T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 01/04/2021 : 15:32:17 Mećava, ali njemu nije hladno...
22.04. na shop.strip-agent.hr
Od 26. 04. na kioscima. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
delboj |
Posted - 10/05/2021 : 11:50:34 quote: Originally posted by El Morisco
quote: Originally posted by teller
Sta fali naslovu? Bolje vam zvuči Usnuli sumski pobunjenik? Meni je svejedno dok svaka dva meseca redovan nas div u krznenoj kapi..
Slažem se s Tellerom! Sinoć sam pročitao i sada vama koji baš prigovarate moram spojlati..Occultis je izmislio sredstvo za uspavljivanje i baš je Blek udahnuo veliku dozu..pa sad zamislite dalje... i te priče su do danas neobjavljene kod nas. Navalite na čitanje i na prigovarajte za svaki drek.
I još ako je zaspao u snijegu... Mogao bi da se pretvori u Snježanu. |
jaki |
Posted - 10/05/2021 : 02:08:16 je.gotov je odavno. |
RAKOSI4 |
Posted - 10/05/2021 : 01:36:08 Druga je Kerčeva , ali to je početak . Koliko sam uspija skužit IF EDIZIONE je izda 171 broj, i s Blekom je gotov |
jaki |
Posted - 10/05/2021 : 01:27:19 Da su bar obe priče Kerčeve unutra... Prosegue la proposta degli episodi di produzione francese di Blek Macigno. In questo numero, “Il fiore scarlatto” e “Il gatto selvaggio”, apparsi in origine su Kiwi nel 1989. In “Il fiore scarlatto”, scritto e disegnato da Ciro Tota, Blek, il Pofessor Occultis e Roddy sono testimoni dell’assassinio, da parte di un gruppo di indiani, del loro amico Jimmy. Poco prima di spirare, l’uomo sussurra all’orecchio del biondo trapper una frase sibillina: “Il fiore scarlatto”. Con questa labile traccia, i tre patrioti partono per stroncare un traffico d’armi che coinvolge la tribù dei Micmac... Nell’avventura “Il gatto selvaggio”, sceneggiata da Svetozar Obradovic e illustrata da Bane Kerac, Blek, ingiustamente accusato di tradimento, deve vedersela con un avversario mascherato che dà del filo da torcere agli eroici patrioti… Continuano, infine, le vicende di Kinowa con l’episodio “Occhio per occhio, dente per dente”, sceneggiato da Andrea Lavezzolo e illustrato da Pietro Gamba. Copertina di Jean-Yves Mitton. Adattamento di Maurizio Berdondini. |
RAKOSI4 |
Posted - 10/05/2021 : 01:26:13 Stvarno , 116 orginalu IF EDIZIONE počinje Bane Kerac , moram obnovit gradivo sve sam zaboravija |
lwood |
Posted - 09/05/2021 : 20:34:27 quote: Originally posted by El Morisco
A u sljedećem broju.....remek-djelo.....meastro Kerac i Divlja Mačka...konačno i Blek ljubi i to kakvuuu...Mačkuuuu...Hvala Bane za prekrasno nacrtane žene...u svim tvojim stripovima!
+1 |
El Morisco |
Posted - 09/05/2021 : 20:14:33 quote: Originally posted by teller
Sta fali naslovu? Bolje vam zvuči Usnuli sumski pobunjenik? Meni je svejedno dok svaka dva meseca redovan nas div u krznenoj kapi..
Slažem se s Tellerom! Sinoć sam pročitao i sada vama koji baš prigovarate moram spojlati..Occultis je izmislio sredstvo za uspavljivanje i baš je Blek udahnuo veliku dozu..pa sad zamislite dalje... i te priče su do danas neobjavljene kod nas. Navalite na čitanje i na prigovarajte za svaki drek. |
teller |
Posted - 09/05/2021 : 19:44:43 Sta fali naslovu? Bolje vam zvuči Usnuli sumski pobunjenik? Meni je svejedno dok svaka dva meseca redovan nas div u krznenoj kapi.. |
delboj |
Posted - 09/05/2021 : 17:41:21 quote: Originally posted by henry
Ali naslov, bemmuvrcu Je l znaju oni da ne mora sve bukvalno?
