T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 09/08/2022 : 17:36:24 Tex je toliko fer da negativcu dopušta da potegne prvi.
Scenarij i Crtež: Giancarlo Berardi
Broj originala 1. Broj Ludensa u prvom izdanju 1.
Već dostupno na shop.strip-agent.hr
Počeo se pojavljivati i na ostalim prodajnim mjestima. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zlatan bihac |
Posted - 19/08/2022 : 00:24:21 quote: Originally posted by Ted Miller
ha da, volio bih radije da ide nova super edicija nego sto su se nasi domaci odlucili na restart tex maxija, iako mi je bio jako dobar ovaj prvi broj, no bilo bi i ljepse mozda u boji
Bilo bi dobro, a i dobili bi i po prvi put kod nas i Tex almanah priče na kioscima, koje je samo libelus objavio davno. |
Ted Miller |
Posted - 18/08/2022 : 23:35:03 ha da, volio bih radije da ide nova super edicija nego sto su se nasi domaci odlucili na restart tex maxija, iako mi je bio jako dobar ovaj prvi broj, no bilo bi i ljepse mozda u boji |
KIKIzgcro |
Posted - 18/08/2022 : 22:15:01 quote: Originally posted by zlatan bihac
Reprinti u koloru maxija i almanaha..
Onda šteta što to ne dođe kod nas, makar onda duplamo priče s c/b i kolorom. samo da izbiju što više para od nas ;) |
Hercule Poirot |
Posted - 17/08/2022 : 11:58:11 Godina reprinta, kako god bude naposljetku. |
Ted Miller |
Posted - 17/08/2022 : 08:30:08 eh, to nam je trebalo, sad nekako Super da dodje, a vec smo poceli sa reprintima maxija, pa onda opet isto ispocetka od broja 1 maxi :D eh |
zlatan bihac |
Posted - 16/08/2022 : 23:55:28 Reprinti u koloru maxija i almanaha.. |
KIKIzgcro |
Posted - 16/08/2022 : 21:59:46 Super Tex edicija jel su to nove epizode TEX-a ili kolor reprinti najboljih epizoda? Vidim oklahomu iz maxija.
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by emirem
Trebao je Villa, da se moze, nacrtati neku moderniju naslovnicu, ovu je pregazilo vrijeme.
Pa iskreno i crtez u ovoj epizodi je pregazilo vrijeme, ali je priča odlična.🤷♂️ Nego, postoje barem još četiri naslovnice za ovu knjigu, jedna od Ticcija i tri od Biglije, i svaka je bolja od originalne.
|
Ted Miller |
Posted - 13/08/2022 : 11:31:52 kupljeno, meni je ovo predobar crtez i gotovo filmski uvod, solidna prica sa odlicnim scenarijem, bas uzitak za citati, dobar mi je svaki tex al ovaj stariji mi ima neki bolji šmek.
|
Combatrock |
Posted - 13/08/2022 : 10:39:42 Svetla je tradicija da su na ovim prostorima stripovi skrnavljeni. Eto imamo slucaj da novi LMS odise tim trashom i svi umiremo od nostalgije.
Mozda je to odgovor na ovu bezveznu koricu. |
Renky |
Posted - 12/08/2022 : 23:49:24 quote: Originally posted by shizma
Plaćena već...a ako i dodatno nešto treba sigurno višestruko manje nego novi SuperTex što izlazi u Italiji.
To nema veze, prava se opet plaćaju. Opet se gleda tiskani tiraž i sve to. A to SIGURNO... nije nimalo sigurno nego nagađanje. |
shizma |
Posted - 12/08/2022 : 23:46:39 Plaćena već...a ako i dodatno nešto treba sigurno višestruko manje nego novi SuperTex što izlazi u Italiji. |
Renky |
Posted - 12/08/2022 : 23:35:52 quote: Originally posted by shizma
quote: Originally posted by Ted Miller
daj sto nam taj SUPER TEX ne daju na trziste !?!??!?
Jel treba platit pa uredit prije tiskanja.
Ovako su samo rekli tiskari da tiska već gotov materijal a usput uspjeli zajebat zadnju stranicu. :)
Nisu se čak u ovom reprintu potrudili ubacit uvodnu priču od par strana kao smisleni uvod u strip.
Lijeno i aljkavo al bolje išta nego ništa jel. :)
Misliš da se za ovo izdanje ne plaćaju prava? Ili samo daju tiskari da naštanca jer eto... može se? |
shizma |
Posted - 12/08/2022 : 22:57:57 quote: Originally posted by Ted Miller
daj sto nam taj SUPER TEX ne daju na trziste !?!??!?
