T O P I C R E V I E W |
SPQRoma |
Posted - 07/08/2023 : 13:21:58 U pripremi je prvi broj Kerija.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
teller |
Posted - 12/10/2024 : 13:57:28 meni je naslovnica ok..malo posebna.. bilo je takvih i kod Dnevnika pa nam nije smetalo.. |
velka031 |
Posted - 12/10/2024 : 00:31:20 Yu Blek je inače nečitljiv, a sad je i negledljiv. |
alexts |
Posted - 10/10/2024 : 13:45:02 Karikatura je karikatura. Da li joj je mesto na koricama realistično crtanih stripova, čak i ako je dobra, zavisi od uredničke odluke. Za mene nije, ali ne misle svi isto. |
sawitch |
Posted - 10/10/2024 : 13:04:18 Ja cu bas da pokazem ovo sinu od 9 godina da vidim sta ce da mi kaze. :) |
goghy |
Posted - 10/10/2024 : 12:56:21 Za najmlađe, koji će se tek navući na strip |
sawitch |
Posted - 10/10/2024 : 09:30:08 Ionako je YU Blek parodija i sada jos paradiranje sa naslovnicama mi malo ide na daaaaj, koji q.. Ali jebiga, kakav utisak budu gradili tako ce im i prodaja ici. Ne znam samo kome je ovo dobro i ko smatra da nesto doprinosi tim.. |
cerichus |
Posted - 10/10/2024 : 09:14:23 Odlična naslovnica. Zajebava se R. M. Mijatović. |
Poli |
Posted - 10/10/2024 : 08:53:36 Koja smejurija od naslovnice ovaj novi Blek.
|
Pajtos |
Posted - 09/10/2024 : 21:19:09 Na kioscima dva Kerija u paketu po ceni jednog, odlična prilika za one koji kasne sa kupovinom... |
wesskowaz |
Posted - 04/10/2024 : 21:00:10 Kupljeno. 😎 |
SPQRoma |
Posted - 04/10/2024 : 18:52:26 LMS Vanredno izdanje: Traper Keri 7
🎩 Dragi naši,
U skorašnjoj lavini 𝗚𝗢𝗟𝗖𝗢𝗡𝗗𝗜𝗡𝗜𝗛 noviteta, zamalo da zaboravimo da na kioscima možete da pronađete još jedan novitet, sedmi broj 𝗩𝗮𝗻𝗿𝗲𝗱𝗻𝗼𝗴 𝗶𝘇𝗱𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗟𝗠𝗦-𝗮 - 𝗧𝗥𝗔𝗣𝗘𝗥𝗔 𝗞𝗘𝗥𝗜𝗝𝗔!
Bliže se kraju pustolovine ovog neustrašivog trapera, ostao je još samo jedan broj da se zaokruži celina i da ponosno možemo da kažemo da naši čitaoci 𝗝𝗘𝗗𝗜𝗡𝗜 𝗨 𝗦𝗩𝗘𝗧𝗨 mogu da pročitaju kompletan serijal koji je još davnih osamdesetih godina prošlog veka stvorio neponovljivi 𝗧𝗶𝗰𝗶𝗷𝗮𝗻𝗼 𝗦𝗸𝗹𝗮𝘃𝗶. Dakle, finale očekujte veoma skoro, a dotle uživajte u još jednoj priči punoj uzbuđenja.
𝗧𝗥𝗔𝗣𝗘𝗥 𝗞𝗘𝗥𝗜 𝟳 je već na kioscima, a možete ga pronaći i kod naših već dobro poznatih prijatelja u najboljim striparnicama i knjižarama, kao i na našem sajtu www.golconda.rs
#ŽiveliStripovi |
Darchi |
Posted - 08/08/2024 : 06:30:19 quote: Originally posted by teller
samo najbolji uspiju! Bravo!
telleru ti si neka dobra duša...ti samo dijeliš pohvale i širiš ljubav ovdje...ma za svaku pohvalu si!!! |
teller |
Posted - 03/08/2024 : 15:22:37 samo najbolji uspiju! Bravo! |
SPQRoma |
Posted - 03/08/2024 : 14:52:52 LMS Vanredno izdanje: Traper Keri 6
🎩 Dragi prijatelji,
Došao je i taj dan - 𝗧𝗥𝗔𝗣𝗘𝗥 𝗞𝗘𝗥𝗜 je ponovo na kioscima širom naše zemlje! Šesti broj Vanrednog izdanja 𝗟𝗨𝗡𝗢𝗩𝗢𝗚 𝗠𝗔𝗚𝗡𝗨𝗦 𝗦𝗧𝗥𝗜𝗣𝗔 našim čitaocima donosi retku privilegiju: bićete u prilici da prvi u svetu nakon više od tri decenije pročitate završne epizode o kultnim pustolovinama mladog trapera. Naime, čak ni u Italiji, zemlji u kojoj je strip o Keriju stvoren, nikada nakon premijere osamdesetih godina prošlog veka nije objavljeno poslednjih deset epizoda koje nije napisao tvorac serijala, Ticijano Sklavi.
