T O P I C R E V I E W |
SSM |
Posted - 14/05/2023 : 11:43:58 Vec smo vidjeli kako je to Boselli... tj SBE izabrao do sada :D i siguran sam da ima puno nas koji se nece sloziti sa ovim izborom. Mozda bi mi forumasi mogli sloziti jednu takvu ediciju, nominirajuci po 3 price iz SBE produkcije koje bi definitivno zasluzile da udju u ovu edicij.
Drugim rijecima, koje 3 price (edicija ili broj svesaka nije bitan) spadaju po vama u sam vrh Bonelli produkcije?
Moj izbor:
1. Nathan Never - Dvostruka buducnost 2. Tex - Karsonova proslost 3. Mister No - Bilo jednom u New Yorku
Edicija po izboru foruma:
Nathan Never - Dvostruka buducnost Tex - Karsonova proslost Mister No - Bilo jednom u New Yorku Mister No - Rio Negro Zagor - Teror Šeste planete Ken Parker - Balada o Pat O Šejn Zagor - Poruke smrti Dylan Dog - Nojev let Zagor - Demon ludila Mister No - Posljednji Cangaceiro Dylan Dog - Dama u crnom Zagor - Vuk Samotnjak Tex - Legenda o staroj misiji Zagor - Sedam gradova Cibole Nathan Never - Posljednji val Ken Parker - Kiacenta prava žena Zagor - Zagorova odiseja Kit Teler - Kojoti ne oklevaju Tex - Kad top zagrmi... Martin Mystere - Covjek koji je otkrio Europu Dampyr - Roden u mocvari Zagor - Žezlo Tin Hinan Kit Teler - Gusar Crnobradi Teks - Zarobljenik Žutog Gavrana Blek - Čovek ptica Zagor - Čovjek koji je pobijedio smrt Mister No - Dvoboj na Pantanalu Mister No - Leteći Tigrovi Tex - Transkanadijana Zagor- Vampir Zagor - Slepilo Dylan Dog & Martin Mystere: Ambis Zla Dylan Dog - Dugački pozdrav Dylan Dog - Mater Morbi |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Rezanov |
Posted - 20/05/2023 : 13:57:17 Tex Willer
- Čitači tragova - Ponos Navajoa - Carsonova prošlost - Zločin na zaleđenom jezeru - Sjeverozapadni teritorij
Zagor
- Nestali istraživač - Morska strava - Osveta vudu - Sedam gradova Cibole - Američka Odiseja
Mister NO
- Rio Negro - Okrutni filmaš - Dječak Santiago - Mau Mau - Zaboravljeni faraon |
gaspa127 |
Posted - 19/05/2023 : 22:23:33 Tex - Pakleni indijanac (Proslost Tigera Jacka) Tex - Crni Tigar Dylan Dog - Igra sa smrću |
Ted Miller |
Posted - 17/05/2023 : 12:17:17 nemam ništa protiv da ta edicija dugo traje, i da pokušaju izrotirati sve junake prije nego se vrate na Zagora i Texa :D
|
Gru |
Posted - 16/05/2023 : 21:01:04 Dylan Dog - Ples smrti |
J.Stickman |
Posted - 16/05/2023 : 15:26:44 Mister No: 1. Dvoboj na Pantanalu 2. Leteći Tigrovi Tex: 1. Carsonova prošlost 2. Transkanadijana Zagor: 1. Vampir 2. Slepilo Dylan Dog & Martin Mystere: Ambis Zla Dylan Dog: 1. Dugački pozdrav 2. Mater Morbi
|
jaki |
Posted - 16/05/2023 : 12:37:41 opet Marcello |
Tonto |
Posted - 16/05/2023 : 12:19:56 quote: Originally posted by jaki
Ja bi najviše volija stare Texove iz ZS. Ali je problem šta njih Boselli nije pisa
Što dalje od dosadnog texa, radije bi svemirskog patroldžiju čitao. |
jaki |
Posted - 16/05/2023 : 12:11:16 Ja bi najviše volija stare Texove iz ZS. Ali je problem šta njih Boselli nije pisa |
Tonto |
Posted - 16/05/2023 : 12:06:36 Treba staviti sve Sclavi/Brindisi svemirske Dylan Dog priče. Martija Otok vjetra/More otrova. |
jaki |
Posted - 16/05/2023 : 11:35:06 a valjda niko nije tija Kena za ove imaginarne naše velike priče... sad vidim da jesu uglavnom,u pravim velikim bonelli pričama izdanje mora imat puno stranica da bi opravdalo cijenu od 9/10 eura. tako da oni junaci koji izlaze na 96 stranica neće dobit priliku ili će možda stavit po 3 stripa vezanih temom ili nečim drugim.? kao šta su ubacili MM. |
Jozzinelli |
Posted - 16/05/2023 : 05:54:51 quote: Originally posted by jaki
Odavno.Kao i za Kena.
Pa zašto si onda izostavio Kena u nabrajanju kad si pomenuo Bleka i Kita?!
|
KIKIzgcro |
Posted - 15/05/2023 : 16:43:52 quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by KIKIzgcro
Tex - Izgubljena misija zvuci zanimljivo, nemogu ju nac nigdje po popisima.
Pobrkao sam naslove dve epizode.
