T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 18/03/2024 : 15:27:51 Malo su zakasnili za fašnik...
Scenarij: Boselli Crtež: Chiarolla
Broj Slobodne 19.
Broj u Italiji 355.
Već dostupno na shop.strip-agent.hr
Uskoro i na ostalim prodajnim mjestima. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
going going |
Posted - 30/03/2024 : 04:58:28 quote: Originally posted by murdo
Kraj mi je bio kao iz marti misterije, samo su falili ljudi u crnom. Zagor je pahana..
"Jedna od intrigantnih figura u Hopi mitologiji je Pahana, također poznat kao Izgubljeni bijeli brat."
"Hopi Pahana je opisan na različite načine, često prikazan kao visoka, svijetla osoba s bradom, koja nosi simbole njegovog duhovnog autoriteta."
"Prema nekim izvještajima, Pahana će se vratiti odjeven u crveno i sa sobom donijeti dio svete Hopi ploče koja nedostaje." [url=https://postimages.org/][/url]
[url=https://postimages.org/][/url]
Pa da! Upravo taj kraj podize celokupni nivo price iz jako dobre u sferu odlicnih prica! |
murdo |
Posted - 30/03/2024 : 04:56:40 Kraj mi je bio kao iz marti misterije, samo su falili ljudi u crnom. Zagor je pahana..
"Jedna od intrigantnih figura u Hopi mitologiji je Pahana, također poznat kao Izgubljeni bijeli brat."
"Hopi Pahana je opisan na različite načine, često prikazan kao visoka, svijetla osoba s bradom, koja nosi simbole njegovog duhovnog autoriteta."
"Prema nekim izvještajima, Pahana će se vratiti odjeven u crveno i sa sobom donijeti dio svete Hopi ploče koja nedostaje." [url=https://postimages.org/][/url]
[url=https://postimages.org/][/url]
|
going going |
Posted - 30/03/2024 : 04:06:12 Sedam gradova Cibole je vrhunska prica! Drugacija, nova, sveza, zabavna i sa sjajnim krajem! Svakako klasik medju ,,novim`` epizodama i vazna prica u kontinuitetu Zagorovih odiseja. |
murdo |
Posted - 30/03/2024 : 04:01:19 quote: Originally posted by adriano
bio sam oduševljen sa ovom epizodom kada sam ju prvi put čitao prije 30 godina. Sjećam se da mi je falio zadnji dio. mislim da se zvao 7 gradova cibole. prije par godina sam cijelu priču pročitao u izdanju VČ i moram reći da je prvotno oduševljenje splasnulo. klasična avantura, ali ni izblizu zanimljiva kao npr. američka odiseja.
Možda je bilo dobro što nisi imao kraj, završetak je meni poprilično loš. A ni meni nije dobro ostario, kao ni druge bosellijeve priče. |
peropero |
Posted - 27/03/2024 : 00:26:06 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by adriano
bio sam oduševljen sa ovom epizodom kada sam ju prvi put čitao prije 30 godina. Sjećam se da mi je falio zadnji dio. mislim da se zvao 7 gradova cibole. prije par godina sam cijelu priču pročitao u izdanju VČ i moram reći da je prvotno oduševljenje splasnulo. klasična avantura, ali ni izblizu zanimljiva kao npr. američka odiseja.
Priča je isto dobra,... krivo je tih 30 godina...
Ma da prođe i sto... |
teller |
Posted - 26/03/2024 : 21:39:25 quote: Originally posted by adriano
Priča je isto dobra,... krivo je tih 30 godina... |
adriano |
Posted - 26/03/2024 : 14:11:36 bio sam oduševljen sa ovom epizodom kada sam ju prvi put čitao prije 30 godina. Sjećam se da mi je falio zadnji dio. mislim da se zvao 7 gradova cibole. prije par godina sam cijelu priču pročitao u izdanju VČ i moram reći da je prvotno oduševljenje splasnulo. klasična avantura, ali ni izblizu zanimljiva kao npr. američka odiseja. |
D.J. |
Posted - 25/03/2024 : 06:12:16 quote: Originally posted by Gru
quote: Originally posted by D.J.
Ovo se uzima, iako imam SD izdanje. Tamo je otisak bio slab, a ovo je jedna od najboljih epizoda ikad.
Kad ovo planiraš izdati u Epicenter?
