio dobar ugođaj za ovog Zagora. Koji napor taj Capone, jedva sam ga pročitao. Sad se veselim ide Buratini a to znači super priča i onda opet drugi napor Tonineli poslije Buratinija. Ajd Tonineli je djetinjast pa još ide nekako ali Capone je baš napor. |
Kruger |
Posted - 10/09/2020 : 21:14:57 Meni Rauh baš i nije nešto, ali ova priča je dosta dobro napravljena sa onim akcijskim scenama bez puno govorancije. Dosadni dijelovi priče je govorancija i bezvezna beskonačna objašnjavanja svega i svačega, to je loš dio priče. Ali se ipak ugledao na Buratinija i napravio protočniju priču. |
teller |
Posted - 10/09/2020 : 21:01:19 Rauh je jedna ptica koja če nadam se dojeti proljece.... Zagoru. |
Kruger |
Posted - 10/09/2020 : 20:51:15 Dobra priča, nije to kao Buratini ali je na tragu. |
Duke Zill |
Posted - 10/09/2020 : 16:04:02 Mene i dalje Rauch nije razočarao niti sa jednom pričom. Sviđa mi se što je u priču uključeno više strana, ne samo jedni pozitivci i jedni negativci (slično kao u "Crnim krilima noći). To automatski produbljuje priču i daje joj više mogućnosti za iznenađenja. Da su se ovdje u priču upleli vojska i Indijanci pljačkaši, bio bi to pravi dar mar u završnom obračunu no i ovako sam zadovoljan krajem |
vknez |
Posted - 10/09/2020 : 14:14:15 Zašto Zagoru kosa raste na vratu? |
Kruger |
Posted - 08/09/2020 : 09:32:18 Da, extra nije. Valjda će sutra. |
ivan_micic |
Posted - 08/09/2020 : 07:55:27 na kioscima od jutros |
Kruger |
Posted - 07/09/2020 : 12:54:38 Nema ga na kioscima, a ni ekstra nije došao na kioske. |
vknez |
Posted - 07/09/2020 : 02:05:42 Još da je barem katana nacrtana kako spada.... |
emirem |
Posted - 06/09/2020 : 21:54:34 Dobra slika Murdo. Bronson kao Judas. |
DzekDenijels |
Posted - 06/09/2020 : 20:39:21 quote: Originally posted by cronos six
Piccineli odlican!!
Kao i uvek... |
murdo |
Posted - 06/09/2020 : 17:52:40 quote: Originally posted by emirem
Meni vrh cover. Volim moderniji pristup, nalik filmskom plakatu. Bolje i ove look-like superhero poza nego, (cast maestru! ) poze gdje samo sto ne napravi zvijezdu, raskoraci nogama preko potoka, zinutih usta kao u Scooby Doo-u, raskolacenih ociju, a sebe naziva duhom, ih.. 😁
[url=https://postimg.cc/N5rRJGb2][/url]
|
Curunir |
Posted - 06/09/2020 : 15:15:24 Priča odlična, valjda neće sada usrati. Nakon onih strahovitih nebuloza iz Ekstre i većinom smeća u redovnima, napokon imamo nekoliko dobrih priča zaredom (Ledenjaci i Banshee posve su solidne). Tako malo treba da se postrože kriteriji i natjera scenariste da pišu barem solidne epizode. |
emirem |
Posted - 06/09/2020 : 14:20:10 Meni vrh cover. Volim moderniji pristup, nalik filmskom plakatu. Bolje i ove look-like superhero poza nego, (cast maestru! ) poze gdje samo sto ne napravi zvijezdu, raskoraci nogama preko potoka, zinutih usta kao u Scooby Doo-u, raskolacenih ociju, a sebe naziva duhom, ih.. 😁 |
velka031 |
Posted - 06/09/2020 : 13:53:42 Baš dobra naslovnica! |
ivanl |
Posted - 06/09/2020 : 13:34:13 quote: Originally posted by cronos six
Piccineli odlican!!
Meni osobno, kudikamo bolji od Ferria. |
ivanl |
Posted - 06/09/2020 : 13:28:40 quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by jaki
Ne sviđaju mi se ovako "razbijene" naslovnice.
Ni meni. Iako su sva tri lika dobro nacrtana i efektna, u kompoziciji slike, zajedno, nemaju sklad. Piccinelli je sjajan crtac i odlican naslovnicar, ali ritam obaveza ce mu u buducnosti bojim se, samo smanjivati elan i ideje. Tesko je to kad moras i moras nesto 'na silu' crtati. A Zagor mora na kioske. Nema da stane. Sjetimo se samo kako su mu prve naslovnice bile detaljne i kompozicijski mocne. U buducnosti ce sigurno naginjati sve vise ovakvim jednostavnim rjesenjima. A onda ce sigurno biti i vise gresaka. Rutina. Zamor materijala. Neminovno.
I onda izađe naslovnica za zombije pa te demantira u sekundi...
https://www.sergiobonelli.it/zagor/2020/08/27/albo/zombi-a-darkwood-1008616/ Ova? Jako dobra naslovnica. Meni se svida. Cuj, nema me sto demantirati. S vremenom to dolazi kod crtaca, cak i onih najboljih. Rutina. Odradivanje gaze. To sam rekao i to je neminovno kod svakog tko previse crta a kratki su mu rokovi i timing. A u to smo se uvjerili bezbroj puta i kod najvecih. Stana, Ville, De Angelisa... jedino je Castellini neprikosnoveni car SBE naslovnica. (Doduse bivsi i u 'ratu' s redakcijom)
|
cronos six |
Posted - 06/09/2020 : 13:13:43 Piccineli odlican!! |
sumohrvat |
Posted - 06/09/2020 : 12:23:57 quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by jaki
Ni meni. Iako su sva tri lika dobro nacrtana i efektna, u kompoziciji slike, zajedno, nemaju sklad. Piccinelli je sjajan crtac i odlican naslovnicar, ali ritam obaveza ce mu u buducnosti bojim se, samo smanjivati elan i ideje. Tesko je to kad moras i moras nesto 'na silu' crtati. A Zagor mora na kioske. Nema da stane. Sjetimo se samo kako su mu prve naslovnice bile detaljne i kompozicijski mocne. U buducnosti ce sigurno naginjati sve vise ovakvim jednostavnim rjesenjima. A onda ce sigurno biti i vise gresaka. Rutina. Zamor materijala. Neminovno.
I onda izađe naslovnica za zombije pa te demantira u sekundi... |
teller |
Posted - 06/09/2020 : 11:19:27 quote: Originally posted by jaki
Da.. one tvoje Jaki/Bonelli press su bile puno ljepse i sadrzajnije... Samo sta kad su samo za gledanje i divljenje.. |