T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 05/10/2022 : 20:16:40 Zagora uhvatio grč!
Sapleo se, jadnik!
Scenarij: Bonelli Crtež: ferri
Broj extra Ludens - 94. i 95.
Već dostupno na shop.strip-agent.hr
Uskoro i na ostalim prodajnim mjestima! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Spock |
Posted - 29/12/2022 : 08:44:02 quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by RAKOSI4
Najbolji vampir ikad... u Zagoru i sire...
Slažem se Teleru, uz Zagorovu odiseju ovo su najbolje dvije Zagorove priče .Uzeja sam u 3 primjerka i to zadnju naslovnicu.Američka odiseja je uskoro i planiram takav klasik uzeti također u 3 primjerka
Car se vratia! Ja sam uzeo samo jednog jer je samo jedna naslovnica stigla kod nas,.. kad i ako scepam negdje uzimam i onu prvu sa Zagorom u polutami... Nego... ako vidiš Bernija negdje pitaj ga za Marka... kad če i on ponovo..
Pitat ću ga,čim prođu blagdani,pa javim
Dobro nam došao nazad!
Nego, mogao si malo ispitati hoće li biti nešto i od Van Goghova Tellera. |
teller |
Posted - 29/12/2022 : 03:34:49 Vazi vampiricu moj... Voli te teller! |
teller |
Posted - 28/12/2022 : 21:00:37 quote: Originally posted by RAKOSI4
Slažem se Teleru, uz Zagorovu odiseju ovo su najbolje dvije Zagorove priče .Uzeja sam u 3 primjerka i to zadnju naslovnicu.Američka odiseja je uskoro i planiram takav klasik uzeti također u 3 primjerka
Car se vratia! Ja sam uzeo samo jednog jer je samo jedna naslovnica stigla kod nas,.. kad i ako scepam negdje uzimam i onu prvu sa Zagorom u polutami... Nego... ako vidiš Bernija negdje pitaj ga za Marka... kad če i on ponovo.. |
RAKOSI4 |
Posted - 28/12/2022 : 19:48:20 quote: Originally posted by teller
Slažem se Teleru, uz Zagorovu odiseju ovo su najbolje dvije Zagorove priče .Uzeja sam u 3 primjerka i to zadnju naslovnicu.Američka odiseja je uskoro i planiram takav klasik uzeti također u 3 primjerka |
RAKOSI4 |
Posted - 28/12/2022 : 19:43:57 quote: Originally posted by jaki
Zašto je vampirova sjenka ćelava?
Jaki,naš dragi barun šta je opće poznato nema ćelenku Barun je stavija dosta gela i zaliza frizuru šta oće reć da ide u posjeti Alini |
velka031 |
Posted - 01/11/2022 : 06:18:28 quote: Originally posted by Ted Miller
ovo je vrh, nisam znao kako će ispasti moje prvo čitanje Zagora protiv famoznog Rakosija, mislio sam neke borbe u stilu super heroja protiv vampira, al priča je daleko složenija sa puno zanimljivih likova i Zagor u nešto povučenijoj ulozi kao "Gordon".
Razdoblje gdje je Nolita na samom vrhu svog stvaralaštva jer odmah nakon ove priče dolazi i Američka Odiseja koji mnogi stavljaju na sam vrh top liste. Ferri se potrudio i prati Nolitu također sa svojim najboljim crtežima u karijeri.
|
Ted Miller |
Posted - 29/10/2022 : 10:18:23 ja imam prvu :P |
teller |
Posted - 29/10/2022 : 09:56:28 Najbolji vampir ikad…. da zabavi i ne smori! Tražim prvu naslovnicu, u deželu kao da je došla samo druga! |
Ted Miller |
Posted - 29/10/2022 : 09:51:51 ovo je vrh, nisam znao kako će ispasti moje prvo čitanje Zagora protiv famoznog Rakosija, mislio sam neke borbe u stilu super heroja protiv vampira, al priča je daleko složenija sa puno zanimljivih likova i Zagor u nešto povučenijoj ulozi kao "Gordon".
Razdoblje gdje je Nolita na samom vrhu svog stvaralaštva jer odmah nakon ove priče dolazi i Američka Odiseja koji mnogi stavljaju na sam vrh top liste. Ferri se potrudio i prati Nolitu također sa svojim najboljim crtežima u karijeri. |
Dr.GonZo |
Posted - 12/10/2022 : 21:06:46 Ima. Imam tri tete u tri obližnje trafike i one odmah čim dođu najbolje primjerke spreme za mene...
