forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex kolor 15 - Omča za Kita Tellera

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Strip-Agent Posted - 23/12/2021 : 16:31:21
I ode gležanj!

Scenarij: Nizzi, Claudio
Crtež: Rodolfo, Torti

Broj originala 15.

Već dostupno na shop.strip-agent.hr

Uz malo sreće, prije Božića na kioscima i ostalim prodajnim mjestima.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
bonjovi4ever Posted - 26/02/2022 : 12:50:40
Slabašno, mada može poslužiti kao popodnevno rasterećenje i pauza od pametnijeg štiva.
Torti je valjda izvukao neki svoj maksimum - koji je otprilike u kategoriji prosječnog crteža koji nerijetko djeluje kao inferiornija verzija Ticcija - dok je Nizzi u svojem uobičajeno neinspirativnom zdanju zaredao pucnjavu popraćenu klišejima, mlakim dijalozima, predvidljivošću i besmrtnošću glavnih junaka.
Nizzija smatram bonellijevskim uhljebom koji se davno prestao truditi i zaslužuje status "scenarista iz remitende".
On je stripovski Nicolas Cage, a možda čak i Bruce Willis
shalilo6 Posted - 16/01/2022 : 16:36:48
quote:
Originally posted by Terminator

Više sam, nažalost, uživao u bojama i detaljima nego u klasičnoj vestern priči.
Šteta.

Da se bar ovo može nazvat klasičnom vestern pričom.Neslana i neprobavljiva splačina od izlizanih klišeiziranih dijaloga i radnje.
Terminator Posted - 14/01/2022 : 21:40:38
Više sam, nažalost, uživao u bojama i detaljima nego u klasičnoj vestern priči.
Šteta.
Deers Posted - 11/01/2022 : 22:33:31
Nezahvalnik!
Shaner Posted - 11/01/2022 : 22:31:20
Paco se nije čak ni na suđenju pojavio. Sram ga bilo!

Deers Posted - 11/01/2022 : 22:12:46
quote:
Originally posted by Shaner

Meni je ovo bilo iznenađujuće zabavno. Vizualno mi djeluje kao neka bizarna kombinacija Ticcija i Mignole i bilo mi je baš osvježavajuće vidjeti takav crtež na Texu.

Tako nekako je i moj dojam. Priča je bila zabavna ali ne pretjerano pamtljiva. Ne vrijeđa razum osim što ima hrpu duuuugih scena. Torti mi se čak i svidio, stari je to lisac. Makar, nakon početnog iznenađenja malo te zamori takav crtež.

SPOILER Zanima me, gdje je Nizziju nestao Paco sa početka priče. Cijelo vrijeme čekam da se opet pojavi.
goodpaso Posted - 09/01/2022 : 12:41:32
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Ovo je svakako iznenadenje! Prije veljace nisam ocekivao novi broj tako da ovo je stvarno ugodno iznenadenje . Steta sto ne ubrzaju i redovnu seriju. No mozda je stvar i u izdavacu jer Strip agent objavljuje klasik i kolor, a Ludens redovnu.

Isti je gazda.

Nije mi jasno,ja sam prestao kupovati Texa Veseli Cetvrtak jer dok sacekam sledeci broj ja zaboravim predhodni sta sam procitao ,koji je problem oko Texa?
Vidim da ziv necu sacekati Italijenske brojeve,moram da ucim talijanski izgleda.
Shaner Posted - 08/01/2022 : 16:27:41
Meni je ovo bilo iznenađujuće zabavno. Vizualno mi djeluje kao neka bizarna kombinacija Ticcija i Mignole i bilo mi je baš osvježavajuće vidjeti takav crtež na Texu.

tomas.hokenberi Posted - 26/12/2021 : 11:10:49
A taman bi bio dobar crossover ;-)
teller Posted - 24/12/2021 : 18:12:17
quote:
Originally posted by Gru

quote:

Je, na kioscima. Ispravan naslov, nema Tellera.

