forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali rendžer 56. Pandža čudovišta

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Kruger Posted - 04/10/2023 : 15:17:28
izašao 03.10.

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
teller Posted - 01/11/2023 : 14:21:11
Dobar Teller!
Canzio mi bolji od Lavezola kao scenarista..iako zna i on fušati…
Sad više nisu to priče samo za pročitat, več se i uz njih zabavit..
Preporuka velika!
Podržite Tellera, jer je dobar strip!
Salkan Posted - 14/10/2023 : 23:02:13
Mali rendžer = Audace editoriale = SBE
Mark = Collana Araldo (SBE)
Blek = Editoriale Dardo
Lenco Posted - 14/10/2023 : 18:15:00
je li mali rendzer zapravo spada pod bonelli?

isto tako ispravite me ako grijesim blek nikada nije izdavao bonelli, a marka jest neko vrijeme?
john connor Posted - 13/10/2023 : 19:35:59
quote:
Originally posted by jaki

KKK je smeće.

Apsolutno tacno.

Bila mi odlicna kao klincu, uzeh je pre dve godine, ono je necitljivo u svakom pogledu. Golcondin Tunel smrti npr dobra epizoda.

Bilo bi dobro da Ludens krene sa kompletnim pricama.
teller Posted - 13/10/2023 : 19:31:04
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:
Originally posted by Spock

Kupio kad već nema boljeg izdanja.

@Rakosi: Znaš li hoće li biti nešto od Van Gogha uskoro?

Evo najnovije informacije,otprilike za 2 mjeseca popunit će se rupa + dva sljedeća stripa kronološki.
Sljedeće godine se nastavlja s izdavanjem Malog rendžera kronološki,sve redom.
Svaka čast Vangoghu , izdat će sve

nismo imali nade ali to sad izgleda vec ozbiljna kolekcija...
Spock Posted - 13/10/2023 : 16:19:03
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

Evo najnovije informacije,otprilike za 2 mjeseca popunit će se rupa + dva sljedeća stripa kronološki.

Odlično!
Rakosi, hvala na lijepim vijestima!
Ted Miller Posted - 13/10/2023 : 14:58:12
zasad mi nije nesto novi scenarista, blesava prica sa prerusavanjem u cudoviste :) al dobro je, volim malog rendžera, više koristi mozak, barem je do sada bilo tako sa Lavezolom
RAKOSI4 Posted - 13/10/2023 : 11:28:47
quote:

ReemCP Posted - 06/10/2023 : 11:54:19
quote:

quote:
Originally posted by ReemCP

Lavezzolo je stvorio Kita Tellera i meni se jako svidio (a i dalje mi sviđa) način na koji on slaže njegove priče, te didaskalije su meni baš simpatičan mehanizam vođenja priča, dok nekome ili možda većini je to zastarjelo.

Moram pohvalit Jakija koji je valjda nedavno pročitao skoro cijeli njegov opus, vidio sam na sajtu da je dosta toga iskomentirao, a po komentarima bih zaključio da je to njegovo čitanje bila prava Isusova muka :)

Kod mene uopće nije takav slučaj u pogledu Lavezzola,dok je mene recimo Canzio razočarao, priče kao što su Ku Klux Klan, a pogotovo 1001 klopka, pa to je tako loše i u potpunosti u kontrastu s likom kojeg je stvorio Lavezzolo. Nisam sve čitao od Canzia pa mu ne mogu suditi, ali to malo što sam pročitao je dosta loše kvalitete..

jaki je to čita davno i opet sad izčitava LU po redu.Ili te epizode nisu dobro ostarile ili ja nisam😄

Slozit cemo se da nesto nije u redu s tobom 🤣
(sala, sala)
Curunir Posted - 05/10/2023 : 19:11:38
I da, kako je moguće da jedan Pezzin koji je za Zagora pisao gluparije napiše onakvo nešto?
Pa i M&G, koji su u DD-u trlj-brlj, mada netko i voli taj prazni stil ničega čak i u hororu, ovdje ovako maestralni??
Curunir Posted - 05/10/2023 : 19:09:26
quote:

quote:

A onda mi nema druge nego da nastavim s ovom edicijom i čitanja kronološki kako sam i započeo već :) Vidjet ćemo, znam da se pričalo da će tu biti i tih nekih klasika, Curunir je čini mi se često spominjao priču "Šume umiru" i te neke koje je vrijedno imati.

Oteta djevojka je top.
Šume su dobre a ni gusar nije za bacit(osim gluposti da pirati koriste zastarjelo oruzje i oblače se u robu barem 150 godina prije svog vremena)..
Zanimljivo svi su Montanari/Grasani..

