forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor specijal 1.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
LudensovPotrcko Posted - 01/03/2022 : 18:29:07
Dolijanao i on!

Scenarij: Toninelli x2
Crtež: Ferri x2

Bojano!

Broj originala 1. (ili 1. i 2., kako tko broji)

Već dostupno na shop.strip-agent.hr

Ovih dana i na ostalim prodajnim mjestima.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
jaki Posted - 31/08/2023 : 15:06:12
quote:
Originally posted by jaki

Iduće je Tex specijal na kioske u bonelli formatu.

Koji sam ja prorok
goodpaso Posted - 20/04/2022 : 17:01:00
quote:
Originally posted by teller

Kako god.. Taj specijal kod nas ide ko friske krafne...
U Lecklerku več nastao a i kod mene u gradu kaže prodavacica uzimao se ko sve od Zagora.. brzo, dok ima..
Brzo če Ludens taj serijal objavit, ako se sudi po prodaji..

Ja kontam da Komandant Mark trobroj u koloru 3x66 strana=200 strana
Ako zagor kolor Ludens specijal ima 272 strane i kosta 750din, onda bi Mark kolor kostao 850-900din
Nije losa cena od prvog broja...
jaki Posted - 15/04/2022 : 20:50:53
Dodaci.
delboj Posted - 15/04/2022 : 20:40:44
A šta je na prvih 14? Hvala na informaciji.
jang Posted - 15/04/2022 : 20:26:24
quote:
Originally posted by delboj

Kako su u ovom izdanju numerisane stranice, od koje do koje stranice ide Protunapad?

15-142
delboj Posted - 15/04/2022 : 17:40:11
Kako su u ovom izdanju numerisane stranice, od koje do koje stranice ide Protunapad?
Gru Posted - 24/03/2022 : 21:35:15
Valtere, Valtere, nikad ne reci nikad.
VALTER Posted - 24/03/2022 : 21:11:55
Nikada više nećeš vidjeti Komandanta Marka na kiosku...
teller Posted - 24/03/2022 : 18:08:15
Kako god.. Taj specijal kod nas ide ko friske krafne...
U Lecklerku več nastao a i kod mene u gradu kaže prodavacica uzimao se ko sve od Zagora.. brzo, dok ima..
Brzo če Ludens taj serijal objavit, ako se sudi po prodaji..
VALTER Posted - 19/03/2022 : 20:14:36
quote:
Originally posted by teller

Danas nije doso taj specijal do nas...

teller Posted - 19/03/2022 : 18:08:26
Danas nije doso taj specijal do nas...
A došlo juce i danas 9 stripova od Ludensa..najvise Zagora, ali zasluženo..
emirem Posted - 16/03/2022 : 21:36:19
Hehe, treba nam jedna limena zvijezda i jedan Metrevelic.
goghy Posted - 16/03/2022 : 20:30:56
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:
Originally posted by going going

Cini mi se da u Hrvatskoj Teks bolje ide nego u Srbiji. Cim je Ludens odlucio da nastavi po originalnoj numeraciji nakon #500 (a kod Dilana je radjen dupli preskok) i po tome sto Teks izlazi otprilike oko 7-8 redovnih brojeva godisnje plus maxi tex, dok Teks u Srbiji izlazi samo 4 broja godisnje.
A ocigledno da Dilan bolje ide u Srbiji (12-13 brojeva godisnje plus superbukovi na svaka 3 meseca) za razliku od Hrvatske.
Tako da mislim da bi kiosk Teks Gigant imao bolju prodju u hr nego u srb (em vec Strip Agent/Ludens drzi prava za Gigante em su svi tvrdoukoriceni Giganti odavno rasprodati i relativno brzo planu nakon objavljivanja), plus bi sigurno kupovali ljudi iz Srbije to izdanje jer je Veseli za 6 godina izbacio 2 Teks Giganta.

Ako čitamo po onom kako nam je u državi, u Hrvatskoj je divlji zapad, a u Srbiji paranormalno/horor.

Dobar.
I like girlz Posted - 16/03/2022 : 09:10:36
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:

Cini mi se da u Hrvatskoj Teks bolje ide nego u Srbiji. Cim je Ludens odlucio da nastavi po originalnoj numeraciji nakon #500 (a kod Dilana je radjen dupli preskok) i po tome sto Teks izlazi otprilike oko 7-8 redovnih brojeva godisnje plus maxi tex, dok Teks u Srbiji izlazi samo 4 broja godisnje.
A ocigledno da Dilan bolje ide u Srbiji (12-13 brojeva godisnje plus superbukovi na svaka 3 meseca) za razliku od Hrvatske.
Tako da mislim da bi kiosk Teks Gigant imao bolju prodju u hr nego u srb (em vec Strip Agent/Ludens drzi prava za Gigante em su svi tvrdoukoriceni Giganti odavno rasprodati i relativno brzo planu nakon objavljivanja), plus bi sigurno kupovali ljudi iz Srbije to izdanje jer je Veseli za 6 godina izbacio 2 Teks Giganta.

Ako čitamo po onom kako nam je u državi, u Hrvatskoj je divlji zapad, a u Srbiji paranormalno/horor.

jaki Posted - 16/03/2022 : 08:56:22
To da se Tex bolje prodaje u HR nego li u SR može biti istina ili ne ali i da je tako to su mali brojevi tako da zaboravite bilo kakvi Gigant.
tihomirduras Posted - 16/03/2022 : 07:01:20
quote:

going going Posted - 16/03/2022 : 04:17:16
Hercule Poirot Posted - 15/03/2022 : 20:58:02
Što se tiče kioska, onda će ostati samo Zagor. Do jednom...
jaki Posted - 15/03/2022 : 20:52:59
Zato jer se Tex prodaje manje od Zagora i DD.Zato jer bi sa današnjim cijenama Texov gigant koštao 80 kuna na kiosku pa ga niko normalan nebi kupija.
I talijani sz odustali od giganata i maxija na kioscima jer su neisplativi.
Hercule Poirot Posted - 15/03/2022 : 20:22:13
Tako je, Tex gigant bi bio odličan izbor za takvo što.
zlatan bihac Posted - 15/03/2022 : 19:09:49
Imali smo već bonelli A4 izdanja na kioscima kod nas, Zagor i Dylan dog gigant izdanja..što ne bi imali i Tex giganta..
jaki Posted - 15/03/2022 : 08:30:53
ni skoro a ni ikada u verziji za kioske na A-4 formatu.
B-5 već ima neke minimalne šanse.
going going Posted - 15/03/2022 : 04:12:02
quote:
Originally posted by zlatan bihac

Kod nas je na kioscima A5 format..ako sam shvatio jakija, on misli na texone, iz A4 u A5 format..mada bih ja ipak da bude A4, SC i kiosk.

To bi bio pun pogodak i moja licna zelja za to izdanje, znaci isto kao u Italiji. Treba sve te crtace videti u A4 formatu. Ali cisto sumnjam da cemo to u skorije vreme videti u takvom pristupacnom izdanju.
zlatan bihac Posted - 14/03/2022 : 23:57:51
Kod nas je na kioscima A5 format..ako sam shvatio jakija, on misli na texone, iz A4 u A5 format..mada bih ja ipak da bude A4, SC i kiosk.
emirem Posted - 14/03/2022 : 23:05:22
😁 joj decki..

Hehe, Tex u bonelli formatu.
Imamo li mi uopce naziv za format koji kod nas izlazi?
Inace je nase izdanje sta ono uzi cent, pa se dio vinjete uvuce u hrbat k'o tanga u dupe. 😁

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000