Dobro pitanje. Čim nađem hrabrosti radi Chiarolle.🤷♂️ Definitivno ne još ove godine. |
Gru |
Posted - 24/03/2024 : 22:44:59 quote: Originally posted by D.J.
Ovo se uzima, iako imam SD izdanje. Tamo je otisak bio slab, a ovo je jedna od najboljih epizoda ikad.
Kad ovo planiraš izdati u Epicenter? |
peropero |
Posted - 22/03/2024 : 08:55:50 quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by matori paraliticar
U kojem broju pocinje epizoda i u kom zavrsava?
Malo ste me zainteresovali svojim upisina ali bolje da ne kazem koja mi je bila prva pomisao kad sam video naslovnu :)
Trebala bi ici u tri broja, samo ne znam kako je to u Extri sad ispalo i da li pocinje u ovoj sveci ovdje. Ako volis avanture, ovo je jedna od najvecih ikada. Cak se i Chiarolla potrudio vise nego ikad u zivotu na Zagoru (ovo mu je i bio prvi Zagor)
Trebalo bi počinjati u ovom broju, cijeli slijedeći i do 76.strane Tajne Anasaza. Mislim da tu nije ništa mijenjano. Prolistaj na kiosku. Ako na prvoj stranici piše Konkvistadori a ispot toga zbilja konkvistadori, onda je to to. |
Hercule Poirot |
Posted - 22/03/2024 : 08:14:19 Nabavljeno. |
matori paraliticar |
Posted - 21/03/2024 : 21:58:33 Hvala D.J na trudu da mi objasnis Prekasno sam se bio prikljucio extra vozu a sad sam premator da me bas svaka zagi prica zanima Samo eto po koji izlet u proslost je aktualan.. |
D.J. |
Posted - 21/03/2024 : 21:51:44 quote: Originally posted by matori paraliticar
U kojem broju pocinje epizoda i u kom zavrsava?
Malo ste me zainteresovali svojim upisina ali bolje da ne kazem koja mi je bila prva pomisao kad sam video naslovnu :)
Trebala bi ici u tri broja, samo ne znam kako je to u Extri sad ispalo i da li pocinje u ovoj sveci ovdje. Ako volis avanture, ovo je jedna od najvecih ikada. Cak se i Chiarolla potrudio vise nego ikad u zivotu na Zagoru (ovo mu je i bio prvi Zagor) |
matori paraliticar |
Posted - 21/03/2024 : 21:29:44 U kojem broju pocinje epizoda i u kom zavrsava?
Malo ste me zainteresovali svojim upisina ali bolje da ne kazem koja mi je bila prva pomisao kad sam video naslovnu :) |
D.J. |
Posted - 21/03/2024 : 21:24:13 Ovo se uzima, iako imam SD izdanje. Tamo je otisak bio slab, a ovo je jedna od najboljih epizoda ikad. |
gogs.321 |
Posted - 21/03/2024 : 07:19:54 Na kioscima. |
jaki |
Posted - 20/03/2024 : 10:25:47 Da. |
macca1985 |
Posted - 20/03/2024 : 01:57:43 Iako je Ferri potpisan kao autor naslovnice, čini se da ju je ipak nacrtao Pepe. Ili bar Zagorovu facu, a Ferri ostalo. |
peropero |
Posted - 18/03/2024 : 21:14:33 quote: Originally posted by Tonka24
Moj primjerak od SD-a se doslovno raspao koliko sam puta ovu priču pročitao. Top 5 zagora sigurno!
Nježnije malo sa stripovima, sto mu gromova. |
peropero |
Posted - 18/03/2024 : 21:11:09 Uvjeren sam da ljudima kojima Chiarolla nije drag ova priča nije bila prvi susret s njim. |
Tonka24 |
Posted - 18/03/2024 : 21:04:12 Moj primjerak od SD-a se doslovno raspao koliko sam puta ovu priču pročitao. Top 5 zagora sigurno! |
teller |
Posted - 18/03/2024 : 18:51:37 quote: Originally posted by peropero
To mi je razdoblje, sigurno, među najdražima.
+1 |
jaki |
Posted - 18/03/2024 : 17:46:24 Uzima se. |
peropero |
Posted - 18/03/2024 : 17:43:26 To mi je razdoblje, sigurno, među najdražima. |
Hercule Poirot |
Posted - 18/03/2024 : 17:43:15 Odlično |