forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Velike Bonelli priče

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
jaki Posted - 12/04/2022 : 13:18:23
shalilo6 je iskopa najavu nove Ludensove edicije:

Vrsta građe serijska publikacija
Ključni naslov Zagor velike Bonneli priče
Naslov Zagor velike Bonneli priče.
Impresum Zagreb : Ludens, 2022- .
Izlaženje Tromjesečno.

https://www.sergiobonelli.it/sezioni/43/fumetti?tag_0=1&noinit=true&tag_2=%5B%20TO%20now%5D&sortElement=tag_2%2Ctrue&sortDefault=false&exact_match.tag_64=Le%20Grandi%20Storie%20Bonelli

Nadam se da će dizajn naslovnica biti bolji nego li u italiji.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
teller Posted - 27/09/2025 : 03:18:55
Crni tigar katastrofa??
Bože dragi...
Valjda ne i crtački?
Nas Tonto je baš razmažen...
Bar kod Texa su odabrali najbolje priče...
Dampira mozda i probam procitat...
Shaner Posted - 26/09/2025 : 23:21:01
quote:
Originally posted by Tonto

Meni je i crni tigar bio katastrofa

quote:

prava tex debilana

Ovo dvoje ti je kod mene u kontradikciji.

Tonto Posted - 26/09/2025 : 22:16:00
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Boze dragi sto je ovaj dampyr los strip... necitljivo.

E jbg. Ja ga baš kupio da probam.

...a probaj pa reci, ne mora i tebi biti los. Ja sam odustao na pola druge epizode. Meni je i crni tigar bio katastrofa, negativac sa najglupljim mogucim motivima koji je izgradio mramornu palaču u starom rudniku i naravno postavio zamke svih vrsta po svim hodnicima... prava tex debilana, ali ajde bar je bila dobro nacrtana. Na kraju mi je zagor jos najbolji u ovim velikim pricama
Shaner Posted - 26/09/2025 : 21:58:30
quote:

E jbg. Ja ga baš kupio da probam.

Tonto Posted - 26/09/2025 : 19:09:23
Spock Posted - 15/09/2025 : 00:06:26
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:
Originally posted by Spock

quote:

Izgleda da je to istina
Pregledavajući YouTube izdanja, na svima je na zadnjoj korici bija sljedeći broj a kod ovog 17 ga nema,već su 2 naslovnice stripova reklamnih koji nemaju veze s nastavkom VBP.
Stvarno čudno.

Ma pusti ovo Rakosi. Bezveze svakako.
Moga si nazvat Van Gogh oće li i kad će nova runda Kita Tellera?

Zva sam neki dan,prijevod je upravo u tijeku, vjerojatno bi onda moglo do nove godine.Zbog obima obveza i drugih okolnosti Vangogha malo se oteglo.Dakle nema nikakve brige da će serijal stat,jer Vangoghu je to hobi i ljubav tako da će izgurati do kraja ali moramo bit strpljivi
Kratko rečeno Kit Teler jaše do kraja

Hvala na informaciji Rakosi.
Lijepe vijesti, iako sam se nadao da bi mogli novi brojevi izaći ranije, u studenom kao i prošlih godina.
wesskowaz Posted - 14/09/2025 : 13:43:40
Slažem se BB. Deset epizoda i tu su trebali sve da spakuje. I ovi specijali su sranje.
anto Posted - 14/09/2025 : 12:34:35
quote:
Originally posted by wesskowaz

Imaš garant, to je iz onog perioda kad smo većali ko je bolji, BB ili Dampyr. :)

a jeste bila urnebesna prepirka,ja za Breda sa jedne strane (i šačica forumaša),sa druge,daleko veći broj stripadžija.

Realno,jeste Dampir bolji,ali i dalje mislim da je serijal imao puuuno veći potencijal.