da, nema ga, teller je otišao sa foruma, kad se vraća tko će ga to znati

Odgovor se skriva u potpisu..
Gru Posted - 24/12/2021 : 09:36:50
quote:

da, nema ga, teller je otišao sa foruma, kad se vraća tko će ga to znati
Hercule Poirot Posted - 24/12/2021 : 09:34:32
ivan_micic Posted - 24/12/2021 : 07:51:53
Doša je samo on na kioske danas
ivanl Posted - 24/12/2021 : 01:30:31
A sta ce vam biti jasno...ili nece...
Alan Ford kiosk izdanje koje je uz Zagora najprodavanije, nije u izdanju Strip Agenta na cijelokupnom prostoru bivse Juge imalo 1000 kupaca.
A najbolje se prodavao.
Sto cemo dalje pricati.
velka031 Posted - 23/12/2021 : 23:36:36
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

Slao sam upit 193 puta za Mister Noa. Polako počinjem sumnjati da imam pravu adresu.Na neke mailove sam plakao više puta, toliko su potresni...

To će ostati najveći promašaj SA/ludensa, što nisu krenuli sa mister noom od početka..libelus u sat vremena rasproda 8 trobroja od 300 komada od 200 kuna po komadu, Pergam u isto vrijeme također krenuo od početka, a da ludens ne bi mogao prodati nekih 1000 komada, od početka, kiosk izdanja, 2 u 1 za 30-ak kuna po stripu..

Nikad mi to neće biti jasno
zlatan bihac Posted - 23/12/2021 : 23:18:18
quote:

Slao sam upit 193 puta za Mister Noa. Polako počinjem sumnjati da imam pravu adresu.Na neke mailove sam plakao više puta, toliko su potresni...

To će ostati najveći promašaj SA/ludensa, što nisu krenuli sa mister noom od početka..libelus u sat vremena rasproda 8 trobroja od 300 komada od 200 kuna po komadu, Pergam u isto vrijeme također krenuo od početka, a da ludens ne bi mogao prodati nekih 1000 komada, od početka, kiosk izdanja, 2 u 1 za 30-ak kuna po stripu..
Deers Posted - 23/12/2021 : 20:35:44
Nizzi i Torti, trebalo bi biti neupitno loše pa ipak, osjećam simpatije prema tim opravdano kritiziram autorima. Plus, ako se ne varam ovdje Torti dosta škica Ticcijeve table pa da vidimo i to.
Hercule Poirot Posted - 23/12/2021 : 19:54:59
Ted Miller Posted - 23/12/2021 : 19:40:23
a ne znam, i ja im par puta pisao za redovnog da neka ide barem mjesecno, ima nas koji bi kupovali, al nsita.
Ivan Liverpool Posted - 23/12/2021 : 18:20:34
quote:

quote:

Ovo je svakako iznenadenje! Prije veljace nisam ocekivao novi broj tako da ovo je stvarno ugodno iznenadenje . Steta sto ne ubrzaju i redovnu seriju. No mozda je stvar i u izdavacu jer Strip agent objavljuje klasik i kolor, a Ludens redovnu.

Isti je gazda.

Nisam to znao. No, u tom slucaju, stvarno mi nije jasno zasto redovni ide tako sporo. Nadajmo se da ce druge godine bar na 9 redovnih vratiti, ako vec ne moze 12.
velka031 Posted - 23/12/2021 : 18:07:22
Super!
Hercule Poirot Posted - 23/12/2021 : 18:02:10
quote:

Isti je gazda.
Ivan Liverpool Posted - 23/12/2021 : 18:00:53
Hercule Poirot Posted - 23/12/2021 : 17:36:16
Da, ne kužim to za redovnog Texa. Zar se kolorci toliko bolje prodaju? Čisto sumnjam. Texa bih kupovao na tjednoj razini, a ovako nemamo nu mjesečnu, bah...
Altairfan Posted - 23/12/2021 : 17:30:22
Bila su već 4 kolorca ove godine.Ovo bi već bio 5.
Bravo.
A redovni Tex dobijamo na kapaljku.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000