Najbolja baza mi je bila kad sam u jednoj trafici tražio maxi Texa, a ona mi ga da a zadnja stranica rasparana po sredini (mrak mi pao na oči).
A ja njoj:''- Imate li koji drugi. Ovaj vam je rasparan na zadnjoj strani.'' Ona (uzme ga u ruke....mislim jel na maxi Texa i vidi da je isparan): ''- Šta mu fali?'' Ja: ''- Dajte vi meni drugi. Taj ne bih uzeo ni da je besplatan.'' Ona: ''- A sinko nema drugog. Ovi ti nije loš.'' Ja: ''- Gospođo Tex vam je 49 kn i očekujem da bude glanc za te novce. Vi sigurno ne bi kupili auto po cijeni novoga a da vam je netko povukao ključem po njemu sa strane. Isto nije loš, vozi i sve ostalo....ali zbog crte ga ne bi kupili po cijeni novoga'' i odoh ga kupit u Tisak Mediju u trgovačkom centru
|
velka031 |
Posted - 12/10/2022 : 09:31:53 Jel ima neoštećenih? :) |
Qwertz |
Posted - 08/10/2022 : 21:13:09 Ja niti ne pokušavam nabaviti određenu naslovnicu, jer je vjerojatno ne bih našao u cijelom gradu . Uzmem prvi neoštećeni primjerak na koji naletim. |
emirem |
Posted - 08/10/2022 : 12:51:50 Mogu zamisliti izraz lica trgovca na kiosku kad se pita da li imate onaj primjerak gdje je Zagor u grobnici i onu gdje vampir skace na Zagora na groblju. A ovaj odgovori probajte na kiosku kod Mirogoja ili na Mirosevcu! 😁 |
Qwertz |
Posted - 08/10/2022 : 12:17:38 Kod mene isto tako. Vjerojatno dobiju 5-6 primjeraka i to je sve. Nažalost, uvijek naletim na onu slabiju ): |
Ted Miller |
Posted - 08/10/2022 : 11:16:00 dal se obje naslovnice kreću po kioscima ? Ja obično naletim samo na jednu |
jaki |
Posted - 08/10/2022 : 06:49:17 Prva naslovnica. |
velka031 |
Posted - 08/10/2022 : 06:38:20 Vrh priča, naravno, Nolitta i Ferri na vrhuncu. |
Qwertz |
Posted - 07/10/2022 : 15:50:16 Al' nikad nema snijega. Inače, veselim se ovoj priči. Odlična je |
Qwertz |
Posted - 07/10/2022 : 15:49:20 quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Curunir
Sjena; sjenka je slaba, poluvidljiva sjena.
Ja mislija da je sjena za predmeta a ljudska je sjenka?
Nema takve podjele, još ti fali onda i za biljke i životinje. Ovo ti je kao magla i sumaglica/izmaglica, npr. A u engleskom čak imaš tri stupnja maglovitosti (haze, mist, fog).
Ja bih za Hrvatsku predložio mjernu jedinicu za jačinu magle. "1 Pazin". Nevjerojatno je kako tu zna zamagliti zimi Edit: 1 Pazin bi bio maksimalan iznos, ono kad se ne vidi prst pred nosom, a za manje količine magle, išli bi decimalni brojevi (0.82 Pazina, 0.56 Pazina itd.) |
jaki |
Posted - 07/10/2022 : 14:50:03 Super.🙂 |
Curunir |
Posted - 07/10/2022 : 12:08:33 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Curunir
Sjena; sjenka je slaba, poluvidljiva sjena.
Ja mislija da je sjena za predmeta a ljudska je sjenka?
Nema takve podjele, još ti fali onda i za biljke i životinje. Ovo ti je kao magla i sumaglica/izmaglica, npr. A u engleskom čak imaš tri stupnja maglovitosti (haze, mist, fog). |
DOMI |
Posted - 07/10/2022 : 10:04:57 baš me zanima do kada će izdržati sve Zagor-edicije jer je broj dodatno povećan u odnosu na prije (color-Special, Original color, Zagor PLUS, reprinti MAXI, reprinti EXTRA) |
gogs.321 |
Posted - 07/10/2022 : 08:49:59 Na kioscima. |
teller |
Posted - 06/10/2022 : 06:30:31 Najbolji vampir ikad... u Zagoru i sire... |
emirem |
Posted - 05/10/2022 : 23:30:54 quote: Originally posted by jaki
Zašto je vampirova sjenka ćelava?
To se vampi zalizao gelom, a kako ga nije bilo tada, valjda ulje, terpentin. 😁 A mozda je KW, pa ovoga glumca uhvatio grc. 😁 |