BB top prva priča,još nekoliko nisu loše,a onda pad,da bih zadnji nekoliko bilo odron.
RAKOSI4 Posted - 14/09/2025 : 11:33:39
Ostavija je Crnu Munju Klareti da vježba jahanje a zubati Bil mu je podvalija tvrdoglavu magaricu
1Euro Posted - 14/09/2025 : 10:36:31
quote:

quote:

quote:

Izgleda da je to istina
Pregledavajući YouTube izdanja, na svima je na zadnjoj korici bija sljedeći broj a kod ovog 17 ga nema,već su 2 naslovnice stripova reklamnih koji nemaju veze s nastavkom VBP.
Stvarno čudno.

Zva sam neki dan,prijevod je upravo u tijeku, vjerojatno bi onda moglo do nove godine.Zbog obima obveza i drugih okolnosti Vangogha malo se oteglo.Dakle nema nikakve brige da će serijal stat,jer Vangoghu je to hobi i ljubav tako da će izgurati do kraja ali moramo bit strpljivi

očito je Kit Teller zamijenio konja, Crnu Munju za neku staru ragu jer jaše veoma sporo
teller Posted - 14/09/2025 : 08:53:38
quote:

quote:

quote:

Izgleda da je to istina
Stvarno čudno.

RAKOSI4 Posted - 13/09/2025 : 22:51:16
quote:

quote:

Izgleda da je to istina
Stvarno čudno.

anto Posted - 13/09/2025 : 21:27:00
wesskowaz Posted - 13/09/2025 : 20:21:03
Imaš garant, to je iz onog perioda kad smo većali ko je bolji, BB ili Dampyr. :)
anto Posted - 13/09/2025 : 18:57:04
Aha,hvala Vesko. Ovo imam od VČ (valjda)
wesskowaz Posted - 13/09/2025 : 18:13:35
https://www.stripovi.com/recenzije/dampyr-dp-sa-11-transilvanijski-ekspres/1007/
anto Posted - 13/09/2025 : 15:40:52
Koji su brojevi u ovom stripu?
Space Marine Posted - 13/09/2025 : 00:26:47
68 kuna btw
misterx381 Posted - 12/09/2025 : 21:36:19
1Euro Posted - 09/09/2025 : 18:53:22
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by 1Euro

Očito su skužili da nema više od 17 Velikih Boneli Priča, sve ostale su lošije i kao takve ne zaslužuju se nači u ovom legendarnom serijalu. Vjerovatno če to ludens nastaviti samo sa drukčijem nazivom recimo ZLATNI KLASIK EXTRA BONELLI VELIKIH PRIČA u kojem če svoje mesto pronači i Svemirski Patroldžija, Roki Džo, Karabina Slim, tim i Dasty, tajanstveni Alan, Mat meriot, Judas, Kočiz, Traper Keri,....

Met Meriot je britanski strip. Svemirski patroldžija je strip italijanskog autora, ali za francusko tržište. Slično je i s Karabinom Slimom.

A ništa onda
delboj Posted - 09/09/2025 : 13:58:20
quote:

Očito su skužili da nema više od 17 Velikih Boneli Priča, sve ostale su lošije i kao takve ne zaslužuju se nači u ovom legendarnom serijalu. Vjerovatno če to ludens nastaviti samo sa drukčijem nazivom recimo ZLATNI KLASIK EXTRA BONELLI VELIKIH PRIČA u kojem če svoje mesto pronači i Svemirski Patroldžija, Roki Džo, Karabina Slim, tim i Dasty, tajanstveni Alan, Mat meriot, Judas, Kočiz, Traper Keri,....

Met Meriot je britanski strip. Svemirski patroldžija je strip italijanskog autora, ali za francusko tržište. Slično je i s Karabinom Slimom.
petarStripovi10 Posted - 09/09/2025 : 13:09:11
quote:

Ludens će nastaviti s novom edicijom: Skoro pa velike Bonelli priče.
1Euro Posted - 09/09/2025 : 11:17:57
DOMI Posted - 09/09/2025 : 10:39:51
Nema šanse da izlazi ako se ne prodaje iznad zacrtanog praga.

Po meni, pretjerali su s Texom...
Mogli su staviti 2 junaka i 2 priče u svaki broj (različite korice s prednje i zadnje str). Mogli su probati i tako...

No, 100% će uskoro krenuti nešto novo 😅
jaki Posted - 09/09/2025 : 08:27:06
U Italiji nema.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000