𝗚𝗢𝗟𝗖𝗢𝗡𝗗𝗔 se potrudila da tu nepravdu ispravi i u tome uspela! Potrajalo je, ali je vredelo - originalni materijali su ponovo skenirani i obrađeni, a rezultat je, smatramo, impresivan! Bilo je onih koji su sumnjali, neki sumnjaju i dalje, ali naš mali ali posvećeni tim još jednom dokazuje da kada 𝗚𝗢𝗟𝗖𝗢𝗡𝗗𝗔 nešto započne, to i završi!
Novi broj Vanrednog izdanja LMS-a donosi prve tri od tih deset epizoda koje scenaristički potpisuje Đorđo Pelicari, a crtež Domeniko i Stefano di Vito. Za originalnu naslovnicu pobrinuo se, kao i do sada, 𝗕𝗿𝗮𝗻𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗕𝗮𝗻𝗲 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗰.
✅ Naravno, šestog 𝗧𝗥𝗔𝗣𝗘𝗥𝗔 𝗞𝗘𝗥𝗜𝗝𝗔 možete, osim na kioscima, nabaviti i u najboljim knjižarama i striparnicama u okruženju, kao i na našem sajtu www.golconda.rs.
#𝗭̌𝗶𝘃𝗲𝗹𝗶𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽𝗼𝘃𝗶 |
teller |
Posted - 21/06/2024 : 17:07:33 quote: Originally posted by SPQRoma
Mali info o Keriju:
[quote]Završni deo serijala o Keriju nikad nije reprintovan posle dodataka u Komandantu Marku, pa digitalizacija i sređivanje fajlova traje, zbog toga se čeka. Onog trenutka kad dobijemo materijale, preostale 3 epizode će biti objavljene takođe mesečnim ritmom, mi smo prevode i naslovnice spremili odavno...
|
SPQRoma |
Posted - 21/06/2024 : 15:54:41 Mali info o Keriju:
quote: Završni deo serijala o Keriju nikad nije reprintovan posle dodataka u Komandantu Marku, pa digitalizacija i sređivanje fajlova traje, zbog toga se čeka. Onog trenutka kad dobijemo materijale, preostale 3 epizode će biti objavljene takođe mesečnim ritmom, mi smo prevode i naslovnice spremili odavno...
|
jaki |
Posted - 28/10/2023 : 14:53:37 [/url] |
velka031 |
Posted - 29/08/2023 : 12:53:02 Odlična recenzija, šteta za ovo brljanje od strane Golconde. Traper Keri je predobar strip za ovakve propuste. |
DOMI |
Posted - 28/08/2023 : 20:34:48 dobra recenzija, realne primjedbe |
jagodanbg |
Posted - 28/08/2023 : 13:07:04
|
sawitch |
Posted - 27/08/2023 : 13:59:16 Najbolje epizode idu posle Sklavija. |
jagodanbg |
Posted - 27/08/2023 : 12:55:36 Scenario 'nako. Možda kul što je lagano štivo za plažu, ali očekivao sam više.
Ali moglo bi u ovo vanredno izdanje da ide Ken Parker, to bi bila 💣 |
jagodanbg |
Posted - 26/08/2023 : 21:40:08 Naleteo danas u nekoj prodavnici na Srebrnom jezeru. Iako sam poneo već neke stripove za čitanje, kupio sam ovaj kad sam već slučajno naleteo na njega. Prelistao sam ga i moj primerak je u top stanju. Format savrsen, krupna i jasna slova u oblačićima, top! |
ivanl |
Posted - 26/08/2023 : 00:34:06 quote: Originally posted by masni
quote: Originally posted by ivanl
Sjor Banetova naslovnica. Steta sto mi je ovo totalno los strip. Unatoc Sclaviu. Vidi se da se tek ucio zanatu... Imam Phoenix press izdanja, i namucilo me dobro citanje ovog stiva.
Nemoj da te cujem vise da pljujes po Traperu.... Odlican stip ,,, vise sam voleo njega nego prvi strip... Imam izdanja od Phoneix presa koje mi je poklonio clan iz Dragan Popovic iz Banja Luke. Tad sam bio jos student i novci koji su se davali za Trapera bili su za mene astronomski zato su mi ta dva stripa najdraza u kolekciji, jer su nesebican poklon kolege kolekcionara koji me u zivotu nije video
Super za tebe! Meni je strip sa jako lose vodenim scenarijem, plosnim da se pravo izrazim. Nedorecenim i dosadnim. Sclavia nevjerovatno cijenim i volim njegove ideje, ali ne ovdje. Los je. No naucio je i pokazao raskos na Dylanu, poslije. |
masni |
Posted - 25/08/2023 : 10:25:36 quote: Originally posted by ivanl
Sjor Banetova naslovnica. Steta sto mi je ovo totalno los strip. Unatoc Sclaviu. Vidi se da se tek ucio zanatu... Imam Phoenix press izdanja, i namucilo me dobro citanje ovog stiva.
Nemoj da te cujem vise da pljujes po Traperu.... Odlican stip ,,, vise sam voleo njega nego prvi strip... Imam izdanja od Phoneix presa koje mi je poklonio clan iz Dragan Popovic iz Banja Luke. Tad sam bio jos student i novci koji su se davali za Trapera bili su za mene astronomski zato su mi ta dva stripa najdraza u kolekciji, jer su nesebican poklon kolege kolekcionara koji me u zivotu nije video |