T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 05/11/2020 : 18:59:44 E barem nije Sherif!
Jedno od izdanja predviđenih za (neodržani) Interliber.
Scenarij: Nolitta Crtež: Ferri, Donatelli, Bignotti
Extra od 18. do 23.
Već na shop.strip-agent.hr
Uskoro u striparnicama i knjižarama Školske knjige. |
14 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeljko |
Posted - 12/11/2020 : 10:16:04 bolje ovo nego onu slikovnicu od libelusa
|
tex2 |
Posted - 12/11/2020 : 09:31:12 Zna li netko kad će knjige 19 i 20 biti dostupne na web prodaji? |
Dwayne_Looney |
Posted - 06/11/2020 : 14:36:01 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Poli
To jos neko kupuje? Koliko njih?
Dovoljno nas da izdanje ide dalje
Tako je, care! Koliko Sammyja izbacuje(te)? |
ivanl |
Posted - 06/11/2020 : 12:16:22 quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by mmihoci
Ima i onih koju kupuju ove Ludens "cigle" pa Libellus kolorce pa i sad ove Zagor Original Ludens ediciju i onda se zalomi koji "stari" Zagor u VČ Zlatnoj Seriji. Kaj ćeš, bolesnici, luđaci i pijanci kako bi rekla moja 7-godišnja nećakinja.
Znam ih ja par sto uzimaju sve od Zagora, a nije toga malo. Ono, bas sve, a imaju naravno i ZS/LMS takoder. Da izdaju zlatni, ultra, mega, dijamantni, jos jedan reprint reprinta i to bi uzimali. Da ne govorim da imaju i strana izdanja, taljanska, ali i turska i sta ja znam sve cija... nema smrti za Zagora, nikad. Pa ma sta itko mislio o tome.
Znam ja jednog koji na sve ovo navedeno uzima još i Zagore na talijanskom, turskom, grčkom, finskom, nizozemskom.... Od nedavno i na mađarskom. Budala.... Kažem mu to svaki puta kad ga sretnem u ogledalu. Ali džaba, ne sluša... 😊
Medu ostalima bio si mi i ti u vidu. Ali ne mislim da je to budalastina, niposto. Iako nije moj 'dir' razumijem potpuno. I 'lajkam'. Ja sam ostao samo na LL kolorcima i Ludens c/b 'debelim Bertama'. I to je dovoljno za dvije uputnice. |
sumohrvat |
Posted - 06/11/2020 : 12:03:06 quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by mmihoci
Ima i onih koju kupuju ove Ludens "cigle" pa Libellus kolorce pa i sad ove Zagor Original Ludens ediciju i onda se zalomi koji "stari" Zagor u VČ Zlatnoj Seriji. Kaj ćeš, bolesnici, luđaci i pijanci kako bi rekla moja 7-godišnja nećakinja.
Znam ih ja par sto uzimaju sve od Zagora, a nije toga malo. Ono, bas sve, a imaju naravno i ZS/LMS takoder. Da izdaju zlatni, ultra, mega, dijamantni, jos jedan reprint reprinta i to bi uzimali. Da ne govorim da imaju i strana izdanja, taljanska, ali i turska i sta ja znam sve cija... nema smrti za Zagora, nikad. Pa ma sta itko mislio o tome.
Znam ja jednog koji na sve ovo navedeno uzima još i Zagore na talijanskom, turskom, grčkom, finskom, nizozemskom.... Od nedavno i na mađarskom. Budala.... Kažem mu to svaki puta kad ga sretnem u ogledalu. Ali džaba, ne sluša... 😊 |
ivanl |
Posted - 06/11/2020 : 11:36:58 quote: Originally posted by mmihoci
Znam ih ja par sto uzimaju sve od Zagora, a nije toga malo. Ono, bas sve, a imaju naravno i ZS/LMS takoder. Da izdaju zlatni, ultra, mega, dijamantni, jos jedan reprint reprinta i to bi uzimali. Da ne govorim da imaju i strana izdanja, taljanska, ali i turska i sta ja znam sve cija... nema smrti za Zagora, nikad. Pa ma sta itko mislio o tome. |
mmihoci |
Posted - 06/11/2020 : 10:27:39 Ima i onih koju kupuju ove Ludens "cigle" pa Libellus kolorce pa i sad ove Zagor Original Ludens ediciju i onda se zalomi koji "stari" Zagor u VČ Zlatnoj Seriji. Kaj ćeš, bolesnici, luđaci i pijanci kako bi rekla moja 7-godišnja nećakinja. |
globinjo |
Posted - 06/11/2020 : 03:46:03 quote: Originally posted by Poli
To jos neko kupuje? Koliko njih?
Dovoljno nas da izdanje ide dalje |
Poli |
Posted - 06/11/2020 : 00:13:39 To jos neko kupuje? Koliko njih?
|
DOMI |
Posted - 05/11/2020 : 23:40:02 quote: Originally posted by roby05
quote: Originally posted by DOMI
Ne mogu vjerovati, evo ih opet!
Koga,di???
tih moćnih žilavih neuništivih knjižurina |
roby05 |
Posted - 05/11/2020 : 23:25:34 quote: Originally posted by DOMI
Ne mogu vjerovati, evo ih opet!
Koga,di??? |
DOMI |
Posted - 05/11/2020 : 23:06:51 Ne mogu vjerovati, evo ih opet! |
going going |
Posted - 05/11/2020 : 22:57:32 Meni je ovo odlican izbor naslovne strane, jedna od najboljih i najefektnijih u prvih 100 brojeva! |
roby05 |
Posted - 05/11/2020 : 22:35:01 Ovdi sam ocekivao Seika. |
|
|