Ne znaju. Kod njih mora bukvalno. |
henry |
Posted - 09/05/2021 : 16:48:29 Ali naslov, bemmuvrcu Je l znaju oni da ne mora sve bukvalno? |
teller |
Posted - 08/05/2021 : 20:27:50 quote: Originally posted by El Morisco
A u sljedećem broju.....remek-djelo.....meastro Kerac i Divlja Mačka...konačno i Blek ljubi i to kakvuuu...Mačkuuuu...Hvala Bane za prekrasno nacrtane žene...u svim tvojim stripovima!
super.. dosta Cedronija, Amoriqa...hočemo domače autore. |
El Morisco |
Posted - 08/05/2021 : 15:48:02 A u sljedećem broju.....remek-djelo.....meastro Kerac i Divlja Mačka...konačno i Blek ljubi i to kakvuuu...Mačkuuuu...Hvala Bane za prekrasno nacrtane žene...u svim tvojim stripovima! |
delboj |
Posted - 08/05/2021 : 11:05:49 quote: Originally posted by Hercule Poirot
Naslovnica je odlična! Vjerojatno još jedna snježna priča za Reemov topic.
I ima li snježnih priča? |
Hercule Poirot |
Posted - 04/05/2021 : 16:24:14 quote: Originally posted by delboj
Prošli je izašao 04.03, ovaj 04.05. Pravilan dvomjesečni ritam.
Prije će biti da se tako poklopilo, nego što je Ludensova mašinerija odigrala tako. |
delboj |
Posted - 04/05/2021 : 11:17:38 Prošli je izašao 04.03, ovaj 04.05. Pravilan dvomjesečni ritam. |
ivan_micic |
Posted - 04/05/2021 : 07:48:45 Probudio se na kiosku |
ReemCP |
Posted - 15/04/2021 : 12:05:24 quote: Originally posted by Hercule Poirot
Da, lijepo sam ja govorio da tog jakija valja poslušati... Ponekad :)
A da, nekad i on napiše poneku pametnu kad 'oće |
Hercule Poirot |
Posted - 14/04/2021 : 19:00:51 Da, lijepo sam ja govorio da tog jakija valja poslušati... Ponekad :)
Pronašao sam bar dvadesetak vrhunskih naslovnica, općenito je prosjek kvalitete na visokom nivou. |
ReemCP |
Posted - 14/04/2021 : 16:38:19 Da Alex, u pravu si, i stijena je docrtana, zapravo sve nekako djeluje umjetno.
Ovo što Hercule kaže, ova originalna je baš nekako retro i puno bolja naslovnica. Hercule, inače pregled tih naslovnica imaš u ovom postu od Jakija gdje je stavio linkove na te FR Blekove: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=35232&REPLY_ID=2283405 |
Hercule Poirot |
Posted - 14/04/2021 : 11:05:17 Svaka čast što si uopće iskopao originalnu naslovnicu. Ima neki retro štih. |
alexts |
Posted - 14/04/2021 : 10:38:54 quote: Originally posted by ReemCP
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Hercule, baš sam išao gledati originalnu naslovnicu, možda čak i ne bude ovdje snijega. Ova u 1. postu je naknadno dorađena sa tu nekim pahuljama, a ovako izgleda originalna:
Ta naslovnica nije samo dorađena pahuljama i digitalnim kolorom. Ona je kompletno precrtana. Zato je na njoj potez linije lošiji. |
ReemCP |
Posted - 14/04/2021 : 10:33:04 quote: Originally posted by Hercule Poirot
Hercule, baš sam išao gledati originalnu naslovnicu, možda čak i ne bude ovdje snijega. Ova u 1. postu je naknadno dorađena sa tu nekim pahuljama, a ovako izgleda originalna:
|
teller |
Posted - 02/04/2021 : 20:17:40 Mark je 1000 puta bolji od Bleka.. Amen! |
Curunir |
Posted - 02/04/2021 : 17:08:27 @alexts Da, zato sam ti i odgovorio, Najduža noć. Znam da si mislio na Francuze.
@Vlaadisha Tako je. Mark je nešto najgore. Bleku opraštam jer je uglavnom vrhunski treš. Ali Mark, onako ozbiljno zamišljen i neduhovit... |
Vlaadisha |
Posted - 02/04/2021 : 16:37:44 quote: Originally posted by alexts
Kriminalni su mnogi scenariji za Bleka, o tome bi esej mogao da se napiše. Šteta je što su scenaristi bili tako lenji i neodgovorni, pa Bleka ne bih mogao da preporučim ni jednom današnjem klincu. Serijal zapravo ima jako dobar koncept, zbog toga je i bio popularan, od njega su se mogli praviti pristojni dečiji stripovi, pa i ozbiljniji.
Baš tako. I to ne kao što su EsseGesse probali sa Markom, niti sa nekom ironijskom distancom. Mislim da bi ipak morao da bude dečji ili barem all ages zbog postavke sa Rodijem, da to ipak ne ode u neko mračenje. A Mark je dušu dao za dekonstrukciju. |