forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali rendžer 45 Kamen života

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Kruger Posted - 09/09/2021 : 13:46:18
14   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Hercule Poirot Posted - 10/09/2021 : 15:54:45
Ovo bi se u svijetu nazivao genijalan marketinški potez. No, ipak smo na Balkanu. Ovdje se stvari nazivaju pravim imenom.
Anto_123 Posted - 10/09/2021 : 06:47:30
Ma nije to greška , oni to jednostavno često prakticiraju, šteta je što ne stave na zadnjoj naslovnoj sliku nastavka kako i dolikuje, ali eto, ovako su spriječili one koji su kasapili stripove, uzimajući sliku nastavka za tko zna šta
Ivan Liverpool Posted - 09/09/2021 : 21:19:01
Ma ne vjerujem da je ovo kraj objavljivanja. Ovakve poteze su vec i ranije radili. Evo sad bas sam pogledao neke brojeve koje sam nedavno citao i recimo 2. broj od Kapetana Mikija nema najavu za 3. broj. Umjesto najave za "Vikinšku kraljicu", pise potrazite na kioscima Blek "Zmijsko jezero". A sjecam se da sam vidio to i u jos nekim stripovima koje imam, tako da rekao bih greska izdavaca.
Curunir Posted - 09/09/2021 : 21:00:44
Ma naravno da nije kraj, nego su dvojili hoće li za idući broj staviti naslov udžbenika iz fizike za predškolsku i jasličku dob ili pak najnovijeg Zagora u Brazilu. Odlučili su imenovati povjerenstvo za naslove te se rješenje očekuje uskoro, a svakako u iduće 73 godine.
Anto_123 Posted - 09/09/2021 : 20:56:23
Pametnije bi im bilo da ovo malo ubrzaju a ne da prekidaju, pa kad su Mikija dogurali do kraja valjda će i ovaj, puno bolji serijal, naročito sad kada se naziru sve bolje priče, zbog kojih sam i zavolio ovog junaka
Hercule Poirot Posted - 09/09/2021 : 20:02:30
Rekao bi @teller kako nema šanse da prestanu s objavljivanjem najboljeg, najkvalitetnijeg i najprodavanijeg junaka, kakav je Kit, ali @teller nije na forumu. Opet.
roby05 Posted - 09/09/2021 : 19:55:18
Napisao sam da nije prvi put od strane Ludensa takvo nesto,ali smatrao sam svrsihodnim to i prenijeti.
Ne vjerujem ni ja,tj.ne zelim vjerovati da je to kraj.
zlatan bihac Posted - 09/09/2021 : 18:10:10
Bio sam siguran da je globinjo to napisao, pa pomislio da je gotovo..kad oba imaju Hajduka na avataru..
Hercule Poirot Posted - 09/09/2021 : 17:05:13
Ne bih ja davao previše važnosti ovoj činjenici da nema najave za idući broj. U to ne vjerujem niti 1%,prije će biti da se radi o nečijoj lakoći pristupa poslu i ništa drugo.
ReemCP Posted - 09/09/2021 : 15:48:19
@Spock - imao sam "dojavu", pa sam pretpostavljao da ćeš ti o tome više znati

quote:
Originally posted by Spock

.. a Ludens je (znam da je teško povjerovati) na naslovnicu stavio krivi naslov.

A ovo više ne znam kako bih komentirao i što uopće reći na ovo.
Možda Curunir napiše koju pametnu.

Inače, možda bi ovo mogao biti posljednji broj od Ludensa, jer Roby koji je jutros kupio ovo, napisao je:

quote:
Originally posted by roby05

...nema najave za slijedeci broj.
Hercule Poirot Posted - 09/09/2021 : 15:22:19
Aha, onda je naslovnica pogođena, iako mi nije nimalo atraktivna, jednostavno mi nije sjela na prvu.

Da, taj Ludens pazi na sitnice i krupnoće nepromijenjenim odnosima...
Spock Posted - 09/09/2021 : 15:13:05
Točno, Reem, u ovom broju završava epizoda Kraljica tame i počinje Kineska četvrt (nastavak Novog Kantona) koja završava u sljedećem broju.
Inače, trenutno usporedno pišem recenzije za obje epizode (Novi Kanton i Kineska četvrt), a nadam se da će obje biti završene i objavljene prije izlaska sljedećeg broja Malog Rendžera.

@Hercule: Upravo je Kineska nova godina tema naslovnice koja pripada priči "Kineska četvrt", a Ludens je (znam da je teško povjerovati) na naslovnicu stavio krivi naslov.

ReemCP Posted - 09/09/2021 : 14:04:48
Odlično i puno hvala Krugeru na ovim najavama
Ova priča bi trebala biti vezana na onu u LU 20, ali možda nam Spock kaže kroz neko vrijeme malo više o tome.

Hercule Poirot Posted - 09/09/2021 : 13:52:18
Naslovnica izgleda kao kineska Nova godina. Ne zna čovjek gdje bi pogledao...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000