T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 17/12/2021 : 15:33:34 Znaš da je kriza kada ga vješaju na magarcu...
Scenarij: Burattini Crtež: Ferri
Broj Ludens 81. Broj originala 328.
Već dostupno na shop.strip-agent.hr
Ovih dana na kioscima i ostalim prodajnim mjestima. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ReemCP |
Posted - 09/01/2022 : 23:52:10 Nisam znao za to, fora :) A za ovo malo teksta, mogu i sam upisati Najgore je kad pomiješaju/zamijene tekstove u oblačićima. |
Curunir |
Posted - 09/01/2022 : 19:07:17 Imaš Reem na Amazonu olovku koja upisuje kao da je tiskano, nema nikakve razlike. Imaš i tri puceta za odabir fonta te puce za nasumičan tipfeler (radi na principu funkcije RND(LU,VG,BG)). |
ReemCP |
Posted - 09/01/2022 : 17:58:59 Svaka čast svima, ajde da smo i to riješili :) |
Deers |
Posted - 09/01/2022 : 17:33:46 Subito je odmah, a presto se može koristiti kao uskoro (a presto) ili kao brzo (vremenski, ne kao gibanje) |
Hercule Poirot |
Posted - 09/01/2022 : 17:21:54 Subito bi bilo bliže onome uskoro, ali ok. |
SlajeR |
Posted - 09/01/2022 : 17:18:24 logično. mada ga googl prevodi kao uskoro..
|
Hercule Poirot |
Posted - 09/01/2022 : 17:16:20 Što će reći - brzo |
SlajeR |
Posted - 09/01/2022 : 17:14:27 i posle toliko vremena da rešimo nedoumicu... :D u orginalu je - presto... |
lwood |
Posted - 09/01/2022 : 16:50:14
quote: Originally posted by lwood
I u drugom je osta bez teksta.
Hvala na slici :) Je, izgleda da nakon toliko godina opet nećemo saznati što je rekao u tom trenutku jer, tko zna, možda bi taj dio teksta bacio novo svjetlo na ovu priču. [/quote]
Ako ima neko kakav origigi nek stavi ili napiše,lako ćemo prevest. |
Hercule Poirot |
Posted - 09/01/2022 : 16:12:36 quote: Originally posted by Curunir
"Jes' ti lud da mi se toliko približavaš bez maske?"
|
ReemCP |
Posted - 09/01/2022 : 16:07:07 quote: Originally posted by Curunir
"Jes' ti lud da mi se toliko približavaš bez maske?"
Premali je oblačić za toliko teksta, ali fora Iako, ne bismo smjeli pisati ništa što bi moglo implicirati na covid-19 jer ako manhunter to vidi, ne gine nam pol godine "iza brave".
quote: Originally posted by lwood
I u drugom je osta bez teksta.
Hvala na slici :) Je, izgleda da nakon toliko godina opet nećemo saznati što je rekao u tom trenutku jer, tko zna, možda bi taj dio teksta bacio novo svjetlo na ovu priču. |
lwood |
Posted - 09/01/2022 : 15:16:41 I u drugom je osta bez teksta. |
lwood |
Posted - 09/01/2022 : 15:15:39 quote: Originally posted by ReemCP
Ako netko skuplja dalje extru, možete li pogledati u ovom broju što je traper Muller rekao na ovoj vinjeti? To je odmah na početku, negdje 8. stranica. U tom prvom primjerku (redovni LU 81) Ludens je zaboravio upisati tekst u oblačić, ali ako su koristili iste materijale, vjerojatno je onda na tom mjestu opet prazno i u ovom LEX 335 primjerku.
[url=https://postimg.cc/YLkFwyK2][/url] |
Curunir |
Posted - 09/01/2022 : 14:51:02 "Jes' ti lud da mi se toliko približavaš bez maske?" |
ReemCP |
Posted - 09/01/2022 : 14:45:27 Ako netko skuplja dalje extru, možete li pogledati u ovom broju što je traper Muller rekao na ovoj vinjeti? To je odmah na početku, negdje 8. stranica. U tom prvom primjerku (redovni LU 81) Ludens je zaboravio upisati tekst u oblačić, ali ako su koristili iste materijale, vjerojatno je onda na tom mjestu opet prazno i u ovom LEX 335 primjerku.
|
corto33 |
Posted - 20/12/2021 : 10:16:35 quote: Originally posted by sumohrvat
Ne znam tko je famozni recenzent koji je popljuvao ovu priču, ali znam da je Burattini jednom izjavio kako je ovo priča za koju mu je neugodno što ju je napisao...