Taman sam htio reći da Canzio ima vrhunske stripove (meni su Šume umiru apsolutni vrh), barem nekoliko priča kojima ni Lavezzolo ni bilo koji drugi Bonellijev junak ne mogu ni blizu, kadli pogledam i vidim da je scenarist šuma Pezzin! Ha! Pitam se je li ikoja od ovih klasika Canzijeva uopće?? Kako bilo, ne zaboravimo ni Pod užarenim suncem i onaj opus od "10/12 dinara LMS", gdje nisu vrhunske, ali su svakako odlične priče (Leteći stražari, Invazija kondora...).
Ja to jedva čekam, no ovim je tempom to još užasno daleko.
jaki Posted - 05/10/2023 : 15:40:43
KKK je smeće.
jaki Posted - 05/10/2023 : 15:40:03
quote:

A onda mi nema druge nego da nastavim s ovom edicijom i čitanja kronološki kako sam i započeo već :) Vidjet ćemo, znam da se pričalo da će tu biti i tih nekih klasika, Curunir je čini mi se često spominjao priču "Šume umiru" i te neke koje je vrijedno imati.

Oteta djevojka je top.
Šume su dobre a ni gusar nije za bacit(osim gluposti da pirati koriste zastarjelo oruzje i oblače se u robu barem 150 godina prije svog vremena)..
Zanimljivo svi su Montanari/Grasani..
jaki Posted - 05/10/2023 : 15:36:44
quote:

Lavezzolo je stvorio Kita Tellera i meni se jako svidio (a i dalje mi sviđa) način na koji on slaže njegove priče, te didaskalije su meni baš simpatičan mehanizam vođenja priča, dok nekome ili možda većini je to zastarjelo.

Moram pohvalit Jakija koji je valjda nedavno pročitao skoro cijeli njegov opus, vidio sam na sajtu da je dosta toga iskomentirao, a po komentarima bih zaključio da je to njegovo čitanje bila prava Isusova muka :)

Kod mene uopće nije takav slučaj u pogledu Lavezzola,dok je mene recimo Canzio razočarao, priče kao što su Ku Klux Klan, a pogotovo 1001 klopka, pa to je tako loše i u potpunosti u kontrastu s likom kojeg je stvorio Lavezzolo. Nisam sve čitao od Canzia pa mu ne mogu suditi, ali to malo što sam pročitao je dosta loše kvalitete..

jaki je to čita davno i opet sad izčitava LU po redu.Ili te epizode nisu dobro ostarile ili ja nisam😄
teller Posted - 05/10/2023 : 14:11:25
1001 klopka je lose..ali citljivo..
Ali je KKK vrhunska priča..
Probaj ponovo, možda nisi bio razpolozen za citanje...
ReemCP Posted - 05/10/2023 : 13:14:26
Salkan Posted - 05/10/2023 : 13:11:10
Canzio je imao dobar CV u to doba, jer preuzima serijal nakon što je radio na Akimu i vratio mu tiraž u Italiji. A osim toga, odradio je i jednu finu priču u kombinaciji sa maestrom Toppijem (Un uomo un' avventura). Canzio malo agresivnije ubacuje SF/horor elemente i ima drugačije sheme od Lavezzola. Ne mogu reći da je Canzio bolji, jer je brže pao nego što je to bio slučaj sa tatom našeg Kita. Hoću reći, teže su mi pala razočarenja u Canziove priče negoli ona sa Lavezzolom.
ReemCP Posted - 05/10/2023 : 12:45:09

teller Posted - 05/10/2023 : 11:57:50
Badava,... od mog (ne)ukusa i bog je digo ruke..
ReemCP Posted - 05/10/2023 : 11:06:12
teller Posted - 05/10/2023 : 10:46:40
Canzio je bolji od Lavezzola...
Daleko bolji...
jaki Posted - 05/10/2023 : 10:42:57
Fala Bogu smo se riješili Lavezola...
U budućnosti bit će bar 5,6 dobrih priča.
ReemCP Posted - 05/10/2023 : 10:32:39
Vjerojatno Salkane prema ovom Spockovom popisu, ova priča koju si radio sa Fakirom, dio će možda biti u LU 55, dio u ovom LU 56.

Pa onda u drugi dio LU 56 ulazi i ta kraća Tajna jezera Bjukena :)
Salkan Posted - 05/10/2023 : 10:26:55
quote:

Ja mislim da ću kupit još ovaj broj, jer ako sam dobro razumio, ovdje je rastanak sa Lavezzolom, zadnja priča koju je on radio.
Tako da ja vjerojatno dalje ne skupljam ovo jer priče koje sam čitao poslije, malo je za reći "bože sačuvaj"

Tajna jezera Bjukena iliti ova LU56 je prva koju je radio Canzio.
ReemCP Posted - 05/10/2023 : 10:20:10
Ja mislim da ću kupit još ovaj broj, jer ako sam dobro razumio, ovdje je rastanak sa Lavezzolom, zadnja priča koju je on radio.
Tako da ja vjerojatno dalje ne skupljam ovo jer priče koje sam čitao poslije, malo je za reći "bože sačuvaj"

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000