Jel treba platit pa uredit prije tiskanja.
Ovako su samo rekli tiskari da tiska već gotov materijal a usput uspjeli zajebat zadnju stranicu. :)
Nisu se čak u ovom reprintu potrudili ubacit uvodnu priču od par strana kao smisleni uvod u strip.
Lijeno i aljkavo al bolje išta nego ništa jel. :) |
Ted Miller |
Posted - 10/08/2022 : 09:36:19 daj sto nam taj SUPER TEX ne daju na trziste !?!??!? |
D.J. |
Posted - 10/08/2022 : 09:01:29 quote: Originally posted by emirem
Trebao je Villa, da se moze, nacrtati neku moderniju naslovnicu, ovu je pregazilo vrijeme.
Pa iskreno i crtez u ovoj epizodi je pregazilo vrijeme, ali je priča odlična.🤷♂️ Nego, postoje barem još četiri naslovnice za ovu knjigu, jedna od Ticcija i tri od Biglije, i svaka je bolja od originalne.
|
emirem |
Posted - 10/08/2022 : 08:31:05 Trebao je Villa, da se moze, nacrtati neku moderniju naslovnicu, ovu je pregazilo vrijeme. |
roby05 |
Posted - 10/08/2022 : 06:58:00 Na kioscima...tko voli. Retra jos nema,a od svih ovih najava, prvo je trebao ici Klasik Tex,ali nema ga ni u tragovima jos.... |
zlatan bihac |
Posted - 09/08/2022 : 22:46:41 Ostalo od Marka još 109 epizoda i 11 specijala..ali od 80 i nekog broja uz dva marka ide i jedna epizoda tajanstvenog Alana pa se to malo oduljilo na 110-115 brojeva, a moglo sve stati u 100 sveski. |
teller |
Posted - 09/08/2022 : 22:23:37 quote: Originally posted by Ivan Liverpool
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Qwertz
quote: Originally posted by jaki
Kad bude moguće ići će nastavak Marka. Više puta rečeno.
Koliko je epizoda ostalo za objaviti?
Stao je na 58 integralu (2/1) a serijal ima 113 brojeva, što je oko 226 epizoda.. Preso Ludens dobru polovinu pa stao zbog prava, prodaja je bila odlicna.. (1400) primjeraka nezvanicno...
Serijal ima 281 epizodu + 11 specijala. I mislis 3/1? Kasnije je mislim uz Marka bio jos neki junak pa su bile po 2 price u broju. Ne znam dal je i specijale if objavljivao.
Koja sam ja budala.. Naravno po tri priče su bile unutra.. Vidi se da je davno zaleden Mark, ionako mi to malo malo izgledalo epizoda.. U svakom slučaju smo na dobroj polovini stali zbog nekih 7 budala lakomih naslednika troje velikih iz esse gesse.. Ifedizioni je odradio i specijale. |
jaki |
Posted - 09/08/2022 : 21:29:15 Je. |
Ivan Liverpool |
Posted - 09/08/2022 : 21:08:59 quote: Originally posted by teller
Stao je na 58 integralu (2/1) a serijal ima 113 brojeva, što je oko 226 epizoda.. Preso Ludens dobru polovinu pa stao zbog prava, prodaja je bila odlicna.. (1400) primjeraka nezvanicno...
Serijal ima 281 epizodu + 11 specijala. I mislis 3/1? Kasnije je mislim uz Marka bio jos neki junak pa su bile po 2 price u broju. Ne znam dal je i specijale if objavljivao. |
Qwertz |
Posted - 09/08/2022 : 21:07:59 quote: Originally posted by teller
Zahvaljujem na informaciji Sa dobrim tempom izlaženja, mogao bi se dosta brzo završiti i cijeli serijal |
shizma |
Posted - 09/08/2022 : 21:07:33 Eh, a ja nisam do sad čitao Mississippi Ring, reko na svom ću jeziku, kad šipak. 😀 |
mpavin |
Posted - 09/08/2022 : 21:03:56 I dalje mi nije jasno zašto kad ima neobjavljenih maxija i hrpa drugih Texovih izdanja. |
teller |
Posted - 09/08/2022 : 21:00:24 quote: Originally posted by Qwertz
Stao je na 58 integralu (2/1) a serijal ima 113 brojeva, što je oko 226 epizoda.. Preso Ludens dobru polovinu pa stao zbog prava, prodaja je bila odlicna.. (1400) primjeraka nezvanicno... |