Ako je ova jedina zbog koje mu je neugodno ... |
prop_ovednik |
Posted - 20/12/2021 : 08:27:19 Omča je makar kratka. Pa brzo ode... One neke priče na 4-5 sveski, uff... |
going going |
Posted - 19/12/2021 : 19:00:52 quote: Originally posted by ninel
quote: Originally posted by sumohrvat
Ne znam tko je famozni recenzent koji je popljuvao ovu priču, ali znam da je Burattini jednom izjavio kako je ovo priča za koju mu je neugodno što ju je napisao...
Kako je tek nama neugodno kad čitamo Buratinijeve priče...
Uf daleko je Omca od najgoreg Burattinija. Ovo od #600 pa nadalje je sramotno. Evo vec nekoliko nedelja ne mogu da se nateram da procitam do kraja pricu Dolinu spomenika / Monument Valley koliko je to dosadno i suvoparno iako je sama ideja odnosno premisa izuzezno dobra i zahvalna za raspredanje vrlo zanimljive price ali dzabe. Ni crtez naseg Baneta Kerca ne pomaze mi pri citanju iako volim da vidim njegov crtez. |
emirem |
Posted - 19/12/2021 : 14:09:06 quote: Originally posted by ninel
quote: Originally posted by sumohrvat
Kako je tek nama neugodno kad čitamo Buratinijeve priče...
I jos ih platimo da procitamo. |
ninel |
Posted - 19/12/2021 : 12:50:36 quote: Originally posted by sumohrvat
Kako je tek nama neugodno kad čitamo Buratinijeve priče... |
Hercule Poirot |
Posted - 19/12/2021 : 11:58:30 @Ted,sve ok, greškice su tu da se prepravljaju, živio |
Hercule Poirot |
Posted - 19/12/2021 : 11:57:16 quote: Originally posted by Ted Miller
quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by Ted Miller
famozna omča, negdje na youtubeu neki recenzent popljuvao, a ja je imam dvije kopije hehe (sd), tako da neću ovu uzimati extra verziju
Sve ok, samo Zagor
Ako sd označava Slobodnu Dalmaciju - teško da imaš njihovo izdanje. Dotad je Slobodna već krepucnula, a ovo je izdao Ludens u svojoj ediciji Zagora.
da, istina, napisao sam bez razmišljanja, Ludensov regularni broj Omče imam, to su među prvim brojevima koje imam nakon što je Ludens preuzeo izdavanje od SD
|
sumohrvat |
Posted - 19/12/2021 : 10:12:39 Ne znam tko je famozni recenzent koji je popljuvao ovu priču, ali znam da je Burattini jednom izjavio kako je ovo priča za koju mu je neugodno što ju je napisao... |
Ted Miller |
Posted - 19/12/2021 : 09:38:21 quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by Ted Miller
famozna omča, negdje na youtubeu neki recenzent popljuvao, a ja je imam dvije kopije hehe (sd), tako da neću ovu uzimati extra verziju
Ako sd označava Slobodnu Dalmaciju - teško da imaš njihovo izdanje. Dotad je Slobodna već krepucnula, a ovo je izdao Ludens u svojoj ediciji Zagora.
da, istina, napisao sam bez razmišljanja, Ludensov regularni broj Omče imam, to su među prvim brojevima koje imam nakon što je Ludens preuzeo izdavanje od SD |
Hercule Poirot |
Posted - 18/12/2021 : 11:21:26 quote: Originally posted by Ted Miller
Ako sd označava Slobodnu Dalmaciju - teško da imaš njihovo izdanje. Dotad je Slobodna već krepucnula, a ovo je izdao Ludens u svojoj ediciji Zagora. |