Ovo sam mislio https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/tex-willer-tx-zs-1044-legenda-o-staroj-misiji/9256/0/
Imam to garant negdje u kutijama sa ZS, nabavljao sam prije 18 godina glancere po 5 eur TEX ZS. No nekima je papir već bio dosta taman, nekima ok. |
jaki |
Posted - 14/05/2023 : 22:28:00 Odavno.Kao i za Kena. |
Spock |
Posted - 14/05/2023 : 20:48:50 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Spock
Valjda misliš na Mikija? Kit je punokrvan Bonelli. Zabrinjavaš me...
Kit nije Bonelli ohoho vrimena...
Da, nisam skužio da se priča o tekućim pravima. Znači, Bonelli više nema prava na MR redovnu seriju koja je izašla pod njihovom paskom? |
jaki |
Posted - 14/05/2023 : 20:01:26 quote: Originally posted by Spock
Valjda misliš na Mikija? Kit je punokrvan Bonelli. Zabrinjavaš me...
Kit nije Bonelli ohoho vrimena... |
manhunter |
Posted - 14/05/2023 : 19:46:15 quote: Originally posted by KIKIzgcro
Tex - Izgubljena misija zvuci zanimljivo, nemogu ju nac nigdje po popisima.
Pobrkao sam naslove dve epizode.
Ovo sam mislio https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/tex-willer-tx-zs-1044-legenda-o-staroj-misiji/9256/0/ |
Spock |
Posted - 14/05/2023 : 19:14:23 quote: Originally posted by jaki
Bonelli nisu Blek i Kit.
Valjda misliš na Mikija? Kit je punokrvan Bonelli. Zabrinjavaš me... |
jaki |
Posted - 14/05/2023 : 17:48:33 Bonelli nisu Blek i Kit. |
KIKIzgcro |
Posted - 14/05/2023 : 17:42:37 Tex - Izgubljena misija zvuci zanimljivo, nemogu ju nac nigdje po popisima.
Moj top: Tex - Crni Tigar Tex - Thonga tiranin Tex - Karsonova prošlost |
zlatko900 |
Posted - 14/05/2023 : 17:15:48 1. Teks- Zarobljenik Žutog Gavrana 2. Blek- Čovek ptica 3. Zagor- Čovjek koji je pobijedio smrt |
maverick |
Posted - 14/05/2023 : 16:19:37 1. Tex - Karsonova prošlost 2. Zagor - Žezlo Tin Hinan 3. Kit Teler - Gusar Crnobradi
A ne bi se bunio ni protiv Džudasa. Par komada po 3 epizode. Kad već Ludens apstinira sa najnovijom "If Edizioni" verzijom Džudasa.
Ali teško će ići Kit Teler, Džudas ili bilo što drugo što nije tekuća serija, jer je edicija "Velike Boneli priče" očito u funkciji promocije kupovine tekućih serijala a ne podsjećanja na završene serijale. |
ReemCP |
Posted - 14/05/2023 : 15:54:38 quote: Originally posted by manhunter
Dylan Dog - Dama u crnom Zagor - Vuk Samotnjak Tex - Izgubljena misija
Man, cemu 'Vuk samotnjak'? Pa to je islo u Klasik ediciji i ZS VC kao komplet price. Ne znam, po meni bolje birat nesto drugo sto i nije bas izlazilo. |
stripadzija |
Posted - 14/05/2023 : 15:52:47 quote: Originally posted by SSM
Vec smo vidjeli kako je to Boselli... tj SBE izabrao do sada :D i siguran sam da ima puno nas koji se nece sloziti sa ovim izborom. Mozda bi mi forumasi mogli sloziti jednu takvu ediciju, nominirajuci po 3 price iz SBE produkcije koje bi definitivno zasluzile da udju u ovu edicij.
Drugim rijecima, koje 3 price (edicija ili broj svesaka nije bitan) spadaju po vama u sam vrh Bonelli produkcije?
Moj izbor:
1. Nathan Never - Dvostruka buducnost 2. Tex - Karsonova proslost 3. Mister No - Bilo jednom u New Yorku
Pa moram da kažem da si me ovde ub'o.
Dvostruku budućnost bih teško razdvojio od sva 3 prva Giganta, koji čine celinu, ali svakako predstavlja kreativni vrh Nathan Nevera. Kod Teksa imam nekoliko kandidata, ali je Karsonova prošlost u prvih 5. Možda mi je Patagonija čak bolja, uz vrhunskih scenario ima neverovatan Frizendin crtaž. Prvi Maksi je meni najbolji Mister No. Mogli bi da razgovaramo o kreativnim vrhuncima još nekih junaka, možda bi bio zanimljiviji izbor najbolje epizode pojedinih Boneli edicija. |
Ivan Liverpool |
Posted - 14/05/2023 : 15:48:19 Prakticki bilo koju pricu dvojca Boselli - Marcello (nevezano je li rijec o Texu ili Zagoru) bi volio vidjeti, a imam osjecaj i da hocu Inace kolege su ranije ponudili dosta dobre price, bar ove koje su mi poznate po nazivu, no evo dodao bi jos ove 3 koje mi padaju sad na pamet:
Tex - Kad top zagrmi... Martin Mystere - Covjek koji je otkrio Europu Dampyr - Roden u mocvari |
panzer |
Posted - 14/05/2023 : 15:39:47 Dylan Dog - Dama u crnom Zagor: Sedam gradova Cibole Mister No - Bilo jednom u New Yorku |